Privat internettilgang – Et av de mest pålitelige valgene for sikker surfing

Å finne en VPN vi føler deg komfortabel med å anbefale er på samme måte som å snuble over Holy Grail på supermarkedet i chipsgangen. Overrask

Private Internet Access (PIA) er en pålitelig VPN-leverandør som har bygget et positivt rykte fordi de setter kundens personvern og konfidensialitet først. Som sådan, de ikke beholde brukerbrukslogger.

Spredt over 24 land, tilbyr PIA tilgang til mer enn 3000 servere. Privat Internett-tilgang kan brukes på Android, Windows, Linux, Mac OSx og på de fleste smarte enheter.

Dette er grunnen til at vi liker dette selskapet.


Privat internettilgang VPN-oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett
Loggpolicy: Ingen loggføringspolitikk
Serverstørrelse: 3.300 ++ servere
Serverdistribusjon: 33 land
Brukerstøtte: Chat
torren: Tillatt
streaming: Begrenset
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP og PPTP;
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 3.33 / måned
Offesiell nettside: https://www.privateinternetaccess.com

Grunnleggende om betalings- og abonnementsplanen

PIA tilbyr fleksibel prissetting som lar brukerne kjøpe et månedlig, årlig eller to-årig abonnement. Jo lenger du abonnerer, jo billigere blir månedsrenten din. For eksempel betaler for et abonnement fra måned til måned $ 6,99. Å betale for det to årige abonnementet reduserer prisen til 2,91 dollar i måneden.

Betalingsmuligheter inkluderer PayPal, kredittkort og hundrevis av gavekort, alt fra Best Buy-kort til Walmart-kort til Starbucks-kort og mer. Krypto-valutaer som Bitcoin og Z-Cash godtas også.

MERK:

Hvis du betaler for det to årige abonnementet, sitter du fast med produktet i to år. Det er en fantastisk VPN, og vi er sikre på at du vil elske det. Likevel oppfordrer vi deg til å lese denne anmeldelsen gjennomgående for å forstå hva tjenesten tilbyr. Ikke glem at PIA tilbyr en syv dagers pengene tilbake-garanti. Så du kan teste produktet i syv dager og få pengene tilbake hvis du vil.

Privat tilgang til Internett

I løpet av de siste årene har PIA doblet størrelsen mens de har solgt ytelse. Nøkkelen til suksess er å begrense plasseringene der de legger til nye servere.

Tjenesten er en flott VPN for Netflix og andre nettsteder som HBO og YouTube. Mens de ikke har samme globale dekning som andre dyrere tjenester, landene de dekker spenner over et stort publikum.

Enten du betaler månedlig, halvårlig eller årlig, vil du fortsatt ha fordel av de samme beskyttelsene, nemlig:

  • Ubegrenset båndbredde
  • Sikker VPN-konto
  • P2P- og VoIP-støtte
  • Koble til fem enheter samtidig
  • Flere VPN-gateways
  • SOCKS5 proxy inkludert
  • PPTP, Open VPN og L2tp / IPSec

Muligheten til å tilpasse håndtrykkskrypteringsmodusen og dataautentiseringsmetoden betyr at du kan opprette perfekt blanding av sikkerhet og hastighet. PIA er utstyrt med en kill switch som vil avbryte data hvis VPN faller. DNS-lekkasjebeskyttelse og port forwarding-konfigurasjoner kan enkelt endres på kundeportalen.

Hastighet og IP lekkasjetest

Tilkoblingshastighetene er raske med PIA. De tilbyr tier-1 gigabit-servere. Vi la merke til et lite fall i gjennomsnittlig tilkoblingshastighet da vi sammenlignet hastigheten med VPN på slått av. Da vi testet den britiske testserveren, i USA, var det et lite fall i testhastigheten. Vi følte imidlertid at dette skyldtes geo-nærhet i motsetning til VPN-ytelse.

Ved hjelp av ipleak.net fant vi ut at det var det ingen DNS-lekkasjer. Ved hjelp av test-ipv6.com, fant vi ingen IPv6 lekkasjer. Til slutt søkte vi etter WebRTC-lekkasjer og ble hyggelig overrasket over at vi ikke fant noen.

Sikkerhet

PIA har bygget et godt omdømme på grunn av deres politikk for ikke-logging. De fører ikke logger eller samler inn trafikkdata. Først når de mottar en gyldig rettskjennelse, vil de gi kundeabonnementsdata til myndighetene. De er stolte av å tilby kundene sikkerhet og anonymitet takket være at du har tusenvis av servere og bruker delte IP-er plassert på noen få steder.

PIA anbefaler at kunder som ser etter økt anonymitet, skal bruke anonyme e-postmeldinger, betale med Bitcoin eller bruke noen annen anonym betalingsmåte. Som vi nevnte tidligere, godtar de til og med gavekort fra hundrevis av selgere som en form for anonym betaling.

