Privat internetadgang – Et af de mest pålidelige valg til sikker browsing

At finde en VPN, som vi har det godt med at anbefale, er som om at snuble over Holy Grail i supermarkedet i chipsgangen. overraskende

Private Internet Access (PIA) er en betroet VPN-udbyder, der har opbygget et positivt omdømme, fordi de sætter deres kunders privatliv og fortrolighed først. Som sådan, de opbevar ikke brugerbrugerlogfiler.

PIA er spredt over 24 lande og giver adgang til mere end 3.000 servere. Privat internetadgang kan bruges på Android, Windows, Linux, Mac OSx og på de fleste smarte enheder.

Her er grunden til, at vi kan lide dette firma.

Privat internetadgang VPN-oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let
Logningspolitik: Ingen logpolitik
Serverstørrelse: 3.300 ++ servere
Serverdistribution: 33 lande
Support: Snak
torrenting: Tilladt
Streaming: Limited
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP og PPTP;
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 3,33 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.privateinternetaccess.com

Grundlæggende om deres betalings- og abonnementsplan

PIA tilbyder fleksibel prisfastsættelse, der giver brugerne mulighed for at købe et månedligt, årligt eller to-årigt abonnement. Jo længere du abonnerer, jo billigere bliver din månedlige sats. For eksempel betaler man for et måned-til-måned-abonnement $ 6,99. Betaling for det toårige abonnement reducerer prisen til $ 2,91 om måneden.

Betalingsmuligheder inkluderer PayPal, kreditkort og hundreder af gavekort, der spænder fra Best Buy-kort til Walmart-kort til Starbucks-kort og mere. Krypto-valutaer som Bitcoin og Z-Cash accepteres også.

BEMÆRK:

Hvis du betaler for det to-årige abonnement, sidder du fast med produktet i to år. Det er en fantastisk VPN, og vi er sikre på, at du vil elske det. Vi opfordrer stadig til at læse denne anmeldelse hele vejen igennem for at forstå, hvad tjenesten tilbyder. Glem ikke, at PIA tilbyder en syv dages pengene-tilbage-garanti. Så du kan teste produktet i syv dage og få dine penge tilbage, hvis du vil.

Funktioner med privat internetadgang

I de sidste par år har PIA fordoblet størrelsen med opretholdelse af solid ydeevne. Deres nøgle til succes er at begrænse de placeringer, hvor de tilføjer nye servere.

Tjenesten er en fantastisk VPN til Netflix og andre sider som HBO og YouTube. Mens de ikke har den samme globale dækning som andre dyrere tjenester, landene, de dækker, spænder over et stort publikum.

Uanset om du betaler månedligt, halvårligt eller årligt, vil du stadig drage fordel af den samme beskyttelse, nemlig:

  • Ubegrænset båndbredde
  • Sikker VPN-konto
  • P2P og VoIP support
  • Tilslut fem enheder samtidigt
  • Flere VPN-gateways
  • SOCKS5-proxy inkluderet
  • PPTP, Open VPN og L2tp / IPSec

Muligheden for at tilpasse håndtrykskrypteringstilstanden og dataautentificeringsmetoden betyder, at du kan oprette perfekt blanding af sikkerhed og hastighed. PIA er udstyret med en kill switch, der vil afbryde data, hvis VPN falder. DNS-lækagebeskyttelse og port forwarding-konfigurationer kan let ændres på kundeportalen.

Hastighed og IP-lækage-test

Tilslutningshastighederne er hurtige med PIA. De leverer niveau-1 gigabit-servere. Vi bemærkede et lille fald i den gennemsnitlige forbindelseshastighed, da vi sammenlignede hastigheden med VPN, der var slået fra. Da vi testede den britiske testserver, da vi var i USA, var der et lille fald i testhastighed. Vi mente imidlertid, at dette skyldtes geo-nærhed i modsætning til VPN-ydeevne.

Ved hjælp af ipleak.net fandt vi, at der var ingen DNS lækager. Ved hjælp af test-ipv6.com fandt vi ingen IPv6 lækager. Til sidst søgte vi efter WebRTC-lækager og blev glædeligt overrasket over, at vi ikke fandt noget.

Sikkerhed

PIA har opbygget et godt omdømme på grund af deres nul-logging politik. De fører ikke logfiler eller indsamler trafikdata. Først når de modtager en gyldig retsafgørelse, giver de kundeabonnementsdata til regeringen. De er stolte over at kunne tilbyde kunderne sikkerhed og anonymitet takket være at have tusindvis af servere og bruge delte IP'er placeret et par steder.

PIA anbefaler, at kunder, der leder efter øget anonymitet, skal bruge anonyme e-mails, betale med Bitcoin eller bruge en anden anonym betalingsform. Som vi nævnte tidligere, accepterer de endda gavekort fra hundreder af købmænd som en form for anonym betaling.

