ExpressVPN-gennemgang – Et topvalg for hastighed og sikkerhed

I øjeblikket er du måske træt af at læse anmeldelser på VPN-tjenester, der ikke lever op til hype. Men du kan lægge medicinen mod kvalme nu, fordi dette er godt.

ExpressVPN har et højt omdømme, og vi ønskede at undersøge, om det var fortjent eller ej. Konkret:

 • Hvor hurtigt denne VPN virkelig er
 • Hvis det levede op til hypen, når det kommer til at fjerne blokering af streamingtjenester
 • Hvis det virkelig er så sikkert, som alle siger det
 • Hvis det virkelig er pengene værd

Der er mange hastighedstest på Internettet, hvor ExpressVPN konsekvent har hurtige hastigheder. Der er et antal mennesker, der sværger ved ExpressVPN som en sikker måde at få adgang til Geo-begrænset streamingindhold. Lyder godt. Men vi måtte se det for os selv. Vi prøvede det. Her er hvad vi fandt.

Oversigt

Når du besøg ExpressVPN-webstedet, du ser med det samme, hvad de tilbyder. De lover hurtige VPN-servere i mere end 90 lande. De lover at fjerne blokeringen af ​​de apps og websteder, du elsker øjeblikkeligt. De siger, at de leverer sikker og anonym browsing og 24 timer i døgnet syv dage om ugen kundeservice med live chat support.


FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Ingen logfiler politik
Serverstørrelse: 3000+ servere
Serverdistribution: 94 lande
Support: 24/7 live chat support
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: 256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Hovedkvarter: De Britiske Jomfruøer
Pris: $ 6,67 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.expressvpn.com/
ExpressVPN fordele:
 • Brugervenlig app
 • Hurtige hastigheder
 • expressvpn sikret30 dages pengene tilbage-garanti
 • Split tunnelfunktion
 • Arbejder med streamingtjenester
 • 24 timer i døgnet syv dage om ugen live chat support
Cons:
 • Dyrere end konkurrencen
Funktioner:
 • Låser op indhold fra hele verden
 • 148 serverplaceringer
 • Indbygget hastighedstestfunktion
 • Ansøgninger til hver enhed
 • 256 bit AES-kryptering
 • Ingen aktivitetslogfiler eller forbindelseslogfiler
 • IP-adresse maskering
 • Anonym browsing
 • OpenVPN og andre protokoller
 • Nul viden DNS

Kan du stole på ExpressVPN?

ExpressVPN er en virksomhed, der er baseret på Jomfruøerne. Du kan finde oplysninger om virksomhedens vicepræsident, deres kommunikationschef og et par andre teammedlemmer. Imidlertid foretrækker meget af deres team at arbejde anonymt. Vi vil tale lidt mere om det senere.

udtryk vpn privatlivspolitik

ExpressVPN har en meget streng ingen logningspolitik. De lægger detaljerne i deres privatlivspolitik ved hjælp af klart og letforståeligt sprog. Når det er sagt gemmer ExpressVPN nogle af dine oplysninger. For eksempel gemmer de versionen af ​​den app, du bruger, crashrapporter, den e-mail-adresse, du bruger, når du tilmelder dig tjenesten, når du er i stand til at oprette forbindelse, og oprindelseslandet for din ISP.

For at være klar gemmer de ikke din IP-adresse. De gemmer også den placering, du opretter forbindelse til, og den mængde data, du bruger på deres VPN.

ExpressVPN kræver, at du bruger et navn og en e-mail-adresse, når du abonnerer på tjenesten. Begge kan dog være falske, hvis det er det, du ønsker.

expressvpn betalingsmetoder

Mens de gør undtagen traditionelle betalingsformer, som kreditkort og PayPal, har du også muligheden for at bruge anonyme betalingsformer, inklusive Bitcoin. Dette betyder, at du har muligheden for at købe ExpressVPN på en helt anonym måde. Dette er ikke en privatlivsfunktion, der tilbydes på mange avancerede VPN-tjenester.

Så hvem kører ExpressVPN? Der er ikke nok information derude. Faktisk, når du Google sender postadressen til ExpressVPN, lærer du at virksomheden er placeret et sted på den britiske Jomfruø Tortola

Virksomhedens vicepræsident, Harold Li, blev citeret for at sige, at deres Virksomhedens stiftere valgte ikke at afsløre deres personlige identitet af driftsmæssige sikkerhedsmæssige årsager. De mener, at det at drive virksomheden uden offentligt overfor ejere giver et ekstra niveau af sikkerhed og beskyttelse til brugerne.

Helt ærligt er vi ved hegnet om, hvorvidt det er i brugerens bedste interesse for de personer, der kører ExpressVPN at sætte deres ansigt derude og stå op og være ansvarlige for produktet, eller hvis de gennem deres anonymitet leverer større beskyttelse af deres klienter.

