WindScribe VPN Review (2020) – Overraskende resultater i personvern og hastighet

Windscribe er en solid VPN for deg som ønsker å sikre høye hastigheter og fremdeles opprettholde sikkerheten. Totalt sett synes vi Windscribe er et godt valg for de som ønsker å begynne å bruke en VPN eller migrere fra en eksisterende tjeneste. 


Mens Windscribe er ganske bra, slår det ikke andre konkurrenter som Nord VPN som tilbyr forbedret dobbeltkryptering, flere servere, billig prissetting og live støtte. 

I denne gjennomgangen skal vi ta et dypt inn i Windscribe VPNs-tjenesten for å forstå teknologien deres, nedlastingshastigheter, loggingsprinsipper og priser.

I tillegg til å ha et kult navn, er Windscribe en VPN-tjeneste som pakker litt alvorlig trøkk mens den tilsynelatende er 100% gjennomsiktig om driften.

Gjennomsiktighet og VPN-tjenester har ikke alltid gått hånd i hånd. Vi synes Windscribe er forfriskende.

Vanligvis her på Privacy Australia, unngår vi gratis VPN-er. Windscribe er forskjellig, ettersom de også har et førsteklasses alternativ og en fin måte å holde kostnadene lave på hvis du er så tilbøyelig.

På gratisversjonen av Windscribe tilbyr VPN gjennomsnittlige, men brukbare hastigheter med 10 GB månedlig tillegg. Premium-alternativet har mange verktøy og raskere hastigheter.

Sidenote: Jeg må nevne hvor kul hjemmesiden til nettstedet deres er. Disse rare geometriske formene følger markøren din rundt, og det har alvorlig distradert meg fra å teste selve tjenesten. ����

Oversikt

WindScribe er et kanadisk-basert selskap som gir et godt alternativ for USA-baserte kunder. Det tilbyr en gratis VPN-plan med 10 GB båndbredde per måned sammen med premiumplanene. De tilbyr 256 bit AES-kryptering og standard OpenVPN tunneling-protokoll. Premium-alternativet er raskt og har et mangfold av verktøy tilgjengelig.

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Ingen identifiserende logger
Serverstørrelse: 480 ++ servere
Serverdistribusjon: 66 land
Brukerstøtte: Automatisert chat-støtte
torren: Tillatt
streaming: Tillatt
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN-protokoll; 256 bit AES-kryptering
Hovedkvarter: Canada
Pris: $ 4.08 / måned
Offesiell nettside: https://windscribe.com
Prosjekter med WindScribe:
 • Ingen lekkasjer / trygt å bruke
 • Mulighet for å omgå Netflix-begrensninger
 • Torrenter er tillatt
 • Fungerer på flere enheter og plattformer
 • Brukervennlig app
 • God personvern og krypteringsfunksjoner
WindScribe Cons:
 • Støttens første forsvarslinje er en chatbot
 • Ingen live chat 24/7
 • Kanadisk VPN-tjeneste
Funksjoner:
 • Servere i 60 land og 110 byer
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Ubegrenset båndbredde
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • Drepe bryteren
 • Snikemodus
 • Adblocker
 • Tallrike alternativer for portvideresending
 • Peer to peer support
 • Utvidelser for Chrome og Firefox
 • Utvidelsesprotokoller inkludert IKEv2 for Mac og Windows

Bør du stole på WindScribe VPN med dine data?

Vi roser WindScribe VPN for å ha skrevet personvernreglene på enkelt språk som alle kan forstå. De gjør en god jobb med å fjerne enhver bekymring en potensiell kunde kan ha.

Som vi nevnte innledningsvis, opererer WindScribe utenfor Canada. Som et resultat er de underlagt Five Eyes online overvåkningsprogram. En rekke rapporter har tydelig vist at CSIS (Canadian Security Intelligence Service) i hemmelighet har samlet inn informasjon om nettet fra innbyggerne.

ISP-er (ikke VPN-er) i Canada har imidlertid liten eller ingen makt til å holde loggene på brukerne sine hemmelige. De må overholde lovverket mot piratkopiering som følge av lov C - 11.

