Surfshark Review – Er denne nye VPN det værd?

Da jeg første gang hørte, at en anden VPN-tjeneste trådte ind på det australske marked, var min første reaktion - hvordan kunne dette muligvis være bedre / anderledes end mange af de allerede store VPN'er, der er tilgængelige i dag?


Men jeg er en nysgerrig bloke og kan godt ridse min egen kløe, når det kommer til VPN-forskning. Derfor ville jeg ikke være i stand til at hvile, medmindre jeg prøvede Surfsharks nye VPN et legitimt forsøg.

Denne Surfshark-gennemgang er designet til at give dig en omfattende oversigt over Surfshark VPN-protokoller, funktioner, kundeservice og funktionalitet.

Lyder godt? fantastisk.

Først og fremmest hvad - og hvem - står bag Surfshark?

Surfshark er en ny, virtuel privat netværk (VPN) -tjeneste, der er bragt til dig af et firma beliggende på De Britiske Jomfruøer. Virksomheden har været i forretning i lidt over seks måneder og tilbyder billige VPN-planer og en række funktioner, du vil elske. Hvordan stables det sammen med andre, mere etablerede VPN-netværk?

Læs videre for at få vores overtagelse af Surfshark, det gode og det dårlige, og vælg selv, om det er værd at prøve.

Oversigt over Surfshark VPN

FeaturesInformation
Anvendelighed: Meget let at bruge
Logningspolitik: Strengt taget ingen skovhugst
Serverstørrelse: 800 ++ servere
Serverdistribution: 50 lande
Support: 24/7 Live Chat
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, IPSec & IKEv2; 256-bit AES
Hovedkvarter: De Britiske Jomfruøer
Pris: $ 1,99 / måned
Officiel hjemmeside: https://surfshark.com

Hvad der gør Surfshark anderledes?

Lad os tage et par minutter at diskutere, om dette netværk har noget at tilbyde, der får dig til at ønske at forlade din nuværende udbyder. En vigtig funktion, den har som VPN, er understøttelse af både IKEv2- og OpenVPN-protokoller. Ved at bruge disse protokoller tilbyder de de førende krypteringsstandarder for Windows-brugere (via IKEv2) såvel som for alle andre (idet OpenVPN er open source).

Husk, at nogle af de ældre VPN-protokoller, der bruges af mange VPN'er, ikke har den mest opdaterede kryptering. Dette er en vigtig sondring, som Netflix og andre virksomheder er i stand til at registrere VPN'er og indlede blokke på grund af tusinder af brugere, der stammer fra den samme IP-adresse.

Yderligere betyder Surfsharks support til både IKEv2 og OpenVPN, at den kan installeres på en række routere og enheder. Du kan også gå ind på indstillinger på OpenVPN for at skifte mellem TCP og UDP.

VPN-protokoller

Surfshark VPN-protokoller bruger 256-bit AES-kryptering af militær kvalitet. Virksomheden går imidlertid det ekstra skridt med at indarbejde en 2048-bit DHE-RSA nøgleudveksling og en SHA512-godkendelseshash for yderligere sikkerhed (oversættelse: bedst mulig kryptering og sikkerhed). Der er også DNS ​​og WebRTC lækebeskyttelse, der er vævet ind i teknologien, der driver dette netværk.

Surfshark har den meget vigtige killswitch-funktion, der giver dig mulighed for hurtigt at afslutte din session i tilfælde af en utidig netværksafbrydelse. Det er dog ikke aktiveret som standard fra nogen anden platform end deres iOS-app.

For at aktivere killswitch i Windows skal du klikke på gearikonet, finde "killswitch" under sikkerhedsmenuen og skifte til "on" position. For at slå killswitch til Android-drevne enheder til, skal du finde det i telefon- eller tabletindstillingerne og aktivere det manuelt.

Lad os komme ned på de pittige detaljer. Hvad er de bedste og værste grunde til at vælge Surfshark?

