Dashlane-gennemgang – et væsentligt for privatliv og sikkerhed

Du ved, hvordan nogle gange et firma gør en ting rigtig godt og så prøver de at gøre noget andet, og det er slags ... meh? Hej Dashlane.


Ødelægger adgangskodestress dit liv? Hvor mange har du?

Hvis du er som de fleste mennesker, har du adgangskoder til næsten ethvert websted, du besøger. Kreditkortselskaber, banker, e-mail-tjenester og sociale mediekonti kræver, at du har adgangskoder, og det kan være bare begyndelsen.

Når du logger på et websted for at se på dine investeringer, skal du bruge et kodeord. Hvis du vil bestille et par sko online, har du brug for en adgangskode. Hvad nu hvis du vil have adgang til en hjælpefaktura og betale den online? Gæt hvad du har brug for?

Hvis du virkelig er bekymret for sikkerhed, ved du, at det er vigtigt at have en anden, kompleks adgangskode til hver eneste af disse websteder. Faktisk stiller mange websteder stadig strengere krav til adgangskoder. Mange af dem skal nu være en minimum otte eller 12 tegn, der kombinerer store bogstaver, små bogstaver, tal og specialtegn.

Det er praktisk talt umuligt at huske dem alle, og det anbefales ikke nødvendigvis at bede din computer eller internetudbyder om at huske dem alle. Hvis dit system bliver hacket, er alle disse adgangskoder utroligt sårbare.

Det er her en service som Dashlane bliver uvurderlig. Dashlane er en adgangskodemanager. Det holder ikke kun styr på hvert af dine adgangskoder til dusinvis af websteder og konti, men det kan også gøre det muligt hurtigt og nemt at ændre alle dine adgangskoder på én gang.

Mere end det giver Dashlane en vis mængde sikker datalagring og beskyttelse mod identitetstyveri. Det tilbyder også en VPN-service. Denne funktion er dog meget begrænset, og betragtes generelt ikke som en god grund til at vælge denne service.

Læs videre for det store afsløre hvorfor.

Lowdown på Dashlane

"Alsidig" og "magtfuld" er blandt de vilkår, der oftest tilskrives Dashlanes tjenester. Når du har Dashlane, kan det hjælpe dig med at udfylde kedelige onlineformularer, og du kan være forvisset om, at systemet er i stand til sikkert at lagre praktisk talt enhver form for data.

dashlane-sikkerhedsgrænseflade

Hvad der virkelig adskiller Dashlane fra konkurrencen er dens evne til at ændre alle dine adgangskoder med et enkelt klik. Den tidsbesparelse, der følger af denne funktion, er intet mindre end fænomenal.

Brugere af Dashlane drager også fordel af en venlig grænseflade, der er ekstremt let at bruge. Det betyder heller næppe, om du bruger desktop- eller mobilversionen af ​​webstedet. Begge er lydhøre, og der er virkelig lidt forskel mellem de to.

Uden tvivl er det dyrere end konkurrencen. Mange brugere vil dog opdage, at omkostningerne er det værd baseret på funktionerne i tjenesten.

Hvor meget koster Dashlane?

Denne adgangskodeadministrator behøver ikke at være dyr. Et niveau af den service, der gemmer 50 adgangskoder, er gratis tilgængeligt. Dette inkluderer brug af tjenesten på en enhed og nyttige sikkerhedsadvarsler. Desuden modtager medlemmer med denne plan muligheder for automatisk udfyldning af betaling og udfyldning af øjeblikkelig form.

dashlane-prisbord

Præmiemedlemskabet koster $ 4,99 pr. Måned, og det faktureres årligt. Med denne plan er det muligt at administrere et ubegrænset antal adgangskoder på et ubegrænset antal enheder. Denne plan inkluderer endvidere automatisk synkronisering på tværs af alle enheder, når adgangskoder og data opdateres. Autofyldfunktioner til formularer og betalingsinfo er inkluderet, ligesom mørke webovervågning er. Opbevaring til følsomme filer leveres også med dette program. En anden attraktiv funktion er VPN, der giver en sikker og privat forbindelse på ethvert WiFi-netværk.

Med et premium plus-medlemskab får kunderne alle de funktioner, der følger med præmieplanen ud over kreditovervågning og identitetstyveriforsikring på op til en million dollars. Dette program faktureres årligt til en pris af $ 9.99 pr. Måned.

