ExpressVPN Review – Et topp valg for hastighet og sikkerhet

Nå kan du være lei av å lese anmeldelser på VPN-tjenester som ikke lever opp til sprøytenarkomanen. Men du kan legge ned medisiner mot kvalme nå fordi dette er bra.


ExpressVPN har et høyt omdømme, og vi ønsket å finne ut om det var fortjent eller ikke. Nærmere bestemt:

 • Hvor rask denne VPN egentlig er
 • Hvis det levde opp til hypen når det gjelder å fjerne blokkering av strømmetjenester
 • Hvis det virkelig er så sikkert som alle sier det er
 • Hvis det virkelig er verdt pengene

Det er mange hastighetstester på Internett som sa at ExpressVPN har jevnlig raske hastigheter. Det er en rekke mennesker som sverger ved ExpressVPN som en sikker måte å få tilgang til Geo-begrenset streaminginnhold. Høres bra ut. Men vi måtte se det selv. Vi prøvde det. Dette er hva vi fant.

Oversikt

Når du besøk ExpressVPN-siden, du ser umiddelbart hva de tilbyr. Det lover de raske VPN-servere i mer enn 90 land. De lover å fjerne blokkeringen av appene og nettstedene du elsker øyeblikkelig. De sier at de gir sikker og anonym surfing og 24 timer i døgnet syv dager i uken kundeservice med live chat support.

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Ingen logger politikk
Serverstørrelse: 3000+ servere
Serverdistribusjon: 94 land
Brukerstøtte: 24/7 live chat support
torren: Tillatt
streaming: Tillatt
VPN-protokoll og kryptering: 256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Hovedkvarter: De britiske jomfruøyene
Pris: $ 6.67 / måned
Offesiell nettside: https://www.expressvpn.com/
ExpressVPN-fordeler:
 • Enkel å bruke app
 • Rask hastighet
 • expressvpn sikret30 dagers pengene tilbake-garanti
 • Splitt tunnelfunksjon
 • Jobber med strømmetjenester
 • 24 timer i døgnet syv dager i uken live chat support
Cons:
 • Dyrere enn konkurransen
Funksjoner:
 • Låser opp innhold fra hele verden
 • 148 serverplasser
 • Innebygd hastighetstestfunksjon
 • Programmer for hver enhet
 • 256 bit AES-kryptering
 • Ingen aktivitetslogger eller tilkoblingslogger
 • IP-adresse maskering
 • Anonym surfing
 • OpenVPN og andre protokoller
 • Null kunnskap DNS

Kan du stole på ExpressVPN?

ExpressVPN er en virksomhet som er basert på Jomfruøyene. Du kan finne informasjon om selskapets visepresident, deres kommunikasjonssjef og noen få andre teammedlemmer. Imidlertid foretrekker mye av teamet å jobbe anonymt. Vi vil snakke litt mer om det senere.

uttrykk personvernregler for vpn

ExpressVPN har en veldig streng policy for ingen logging. De legger ut detaljene i personvernreglene sine ved å bruke klart og lettfattelig språk. Når det er sagt, lagrer ExpressVPN noe av informasjonen din. For eksempel lagrer de versjonen av appen du bruker, krasjrapporter, e-postadressen du bruker når du registrerer deg for tjenesten, når du er i stand til å koble til vellykket, og hjemlandet til ISP-en.

For å være tydelig lagrer de ikke IP-adressen din. De lagrer også plasseringen du kobler til og datamengden du bruker på VPN-en.

ExpressVPN krever at du bruker et navn og en e-postadresse når du abonnerer på tjenesten. Begge kan imidlertid være falske hvis det er det du ønsker.

expressvpn betalingsmetoder

Mens de gjør unntatt tradisjonelle betalingsmåter, som kredittkort og PayPal, har du også muligheten til å bruke anonyme betalingsmåter, inkludert Bitcoin. Dette betyr at du har muligheten til å kjøpe ExpressVPN på en helt anonym måte. Dette er ikke en personvernfunksjon som tilbys på mange high-end VPN-tjenester.

Så hvem kjører ExpressVPN? Det er ikke nok informasjon der ute. Når du Google sender postadressen til ExpressVPN, får du vite at selskapet ligger et sted på den britiske jomfruøya Tortola

Bedriftens visepresident, Harold Li, ble sitert for å si at deres selskapets grunnleggere valgte å ikke oppgi personlige identiteter av operasjonelle sikkerhetsgrunner. De mener at å drive selskapet uten offentlig vendt eiere gir et ekstra nivå av sikkerhet og beskyttelse til brukerne.

Helt ærlig er vi på gjerdet om det ikke er brukerens beste for individene som kjører ExpressVPN å sette ansiktet der ute og stå opp og være ansvarlige for produktet, eller hvis de gjennom sin anonymitet gir større beskyttelse for sine klienter.

