VyprVPN gjennomgang 2020 – fjerde beste valg – hastighet + sikkerhetstestresultater

Hvis du har sett etter litt positive nyheter om VPN-tjenestenæringen, vil du like denne anmeldelsen.


VyprVPN er mer enn bare en kul logo. Og gjør ingen feil, det er en usedvanlig kul logo. Dette sveitsiske baserte selskapet har vært i virksomhet lenge nok til å skaffe seg et rykte for å tilby service av høy kvalitet.

VyprVPN er forskjellig fra andre VPN-selskaper ved at de eier hver eneste server i sitt nettverk. Dette betyr at de har full kontroll over sikkerhet og tilbyr fantastiske hastigheter.

Fortsett å lese. Dette er en av de gode.

vyprvpn logo

VyprVPN Oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Nullloggingspolicy
Serverstørrelse: 700 ++ servere
Serverdistribusjon: 70++ lokasjoner
Brukerstøtte: 24/7 Live Chat Support
torren: Tillatt
streaming: Tillatt
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN-protokoll, PPTP, IPSec og L2TP; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: Sveits
Pris: $ 3.75 / måned
Offesiell nettside: https://www.vyprvpn.com

Bedriftshistorie

Morselskapet til VyprVPN er Golden Frog.  ��

Golden Frog har bygget et rykte som en pioner innen området personvern på nettet. De har gjort dette siden Internett startet.

Golden Frog ble grunnlagt i 1994. Selskapets opprettelse var et svar på Room 641a-hendelsen. Det kom fram National Security Agency undersøkte amerikanske statsborgere ulovlig, som de gjorde det ved å tappe inn nettverkskablene til AT&T.

Ifølge rapporter brakte Golden Frog dette under FCCs oppmerksomhet. Målet deres var å gjøre sikkerhetsspørsmålet offentlig. Selv om de sendte inn en klage til FCC, ble klagen deres ignorert. Så de tok den dristige avgjørelsen om å ta saken i egne hender.

Siden den gang har morselskapet bak VyprVPN vært ledende i kampen for Internett-personvern. De har bygget et rykte som en av verdens beste VPN-er på grunn av arbeidet de har gjort på dette feltet.

VyprVPN Pros

 • Rask hastighet
 • Forbedret sikkerhet
 • Pålitelighet
 • Kameleonprotokoll for å beseire VPN-blokkering
 • Selveid og selvbetjent servernettverk
 • Enkel å bruke applikasjoner som fungerer på en rekke plattformer og enheter
 • Kill switch-funksjonen for å beskytte personvernet ditt
 • Retningslinjer for ikke-logg
 • Forbløffende tillatt

Planer og priser

De fleste VPN-tjenester tilbyr en gratis plan med begrensede tjenester og en betalt plan som tilbyr flere tjenester. VyprVPN er forskjellig ved at de har flere betalte planer i motsetning til en en-størrelse-passer-alle-plan.

Den grunnleggende abonnementsplanen inneholder:

 • Ubegrenset data
 • Opptil tre forbindelser

VyprVPN-prisplanerHvis du kjøper planen for hele året, er den $ 60, eller $ 5 per måned. Den samme planen vil koste deg $ 9,95 per måned hvis du kjøper den med et månedlig abonnement.

Premieplanen gir:

 • Fem samtidige tilkoblinger
 • Kameleon-protokoll
 • VyprVPN Cloud

Hvis du kjøper planen for hele året, er den $ 80, eller $ 6,67 per måned. Et månedlig abonnement vil koste deg $ 12,95 per måned.

Det er fordeler og ulemper med å ha grunnleggende og premium abonnementsplaner. På den positive siden betaler du bare for det du trenger. VyprVPN tilbyr en rimelig pris for deres tjenester. Ulempen med den grunnleggende planen er at du betaler for en VPN, men du får ikke alle tjenestene selskapet tilbyr.

Det en gode med VyprVPN er at alle pakkene deres leveres med en tre-dagers gratis prøveperiode. Under prøveperioden kan du bruke tjenesten uten båndbreddebegrensning. Det er viktig å lese det fine antallet. VyprVPN gir ikke refusjon av noe slag under noen omstendigheter. Så vi anbefaler deg å dra nytte av den tre dagers prøveversjonen og teste ut tjenesten så grundig som mulig. Når du forplikter deg til planen din, kommer det ingen vei tilbake.

Hvis du ikke liker prøvetjenesten, er det enkelt å kansellere VPN. Ganske enkelt:

 • Logg inn på kontrollpanelets URL
 • Klikk på "Avbryt tjeneste" under kontoer.
 • Oppgi en grunn til avbestillingen

vyprvpn faktureringsprosessVyprVPN tillater betaling med PayPal, AliPay og større kredittkort. Det er ikke noe alternativ å foreta en anonym betaling med cryptocurrency eller gavekort, som noen andre VPN-er. Dette kan være en kilde til bekymring for personer som leter etter en VPN som gir fullstendig privatliv.

