IPVanish gjennomgang – beskytter det deg virkelig? Finne ut…

Det fungerer ikke med TOR? Å, deusen sier du. Hva bra er du da?


Hvis du leter etter et virtuelt privat nettverk, eller VPN, kan du gjøre det verre enn IPVanish. Denne relativt pålitelige tjenesten er noe rimelig og kan skilte med en utmerket policy for "ingen logging". men, treg belastning, i tillegg til mindre enn kundestøtte, enn mindre, betyr at IPVanish ikke er den beste VPN-en.

En VPN er en nyttig tjeneste for alle som bruker tid i den virtuelle verdenen. Surfing med VPN lar deg gjøre det anonymt. Det du gjør på nettet dirigeres via en VPN-server, som får det til å se ut som om du surfer fra den andre siden av kloden.

ipvanish vpn diagram

Dette beskytter dine personlige data, for eksempel kredittkortnummer og bankkontodata. I tillegg kan det gi deg tilgang til ellers begrensede nettsteder.

En VPN kan også være nyttig hvis du vil bruke torrent-nettsteder eller få tilgang regionlåst innhold. Poenget er at ved å bruke en VPN kan du gjøre praktisk talt hva du vil mens du beskytter din faktiske plassering og identitet mot snoops.

IPVanish markedsfører seg selv som "Verdens beste VPN-tjeneste." Det er ingen mening å skryte av, og IPVanish har absolutt noen veldig gode funksjoner. Imidlertid er det andre aspekter ved tjenesten som vi tror forhindre IPVanish fra å være den beste VPN-en.

IPVanish Oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Dårlig brukergrensesnitt
Loggpolicy: Ingen hogst
Serverstørrelse: 1.300 ++ servere
Serverdistribusjon: 60+ land
Brukerstøtte: Førstemann til mølla, først-server 24/7 Live Chat
torren: Tillatt
streaming: Begrenset
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN, SOCKS5 og andre; AES-256-kryptering
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 4.87 / måned
Offesiell nettside: https://www.ipvanish.com

Koste

Vanligvis kan du kjøpe IPVanishs tjenester for $ 10 per måned hver måned. Hvis du registrerer deg for ett års tjeneste, betaler du cirka 6,49 dollar per måned i forveien. En tre-måneders plan kan kjøpes for $ 8.99 per måned.

ipvanish priser

IPVanish gir en syv dager lang pengene-tilbake-garanti. Dette er ikke den lengste pengene-tilbake-garantien i virksomheten, som tvinger deg til å ta en beslutning på kort tid. Imidlertid, hvis du bare vårer i en måned med tjenesten, vil du ikke ha mye penger hvis du ombestemmer deg etter den første syv-dagers perioden.

IP Vanish Server Locations

Selskapet har utmerket serverdekning med mer enn 1000 VPN-servere fordelt på 60 land. Vær oppmerksom på at de fleste av serverne deres er lokalisert i USA og Europa, mens andre finnes i Asia, Midtøsten og India. Hvis IPVanish ikke tilfeldigvis har en server relativt nær din lokalitet, vil dette bety saktere enn vanlig opplasting og nedlastingstider.

ipvanish servere

Likevel er dette en imponerende antall servere, noe som kan bidra til å balansere hastighetsproblemene for noen brukere. Det er verdt å merke seg at andre VPN-leverandører skårer høyere med tanke på generell hastighet, så hvis dette er en kritisk beregning for deg, kan det være lurt å søke en annen leverandør.

God kompatibilitet

IPVanish kan brukes med iOS, Windows, Mac, Android, Linux og andre plattformer. Rutere kan på samme måte jobbe med denne VPN-en. Selskapet har utformet dedikerte apper for store plattformer slik at sofistikerte brukere har muligheten til å konfigurere konfigurasjonen manuelt på spesifikke enheter.

Dårlig brukergrensesnitt

Et av merkene mot IPVanish forholder seg til det ikke være spesielt brukervennlig. De som ikke har brukt VPN før, kan bli mystifisert av det de første gangene de prøver å bruke den.

hvordan proxy fungerer diagramDette er uheldig, spesielt når det gjelder tjenestens gratis SOCKS5-proxy. Med en proxy-serverprotokoll er det mulig for brukere å dra nytte av anonymitet av en VPN uten krav om å laste ned programvare til enhetene sine. Dette holder personlig informasjon og IP-adressen din ganske godt skjult mens du også oppgir raskere service.

Brukt riktig, kan denne webproxy være et kraftig verktøy. Imidlertid er det viktig å merke seg at fullmektigen ikke kan gi samme nivå av sikkerhet og personvern som en ekte VPN gir. Dette betyr at a SOCKS5 web-proxy er ikke nødvendigvis det beste middelet for å beskytte deg selv.

Dessverre kan noen som ikke er spesielt teknisk kunnskapsrike, tro at SOCKS5-proxy er tilstrekkelig for alle deres personvernbehov. IPVanish gir lite veiledning så langt som når det er tilrådelig bruk av proxy.

Sikkerhet

IPVanish har det likevel sterk sikkerhet. Som mange av de mest anbefalte VPN-ene, er de avhengige av AES-256-krypteringsprotokoll. Dette beskytter din personlige informasjon fra de fleste angrep på brute force.

aes-256-kryptering

Innloggingspolicy

Når det gjelder VPN-er, folk forventer en stort sett anonym opplevelse. Dette betyr at de kan reise til nesten ethvert nettsted de ønsker uten at noen holder rede på bevegelsene sine. Ideelt sett vil "hvem som helst" inkludere VPN-tjenesteleverandøren.

Følgelig annonserer mange VPN-leverandører at de har en ingen retningslinjer for logging, noe som betyr at de ikke lagrer nettleserloggen din noe sted på serverne deres. Mens mange VPN-leverandører oppgir at de ikke fører logger, er dette ofte ikke tilfelle.

IPVanish er et av unntakene fra denne regelen. De beskriver en "streng policy mot innsamling av både tilkoblings- og aktivitetslogger." Dette er gode nyheter for alle som er opptatt av å vedlikeholde ekte personvern på nettet.

Ingen TOR-kompatibilitet

tor vs vpn-diagramEn av ulempene å velge IPVanish er at det er det ikke kompatibel med The Orion Network. Noen ganger bare kalt TOR, er dette nettverket designet for å rute netttrafikken din gjennom en rekke servere, noe som i utgangspunktet gjør det umulig for noen å spore hvor du er og hvor du har vært.

TOR er en andre lag med sikkerhet for de som må beskytte seg for enhver pris. For mange VPN-brukere er det et viktig element som maskerer identiteten deres fra kreftene som er. dessverre, TOR kan ikke brukes med IPVanish.

Dårlig kundesupport

Et annet område der IPVanish henger etter er kundesupport. Annonsert som 24/7/365, bruker brukeropplevelsen ganske enkelt ikke dette. Støttesystemet fungerer etter først til mølla-basis, og standard ventetid ser ut til å være lengre enn 48 timer. Hvis du trenger en VPN som gir ekte support døgnet rundt, er dette ikke tjenesten for deg.

Selv om IPVanish absolutt har mange forløsende kvaliteter, er vi det kan ikke anbefale det som vår topprangerte VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me