Avast SecureLine VPN-gennemgang: En passende, hvis overpris, VPN

Hvis du kan lide at bruge flere penge end nødvendigt til den samme service, har vi din VPN lige her.


Avast praler mere end 430 millioner brugere, hvilket gør det meget større end andre VPN-udbydere. Vores Avast SecureLine VPN-gennemgang hjælper dig med at afgøre, om Avast - et betroet navn i sikkerhedsverdenen - lever op til sit navn, når det kommer til VPN.

Avast SecureLine VPN er et af et antal programmer, der tilbydes af det verdenskendte cybersecurity-selskab Avast. Med base i Tjekkoslovakiet har Avast kontorer i en række lande over hele verden, herunder De Forenede Stater, Tyskland, Kina og Japan.

Da Avast Secureline VPN kun er et af de mange produkter, som virksomheden tilbyder, hvis du bare vil købe VPN, skal du vide, at det bliver du bombarderet med en horde forsøg på at sælge dig på andre sikkerhedsfunktioner. Dette kan være irriterende. Heldigvis er der en mulighed for at deaktivere de forhandlende funktioner.

For at se, om større betyder bedre, når det kommer til VPN-service, skal du læse videre.

Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let
Logningspolitik: Ingen logning
Serverstørrelse: 55 servere
Serverdistribution: 34 lande
Support: Telefon, billetter og vidensbase
torrenting: Tilladt
Streaming: Limited
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, IPSec & IKEv2-protokoller; 256-bit AES-kryptering
Hovedkvarter: Tjekkiet
Pris: $ 59,99 / år
Officiel hjemmeside: https://www.avast.com/
Fordele ved Avast SecureLine VPN:
 • Resultater af god hastighedstest
 • Gratis syv-dages prøveperiode
 • Lås op streamingtjenester (sporadisk)
 • Intet lækker personlige oplysninger
 • Enkel service at bruge
Ulemperne ved Avast Secureline VPN:
 • Højere end gennemsnitlige prispoint
 • Ingen VPN til routere
 • Ingen anonym betaling via Bitcoin
 • Virksomheden gemmer nogle logfiler

Tilmelding til Avast SecureLine VPN

Tilmelding til Avast SecureLine VPN er relativt simpelt. Du får straks mulighed for at købe produktet eller ansøge om deres syv-dages gratis prøveperiode her (link til Avast).

avast secureline vpn tilmelding

Når du har valgt den syv dages gratis prøveperiode, ledes du til en downloadside. Downloaden skal starte straks. Når downloadet er afsluttet, kan du installere programmet på din enhed.

Du bliver bedt om at vælge sproget til installationen og at acceptere deres slutbrugerlicensaftale. Når du tilmelder dig den gratis syv-dages prøveperiode, er du det ikke påkrævet at give et kreditkortnummer eller personlige oplysninger. Når du tilmelder dig premium-pakken, skal du angive en form for betaling og personlige oplysninger.

Du ledes til en forbindelsesskærm. På skærmen ser du din faktiske IP-adresse, og om IP-adressen er skjult eller ej. Nederst på skærmen ser du VPN, som du har forbindelse til.

Som standard vil du blive tilsluttet det bedste slutpunktsted for ydeevne. Dette vil sandsynligvis være en server i det land, du opretter forbindelse til.

Du har mulighed for at ændre din placering. Gotham City, USA, er hvad Avast tilbyder som foretrukken mulighed til videostreaming ved hjælp af tjenester som Netflix, Hulu og andet USA-baseret indhold.

Vi testede tjenesten et antal gange og var i stand til at vinde uafbrudt adgang til Netflix amerikansk indhold mens du er uden for landet. Dette overraskede os, fordi Avast SecureLine VPN i bedste fald har en plettet rekord, når det kommer til at oprette forbindelse til amerikansk streamingindhold fra udlandet.

åben avast securelinesamlet set, tilmelding til Avast Secureline VPN er en relativt nem proces. Avast SecureLine VPN har alle de grundlæggende funktioner, du ville forvente af en VPN. Det er let at bruge. Selv hvis du ikke har nogen forudgående viden om, hvordan du bruger en VPN, vil du være i stand til at downloade appen, installere den på et par minutter og være i stand til at bruge den sikkert ved at følge anvisningerne på skærmen.

Alt er skrevet på en selvforklarende måde ved hjælp af let forståelige udtryk. Det tager kun et par klik, og du er i stand til at surfe på Internettet fra en sikret VPN. Vi var dog overrasket over, at der var meget få indstillinger under menuknappen.

Kan du stole på Avast SecureLine VPN?

avast secureline vpn sikkerhedssælJa og nej. Avast sælger så mange tjenester og applikationer, og det kan derfor være udfordrende at finde de politiske detaljer, der er forbundet med SecureLine. Men hvis du besøger FAQ-afsnit på deres supportwebsted, du begynder at afsløre nogle spor.