Dynamisk IP-tildekking er tilgjengelig over flere land. Blowfish CBC-algoritmen gjør surfing på nettet trygt, selv i deler av nettet som anses som farlig (Les mer: Dark Web-personlige data). Deres raske Wi-Fi og integrerte brannmur tilbyr avanserte filtreringsalternativer.

torren

Vil du ha en VPN som ikke forhindrer spenning? Hvis du gjør det, så er PIA et utmerket valg. De overvåker eller begrenser ikke tilkoblinger. Som inkluderer peer to peer fildeling. Dette betyr at du kan bruke den torrenting-klienten du ønsker, og være sikker på at kontoen din ikke blir blokkert, og at forbindelsen din ikke blir strukket. Bare for rekorden, er PIA også ansett som en av de beste VPN-ene for torrenting.

For å være tydelig sier Privat Internett-tilgang ikke at de støtter torrenting. De sier imidlertid at P2P vil bli støttet. PIA blir respektert for å være en torrentvennlig VPN. De er et godt valg hvis du vil gjøre fildeling.

En velkjent omdømme

I VPNs verden betyr omdømmet ditt alt. PIA har en av mest upåklagelig omdømme i virksomheten. De har vært med i spillet siden 2010. I 2012 mottok de prisen for den mest stabile VPN. Dette er en prestisjetung pris på dette feltet. PIA dukker ofte opp på listen over de beste VPN-ene. At PIA har vært i virksomhet i så mange år, gjør det til et sikkert valg.

At PIA er basert i USA bekymrer noen. Dette er fordi USA har det lovgivning om overvåking av personvern som er mye strengere enn hva du ser i andre utviklede land. Og som vi nevnte, hvis myndighetene har de riktige warrants, kan PIA gi fra seg brukerdata. Siden PIA ikke fører logger, har de imidlertid veldig lite å dele med myndighetene hvis de kommer og leter.

Dette plager oss ikke fordi PIA er på forhånd og åpen om å være basert i USA. Andre VPN prøver å skjule sin beliggenhet. PIAs gjennomsiktighet og det faktum at de ikke lagrer logger gir oss tillit til at VPN-en er sikker.

PROS

 Tallrike tilpassbare alternativer for kryptering
 Samme alternativer tilgjengelig på forskjellige plattformer
 Ingen logger føres
 Godtar kryptovaluta, gavekort, kredittkort, PayPal og andre ikke-sporbare betalingsmåter
 Syv dager pengene tilbake-garanti
 Konkurransedyktige priser

ULEMPER

Noen servere kan være mettede
Kundestøtte levert via e-post
Ikke kompatibel med Netflix

Siste tanker

Det er tusenvis av VPN-er på markedet. Alle av dem kjemper for bedriften din. Dette kan føre til at noen VPN-er lover mye, men tilbyr litt.

Dette er grunnen til at vi virkelig setter pris på ærligheten, enkelheten og åpenheten som Privat Internett-tilgang tilbyr. Deres godt implementerte kryptering og retningslinjer for null logger kombinert med deres billigere pris er noen av grunnene til at vi anbefaler denne VPN-tjenesten.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Er PIA en god VPN?

EN: Ja, PIA er en veldig god VPN. På rangeringen vår kommer den inn som nummer fem bak anerkjente selskaper. Det er ikke en perfekt VPN, men ingen av dem er det. Hvis du handler etter en VPN, er PIA et godt valg å teste ut.

Spørsmål: Er PIA bra for å torrentere?

EN: Ja, PIA er et av de beste alternativene for å torrentere. Dine torrents blir kryptert og sikkert uten logging av data. Alle de øverste VPNS-ene er flotte for å torrentere, men vi anbefaler å bruke VPN-er med de raskeste hastighetene og ekstra beskyttelsen.

Spørsmål: Hva er den tryggeste VPN-tjenesten?

EN: Den tryggeste VPN-tjenesten er NordVPN da den tilbyr dobbel kryptering. Dette kommer med et offer fordi det å gå gjennom kryptering to ganger kan redusere serverhastigheten. Enhver topp VPN er relativt sikker så lenge den ikke logger og tilbyr faktisk kryptering. De mest utrygge VPN-ene er de som tilbyr deg VPN gratis.

Spørsmål: Hvem eier PIA VPN?

EN: London Trust Media eier PIA. Administrerende direktør er Ted Kim og grunnleggeren er Andrew Lee.

Spørsmål: Hva er en VPN-drepsbryter?

EN: En VPN-drepebryter er en av de viktigste funksjonene en VPN kan ha. Hva det gjør er å oppdage når din faktiske IP-adresse blir eksponert og deretter automatisk kutte forbindelsen. Denne funksjonen alene kan sikre at IP-adressen din aldri blir utsatt for noen ondsinnet.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me