Hvor rask er ExpressVPN? Vi testet og det er… raskt

På ExpressVPN-nettstedet ser du stadig utsagn som “ultra-fast” og “high-speed”, og det er lett å lure på om de overdriver. Som en etablert VPN-leverandør er det bare naturlig for oss å forvente at de gir raske hastigheter. Noe mindre enn det ville være skuffende.

Flere hastighetstester beviser at ExpressVPN lever opp til sprøytenarkomanen. De har rask nedlastings- og opplastningshastighet. Og hastighetene var konsistente i en rekke tester.

expressvpn hastighetstestresultater

Brukervennlighet

ExpressVPN har gjort en god jobb med å gjøre produktet enkelt å bruke. Den har en logisk utforming og er intuitiv.

Det tar bare noen sekunder å få lagrene dine, og du kan bruke VPN som en profesjonell. I motsetning til andre VPN-er som har et kart og annen informasjon du kan klikke på, har ExpressVPN et veldig enkelt grensesnitt for ett panel. Det er en stor av og på-knapp som lar deg koble til og koble fra VPN.

expressvpn grensesnittoppsett

Den sammenleggbare menyen på venstre side gir deg tilgang til alle applikasjonsfunksjonene. Alt er akkurat der du forventer at det skulle være når du bruker dette produktet.

Du kan bestemme om du vil at ExpressVPN skal starte når du starter opp Windows, du kan aktivere eller deaktivere Internet Kill-bryteren, og du kan velge VPN-protokollen du vil bruke. Med mindre du er veldig kjent med forskjellige VPN-protokoller, er det vanligvis best å la dette alternativet være automatisk.

ExpressVPN velger automatisk et smart sted basert på din fysiske plassering. Knappen Velg sted får imidlertid opp en rekke byer og land du kan velge mellom. Hvis det er en pil ved siden av landet, kan du klikke på pilen for å lage en rullegardinmeny. Denne rullegardinmenyen gir deg bestemte byer i landet, og gir deg større kontroll over VPN-serverne du kobler til.

OS-kompatibilitet

Dette er et annet område der ExpressVPN virkelig skinner. De tilbyr kompatibilitet med standardplattformene, inkludert iOS-, Windows- og Android-enheter. ExpressVPN støtter imidlertid også PlayStation, Xbox, Apple TV og fungerer til og med på Amazon Fire TV. Hvis du vil installere en nettleserutvidelse, det være seg på Safari, Firefox eller Chrome, lar ExpressVPN deg gjøre det. Det er til og med et ruterinstallasjonsalternativ.

expressvpn-apper

Samtidige tilkoblinger

Med bare ett ExpressVPN-abonnement kan du koble til samtidig på tre enheter. Dette inkluderer tilkobling via virtuelle maskiner og rutere. Så du kan ha ExpressVPN på ruteren hjemme, beskytte hele familien når de er hjemme, og fremdeles ha to andre forbindelser som du kan bruke hvis du er på jobb eller reiser.

Hvor ligger ExpressVPN-servere?

ekspress vpn server lokasjonsvektor

ExpressVPN har mer enn 1 500 servere i 94 land over hele verden.

Når du besøker serverinformasjonssiden deres, kan du få nøyaktig informasjon om hvilke protokoller forskjellige servere kan håndtere, så vel som byene serverne er satt opp i. ExpressVPN kan skilte med servere på nesten hvert kontinent.

Det er et antall servere i Storbritannia så vel som en score på servere i USA. ExpressVPN-servere er alle hjem til nøytralitetsnøytrale steder, som Panama, Bahamas og Isles of Man.

Støtter ExpressVPN Torrenting?

Noe av det utmerkede ved ExpressVPN er at det er en flott VPN for kunder som leter etter raske hastigheter under fildeling og nedlasting av torrent. Mange personer som vil bruke fildelingsprogrammer med en VPN, opplever at hastighetene deres blir drastisk påvirket. Internett-leverandører kan strupe forbindelsen, noe som gjør den treg. Å bruke en VPN som ExpressVPN vil løse problemet ved å gi deg en sikkert kryptert tunnel for Internett-bruk.

expressvpn torrenting

Hvor sikker er ExpressVPN?

I tillegg til å skjule IP-adressen din, samt blande trafikken med andre brukere, krypter ExpressVPN Internett-trafikken din. Dette betyr at den ikke vil bli lest av tredjeparter, inkludert Internett-leverandøren din eller din lokale Wi-Fi-operatør.

ExpressVPN er i stand til å oppnå dette ved å bruke AES med 256 bits nøkler. Dette er den samme krypteringsstandarden som den amerikanske regjeringen bruker. Det er også krypteringsstandarden som brukes av sikkerhetseksperter over hele verden.

expressvpn sikkerhetFor å si en annen måte, dataene dine er kryptert ved hjelp av en krypteringsnøkkel som har 115.792.089.237.316.195.442.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.560.000.000.000.000.000.000.000.000.000 mulige kombinasjoner. Selv om alle de kraftigste datamaskinene på planeten dedikerte all sin tid til å prøve å dekryptere dataene dine, vil det ta dem milliarder av år. Det er hvor sikker ExpressVPN er.