Nå er ikke en VPN en ISP. Hvis regjeringen ønsket informasjon fra et VPN-selskap, kunne de foreløpig ikke få den med mindre de vedtok en ny lov.

WindScribe VPN Review (2020) - Overraskende resultater i personvern og hastighetHvis en kanadisk-basert VPN fører logger på kundene sine, kan kanadiske myndigheter tenkelig prøve å få dataene fra tjenesten.

For å være rettferdig er ikke land som Kina og Russland ikke en del av Five Eyes Alliance og vil utgjøre en mye større trussel når det gjelder å stjele informasjonen din.

Det er bare bra å ha alle fakta. Du bør også vite at Windscribe benekter heftig at dette er noen form for problem for brukerne. De bryr seg ikke hvor mange øyne du har!

Ikke glem, Canada har også noen strenge copyright-lover. Dette er noe du bør ta i betraktning hvis du bruker en VPN for torrenting.

Det er her du må stole på selskapet du mottar en tjeneste fra. Hvis et selskap ikke har noen loggførte data fra kundene sine, kan ikke myndighetene fjerne disse dataene fra dem.

Andre selskaper som PureVPN og IPVanish har begge hevdet å være VPN-tjenester som ikke logger. De har begge gitt kundeinformasjon opp til myndighetene sine. Du kan ikke bare se ordene "nei" og "logging" og umiddelbart stole på selskapet du har å gjøre med.

Windscribe har en grundig forklaring på hvordan logging fungerer og hva de gjør bak kulissene. Vi applauderer dem for at de alltid er uforstående om hva de gjør.

En av de positive sidene ved WindScribe er det faktum at de tillater brukere å bruke tjenesten deres på et ubegrenset antall enheter.

De forbeholder seg imidlertid retten til å se på hvert VPN-abonnement for å sikre at det ikke er flere som bruker en VPN-abonnementspakke. Den eneste måten WindScribe kan oppnå dette på er ved å analysere antall enheter du har koblet til.

Dette har hva Windscribe har å si om det:

"En enkelt Windscribe-konto er ment å brukes av en enkelt person, og jeg mener ikke din sivilstatus heller. Det er ganske uvanlig at enkeltpersoner kobles til over 50 datamaskiner og 100+ telefoner på nøyaktig samme tid. Bruken av båndbredde sammen med antall tilkoblinger brukes av vårt sanntidsovervåkningssystem som ser på de "verste lovbryterne" og tar en beslutning om denne brukeren kan være voldelig eller ikke. Så tar et menneske en beslutning om å forby kontoen eller hviteliste "misbruket" i tilfelle en falsk positiv.

Hvis du deler kontoen med din kone eller bror, er det sannsynligvis greit, men det kan sette av en "delingskjedereaksjon" der de deler den med noen, som igjen gjør det samme. Dette er en sikker måte å bli utestengt på. ”

En rettferdig politikk.

Vi har funnet ut at WindScribe ikke er interessert i å oppbevare data som rettshåndhevelse kan bruke på et senere tidspunkt.

Du kan stole på Windscribe like mye som du kan stole på andre ledende VPN-leverandører på markedet. Det eneste som skal gi deg pause er hvis du virkelig ikke stoler på det kanadiske rettssystemet.

Windscribe Prising and What's Covered

prisbeskrivelse

Prisingen starter på $ 9 i måneden. Dette kan gjøre at WindScribe virker dyrt. Hvis du imidlertid får årsplanen, som er $ 49 i året, betaler du 4,08 dollar i måneden. Det er en ganske god avtale, og det er klart at Windscribe foretrekker at du melder deg på langsiktig.

Dette setter prisen på nivå med hva du vil betale for sammenlignbare VPN-tjenester. Det er et fantastisk alternativ tilgjengelig for å få rabatter på WindScribe.

Windscribe har et alternativ for å bygge en plan der du kan legge til ett sted for en dollar per måned. Hvis du vet hvor du trenger å koble til, kan dette være en fin kostnadsbesparende.