Fordele

 • Fjernelse af Netflix og andre mediestreamingtjenester
 • Fungerer godt til torrenting og P2P-fildeling
 • Streng no-log politik
 • Ubegrænset servere, IP-adresser, båndbredde og forbindelser
 • Beliggende i et land uden dataopbevaring eller rapporteringslovgivning
 • Overlegen sikkerhed og kryptering
 • Kill-switch inkluderet i alle planer
 • Fås i lande med netcensur eller blokke
 • Accepterer kryptovalutaer
 • Gratis prøve og 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • DNS, IPv6 og WebRTC lækebeskyttelse

Ulemper

 • Mindre netværk af servere end andre VPN'er
 • Hastighederne kan variere fra server til server
 • App-interface mangler funktionalitet og designoptimering
 • Servere er muligvis ikke placeret i det anførte land
 • Langsomt svar fra e-mail supportteam

Specielle egenskaber

Ud over SurfShark-kryptering på højt niveau, beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse mod lækage, inkluderer VPN nogle specielle funktioner, der er specialbygget for at forbedre din oplevelse.

surfshark-funktioner

Her er fem fra listen, som fortjener særlig opmærksomhed:

 1. Brug CleanWeb ™ funktion til ekstra strøm til at blokere annoncer, malware og tracking software.
 2. Whitelister ™ lader dig oprette en delt tunnel med din VPN. Formålet er at give brugerne mulighed for at omgå eller hvidliste nogle websider og apps uden at forlade sikkerheden på selve netværket. Det er dejligt at bruge på din mobiltelefon med en bankapp. Du finder kontrollen på din fane med sikkerhedsindstillinger.
 3. multihop ™ er en funktion, der er nyttig for privatlivsbevidste mennesker, der virkelig ønsker at dække deres spor online. Dette ekstra krypteringslag giver dig mulighed for at oprette en dobbelt VPN og giver dig en vis ekstra sikkerhed i lande, der forbyder VPN-tjenester. Din netværkstrafik er sikret og dirigeret gennem to VPN-tunneler. Brug blot denne funktion til at få adgang til din foretrukne server via en anden server. Vær opmærksom på, at dette kan reducere din netværkshastighed betydeligt.
 4. Med netværket i NoBorders Mode ™, brugere i lande, hvor internettet er blokeret, kan surfe uden bekymring. Det muliggør den samme form for adgang som MultiHop-funktionen ved at tilsløre din trafik uden at bremse din hastighed.
 5. Camouflage Mode er en meget praktisk funktion, der giver dig mulighed for at skjule VPN-brug fra din internetudbyder.

Brugeroplevelse af Surfshark

Du kan downloade SurfsharkVPN ved at gå til deres webside og downloade den version, der understøtter dit operativsystem, eller få versionen til din mobile enhed fra app store til din model. Dette netværk tilbyder en-klik-funktionalitet.

Du kan indstille den til at åbne ved opstart fra din pc og enheder eller bruge knappen Quick Connect. Surfshark understøtter Mac-, Windows-, Linux-, Android- og iOS-enheder. Der er en udvidelse til brug med Chrome- og Firefox-browsere. Det kan også konfigureres med routere eller som TOR-Over-VPN for maksimal sikkerhed. (Læs mere om VPN-routere, og hvordan du indstiller dem.)

Oversætter funktionaliteten til deres mobile apps?

Brugergrænsefladen er bedragerisk enkel, med de fleste af de vigtige funktioner oprettet i bunden af ​​skærmen. Alle funktioner og funktioner fungerer godt på mobile enheder til både Android og iOS.

Hvis du vil drage fordel af gratis prøveversion, download SurfShark-appen til din telefon. På den måde kan du drage fordel af de ubegrænsede forbindelser til at bruge det på pc'er og andre enheder.

En tilføjet funktion - siden VPN først blev lanceret - er en mulighed for at tillade små pakker. Dette kan hjælpe med at forbedre ydelsen og hastigheden på mobile enheder og routere.

surfshark app interface

Surfshark-dækning

Virksomheden har mere end 800 servere fordelt på 50 lande, hvilket er færre end mere etablerede, større VPN-udbydere. Det har forbedret sine muligheder fra de originale 100 servere siden lanceringen for mindre end et år siden, så tiden vil vise, hvor langt deres rækkevidde måske strækker sig

Fra nu af tilbyder de et bredt netværk af servere til at give dig flere muligheder, når du logger på. SurfShark-netværket har servere i Kina, Tyrkiet og flere andre undertrykkende lande, hvor internet censureres og / eller websteder er blokeret.