Forretningsalternativet som VyprVPN tilbyr er litt dyrere, men det er perfekt for gründere, journalister og enkeltpersoner som jobber i utlandet. Det gir deg tilgang til å jobbe med teamet ditt på flere servere eller i skyen.

På den positive siden betyr det at VyprVPN ikke tilbyr refusjon, at det ikke er noen lyssky eller tvilsom refusjonspolicy. Det er ingen skjulte gebyrer og ingen triks for kansellering. Liker det hvis du kjøper det, fordi du står fast med det året.

Kan du stole på VyprVPN?

VyprVPN og morselskapet, Golden Frog, er opptatt av å gi kundene sine det ypperste i privatlivet. Dette er grunnen til at de baserer selskapet sitt i Sveits. VPN og eventuelle kundedata er beskyttet av sveitsiske datalov.

hvordan vyprvpn fungererSveits er et land som er kjent for lover om personvern og databeskyttelse. Det er en del av den nasjonale strukturen. Sveits er et uavhengig land. De tilhører ikke EU, de er nøytrale i mange politiske forhold, og de tilhører ikke 5 øyne eller 14 øyne overvåking.

Dette er en av grunnene til at Sveits ble valgt som hjemsted for denne virksomheten. Eierne av VyprVPN er fra Texas og har vært voldsomme talsmenn for online personvern og masseovervåking.

Når det gjelder personvern skiller VyprVPN seg fordi de eier og administrerer VPN-servernettverket. Det er ingen tredjeparter. VyprVPN har 100% kontroll over all maskinvaren, koden og nettverket deres plattform kjører på.

En rekke gode VPN-er vil bruke en tredjeparts DNS. Dette er problematisk fordi tredjeparter kan logge på DNS-forespørslene dine, noe som gir dem tilgang til nettleserloggen din. VyprVPN beskytter DNS-forespørslene dine ved å kryptere dem og forhindre at tredjeparter snuser.

Hvis det foreligger en kriminell etterforskning, samarbeider Golden Frog med rettshåndhevingsbyråer. De krever stevning før de gir informasjon som kan identifisere klientene. De hevder å gi bare en minimal mengde informasjon for å identifisere klienten og ikke noe mer. Ved lov kan ikke Golden Frog fortelle sine klienter om de blir etterforsket av myndighetene.

VyprVPNs loggpolicy

VyprVPN er forpliktet til å beskytte ditt personvern via sitt sikre nettverk.

vyprvpn personvernlogg

Tillater VyprVPN Torrenter?

vpn torrentingGolden Frog lever opp til sine sveitsiske røtter. I personvernreglene er det tydelig at de har den største respekten for personvernet til brukerne. Som et resultat behandles all trafikk likt. Dette betyr at VyprVPN kan brukes til torrenter. Selskapet anbefaler at brukere holder seg innenfor grensene for opphavsrettslovene som styrer deres land.

VyprVPN har raske servere. Dette er nøkkelen til å ha en sømløs torrenting-opplevelse. Torrenting er tillatt på alle VyprVPN-servere. Det er ingen begrensninger på båndbredden, og det er ingen begrensning på serverbytte. VyprVPN har mer enn 700 servere og mer enn 200 000 IP-adresser.

VyprVPNs kameleonfunksjon gjør at kryptert trafikk ser ut som den er vanlig SSL. Dette gjør det lettere for deg å omgå brannmurer og annen programvare designet for å blokkere VPN-er.

Selskapet bruker AES - 256 for å kryptere trafikk. Dette betyr at all informasjon du sender eller mottar er uknuselig av brute force-angrep.

Hvor rask er VyprVPN?

Som de fleste VPN-tjenester hevder VyprVPN å være den raskeste i verden. I følge testen vår er det imidlertid ikke helt sant. Det gode er at bare fordi de ikke er de raskeste i verden, betyr det ikke at de er dårlige. Vi var faktisk fornøyde med hastighetene denne tjenesten gir.

Når du valgte den nærmeste serveren, var følgende resultatet:

vyprvpn hastighetsresultat

Du kan tydelig se at selv mens du bruker VyprVPN, er nedlastingsnumrene raske nok til å bla gjennom og streame video i høy definisjon. Dette er kanskje ikke din go-to-tjeneste for torrents, men som vi vil diskutere, er ikke alltid torrenting en god idé med denne tjenesten.