Det er fire ting som skiller gratis VPN som tilbys av WindScribe fra den betalte tjenesten:

 • sjekklistvektorbåndbredde - Når du bruker gratistjenesten, er du begrenset til 10 GB båndbredde. Med den betalte tjenesten har du ubegrenset båndbredde.
 • Serverplasseringer -Med gratistjenesten har du tilgang til 11 steder. Den betalte tjenesten gir deg tilgang til 110 lokasjoner.
 • Hastighet - Vi la merke til at de betalte VPN-serverne var raskere enn de gratis.
 • USA-baserte strømmetjenester - Du vil ikke kunne koble deg til Netflix ved å bruke gratis tjenesten. Det vil bare fungere med den betalte.

Utenfor disse forskjellene er programvaren identisk. Når du har oppgradert, vil du se at det er visse servere som er tilgjengelige for bruk, og båndbreddegrensen som vises i programvinduet forsvinner.

Du kan registrere deg på WindScribe på en helt anonym måte. Du trenger ikke oppgi navnet ditt eller en e-postadresse. Ulempen med å gjøre dette er at hvis du mister passordet ditt, har du ingen måte å gjenopprette det på. Betalingsmuligheter inkluderer kredittkort, PayPal, Paymentwall og Bitcoin.

påmelding

Du har muligheten til å opprette en gratis konto. Den gratis kontoen gir tilgang til et begrenset antall servere. De gratis konto er begrenset til 10 GB i måneden. En irriterende ting er at når du registrerer deg på gratiskontoen, blir du stadig presset til å registrere deg for Pro-kontoen.

Det er ganske normalt for alle tjenester som tilbyr en gratis versjon. Slutt å klage når noen gir deg gratis ting!

Windscribe VPN har en refusjonspolicy som du må lese nøye. Det er et par punkter du bør huske på før du kjøper et abonnement:

 • Først, du har bare tre dager på deg for å få refusjon.
 • Refusjonsreglene gjelder bare hvis du kjøper direkte fra WindScribe. Hvis du kjøper fra en tredjepart, som SocialStack, er det ikke noe refusjonsalternativ.
 • Til slutt, hvis du bruker mer enn 10 GB data i løpet av disse tre dagene, blir refusjonen ugyldig.

retningslinjer for tilbakebetaling

Til dels forstår vi det korte tilbakebetalingsvinduet. De oppfordrer folk til å teste ut produktet sitt gratis før de får et betalt abonnement.

Koble flere enheter med en konto

flere enheterEnten du bruker gratistjenesten eller en betalt tjeneste, har du muligheten til det koble et ubegrenset antall enheter samtidig til VPN-en din med en enkelt konto. Dette er en fantastisk funksjon som er unik for WindScribe. De fleste VPN-tjenester tillater bare fem eller færre samtidige tilkoblinger.

WindScribe er et flott alternativ hvis du har en stor familie eller hvis du har en liten bedrift. Med bare en konto vil flere personer kunne dra nytte av tjenesten.

Ansvarsfraskrivelse: Windscribe vil ikke at du skal dele VPN-legitimasjonen din med andre mennesker. De undersøker kontoer som er koblet til en latterlig mengde enheter på en gang. Hvis du prøver å lure systemet (vi foreslår ikke det), kan du se andre steder.

Det virker ikke som om Windscribe bryr seg hvis du holder det i familien. Vi får en følelse av at de bare ikke vil se 100 enheter på en konto.

WindScribe Pro lar deg konfigurere en VPN på ruteren din. Dette beskytter alle enheter i nettverket ved å bruke en ekstern tilkobling.

WindScribe Pro har en VPN-infrastruktur i 60 land og omtrent 110 byer. Du kan sjekke statusen til serverne deres på statussiden.

Installerer WindScribe

WindScribe er enkelt å laste ned og installere.

windscribe app installasjon

Følg de enkle instruksjonene for å installere programmet på maskinen din. Når programmet er installert, blir du bedt om å legge inn kontoinformasjonen din eller opprette en ny konto.