Dashlanes VPN-service

Hvis du allerede har en VPN-service, giver det ikke nødvendigvis mening at vælge Dashlanes premium- eller premium plus-konti. Efterhånden som VPN-udbydere går, er Dashlanes tjenester bestemt blandt de dyrere på markedet.

setup klik her-knapDerudover er dette nogle temmelig basale VPN-tjenester. Hvis du er ude og vil bruge et lokalt WiFi-netværk, kan du vælge VPN-elementet fra Dashlane-menuen. Du vælger "opsætning", som fører dig gennem en kort proces. Der er få muligheder.

I modsætning til andre VPN-udbydere kan du f.eks. Ikke vælge, hvilken server du bruger, mens du gennemser. Dashlane vælger automatisk den nærmeste tilgængelige server. Dette kan muligvis ikke hjælpe dig, afhængigt af dine grunde til at bruge en VPN.

I det væsentlige betyder det, at denne VPN-tjeneste ikke gør det muligt for dig at forfalske din placering. Hvis dette er en primær grund til at stole på en VPN, ville en anden service være bedre tilpasset dine behov.

For flere VPN-anmeldelser, se vores guide til de bedste VPN'er til Australien.

Brug af VPN på ubegrænsede enheder

dashlane multidevicesynkroniseringDen gode nyhed er, at du kan brug Dashlanes VPN på enhver enhed som du har installeret virksomhedens tjenester på. Med muligheden for at installere Dashlane på et ubegrænset antal enheder betyder det, at du potentielt kunne have en rudimentær VPN på enhver enhed, du måtte bruge til websurfing.

Bortset fra fordelen ved at være i stand til at bruge VPN på flere enheder, er dette en temmelig bare knogleservice. Der er ingen mulighed for at konfigurere din VPN-protokol. Derudover er der ingen dræbte switch. Hvis din forbindelse til VPN er afbrudt eller på anden måde bliver uventet utilgængelig, slutter din browsersession ikke automatisk. Dette kan være et stort problem, fordi status for forbindelsen ikke vises, medmindre eller indtil du klikker på VPN-menuen.

Dashlane-kompatibilitet

Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome og Apple Safari er alle kompatible med Dashlane. Systemkrav inkluderer Windows 7, Android 4.0, Mac OS X 10.11 El Capitan og iOS 10.

Kom godt i gang med Dashlane

De fleste brugere downloader simpelthen Dashlane-appen fra virksomhedens websted. Dette er usædvanligt let at gøre, da de relevante udvidelser automatisk installeres i enhver tilgængelig browser på enheden, der har kompatibilitet med softwaren. En e-mail-adresse og hovedadgangskode er alt, hvad der kræves for at afslutte installationsprocessen.

dashlane opsætning af hovedadgangskodeDet er yderst vigtigt, at du husker denne hovedadgangskode. Hvis du glemmer det, er det ikke muligt at gendanne det. Dette betyder, at du skal starte processen igen fra starten. Naturligvis anbefaler Dashlane, at du vælger en hovedadgangskode, der indeholder mindst otte karakterer, så valgte med omhu.

Hvis brugere allerede har brugt en slags adgangskodebehandling på deres computer, kan det være muligt for Dashlane automatisk at importere disse data. Af denne grund kan det være værdifuldt og effektivt at bruge din computer snarere end en mobilenhed til indledende kontoopsætning. Hvis du vil installere Dashlane på yderligere enheder, sender Dashlane dig en e-mail med en unik sikkerhedskode for hver enhed.

Brug af Dashlane på computeren

Du kan få adgang til Dashlane via en enkeltstående app, ved at logge ind på virksomhedens websted eller ved hjælp af en browserudvidelse. De fleste funktioner og sandsynligvis den bedste brugeroplevelse er tilgængelige via appen.

dashlane på skrivebordet

Interfacet i appen er intuitiv og ret nem at bruge. Det indeholder ni primære sektioner, der kan ses på venstre side af skærmen. Til højre kan brugerne se deres personlige data i enten gitter- eller listeformat. Ikoner til forskellige websteder er inkluderet i dataene, hvilket gør det lettere for brugerne at finde, hvad de leder efter.

Password Changer er den funktion, der hovedsageligt gør Dashlane til en værdifuld service. Med det kan du potentielt ændre alle dine registrerede adgangskoder med et enkelt klik. I øjeblikket er der cirka 500 websteder, der er registreret til denne service. Det er sandsynligt, at de fleste af de websteder, du har en adgangskode til, er blandt disse 500.

