NordVPN Review 2020 – CIA niveau sikkerhed – Test, hastighed, priser

Nogle gange får et VPN-firma det rigtigt. Meget, meget, meget ret. Ja, vi er partiske rundt her - mod kvalitet.


Hvis online sikkerhed er din højeste prioritet, er du helt sikkert glad for de pålidelige tjenester, der tilbydes af NordVPN. Med OpenVPN-protokol, AES-256 bit-kryptering og dobbelt databeskyttelse er det svært at gå galt.

NordVPN hævder at være ”Verdens mest avancerede VPN.” Dette kan være sandt, da deres funktioner inkluderer IP-skjul, en indbygget kill-switch og adgang til Netflix. Desuden kan virksomheden prale af over 5.000 servere placeret rundt om i verden. Det er tal, der er svære at slå.

Nordvpn logo

Brugere kan have op til seks forbindelser, der kører samtidig, og de har apps til iOS, Mac, Windows og Android-enheder. Onlinetutorials findes i deres vidensbase.

Disse inkluderer instruktioner til brug af NordVPN med routere, RaspberryPi og en række mobile operativsystemer. NordVPN er yderligere kompatibel med The Onion Router, så du kan få endnu mere identitetsbeskyttelse til din browsing.

NordVPN Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Meget let at bruge
Logningspolitik: Streng nul logning
Serverstørrelse: 5200+ servere
Serverdistribution: 62 lande
Support: 24/7 live chat support
torrenting: P2P tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN-protokol; AES-256 bit kryptering
Hovedkvarter: Panama
Pris: $ 6,99 / måned
Officiel hjemmeside: https://nordvpn.com

Avanceret sikkerhed + Avancerede funktioner

Derudover inkluderer NordVPN SmartPlay-funktionen. Denne teknologi gør det muligt at få adgang til næsten 500 streamingtjenester, der er geobegrænset. Amazon Prime, Netflix, BBC, Pandora og mere er lige ved hånden, når du bruger NordVPN.

nordvpn funktioner

Et andet af NordVPNs vigtigste salgssteder er, at det er baseret i Panama. Tjenesten blev grundlagt i 2008 og blev lanceret af et firma kaldet Tefincom S.A. Nogle mennesker er oprindeligt tvivlsomme om et online firma, der er placeret i Mellemamerika.

Dette er imidlertid en ønskelig egenskab. Uafhængige lande som Panama, De Britiske Jomfruøer, Singapore og Caymans er kendt for ikke at dele intelligens med andre lande. Det er i direkte kontrast til lande som USA, Storbritannien, Australien og Canada, der deler de data, de indsamler i spionagehandlinger.

At have en VPN-udbyder med hovedkontor i et land som Panama betyder, at der er mindre sandsynligt, at der er love, der kræver, at onlinevirksomheder fører omfattende poster. De poster, de har, er mindre tilbøjelige til at blive overført til retshåndhævelse. Hvis det er vigtigt at beskytte dig selv, er det ønskeligt.

En af de største fordele ved at arbejde med NordVPN er deres fremragende kundesupport. Hvis du har spørgsmål eller problemer, er de der for at hjælpe med live chat døgnet rundt. Denne service ser ud til at være lydhør, selvom repræsentanterne har tendens til at komme med kopier og indsæt svar. Support er også tilgængelig via e-mail, hvis der er behov for mere detaljeret hjælp.

Derudover, NordVPNs websted funktioner en bred videnbase, der er komplet med hundreder af artikler, guider og tutorials. De har helt klart arbejdet hårdt for at gøre det let at få svar på spørgsmål, og det er et klart plus.

Sikkerhed og kryptering

Dette er det område, hvor NordVPN virkelig udmærker sig. De er gået ud over at beskytte deres brugers anonymitet og privatliv, og de har gjort det, samtidig med at de holder deres programmer til en meget rimelig pris.