VyprVPN tilbyr hastigheter som er nær hastigheten uten VPN-tilkobling. Dette legger på nivå med, hvis ikke bedre enn, flertallet av topppresterende VPN-er.

VyprVPNs kundeservice

Noen selskaper ser på kundestøtte som en unødvendig utgift. Gode ​​selskaper ser på kundestøtte som en investering i kundene sine. Den eneste måten å få en god følelse av en virksomhets kundesupport er å samhandle med dem. Vi stilte en serie spørsmål for å få en bedre følelse av hvordan VyprVPN ser på kundesupport.

vyprvpn support chatVi liker det kan du komme i kontakt med kundesupporten deres 24 timer i døgnet, syv dager i uken, 365 dager i året via live chat-funksjonen på deres hjemmeside.

VyprVPN tar kundestøtte på alvor. Når du bruker en VPN, kjøper du ikke bare tjenesten. Du trenger noen til å gi deg kundestøtte eller teknisk support du trenger når du trenger det.

VyprVPN tilbyr ikke telefonstøtte. Imidlertid er live chat-alternativet raskt og effektivt. De tar opp problemene dine i sanntid.

VyprVPN tilbyr også supportbilletter fra appen. Det er et billettsystem koblet til live chatten deres. De har et supportteam som gir hjelp i forumet deres. På alle måter viser VyprVPN at de er opptatt av kundenes trivsel og ser kundestøtte som en intrikat del av deres overordnede forretningsmodell.

Hvor ligger VyprVPNs servere?

VyprVPN-serverplasseringerVyprVPN har mer enn 70 serverplasser over hele verden.

Alle serverne deres tilbyr IP-er som er geografisk plassert basert på byen som er oppført. Det er to måter VyprVPN oppnår dette målet. Enten er serveren deres fysisk innlosjert i stedet, eller så bruker de en virtuell server, noe som gir utseende som å være plassert på det stedet.

VyprVPN har vanligvis ikke fysiske servere i land som har restriktive Internett-policyer. I stedet tillater deres virtuelle servere dem å holde krypteringsporten ut fra hendene til farlige myndigheter og gi brukere i disse landene i IP-land.

Noen ganger vil de bruke virtuelle servere som en måte å teste nye lokasjoner med mål om å bestemme hvor nye fysiske servere skal distribueres basert på kundebruk. De tre målene som VyprVPN har når de velger steder for serverne sine, er ytelse, sikkerhet og IP-plassering.

Det er en rekke faktorer som VyprVPN tar hensyn til når de velger hvor de skal ha sine fysiske servere eller hvor de skal plassere virtuelle servere. Uansett hvor infrastrukturen ligger, lover VyprVPN å bare lagre kundeinformasjon fysisk i Zürich, Sveits. Det er her selskapet deres er fysisk lokalisert og integrert.

Enhets- og plattformstøtte

vyprvpn støttet osVyprVPN tilbyr støtte for en rekke enheter. Disse inkluderer Mac, Windows, Android og en rekke andre tjenester og applikasjoner.

VyprVPN tilbyr en VPN-ruter-app, og det er veldig enkelt å sette opp og bruke. Når appen er på ruteren din, kan du koble en rekke enheter til den. Dette utvider kraften i abonnementet ditt. Hvis du har et abonnement på tre enheter, teller ruteren din bare som en.

Imidlertid vil hver eneste enhet i hjemmet som kobles til ruteren, glede seg over fordelene med å ha en VPN. Du kan spesifisere om en bestemt enhet vil ha en kryptert eller ikke-kryptert tilkobling.

Konklusjon

Totalt sett er vi veldig fornøyd med VyprVPN og Vi anbefaler det på det sterkeste.

Det har hastighet, en to-lags priser, en tjeneste som gir evne til å jobbe hvor som helst i verden, fantastisk kundesupport, og kill switch-funksjonen. VyprVPN pakker en solid opplevelse som vil sørge for å holde dataene dine trygge og sikre uten å måtte ofre hastighet og pålitelighet.

vyprvpn logo

Nå så mye som vi har gjort et grundig poeng, erkjenner vi det vi har forskjeller i forventninger og prioriteringer. Mens et flertall av dere kanskje vil ha hendene ned, sikreste VPN, noen få kan fortsatt være på jakt etter en mer kostnadseffektivt løsning. Uansett hva tilfellet måtte være, vet vi at noen få av dere fremdeles forblir imponert. Heldigvis er det bare en håndfull utfordrere på dette tidspunktet i kampen NordVPN og Surfshark. Så vi ønsker at du skal gå gjennom vår nøye gjennomgåtte beste VPN velger, og der kan du velge din mester.

Til syvende og sist er det bare du som kan bestemme hvem som er vinneren din.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me