Hvor gode er dine adgangskoder?

stærk adgangskodeEt sikkerhedsdashboard gør det nemt for brugerne at gøre det se med et øjeblik, hvor sund deres status er. Hvis du har adgangskoder, der ikke er på niveau med, dvs. at de er svage, gamle, genbrugte eller kompromitterede, vil systemet fortælle dig det. Brug sikkerhedsdashboardet sammen med Password Changer for at holde din sikkerhed opdateret på nettet.

Holde data sikkert

På Dashlane-appen finder brugerne også en funktion kaldet Secure Notes. Dette er det sted, hvor kunderne kan gemme alle mulige tekster. De fleste mennesker bruger det til softwarelicenser og bankoplysninger, selvom andre typer anvendelser er mulige.

Appen indeholder også et Wallet-afsnit. Dette har alle mulige nyttige funktioner, der gør det nemt at udfylde online-formularer med et minimum af ståhej og kræfter. Dette er en særlig attraktiv funktion for folk, der er tilbøjelige til at skrive fejl.dashlane tegnebog

Wallet-sektionen er opdelt i fire sektioner. Kvitteringer, identifikation, betalinger og personlig information kan alle udfyldes af kunden. Disse er temmelig ligetil, men som det er typisk med Dashlane, interface er temmelig imponerende.

En amerikansk bruger, der f.eks. Indtaster deres Social Security-nummer, vil se, at grænsefladen ser ud som et Social Security-kort. Tilsvarende indtastes et pasnummer til en grænseflade, der ligner et pas. Det hele gør en dagligdags øvelse lidt mere interessant og sjov.

Deling med Dashlane

Dashlanes app gør det også muligt for brugere at dele deres adgangskoder med andre Dashlanekunder. Dette er en helt sikker proces, der giver kunderne mulighed for at bevare kontrollen med deres information. De kan blot dele adgangskoden, eller de kan give adgang til at redigere, dele og se alle de tilgængelige data.

Dashlanes nul videnarkitektur

Anonymitet og privatliv bliver stadig vigtigere i den virtuelle verden. Derfor er folk, der bruger VPN'er til at surfe på nettet, ekstremt interesseret i virksomheder, der har en ikke-logging-politik.

mekanismer til autetikering af dashlaneDashlane bruger AES-256-kryptering for at sikre din sikkerhed og anonymitet. Dette gælder på virksomhedens servere og på de enheder, som softwaren er installeret på. som nævnt tidligere, hver kundes hovedadgangskode er den eneste nøgle til deres konto. Denne adgangskode gemmes ikke på Dashlane i nogen kapacitet. Dette betyder, at Dashlane ikke kun har adgang til din konto, men at potentielle identitetstyver heller ikke er.

Dashlane bruger også tofaktorautentisering. Dette kan kun aktiveres, mens du bruger desktop-versionen af ​​appen. På udvalgte nyere iOS- og Android-enheder kan det også være muligt at bruge biometriske logins med Dashlane.

Skal jeg bruge Dashlane som min primære VPN?

Dashlane tilbyder betydelig værdi som et password management system. Det er ekstremt sikkert, og det er unægteligt nyttigt, når brugere skal sikre sig, at deres adgangskoder er stærke, eller når det er nødvendigt at opdatere adskillige adgangskoder på én gang.

Hvis du ikke har en VPN-udbyder, og du overvejer at købe en Dashlane-præmie eller premium plus-plan, hovedsageligt fordi den giver dig en VPN, så dette er ikke det bedste valg.

Dashlanes VPN er i bedste fald en spinkel protokol. Du har intet servervalg, hvilket gør det umuligt at forfalske din placering. Din forbindelse kan til enhver tid afbrydes, og du ville ikke vide noget om det, før du gik på udkig efter, om din forbindelse stadig var sikker eller ej.

dashlane-logo

Mange andre VPN-udbydere tilbyder langt mere robuste tjenester der kommer med langt flere valg og hurtigere hastigheder til upload og download af data. Dette er muligt, fordi disse virksomheder har hundreder, hvis ikke tusinder, servere til deres rådighed (tænk NordVPN).

Desuden er disse servere placeret i utroligt forskellige steder, og brugerne har mulighed for at vælge, hvilken server de opretter forbindelse til. Dashlane tilbyder generelt ikke disse tjenester.

Dette skyldes, at Dashlane primært er rettet mod kodeordssikkerhed og styring. Se andetsteds efter VPN-tjenester.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me