Brugerbeskyttelse begynder med at bruge den rigtige tunnelprotokol. NordVPN giver brugerne valg, men den bedste tunnelprotokol, der findes i dag, er OpenVPN.

dens AES-256-kryptering er umulig at knække på dette tidspunkt. Faktisk er dette protokollen, der bruges af føderale regeringer og militæret over hele verden. NordVPNs version af AES-256-kryptering er udstyret med 2048-bit Diffie-Hellman-nøglen snarere end RSA-nøglen, fordi den har perfekt fremad-hemmelighed.

vpn-beskyttelsesdiagram

Brugere, der kører MacOS eller iOS, vil drage fordel af IKEv2 / IPsec-protokollen med AES-256-kryptering. Dette leveres med en 3072-bit Diffie-Hellman-nøgle. Både OpenVPN og IKEv2 / IPsec protokoller brugt af NordVPN gå langt ud over industristandarder for at sikre din komplette online sikkerhed.

Naturligvis er dette NordVPN, så de har taget tingene et skridt længere. Du kan få det dobbelte af databeskyttelsen ved at slå den dobbelte krypteringsfunktion til. For mange mennesker er dette trin overdreven, men brugere, der har at gøre med drakoniske love og censur, kan synes det er nødvendigt.

Med dobbelt kryptering, webtrafik dirigeres gennem to servere, hvor den anden server er helt uvidende om brugerens faktiske IP-adresse. En kombination af TCP- og UDP-protokoller bruges også.

Brug af dobbeltkrypteringsfunktionen vil resultere i meget langsommere dataoverførselshastigheder, så det anbefales ikke, medmindre det er absolut nødvendigt. I kan sandsynligvis se, hvorfor vi vælger Nord som bedste VPN for australiere.

NordVPNs serverplaceringer

NordVPN har et forbløffende antal servere, der fortsætter med at vokse med glædelig hastighed. Derfor bør kunderne forvente solid og endda forbedrende ydelse i de næste flere år.

nordvpn netværk

 • Stik.

  Antal servere

  5.195 servere og tælling

 • Stik.

  Antal lande

  61 lande over hele kloden

 • Stik.

  Antal kontinenter

  6 ud af 7 kontinenter omfattet

En hel masse servere

I Asien og Stillehavsområdet har NordVPN mere end 450 servere. Australien er vært for 226 servere alene, hvor andre er placeret i Singapore, Japan, Hong Kong, New Zealand, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Malaysia, Indonesien og Vietnam.

Europa er hjemsted for en forbløffende 2.275 af NordVPNs servere. De spænder på placering fra Storbritannien, Tyskland og Frankrig til Polen, Island, Rumænien og Letland. Virksomheden har endda servere i Rusland, en relativ sjældenhed blandt VPN-udbydere. Ofte overset europæiske nationer som Aserbajdsjan, Moldova, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Makedonien og Serbien udgør også listen.

server netværk vektor billede

I Amerika finder brugerne et lignende antal servere. Med i alt 2.373 servere, 1.967 servere findes i USA med et ekstra 355 i Canada. Chile, Argentina, Costa Rica, Brasilien og Mexico er også hjemsted for flere servere hver.

NordVPN tilbyder desuden ret god dækning af Afrika og Mellemøsten. Serverplaceringer inkluderer Sydafrika og Egypten ud over Indien, Tyrkiet, Israel og De Forenede Arabiske Emirater.

Hver server i netværket identificeres med alle specialtjenester, som den tilbyder, såsom yderligere tilsløring, P2P eller dobbelt VPN, så brugerne kan vælge den server, der er bedst til deres formål.

En Kina-venlig VPN-løsning

NordVPN har meddelt, at deres servere er tilgængelige for folk i Kina. Da Kina er et land, der udøver betydelig kontrol over, hvad dens borgere kan se online, herunder at forbyde VPN-hjemmesider, er dette en enorm fordel. På dette tidspunkt er NordVPN kun tilgængelig for Windows-brugere i Kina, men dette kan ændre sig.

stor firewall KinaNordVPN siger også, at de ikke bruger virtuelle servere. Dette betyder, at alle deres servere er fysiske, dedikerede servere, så når du opretter forbindelse til en bestemt server, ved du, at den faktisk er placeret, hvor NordVPN siger, at den er. Dette er vigtigt for nogle brugere, der er bekymrede for, hvilke lande deres data muligvis rejser igennem.

