Et ærligt kig på ren VPN – Læs FØR du køber

Har du nogensinde bemærket, at nogle gange et firma, der har eksisteret i rigtig lang tid, ikke nødvendigvis er det bedste, men bare ... gamle? Læse, læse din egen politik til beskyttelse af personlige oplysninger.


PureVPN blev grundlagt i 2006 og er en af ældre tjenesteudbydere på markedet. Som vi ser med denne gennemgang, betyder det ikke nødvendigvis, at dette selskabs tjenester er de bedste.

Mens der er udbydere, der ikke vurderer så godt som PureVPN, er dit online privatliv og anonymitet ikke ting, som skal udsættes for risiko ved at bruge en VPN, der kun er "måske" god nok. I stedet anbefales det at gå med en top-klassificeret VPN, som du kan stole på, ikke lader dig svigte, når det er vigtigt at beskytte dig selv.

Læs videre for at finde ud af mere.

PureVPN Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Tvivlsom logningspolitik
Serverstørrelse: 2000 ++ servere
Serverdistribution: 180 lande
Support: Chat support
torrenting: Tilladt
Streaming: Meget begrænset
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP og PPTP; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: Hong Kong
Pris: $ 3,33 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.purevpn.com/

Hvad er en VPN?

Hvis du surfer på Internettet uden VPN, er du det ubeskyttede fra alle mulige dårlige skuespillere. Du kan støde på malware og vira, skabe ødelæggelse og få dig til at miste data. Du giver muligvis også adgang til dine følsomme, private oplysninger til hackere, identitetstyve og andre.

hvad er en vpn

At surfe på nettet med en VPN betyder, at når du er online, er alt dit data sendes gennem kryptering til en sikker server, der ejes og administreres af din VPN-udbyder. Dette betyder, at cyberskurke ikke kan følge dine bevægelser, uanset hvor du strejfer online.

Brug af en VPN kan også have andre fordele. For eksempel kan det give dig adgang til websteder som ellers ville være begrænset eller betragtes som usikker. Aktivister bruger VPN'er for at komme omkring regeringscensurerne, og nogle mennesker får se på regionlåst indhold takket være en robust VPN.

Ren VPN-serverplaceringer

Da PureVPN begyndte at arbejde tilbage i 2006, havde de kun to servere. Med mere end et årti bag sig reklamerer de nu for, at de har mere end 2.000 servere, der findes i mere end 140 lande.

purevpn-serverplaceringer

Deres VPN-serverplaceringer inkluderer Nord-, Central- og Sydamerika sammen med Afrika, Asien, Europa og Oceanien. Dette er en temmelig imponerende spredning, som er et mærke i PureVPN's fordel. Det anbefales dog at bemærke, at det er de med hovedkontor i Hong Kong. Takket være den stigende styrke af Kinas indflydelse i regionen er dette ikke nødvendigvis det mest fordelagtige sted for hjemmekontoret for en online fortrolighedsudbyder.

Kinas online-politikker er berygtet drakoniske, hvorfor mange af dens borgere ikke turde gå online uden fordel af en VPN. Landets regering forsøger at lægge stigende restriktioner for VPN-udbydere og forbyde de udbydere, der ikke overholder dem. Hong Kong nyder en særlig juridisk status, der giver det autonomi fra mange af Kinas mere undertrykkende love, men det er en grumset situation, der på et tidspunkt kan påvirke PureVPNs kunders privatliv.

Når det er sagt, er det også værd at påpege, at PureVPN ikke nødvendigvis har fysiske servere på hver af disse 140 placeringer. I mange tilfælde bruger virksomheden i stedet virtuelle servere. Disse servere defineres af software. I det væsentlige kan en enkelt fysisk server rumme flere virtuelle servere, hvilket gør dem tilsyneladende placeret i forskellige steder. Brugere, der vil være sikre på, hvor deres data dirigeres, kan måske ikke lide denne funktion.