Surfshark kundeservice

support til surfshark-chatEt mærke hos en god tjenesteudbyder er, hvor nemt de er at kontakte, hvis der er et problem, og hvor hurtigt de er i stand til at løse eventuelle problemer. Surfshark får høje karakterer på alle undtagen et af disse kriterier.

Det første sted, hvor du kan søge hjælp, er hjælpeafsnittet på deres websted. Der finder du et antal tutorials, bedste fremgangsmåder til at optimere din forbindelse og et omfattende FAQ-afsnit.

Virksomheden tilbyder også 24/7/365 live chat support og en kontaktformular for dem der ønsker at indsende en bestemt klage eller kommentar. Det er her deres karakter dypper lidt. E-mail-kontakten kan tage op til 24 timer for at få et svar. Der er heller ikke noget telefonnummer eller fysisk adresse på deres websted.

Logningspolitik

Hver gang du skal give personlige eller økonomiske oplysninger, skal du være bekymret for, hvor meget af denne information der opbevares af virksomheden. Du skal også undre dig over, hvor meget de holder for enten at dele eller sælge, eller hvordan logpolitikken virkelig ser ud.

surfshark privatlivspolitik

God ting Surfshark opbevarer eller sælger ingen oplysninger vedrørende:

 • Aktivitet
 • IP-adresser
 • Navn
 • Beliggenhed
 • Browserhistorie
 • Sessionstempler
 • Båndbredde brugt
 • Netværkstrafik

Dette firma har en streng politik, der ikke logger på, men du skal angive dine betalingsoplysninger og e-mail-adresse for at oprette en konto. Surfshark opbevarer dog ikke nogen af ​​dine oplysninger; alle betalingsregistre forblive hos det firma, din konto er faktureret til. De understøtter også anonyme betalingsmuligheder som cryptocurrency.

Hvad med hastighed?

Hastighedstest på dette netværk viser anstændige hastigheder, når man bruger servere beliggende i nogle dele af EU og i USA, især dem på østkysten. Hastighederne lider lidt, når serverne er placeret i fjerntliggende områder og byer, der er længere væk fra deres driftsbase. Dette er typisk for mange VPNS, så det er ikke rigtig en deal breaker.

Hastighederne blev testet ved hjælp af streaming video og med en 256 MB spelfil på et system med en 60 Mbps forbindelse. Arbejdet fra en basislinje på 98,71 Mbps, blev hastighederne uret, der spænder fra et lavt niveau på 25,74 Mbps ud af serveren i Hong Kong til et højt på 71,06 ud fra Amsterdam. Gennemsnitlige hastigheder svævede rundt på 50 Mbps, hvilket stadig er godt nok til streaming af medieindhold, spil, deling af filer eller endda som en VPN til torrenting.

Prisfastsættelse

Virksomheden tilbyder flere niveauer af service og prisindstillinger, men endda deres grundlæggende abonnement giver dig nogle af deres bedste funktioner. Deres månedlig løn-som-du-gå-plan er prissat til $ 11,95 pr. måned.

priser på surfshark

Hvis du ikke har noget imod et langsigtet engagement, er den bedste værdi mulighed for deres 24-måneders plan, der faktureres forfra til $ 47,76 hvert andet år. Det kommer ud til ca. $ 1,99 per måned. Den årlige plan vil sætte dig tilbage $ 71,88, hvilket beløber sig til $ 2,99 per måned. Med deres 2-årige plan blev de effektivt den billigste VPN-udbyder, der bringer så meget værdi i deres pakker.

Alle disse beløb præsenteres i amerikanske dollars, så kontroller valutakursen for andre valutaer. Du har også muligheden for at betale for tjenesterne i forskellige valutaer som AUD, CAD og USD, Euro, GBP, endda kinesiske Yuans.

For dem, der foretrækker en mere "digital oplevelse", tilbyder virksomheden en bred vifte af betalingskanaler end mange andre VPN-udbydere.

 • AliPay
 • Alle større kreditkort
 • PayPal
 • Cryptocurrency
 • Amazon Pay
 • Google Pay

Alle planer faktureres på forhånd for abonnementets fulde løbetid, og de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Der er også en gratis prøveversion tilgængelig til Mac-brugere og dem med Android eller iOS understøttede mobile enheder. Nye abonnenter kan bruge kuponkoden “sharkstart”I kassen.