Samlet set betyder virksomhedens fremragende vifte af servere, at brugerne får et større stykke båndbredde, hvilket burde sikre hurtigere og mere forudsigelig service.

Brug af BitTorrent eller P2P med NordVPN

fildelingsvektorNordVPNs ekstraordinære antal og række servere betyder, at torrenting med en VPN fungerer som en drøm med denne service. Flere servere er faktisk dedikeret til P2P-fildeling. NordVPN-appen viser "specialitet" -servere, der kan bruges til at lette P2P-processen.

Dette står i skarp kontrast til praksis og politikker fra mange andre VPN-udbydere, der er tilbøjelige til at smelte båndbredde og hastighed, når brugerne dypper ned i P2P-området. At have bogstaveligt talt hundreder af servere, der er designet til at håndtere torrent og P2P-trafik, gør processen meget lettere.

NordVPNs tusinder af servere gør også visning af Netflix smuk pålidelig. Selvom tjenesten muligvis er blokeret på nogle servere, er den tilgængelig på hundreder af andre. Chancerne er gode for, at du kan finde en, der fungerer for dig, så du kan se enhver regionsspecifik version af Netflix som du foretrækker.

Resultater af NordVPN-hastighedstest

For ikke så længe siden havde NordVPN et ry for at yde fremragende sikkerhed, men til en relativt gennemsnitlig overførselshastighed. Selv om deres hastighed endnu ikke matcher branchen som ledende for denne måling, har de bestemt forbedret deres spil.

nordvpn hastighedstest

Benchmark-numre til hastighedstest uden VPN leverede downloadhastigheder på 98,71 Mbps og uploadhastigheder på 53,00 Mbps. Opretter forbindelse til en NordVPN-server i USA gav en downloadhastighed på 74,15 Mbps og en uploadhastighed på 48,18 Mbps. Ikke for lurvet.

Testning på en EU-serveren viste en downloadhastighed på 74 Mbps og en uploadhastighed på 48 Mbps.

Tallene fra en asiatisk server var mærkbart langsommere, indkaldte ved 12 Mbps til download og fem Mbps til upload.

NordVPNs logpolitik

Potentielt kunne et firma, der leverer VPN-tjenester spore så mange data om din tid online, som din internetudbyder gør. Hvis de var tilbøjelige til at gøre det, kunne de føre journal over hvert websted, du har besøgt, hvor meget tid du har brugt der, og hvad du gjorde. Dette kaldes logging. og det er noget, som de fleste VPN-udbydere vil fortælle dig, at de ikke gør, fordi det ville angribe dit privatliv og undergrave dine grunde til at bruge en VPN.

nordvpn-logningspolitik

Et andet sted, hvor NordVPN udmærker sig, er med deres strenge "ingen logning" -politik. Det hedder, at fra det øjeblik, en bruger logger på tjenesten, er al deres webtrafik krypteret, så ingen, ikke engang deres internetudbyder, kan spionere på den.

Politikken fortsætter med at påpege, at Panama ikke har nogen love om rapportering eller opbevaring af data. Hvis lovhåndhævende myndigheder eller en anden tredjepart kommer bankende, NordVPN er på ingen måde forpligtet til at dele noget.

 • Stik.

  Fejllogfiler

  NordVPN opbevarer ikke logfiler, der er fanget om problemer eller problemer med VPN-tjenesten. Disse logfiler kan indeholde nogle personlige oplysninger, såsom brugernavn eller IP-adresse, men bruges udelukkende til fejlfinding af fejl og forbedring af VPN's ydelse

 • Stik.

  Forbindelseslogfiler

  Nogle virksomheder håndhæver begrænsninger på deres service, f.eks. Hvor længe en forbindelse kan vare, eller hvor mange samtidige forbindelser der er tilladt. Ved at spore forbindelseslogfiler kan et firma holde styr på hver session på deres tjeneste og administrere dem korrekt. NordVPN optager IKKE forbindelseslogfiler

 • Stik.