Virksomheden siger, at de ikke logger dine internetaktiviteter, de websteder, du får adgang til, brugt båndbredde eller pakkedata. På overfladen ser det godt ud. Når du imidlertid undersøger FAQ-siden grundigt, bemærker du, at der findes ingen oplysninger om, hvad virksomheden kan logge på, når du først opretter forbindelse til tjenesten.

Mens Avast VPN for eksempel ikke gemmer forbindelseslogfiler, vises de, når du opretter forbindelse og afbryder forbindelsen til serveren. De gemmer den mængde tid, du har forbindelse, og mængden af ​​båndbredde, du bruger. Avast siger, at disse oplysninger kun indsamles til diagnostiske formål og for at forhindre misbrug af VPN-forbindelser.

Avast er et selskab med base i Tjekkoslovakiet. Den Tjekkiske Republik opererer med Den Europæiske Unions privatlivslovgivning. Som sådan har de et stærkt incitament til at bevare brugerens privatlivspolitik. Virksomheden er stor nok til at have råd til højdrevne advokater, og det er derfor usandsynligt, at de let vil opgive kundeoplysninger.

Det er foruroligende, at der er potentiel adware i VPN-klientens installationsfiler. Så snart du installerer filen, og den begynder at køre på din computer, kan Avast begynde at indsamle data for at målrette dig mod annoncer.

Alt i alt er Avast et firma, der er bekymret for sikkerhed. Der er dog nogle ægte bekymringer om privatlivets fred og nogle logfiler der finder sted i baggrunden.

Hvor er Avast SecureLine VPN-servere placeret?

Avast SecureLine VPN har 41 serverplaceringer i 33 lande jorden rundt. De øgede antallet af tilgængelige serverindstillinger i januar 2019. De lande, som Avast SecureLine VPN i øjeblikket har servere i, inkluderer:

 1. server netværk vektor billedeØstrig (Wien)
 2. Belgien (Bruxelles)
 3. Danmark (København)
 4. Ungarn (Budapest)
 5. Sydkorea (Seoul)
 6. Luxembourg (Luxembourg)
 7. Malaysia (Johor Bahru)
 8. New Zealand (Auckland)
 9. Schweiz (Zürich)
 10. Portugal (Leiria)
 11. Israel (Petah Tikva)
 12. Norge (Oslo)
 13. Berlin (Tyskland)
 14. Barcelona (Spanien)
 15. Glasgow, Storbritannien
 16. Phoenix, AZ (USA)
 17. Los Angeles, CA (USA)
 18. Washington D.C. (USA)
 19. Jacksonville, FL (USA)
 20. Atlanta, GA (USA)
 21. Honolulu, HI (USA)
 22. Boston, MA (USA)
 23. Las Vegas, NV (USA)

Avast SecureLine VPN-sikkerhed og kryptering

Avast SecureLine VPN bruger AES 256-kryptering. De tilbyder to protokoller, OpenVPN på UDP og IPSec. Dette er en kryptering af militær kvalitet. 256 bit-kryptering er den bedste, der i øjeblikket tilbydes i branchen lige nu. Denne form for kryptering anses for at være praktisk talt brute force proof. Det bruges af en række regeringsorganer såvel som sikkerhedsfolk over hele verden.

Avast SecureLine VPN tilbyder beskyttelse mod lækage af DNS. En DNS-lækage kan få din IP til at blive afsløret uden at du ved, at det skete.

Avast SecureLine VPN kommer med en dræbskontakt. I tilfælde af at din VPN dropper forbindelsen, vil din IP-adresse ikke blive udsat for. Hvis der er et forbindelsesproblem med VPN, lukkes din internetforbindelse automatisk.

Hastighedstest

Avast taler om, hvor hurtigt deres VPN-tjenester er på deres hjemmeside. En række test beviser, at Avast har en hurtig VPN-service. Der blev kørt en hastighedstest mellem USA og Holland for at se, hvor godt tjenesten fungerer. Resultaterne var følgende:

US-server

avast secureline vpn hastighed os server testresultat

 • Ping: 113 ms
 • Upload: 13,67 MB pr. Sekund
 • Download: 67,94 MB pr. Sekund
Hollandsk server

avast secureline vpn nederlands serverhastighedstestresultat

 • Ping: 34 ms
 • Upload: 39,44 MB pr. Sekund
 • Download: 65,97 MB pr. Sekund

Dette er bestemt imponerende hastighedstest, især sammenlignet med andre VPN'er.

Multi-platform ydelse

Avast SecureLine VPN fungerer på en række operativsystemer og platforme. Disse inkluderer Windows XP gennem Windows 10.11.x. IOS, Mac OS og Android understøttes også. Desværre tilbyder denne VPN ikke router support.

avast secureline vpn flere enheder

Med en enkelt konto er du i stand til at installere software på fem enheder samtidigt. Fra starten lyder dette godt. Ulempen er, at for basisprisen ikke kan du bruge den samme konto til forskellige enheder, kun for enheder af samme type. Hvis du f.eks. Køber Avast SecureLine VPN til din pc, kan du ikke bruge det på dine mobile enheder også.