Når brukernavnet og passordet ditt er godtatt, vil du se WindScribe heads-up-displayet. WindScribe kobler deg automatisk til den beste serveren basert på din nåværende beliggenhet.

Du kan endre serveren hvis du vil når som helst.

Kundeservice

WindScribe har seks alternativer for kundesupport på deres hjemmeside.

avmeld kundesupport

Disse inkluderer:

 • Installasjonsveiledninger
 • Spørsmål og svar
 • Kunnskapsbaser
 • subreddit
 • Snakk med Gary
 • Send inn en billett

Da vi så alternativet Talk to Garry, var vi spente. Vi trodde at WindScribe hadde en live chat med en mann ved navn Gary som bare følte som å legge til en ekstra “r”.

Etter å ha stilt et spørsmål eller to, det var tydelig at vi snakket med et program designet for å gi automatiserte svar. Da vi skrev til det obligatoriske spørsmålet: Er du en ekte person? Vi fikk den sarkastiske responsen - “Du fant meg ut, du skulle være en detektiv. Gå videre, hva er spørsmålet ditt? ”Det var frustrerende og irriterende på samme tid.

Garry kan svare på enkle spørsmål for deg. Mye av tiden, det er nok. Når du trenger å komme til en ekte person, har de live chat og et billettsystem tilgjengelig. Live chatten er ikke 24/7 som noen andre VPN-selskaper.

Garry har sine bruksområder, han ga oss god informasjon om hvilke servere du kan få tilgang til Netflix fra.

Fungerer WindScribe med Netflix? (Du trenger Pro-versjon)

Når en person spør om tjenesten fungerer med Netflix, er det de vil vite om WindScribe kan omgå Netflix Geo-begrensning av innhold som blir streamet i USA. Netflix og andre strømmetjenester er blitt veldig flinke til å identifisere VPN-er og blokkere VPN-brukere.

Når du besøker WindScribe-hjemmesiden, sier det ikke noe om Netflix. Dette er overraskende fordi de fleste VPN-er som er i stand til å omgå Netflix eller andre strømmetjenester Geo-begrensning av innholdspuss dette over hele hjemmesiden deres..

Ikke frykt, det er mer til historien.

WindScribe VPN Review (2020) - Overraskende resultater i personvern og hastighetVi prøvde å koble til Netflix ved å bruke WindScribes gratis tjeneste.

Og vi ble møtt med den frustrerende streamingfeilmeldingen du får med mange VPN-er på markedet i dag.

Det er imidlertid en annen historie når du bruker Pro-versjonen av denne tjenesten. WindScribe har et “WindFlix Location” -alternativ som gir deg tilgang til Netflix amerikansk innhold uten problemer.

Det er verdt å merke seg at WindScribe kan låse opp det begrensede innholdet ditt fra USA, Storbritannia, Japan og Canada.

Funksjoner for personvern og kryptering

Vindbeskriv personvernalternativerWindScribe har fantastiske VPN-protokoller. De inkluderer openVPN, SOCKS 5-protokoll og IKEv2. IKEv2-protokollen er standardprotokollen. OpenVPN er imidlertid standarden i bransjen. Vi nevner dette fordi det kan være lurt å bytte til åpen VPN når du begynner å bruke produktet.

Med WindScribe VPN har du tilgang til AES - 256 chiffer med SHA512-autorisasjon og 4096-biters RSA-nøkkelkryptering på stasjonære maskiner og AES 128 GCMcipher kryptering med P-256 nøkkelutveksling og TLS 1.2, ECDHE_RSA for nettleserutvidelsene deres. Dette er noen veldig imponerende tekniske detaljer. Det har aldri vært hacks i hver ende av dette krypteringsspekteret.

Torrenting er tillatt

Mange VPN-er forbyr torrenting. De er bekymret for at de kommer til å få problemer med DMCA-klager. Andre som tillater torrenting vil bare tilby det på en håndfull servere. WindScribe tillater strømning, teknisk.