Prisfastsættelse

PureVPN gør det ikke tilbyde en gratis prøveperiode af dets produkt, men du kan drage fordel af en 31-dages, 100 procent tilbagebetalingsgaranti, hvis du betaler for tjenesten og finder ud af, at det ikke er op til pari.

Et ærligt kig på ren VPN - Læs FØR du køber

En grundlæggende PureVPN-konto fra måned til måned koster omkring $ 10,95 pr. Måned. Et abonnement på et år kan have mindre end $ 50. Virksomheden kører hyppige tilbud, hvor du kan få rabatpriser på to-, tre- eller endda femårsplaner.

Tillægstjenester er tilgængelige for ekstra gebyrer. Disse tjenester kan omfatte en firewall, en dedikeret IP-adresse og DDoS-beskyttelse. De fleste af disse tilføjelser kører ekstra to til tre dollars om måneden, hvilket kan tilføje dine omkostninger væsentligt.

Funktioner

PureVPN tilbyder nogle temmelig anstændige funktioner såsom kompatibilitet med næsten alle enheder og muligheden for at arbejde med alle mulige routere, streamingtjenester og smart-tv. Det tilbyder ikke en intern TOR, så det skulle være et ekstra køb, hvis du ønsker en ekstra smule beskyttelse.

purevpn funktioner

Ikke desto mindre er dette ønskelige træk - når de er operationelle. Den dårlige nyhed for PureVPN er det mange af deres funktioner er bare ikke så pålidelige. For nogle funktioner, såsom kill-switch, er det ikke det godt at arbejde "det meste af tiden". Sofistikerede brugere bør kræve mere pålidelighed.

Skuffende hastighed

Et andet område, hvor PureVPN lader meget tilbage at ønske, er deres hastighed. Brug af en hvilken som helst VPN er bundet til at spille lidt ødelæggelse med hastighed, men skildpadde-lignende hastighed som PureVPN fungerer med er nok til at få dig til at ønske at rive dit hår ud. Test afslørede, at PureVPNs hurtigste servere bevægede sig med en hastighed på kun 35 ud af 100 Mbps.

purevpn hastighedstestresultat

Det er ikke et lynhurtigt tidspunkt, så hvis du forventer, at din webbrowsing bevæger sig med hastighed og effektivitet, er PureVPN muligvis ikke det rigtige valg for dig.

Logningspolitik

Folk bruger VPN'er, fordi de ønsker privatliv og anonymitet, når de er online. Derfor giver det mening, at en person, der bruger en VPN, ikke ville være interesseret i at få deres VPN-firma til at registrere deres trafik.

PureVPN har hævdet, at de ikke fører nogen logfiler over deres kunders aktivitet i mange år. Indtil for nylig tror de fleste, at de skjuler noget med det lille skrift. Nu hvor de er blevet revideret af det uafhængige amerikanske revisionsfirma, Altius IT, kan vi med absolut sikkerhed sige det PureVPN opbevarer ikke nogen form for logfiler, der (inklusive regeringen) kan spores tilbage til en bruger.

Kunde support

PureVPN gør det ikke har det bedste ry for kunde service, enten. Mange brugere bemærkede online om at løbe ind i problemer med tjenesten, kun for at få løbet af kundeserviceafdelingen, hvilket førte til en stor frustration.

purevpn support platform

Konklusion

Resultatet er, at selvom PureVPN annoncerer nogle anstændige funktioner til en konkurrencedygtig pris, leverer den ikke altid som lovet. Med langsom hastighed, dårlig kundeservice og upålidelig ydelse giver det mening at kigge efter den bedste VPN andre steder.

Hvis du stadig ser dig omkring, har vi lavet en liste over de bedste VPN-tjenester, 2020 har at byde på. Vi har foretaget forskningen for dig, alt hvad du skal gøre nu er at se ved creme de la creme af alle VPN-tjenester.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me