Der er mulighed for at betale for Avast SecureLine VPN-multienhedstjenesten. Denne dyrere mulighed giver dig mulighed for at bruge VPN på forskellige platforme.

Tillader Avast SecureLine VPN tilladelse til spænding?

Ja det gør. Avast SecureLine VPN tillader torrentning gennem sine datacentre. Noget, du vil bemærke med småt, er, at torrenter kun er tilladt med denne VPN, når du bruger Avast-datacenterplaceringer. Der er kun ni af disse, der dækker hele De Forenede Stater, Europa, Det Forenede Kongerige og Sydamerika.

Support og kundeservice

Avast SecureLine VPN tilbyder gennemsnitlig kundesupport. Den store ulempe er, at de tilbyder ikke en live chat-indstilling. Du kan finde nyttige oplysninger på deres forum og i supportafsnittet på deres websted. Information er tilgængelig for både begyndere og avancerede brugere.

Vi fandt ud af, at du til tider har brug for at grave dig rundt for at finde svarene, men søgefeltet gør det lidt lettere. Ud over oplysningerne på deres websted har du adgang til deres telefonsupport 24 timer i syv dage om ugen.

De tilbyder også et billetsystem. Når du har sendt e-mailen til deres tekniske support eller faktureringssupport, får du en øjeblikkelig bekræftelse. De fleste billetter besvares inden for 24 timer.

Prisindstillinger

Avast SecureLine VPN har forskellige abonnementsindstillinger, afhængigt af den enhed, du bruger. Abonnementer sælges årligt. Prisen på abonnementet ændres baseret på det antal enheder, du vil sikre. For eksempel koster Avast SecureLine VPN for en pc i et år 59,99 dollars. For tre pc'er går prisen op til $ 69,99. Prisen for fem pc'er er $ 79,99, og 10 pc'er kører dig $ 99,99 årligt.

avast secureline vpn-priser 2

Husk, at hvis du køber beskyttelse til en pc, kan du kun bruge den på pc'er. Det kan ikke bruges på Mac-enheder eller på mobile enheder. Det samme er tilfældet med andre versioner af programmet. Hvis du køber et Mac-abonnement, kan det ikke bruges på din pc. Hvis du køber et abonnement på din mobile enhed, kan det ikke bruges på dit skrivebord.

laveste sikkerhedsbetaling

Undtagelsen fra denne regel er abonnementet på flere enheder. Det dækker fem enheder uanset deres type. Det koster $ 79.99. Der er ingen mulighed for at øge eller mindske antallet af understøttede enheder. Men du kan øge antallet af år, som dit abonnement varer. Det treårige abonnement koster dig $ 219,99.

Betalingsmuligheder er begrænset til Visa, MasterCard, Discover, American Express eller PayPal. Der er ingen mulighed for at betale med Bitcoin eller nogen anden form for anonym betaling.

Anbefaler vi Avast SecureLine?

Efter at have set på en række faktorer, vi anbefaler ikke Avast SecureLine. Selvom det har hurtige hastigheder, det er let at bruge og har kryptering af militær kvalitet, er der en række ting ved produktet, der bekymrer os.

Avast er et stort firma, der tilbyder gode antivirusløsninger. Deres VPN er imidlertid problematisk og fuld af spørgsmål om privatliv og sikkerhed. En af de største ulemper for os er det faktum, at VPN ikke konsekvent arbejder med streamingtjenester som Netflix. Vi forstår, at streaming via en VPN ikke er grunden til, at alle køber en VPN. Der er imidlertid mange mennesker, der køber en VPN specifikt til dette formål.

Vi var meget skuffet over manglen på router support. Vi føler, at en del af grunden til, at der ikke er router support, er fordi Avast ønsker at være i stand til at debitere dig mere for at bruge VPN på en række produkter.

Apropos priser, for hvad du får, Avast SecureLine VPN er meget dyrt. Der er en række billigere VPN'er, der tilbyder forbedret tilpasning, forbedret privatliv og bedre sikkerhed og giver dig mulighed for at forbinde flere enheder til VPN samtidig, som NordVPN og Surfshark.

Noget andet, der bekymrer os, er det faktum, at virksomheden er i Tjekkiet. Den Tjekkiske Republik er venlig med andre lande, der ikke tager privatlivets fred så alvorligt, som nogle gerne vil. Dette betyder, at der er en risiko for, at dine oplysninger kan leveres til statslige agenturer uden din viden eller samtykke.

Vi er forstyrrede over, at der er potentielle adware, der lurer bag kulisserne, og ønsker at tilføje filer og indsamle dine personlige data. Som beskyttelse af privatlivets fred er dette et nej til os.

Vi siger ikke, at dette er en dårlig VPN. Det fungerer med torrenter, og forbindelsen er praktisk talt lækkerfri. Men der er en række tjenester, der tilbyder de samme funktioner og mere for en brøkdel af, hvad du vil betale med Avast SecureLine VPN. Avast er ikke et forfærdeligt valg, men det er langt fra det bedste.

Vi giver det tre ud af fem stjerner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me