De inneholder også opplæringsprogrammer som viser deg hvordan du konfigurerer forskjellige torrentklienter. De støtter imidlertid ikke torrents på alle serverne deres. Årsaken til dette er at det i noen av landene der de har servere, er veldig sterke lover om opphavsrettsbeskyttelse.

Så hvis du tenker på å bruke WindScribe til torrent-økter, bør du først sjekke serverne deres og sørge for å finne en som er vennlig med P2P, og som er relativt nær deg.

Serverhastighet

gjennomsnittlig nedlastingshastighet for VPNMålet med hastighetstesten vår er å være så empirisk som vi kan. For å utføre denne oppgaven testet vi en server i Canada og koblet til servere i USA, Storbritannia, Tyskland, Australia og Hong Kong.

For hvert sted brukte vi en testfil på 50 MB og lastet den ned fra serveren i USA. Dette ble gjort flere ganger om dagen med seks timers mellomrom. Vi tok gjennomsnittlig nedlastingshastighet for hver test og samlet deretter de samlede dataene.

Diagrammet over gir en ide om hvordan WindScribe presterte sammenlignet med andre populære VPN-er. Som du kan se var WindScribe ikke den raskeste, men den var fremdeles rask.

Konklusjon

WindScribe er en VPN som tilbyr mye. Hvem vil ikke ha en VPN-tjeneste som lar dem koble til et ubegrenset antall enheter? Og en VPN som har en spesiell server avsatt for å koble til amerikanske Netflix? For de som bor i utlandet ser dette ut til å være en gave.

WindScribe VPN er en solid VPN.

Vi foreslår dem for alle som ønsker å få tilgang til Netflix med raske hastigheter.

Støttesiden ser bra ut. Å ha seks alternativer for å løse problemer virker ideelt. Å ikke ha live chat 24/7 gir imidlertid en liten tinging til deres støttesystem. Det er ikke en god følelse å tenke at du kommer til å chatte med noen og deretter motta automatiserte svar. E-post til et supportteam kan føles frustrerende når alt du vil gjøre er å snakke med et menneske over chat.

WindScribe er en brukervennlig VPN-tjeneste som ser ut til å fortsette å forbedre seg. Vi har gjort jobben vår med å informere deg om det fordeler og ulemper. Det er helt opp til deg nå. 

Hvis du fremdeles vil lære mer, kan du lese guiden vår for de beste VPN-ene for australiere.

Lykke til!

FAQ

Hvor bra er Windscribe?

Windscribe er et solid VPN-valg som tilbyr raske hastigheter og en rekke verktøy. Det beste med Windscribe er deres dedikerte Netflix-servere som lar deg se amerikansk og britisk Netflix-innhold.

Er gratisversjonen av Windscribe god?

Så langt gratisversjoner av Windscribe går, er det ganske bra. Så langt VPN-er går, er det egentlig bare der for å teste ut tjenesten før du betaler for premium-versjonen. Med begrensede data, begrensede hastigheter og begrensede servere, fungerer det som en god testbane.

Er Windscribe kryptert?

Ja, det er det. Som VPN-tjeneste er det hovedformålet med tilbudene deres.

Er Windscribe en sikker VPN?

Ja, med krypteringsalternativene er de en sikker VPN. Den eneste ansvarsfraskrivelsen er at selskapet er bosatt i Canada som har vært kjent for å snuse på innbyggerne. Windscribe fører ikke logger, slik at den kanadiske regjeringen ikke kunne stjele Windscribes klientinformasjon med mindre de trekker av noen skyggefulle ting.

Har Windscribe en drepsbryter?

Ja. Appen vil koble deg fra internett hvis VPN-forbindelsen din faller ut. Dette fungerer som et verktøy for å beskytte forbindelsen din uansett hva, selv om en server faller tilfeldig.

Støtter Windscribe P2P?

Ja, for det meste. Torrenter er tillatt på de fleste, men ikke alle servere. Tjenesten blokkerer ikke, overvåker eller sperrer nedlastinger av torrent.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me