  Aktivitetslogfiler

  VPN-servere er ansvarlige for at dirigere al den trafik, der kommer gennem dets netværk, så teknisk set har udbydere mulighed for at overvåge enhver webanmodning, der sendes eller modtages. Dette betyder, at en VPN-vært kan spore al webaktivitet for hver bruger og endda bestemme, hvilke typer filer der downloades. NordVPN sporer IKKE aktivitetslogfiler

Politikken handler lige så upfront om de oplysninger, de sporer. Dette inkluderer kun e-mail-adresser for brugere og data om ydelsen af ​​deres tjeneste. De oplyser, at disse ydelsesdata bruges til at anbefale de mest fordelagtige servere til hver enkelt bruger.

NordVPN holder yderligere fast på nogle betalingsoplysninger, men de også accepter Bitcoin som betaling hvis du virkelig ser alvorligt med at forblive anonym. En separat processor bruges til at lette betalinger, fordi virksomheden tidligt indså, at mange transaktioner fra andre banker ikke er tilladt, når betalingen skal til Panama. Betalingsprocessoren er placeret i USA, men de er kun en tjenesteudbyder og ikke et direkte tilknyttet Tefincom.

Prisindstillinger for NordVPN

I en branche, der er fyldt med komplicerede priser og pakker, er NordVPNs tilgang forfriskende ligefrem og enkel. Hver plan indeholder alle de samme funktioner, sikkerhed og beskyttelse. Den eneste virkelige forskel er i, hvordan kunden vælger at betale. Klik her for at se Nord's planer.

nordvpn-prisfastsættelse

Fra måned til måned koster NordVPN kunderne $ 11,95 pr. Måned. Betaling for seks måneder i forvejen bringer prisen ned til $ 9,00 måned, hvilket repræsenterer en besparelse på 24 procent. Kunder, der vælger at betale for en helårsplan, betaler kun $ 6,99 pr. Måned for en samlet besparelse på 41 procent.

Det bliver virkelig ikke enklere end dette. Der er ingen opsalg og ingen tilføjelsesindstillinger. Hvad kunder får, er den samme fantastiske service, uanset hvilken pakke de vælger. Kritikere klager måske over, at der ikke er en gratis mulighed, men med stor ydeevne og dataoverførselshastighed, NordVPN ved, at deres produkt er værd at stille pris.

NordPass

NordVPN frigav for nylig deres nye adgangskodeadministrationssoftware: NordPass. Da den er så frisk på markedet, er det ajour med al den nyeste teknologi inden for adgangskodestyring, men med den akkumulerede erfaring fra NordVPNs år med drift. Perfekt til at holde dit kodeord sikkert, mens du gør dit liv uendeligt lettere.

At være et NordVPN-produkt er den første ting du kan stole på sikkerhed. Alle protokoller, krypteringer og forpligtelser, der gjorde VPN så fremragende sikker, findes i NordPass. Dette er den slags sikkerhed, der kunne tilfredsstille den mest paranoide konspirationsteoretiker.

NordPass frigør dig fra alle bekymringer ved at glemme adgangskoder eller risikoen for at skrive det ned et eller andet sted. De giver også supersikker adgangskodegenerering, så tag farvel til at rulle dit barndoms kæledyrs navn ud på hver nye konto.

Kombineret med NordVPN sikrer denne adgangskodestyringstjeneste din online tilstedeværelse fra den eneste trussel mod din sikkerhed tilbage: menneskelig fejl. Gør NordPass til det perfekte supplement til NordVPN.

Er NordVPN anbefalet?

NordVPN er højt anbefalet. De bruger de mest pålidelige VPN-protokoller med uovervindelig AES-256 bit-kryptering for at beskytte deres kunder. Derudover er der også muligheden for at vælge “dobbelt” VPN hvis en sådan beskyttelse anses for at være ønskelig. NordVPN er endvidere kompatibel med TOR for at garantere din absolutte anonymitet.

Selvom det muligvis ikke er den hurtigste VPN-tjeneste derude, er den bestemt den mest sikre. Det ville ikke være overraskende, hvis NordVPN en dag ikke kun bliver den bedste inden for sikkerhed, men også VPN med de hurtigste dataoverførselshastigheder. De er bestemt i stand til at få det til at ske.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me