Dynamisk IP-caking er tilgængelig i en række lande. Blowfish CBC-algoritmen gør surfing på nettet sikkert, også i dele af nettet, der betragtes som farlige (Læs mere: Dark Web-personlige data). Deres hurtige Wi-Fi og integrerede firewall tilbyder avancerede filtreringsmuligheder.

torrenting

Vil du have en VPN, der ikke forhindrer torrenting? Hvis du gør det, er PIA et fremragende valg. De overvåger eller begrænser hverken forbindelser. Det inkluderer deling af peer to peer-filer. Dette betyder, at du kan bruge uanset torrenting-klient, du ønsker, og være sikker på, at din konto ikke vil blive blokeret, og at din forbindelse ikke vil blive tilsluttet. Bare for rekorden betragtes PIA også som en af ​​de bedste VPN'er til torrenting.

For at være tydeligt siger Privat internetadgang ikke, at de understøtter torrenting. De siger dog, at P2P vil blive understøttet. PIA respekteres for at være en torrentvenlig VPN. De er et godt valg, hvis du vil dele fildeling.

En velkendt omdømme

I VPN's verden betyder dit omdømme alt. PIA har en af mest upåklagelig omdømme i branchen. De har været med i spillet siden 2010. I 2012 modtog de prisen for den mest stabile VPN. Dette er en prestigefyldt pris på dette område. PIA dukker ofte op på listen over de bedste VPN'er. At PIA har været i forretning i så mange år, gør det til et sikkert valg.

Det forhold, at PIA er baseret i USA, bekymrer nogle. Dette er fordi USA har det lovgivning om overvågning af privatlivets fred der er meget strengere end hvad du ser i andre udviklede lande. Og som vi nævnte, hvis regeringen har de rette warrants, kan PIA opgive brugerdata. Da PIA imidlertid ikke fører logfiler, har de meget lidt at dele med myndighederne, hvis de kommer og kigger efter.

Dette generer os ikke, fordi PIA er upfront og åben for at være baseret i USA. Andre VPN'er forsøger at skjule deres placering. PIA's gennemsigtighed og det faktum, at de ikke gemmer logfiler, giver os tillid til, at VPN er sikkert.

PROS

 Talrige indstillinger, der kan tilpasses til kryptering
 Samme muligheder tilgængelige på forskellige platforme
 Der findes ingen logfiler
 Accepterer kryptovaluta, gavekort, kreditkort, PayPal og andre ikke-sporbare betalingsformer
 Syv dages pengene tilbage-garanti
 Konkurrencedygtig prisfastsættelse

ULEMPER

Nogle servere kan være mættede
Kundesupport leveret via e-mail
Ikke kompatibel med Netflix

Afsluttende tanker

Der er tusinder af VPN'er på markedet. Alle kæmper for din virksomhed. Dette kan føre til, at nogle VPN'er lover meget, men tilbyder lidt.

Dette er grunden til, at vi virkelig sætter pris på den ærlighed, enkelhed og gennemsigtighed, der tilbydes af privat internetadgang. Deres godt implementerede kryptering og en nul logs-politik kombineret med deres billigere pris er et par af grundene til, at vi anbefaler denne VPN-tjeneste.

FAQ

Q: Er PIA en god VPN?

EN: Ja, PIA er en meget god VPN. På vores placering kommer det som nummer fem bag hæderlige virksomheder. Det er ikke en perfekt VPN, men det er ingen af ​​dem. Hvis du er på udkig efter en VPN, er PIA et godt valg at afprøve.

Spørgsmål: Er PIA god til torrenting?

EN: Ja, PIA er en af ​​de bedste muligheder for at torrentere. Dine torrents bliver krypteret og sikkert uden logging af data. Alle de øverste VPNS er fremragende til torrenting, men vi anbefaler at bruge VPN'er med de hurtigste hastigheder og ekstra beskyttelse.

Q: Hvad er den sikreste VPN-service?

EN: Den sikreste VPN-service er NordVPN, da den tilbyder dobbelt kryptering. Dette kommer med et offer, da det at gå gennem kryptering to gange kan bremse serverhastigheden. Enhver top VPN er relativt sikker, så længe den ikke logger og tilbyder faktisk kryptering. De mest usikre VPN'er er dem, der tilbyder dig en VPN gratis.

Q: Hvem ejer PIA VPN?

EN: London Trust Media ejer PIA. CEO er Ted Kim, og grundlæggeren er Andrew Lee.

Spørgsmål: Hvad er en VPN-kill-switch?

EN: En VPN-kill-switch er en af ​​de vigtigste funktioner, som en VPN kan have. Hvad det gør, er at registrere, når din faktiske IP-adresse er eksponeret og derefter automatisk afbryde din forbindelse. Denne funktion alene kan sikre, at din IP-adresse aldrig udsættes for nogen ondsindet.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me