ExpressVPN tilbyr et antall VPN-protokoller, som gir et lag med sikkerhet mellom datamaskinen din og VPN-serveren du velger å bruke. ExpressVPN lar deg enkelt velge VPN-protokollen du vil bruke. Men siden de fleste ikke forstår forskjellen mellom VPN-protokollalternativer, er det vanligvis best å velge automatisk, noe som lar ExpressVPN velge protokollen som passer for nettverket du bruker..

Brukerstøtte

ExpressVPN tilbyr tre primære måter å få støtte. Du kan dra nytte av feilsøkingsguider, du kan få instruksjoner, eller du kan snakke med et menneske via live chat i sanntid.

expressvpn-støtte

expressvpn live chat

Døgnet rundt live chat-alternativet er der ExpressVPN virkelig skinner. Uansett hvilket spørsmål du stiller, så lenge det gjelder produktet deres, står deres team av eksperter klare til å gi deg et eksakt svar. Vi hadde problemer med å koble til Netflix. Vi stilte et spørsmål om nettpraten, og vi ble henvist til serverne som ga tilgang til Netflix.

Vi hadde et spørsmål om å installere ExpressVPN på en ruter. Vi fikk informasjon om installering av ExpressVPN-firmware på vår eksisterende ruter, og vi fikk informasjon om hvor vi kunne gå for å kjøpe en ruter som allerede hadde firmware installert.

Det er en rekke instruksjonsvideoer som viser deg trinnvis hvordan du feilsøker eller installerer VPN på forskjellige enheter. ExpressVPN tilbyr fantastisk støtte som vi ikke har sett med noen av de andre VPN-ene vi har vurdert.

Jobber ExpressVPN med amerikanske Netflix?

Det direkte svaret er ja. Det fungerer imidlertid ikke med Netflix-out-of-the-box. Når vi først prøvde å få tilgang til amerikansk innhold på Netflix ved hjelp av ExpressVPN, fikk vi den fryktede feilkoden.

expressvpn netflix connect

Først ble vi overrasket fordi ExpressVPN har et fenomenalt rykte for å kunne komme seg forbi Geo-begrensningene som Netflix bruker. Så vi kontaktet kundesupport, og de gikk raskt gjennom trinnene vi trengte å følge. Kom for å finne ut at det er visse servere ExpressVPN bruker for å gi tilgang til Netflix i USA. Når vi ble fortalt hvilken server vi skulle velge, likte vi amerikanske Netflix, Amazon Prime, Hulu og til og med YouTube uten Geo-begrensninger.

Priser

Som vi nevnte innledningsvis, ExpressVPN er dyrere enn mange av de andre populære VPN-ene på markedet i dag.

ekspressvpn-priser

En måneds plan vil koste 12,95 dollar. En seks-måneders plan vil koste 9,99 dollar i måneden. En 12 måneders plan vil koste $ 8,32 i måneden. Jo lenger du kjøper et abonnement på, jo lavere blir månedsavgiften. Tilleggskostnaden for ExpressVPN skyldes at selskapet fokuserer på å tilby den mest pålitelige plattformen på markedet. De vil at kundene skal få en overlegen og sikker opplevelse. De kjemper ikke for å konkurrere med det billigste ingen navnet VPN der ute.

30 dagers pengene tilbake-garantiNår det er sagt, tilbyr ExpressVPN måter for kunder å tjene gratis VPN-tjenester. For eksempel er det et henvisingsprogram. For hver klient du henviser til ExpressVPN som faktisk registrerer seg, tjener du 30 dager gratis service.

Du kan betale for ExpressVPN ved å bruke store kredittkort, PayPal, Bitcoin og en rekke internasjonalt aksepterte betalingsmåter.

ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenesten av en eller annen grunn.

Konklusjon

ExpressVPN er et fantastisk produkt som er godt designet. Det tilbyr fantastisk sikkerhet, utrolig ytelse og fantastisk kundeservice. Det fungerer perfekt med strømmetjenester som Netflix og Prime Video og bruker den nyeste moderne sikkerhet og personvern.

ExpressVPN er i stand til å unngå sensur i land som Kina og Tyrkia. ExpressVPN fører ikke tilgangslogger, så du vet at forbindelsen din er privat, selv når du torrenser og laster ned.

ExpressVPN er ikke den billigste tjenesten du finner. Imidlertid får du det du betaler for. Det er mer enn 140 serverplasser i mer enn 90 land. Dette betyr at du har pålitelige, raske tilkoblinger uansett hvor du befinner deg.

Vi gir ExpressVPN 4,8 av 5 stjerner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me