IPVanish anmeldelse – Beskytter det dig virkelig? Finde ud af…

Det fungerer ikke med TOR? Åh, deucen siger du. Hvad godt har du da?

Hvis du leder efter et virtuelt privat netværk eller VPN, kan du gøre det dårligere end IPVanish. Denne relativt pålidelige service er noget overkommelig og kan prale af en fremragende politik uden logning. Imidlertid, langsom belastning, såvel som mindre end stjernernes kundesupport, betyder, at IPVanish ikke er den bedste VPN.

En VPN er en nyttig tjeneste for alle, der tilbringer tid i den virtuelle verden. Surfing med en VPN giver dig mulighed for det anonymt. Hvad du gør online dirigeres via en VPN-server, der får det til at se ud som om du surfer fra den anden side af kloden.

ipvanish vpn diagram


Dette beskytter dine personlige data, såsom dine kreditkortnumre og bankkontodata. Derudover kan det give dig adgang til ellers begrænsede websteder.

En VPN kan også være nyttig, hvis du vil bruge torrent-websteder eller få adgang til det regionlåst indhold. Pointen er, at ved hjælp af en VPN kan du gøre stort set hvad du vil, mens du beskytter din faktiske placering og identitet mod snoops.

IPVanish markedsfører sig selv som "Verdens bedste VPN-service." Det er ikke noget, der kan prale af, og IPVanish har bestemt nogle meget gode funktioner. Der er dog andre aspekter af den service, vi tror forhindre IPVanish fra virkelig at være den bedste VPN.

IPVanish Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Dårlig brugergrænseflade
Logningspolitik: Ingen logning
Serverstørrelse: 1.300 ++ servere
Serverdistribution: 60+ lande
Support: Først til mølle, først-server 24/7 Live Chat
torrenting: Tilladt
Streaming: Limited
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, SOCKS5 og andre; AES-256-kryptering
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 4,87 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.ipvanish.com

Koste

Du kan typisk købe IPVanishs tjenester for $ 10 pr. Måned hver måned. Hvis du tilmelder dig et års tjeneste, betaler du cirka $ 6,49 pr. Måned i forvejen. En midt-på-vej-tre-måneders plan kan købes for $ 8.99 pr. Måned.

ipvanish priser

IPVanish giver en syv-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er ikke den længste tilbagebetalingsgaranti i virksomheden, der tvinger dig til at tage en beslutning på kort tid. Men hvis du kun forår for en måned af tjenesten, vil du ikke have mange penge, hvis du skifter mening efter den første syv-dages periode.

IP Vanish Server-placeringer

Virksomheden har fremragende serverdækning med mere end 1.000 VPN-servere spredt over 60 lande. Vær opmærksom på, at de fleste af deres servere er placeret i USA og Europa, mens andre findes i Asien, Mellemøsten og Indien. Hvis IPVanish ikke tilfældigvis har en server relativt tæt på dit land, betyder det langsommere end normalt sædvanlige upload- og downloadtider.

ipvanish servere

Stadig, dette er en imponerende antal servere, hvilket kan hjælpe med at afbalancere hastighedsproblemerne for nogle brugere. Det er værd at bemærke, at andre VPN-udbydere scorer højere med hensyn til den samlede hastighed, så hvis dette er en kritisk beregning for dig, kan det være klogt at søge en anden udbyder.

God kompatibilitet

IPVanish kan med succes bruges med iOS, Windows, Mac, Android, Linux og andre platforme. Routere kan på lignende måde arbejde med denne VPN. Virksomheden har designet dedikerede apps til store platforme så sofistikerede brugere har mulighed for manuelt at konfigurere deres konfiguration på specifikke enheder.

Dårlig brugergrænseflade

Et af mærkerne mod IPVanish vedrører det ikke være særlig brugervenlig. De, der ikke har brugt en VPN før, kan blive mystificeret af det de første flere gange, de prøver at bruge det.

hvordan proxy fungerer diagramDette er uheldigt, især i tilfælde af tjenestens gratis SOCKS5-webproxy. Med en proxyserverprotokol er det muligt for brugere at drage fordel af VPN's anonymitet uden kravet om at downloade software til deres enheder. Dette holder personlige oplysninger og din IP-adresse temmelig godt skjult, mens du også leverer hurtigere service.

Brugt korrekt kan denne web-proxy være et kraftfuldt værktøj. Det er dog vigtigt at bemærke, at proxy ikke kan give det samme niveau af sikkerhed og privatliv, som en ægte VPN giver. Dette betyder, at SOCKS5 web-proxy er ikke nødvendigvis det bedste middel til at beskytte dig selv.

Desværre kan en, der ikke er specielt teknisk kyndig, tro, at SOCKS5-webproxy er tilstrækkelig til alle deres personlige behov. IPVanish leverer lidt vejledning så vidt som når det er tilrådeligt at bruge internetproxy.

Sikkerhed

Ikke desto mindre har IPVanish det stærk sikkerhed. Som mange af de mest anbefalede VPN'er er de afhængige af AES-256-krypteringsprotokol. Dette beskytter dine personlige oplysninger mod de fleste angreb fra brute force.

aes-256-kryptering

Logningspolitik

Når det kommer til VPN'er, folk forventer en stort set anonym oplevelse. Dette betyder, at de kan rejse til næsten ethvert websted, de ønsker, uden at nogen holder styr på deres bevægelser. Ideelt set "enhver" ville omfatte VPN-tjenesteudbyderen selv.

I overensstemmelse hermed reklamerer mange VPN-udbydere for, at de har en ingen "logning" -politik, hvilket betyder, at de ikke gemmer din browserhistorie overalt på deres servere. Mens mange VPN-udbydere oplyser, at de ikke fører logfiler, er dette ofte ikke tilfældet.

IPVanish er en af ​​undtagelserne fra denne regel. De beskriver en "streng politik mod indsamling af både forbindelses- og aktivitetslogfiler." Dette er gode nyheder for alle, der er bekymrede for vedligeholdelse ægte privatliv online.

Ingen TOR-kompatibilitet

tor vs vpn-diagramEn af de ulemper at vælge IPVanish er, at det er ikke kompatibel med The Orion Network. Nogle gange kaldet TOR, dette netværk er designet til at rute din webtrafik gennem en række servere, hvilket væsentligt gør det umuligt for nogen at spore, hvor du er, og hvor du har været.

TOR er en andet lag af sikkerhed for dem, der skal beskytte sig selv for enhver pris. For mange VPN-brugere er det et vigtigt element, der maskerer deres identitet ud fra de kræfter, der er. uheldigvis, TOR kan ikke bruges med IPVanish.

Dårlig kundesupport

Et andet område, hvor IPVanish hænger bagefter, er kundesupport. Annonceret som 24/7/365 overholder brugeroplevelsen simpelthen ikke dette. Støttesystemet fungerer efter først til mølle-basis og standard ventetid ser ud til at være længere end 48 timer. Hvis du har brug for en VPN, der tilbyder ægte døgnet rundt support, er dette ikke tjenesten for dig.

Mens IPVanish helt sikkert har mange forløsende kvaliteter, vi kan ikke anbefale det som vores højest rangerede VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me