Så hvad er dommen over Surfshark?

Platformen er fantastisk af alle de grunde, du ønsker en VPN, såsom adgang til streamet indhold, store navn-indholdsplatforme som NetFlix, Hulu og P2P-fildelingswebsteder. Bedst af alt, du får ubegrænsede forbindelser. Det er ikke en fordel, som du finder med selv de største konkurrenter.

Beviset er i fordele og ulemper. Hvis de positive egenskaber ved en tjeneste opvejer negativerne, har du en platform, der vil fungere som lovet uden at koste dig en formue. Alt i alt lever denne VPN op til sit løfte. Prisen er rigtig, og du får en masse funktionalitet.

Der er mindre dækning, end du får med andre australske VPN-tjenester, og der kan være problemer med hastighed og adgang, men det er så vidt de store ulemper går. Med den hastighed, hvormed Surfshark udvider deres geografiske dækning, hvem ved, hvor hurtigt deres tjenester kan komme i fremtiden. De ender endda lige så hurtigt som NordVPN.

Afsluttende tanker

Der er ingen to måder ved det. Hvis du vil beskytte dig selv online, skal du finde den bedste VPN til dit system og dit budget.

Et privat netværk tilbyder ikke kun sind og anonymitet, den rigtige VPN kan endda forhindre nogen i at stjæle dine oplysninger og sælge dem på det mørke web. Du skal nærme dig at finde en VPN, som du vil tackle det at købe et sikkerhedssystem til dit hjem - dvs. ikke nøjes med noget mindre end komplet og total privatliv og sikkerhed.

Kig efter uvildige anmeldelser fra teknikere såvel som at finde ud af, hvordan netværket fungerer for rigtige kunder. Den bedste måde at se selv er at drage fordel af gratis prøveperioder, der giver dig tid og funktionalitet til virkelig at teste omfanget og begrænsningerne i netværket.

Når du kombinerer solid beskyttelse af privatlivets fred med supplerende sikkerhedsforanstaltninger som passwordadministratorer og antivirus-software, har du tilføjet lag af sikkerhed fra ende til ende.

FAQ

Ingen Surfshark-gennemgang ville være komplet uden at give dig en chance for at springe til nogle ofte stillede spørgsmål om netværket og dets moderselskab.

Q: Kan jeg prøve Surfshark gratis?

Virksomheden tilbyder en gratis prøveversion til macOS-, Android- og iOS-enheder. De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti på enhver plan, og alle pakker tilbyder det samme niveau af funktionalitet, som du får med et fuldt abonnement på måned-til-måned-planer.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg, at Surfshark kan stole på?

Det er vanskeligt at vide, hvad man skal gøre af nye virksomheder og tjenester. Det bedste, vi kan gøre, er at give vores mening om virksomheden og dens tjenester, som vi oplevede dem.

Vi kan dog fortælle dig, at Surfshark har opnået en fremragende bedømmelse fra 88 procent af de nuværende eller tidligere brugere på TrustPilot. Dette sammen med de mange måder at kontakte firmaet og lydhør kundeservice bør gå langt i at skabe deres troværdighed.

Q: Kan jeg bruge Surfshark VPN på min router?

Det korte svar er ja. For at bruge Surfshark skal din router understøtte OpenVPN-protokol, og du skal være i stand til at konfigurere Open VPN som klient, ikke serveren.

Du kan finde ud af, at din router understøtter denne protokol ved at kigge i din brugermanual eller kontrollere routerproducentens websted. Du kan også indtaste fabrikantens navn i vidensdatabasen på Surfshark-webstedet for at få specifikke instruktioner til din model.

Q: Er Surfshark mere sikkert end ExpressVPN?

Den bedste del af sammenligningssalg er at se, hvordan Surfshark muligvis kan stables op mod andre platforme som produkter fra ExpressVPN eller NordVPN.

Ser du på dem side om side, kan du konkludere, at Surfshark ikke tilbyder den samme hastighed eller bredde af tjenester som større og mere etablerede udbydere, og ExpressVPN har en indbygget hastighedstest til deres servere.

Når det er sagt, har virksomheden gennemgået en streng revision, der ikke blev fundet nogen lækager eller andre problemer. Du kan finde oplysninger om deres sikkerhedsrevision her og se deres score selv.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me