Hvor hurtig er ExpressVPN? Vi testede, og det er ... hurtigt

På ExpressVPN-webstedet ser du konstant udsagn som "ultrahurtig" og "højhastigheds", og det er let at spekulere på, om de overdriver. Som en etableret VPN-udbyder er det kun naturligt for os at forvente, at de leverer hurtige hastigheder. Noget mindre end det ville være skuffende.

Flere hastighedstest beviser, at ExpressVPN lever op til hype. De har hurtig download og upload hastigheder. Og hastighederne var ensartede i en række test.

resultater af expressvpn-hastighedstest

Brugervenlighed

ExpressVPN har gjort et godt stykke arbejde for at gøre deres produkt let at bruge. Det har et logisk layout og er intuitivt.

Det tager bare et par sekunder at få dine kuglelejer, og du er i stand til at bruge VPN som en professionel. I modsætning til andre VPN'er, der har et kort og andre oplysninger, som du kan klikke på, har ExpressVPN en meget enkel interfacepanel. Der er en stor til / fra-knap, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse og afbryde forbindelsen til VPN.

expressvpn interface layout

Den sammenklappelige menu i venstre side giver dig adgang til alle applikationsfunktioner. Alt er nøjagtigt, hvor du ville forvente, at det skulle være, når du bruger dette produkt.

Du kan beslutte, om du vil have ExpressVPN til at starte, når du starter Windows, du kan aktivere eller deaktivere Internet kill-switch, og du kan vælge den VPN-protokol, du gerne vil bruge. Medmindre du er meget fortrolig med forskellige VPN-protokoller, er det normalt bedst at lade denne indstilling være automatisk.

ExpressVPN vælger automatisk en smart placering baseret på din fysiske placering. Knappen Vælg placering viser imidlertid en række byer og lande, du kan vælge imellem. Hvis der er en pil ved siden af ​​landet, kan du klikke på pilen for at fremstille en rullemenu. Denne rullemenu giver dig specifikke byer i landet, hvilket giver dig større kontrol over de VPN-servere, du opretter forbindelse til.

OS-kompatibilitet

Dette er et andet område, hvor ExpressVPN virkelig skinner. De tilbyder kompatibilitet med standardplatforme, inklusive iOS-, Windows- og Android-enheder. ExpressVPN understøtter dog også din PlayStation, din Xbox, dit Apple TV og fungerer endda på dit Amazon Fire TV. Hvis du vil installere en browserudvidelse, det være sig på Safari, Firefox eller Chrome, giver ExpressVPN dig mulighed for at gøre det. Der er endda en routerinstallationsindstilling.

expressvpn-apps

Samtidige forbindelser

Med kun et ExpressVPN-abonnement kan du oprette forbindelse samtidig på tre enheder. Dette inkluderer forbindelse via virtuelle maskiner og routere. Så du kan have ExpressVPN på din router derhjemme og beskytte hele din familie, når de er derhjemme, og stadig have to andre forbindelser, som du kan bruge, hvis du er på arbejde eller rejser.

Hvor er ExpressVPN-servere placeret?

ekspres vpn-serverplaceringer

ExpressVPN har mere end 1.500 servere i 94 lande over hele verden.

Når du besøger deres serverinformationsside, kan du få nøjagtige oplysninger om, hvilke protokoller forskellige servere kan håndtere samt de byer, som serverne er konfigureret i. ExpressVPN kan prale af servere på næsten hvert kontinent.

Der er et antal servere i Storbritannien såvel som en score på servere i USA. Neutralitetsneutrale placeringer, såsom Panama, Bahamas og Isles of Man, er alle hjem til ExpressVPN-servere.

Understøtter ExpressVPN Torrenting?

En af de fremtrædende ting ved ExpressVPN er, at det er en fantastisk VPN for kunder, der leder efter hurtige hastigheder, mens fildeling og torrent downloades. Mange personer, der ønsker at bruge fildelingsprogrammer med en VPN, finder ud af, at deres hastighed drastisk påvirkes. Internetudbydere kan gashåndtere forbindelsen, hvilket gør den langsom. Brug af en VPN som ExpressVPN vil løse problemet ved at give dig en sikkert krypteret tunnel til internetbrug.

expressvpn torrenting

Hvor sikker er ExpressVPN?

Ud over at skjule din IP-adresse såvel som at blande din trafik med andre brugere, krypterer ExpressVPN din internettrafik. Dette betyder, at det ikke vil blive læst af tredjepart, inklusive din internetudbyder eller din lokale Wi-Fi-operatør.

ExpressVPN er i stand til at udføre dette ved at bruge AES med 256 bit nøgler. Dette er den samme krypteringsstandard, som den amerikanske regering bruger. Det er også den krypteringsstandard, der bruges af sikkerhedseksperter overalt i verden.

expressvpn sikkerhedFor at sige en anden måde er dine data krypteret ved hjælp af en krypteringsnøgle, der har 115.792.089.237.316.195.423.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.560.000.000.000.000.000.000.000.000.000 mulige kombinationer. Selvom alle de mest magtfulde computere på planeten dedikerede al deres tid til at forsøge at dekryptere dine data, ville det tage dem milliarder af år. Det er, hvor sikker ExpressVPN er.

ExpressVPN tilbyder et antal VPN-protokoller, der giver et lag af sikkerhed mellem din computer og den VPN-server, du vælger at bruge. ExpressVPN giver dig mulighed for nemt at vælge den VPN-protokol, du vil bruge. Da flertallet af mennesker ikke forstår forskellen mellem VPN-protokolindstillinger, er det imidlertid normalt bedst at vælge automatisk, hvilket giver ExpressVPN mulighed for at vælge den protokol, der passer til det netværk, du bruger.

Support

ExpressVPN tilbyder tre primære måder at få support. Du kan drage fordel af fejlfindingsguider, du kan få instruktioner, eller du kan tale med et menneske via live chat i realtid.

expressvpn support

expressvpn live chat

24/7 live chat-indstillingen er hvor ExpressVPN virkelig skinner. Uanset det spørgsmål, du stiller, så længe det vedrører deres produkt, står deres team af eksperter klar til at give dig et nøjagtigt svar. Vi havde et problem med at oprette forbindelse til Netflix. Vi stillede et spørgsmål om chatten, og vi blev sendt til de servere, der gav adgang til Netflix.

Vi havde et spørgsmål om installation af ExpressVPN på en router. Vi fik information om installation af ExpressVPN firmware på vores eksisterende router og fik information om hvor vi kunne gå for at købe en router, der allerede havde firmwaren installeret.

Der er et antal instruktionsvideoer, der viser dig trin for trin, hvordan du fejlfinder eller installerer VPN på forskellige enheder. ExpressVPN tilbyder stjernestøtte, som vi ikke har set med nogen af ​​de andre VPN'er, vi har gennemgået.

Arbejder ExpressVPN med amerikanske Netflix?

Det direkte svar er ja. Det fungerer dog ikke med Netflix out-of-the-box. Da vi først forsøgte at få adgang til amerikansk indhold på Netflix ved hjælp af ExpressVPN, fik vi den frygtede fejlkode.

expressvpn netflix connect

Først blev vi overrasket, fordi ExpressVPN har et fænomenalt ry for at kunne komme forbi Geo-begrænsningerne, som Netflix bruger. Så vi kontaktede kundesupport, og de gik hurtigt os gennem de trin, vi havde brug for at følge. Kom for at finde ud af, at der er visse servere, som ExpressVPN bruger til at give adgang til Netflix i USA. Når vi fik at vide, hvilken server vi skulle vælge, nød vi amerikanske Netflix, Amazon Prime, Hulu og endda YouTube uden Geo-begrænsninger.

Prisfastsættelse

Som vi nævnte i starten, ExpressVPN er dyrere end mange af de andre populære VPN'er på markedet i dag.

expressvpn-prissætning

En måneds plan koster $ 12,95. En seks-måneders plan koster $ 9,99 om måneden. En 12-måneders plan koster $ 8,32 om måneden. Jo længere du køber et abonnement på, desto lavere er dit månedlige gebyr. Ekstraomkostningerne ved ExpressVPN skyldes, at virksomheden fokuserer på at levere den mest pålidelige platform på markedet. De ønsker, at deres klienter skal have en overlegen og sikker oplevelse. De kæmper ikke for at konkurrere med det billigste ingen navn VPN derude.

30 dages pengene tilbage-garantiNår det er sagt, tilbyder ExpressVPN måder for klienter at tjene gratis VPN-service. For eksempel er der et henvisningsprogram. For hver klient, du refererer til ExpressVPN, der faktisk tilmelder sig, tjener du 30 dages gratis service.

Du kan betale for ExpressVPN ved hjælp af større kreditkort, PayPal, Bitcoin og en række internationalt accepterede betalingsformer.

ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten af ​​en eller anden grund.

Konklusion

ExpressVPN er et fantastisk produkt, der er godt designet. Det tilbyder fantastisk sikkerhed, utroligt ydelse og fantastisk kundeservice. Det fungerer perfekt med streamingtjenester som Netflix og Prime Video og bruger den nyeste avancerede sikkerhed og privatliv.

ExpressVPN er i stand til at undgå censur i lande som Kina og Tyrkiet. ExpressVPN opbevarer ikke adgangslogfiler, så du ved, at din forbindelse er privat, selv når du torrenser og downloader.

ExpressVPN er ikke den billigste service, du finder. Dog får du det, du betaler for. Der er mere end 140 serverplaceringer i mere end 90 lande. Dette betyder, at du har pålidelige, hurtige forbindelser, uanset hvor du befinder dig.

Vi giver ExpressVPN 4,8 ud af 5 stjerner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me