VyprVPN anmeldelse 2020 – 4. bedste valg – hastighed + sikkerhedstestresultater

Hvis du har ledt efter en smule positive nyheder om VPN-servicebranchen, vil du kunne lide denne anmeldelse.


VyprVPN er mere end bare et cool logo. Og gør ingen fejl, det er et usædvanligt sejt logo. Dette schweiziske-baserede firma har været i forretning længe nok til at erhverve sig et ry for at levere service af høj kvalitet.

VyprVPN er forskellig fra andre VPN-virksomheder, idet de ejer hver eneste server i deres netværk. Dette betyder, at de har fuld kontrol over sikkerhed og tilbyder fantastiske hastigheder.

Fortsæt med at læse. Dette er en af ​​de gode.

vyprvpn logo

VyprVPN Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Nul-logging politik
Serverstørrelse: 700 ++ servere
Serverdistribution: 70 ++ placeringer
Support: 24/7 Live Chat Support
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN-protokol, PPTP, IPSec og L2TP; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: Schweiz
Pris: $ 3.75 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.vyprvpn.com

Virksomhedens historie

Moderselskabet til VyprVPN er Golden Frog.  ��

Golden Frog har opbygget et ry som en pioner inden for online-privatliv. De har gjort dette, siden Internettet startede.

Golden Frog blev grundlagt i 1994. Virksomhedens oprettelse var et svar på Room 641a-hændelsen. Det kom frem i lyset National Security Agency overvågede amerikanske borgere ulovligt, som de gjorde ved at trykke på AT's netværkskabler&T.

Ifølge rapporter bragte Golden Frog dette under FCC's opmærksomhed. Deres mål var at offentliggøre sikkerhedsspørgsmålet. Selv om de indgav en klage til FCC, blev deres klage ignoreret. Så de tog den dristige beslutning om at tage sagen i deres egne hænder.

Siden da har moderselskabet bag VyprVPN været førende i kampen om privatlivets fred. De har opbygget et ry som et af verdens bedste VPN'er på grund af det arbejde, de har udført på dette felt.

VyprVPN Pros

 • Hurtige hastigheder
 • Forbedret sikkerhed
 • Pålidelighed
 • Kameleon-protokol for at besejre VPN-blokering
 • Selv ejet og selvbetjent servernetværk
 • Brugervenligt program, der fungerer på en række platforme og enheder
 • Kill switch-funktionen for at beskytte dit privatliv
 • Politik uden no-log
 • Spændende tilladt

Planer og priser

De fleste VPN-tjenester tilbyder en gratis plan med begrænsede tjenester og en betalt plan, der tilbyder flere tjenester. VyprVPN er forskellige, fordi de har flere betalte planer i modsætning til en en-størrelse-passer til alle-plan.

Den grundlæggende abonnementsplan indeholder:

 • Ubegrænset data
 • Op til tre forbindelser

VyprVPN-prisplanerHvis du køber planen for hele året, er den $ 60 eller $ 5 pr. Måned. Den samme plan koster $ 9,95 pr. Måned, hvis du køber den med et månedligt abonnement.

Præmieplanen indeholder:

 • Fem samtidige forbindelser
 • Kameleon-protokol
 • VyprVPN Cloud

Hvis du køber planen for hele året, er den $ 80 eller $ 6,67 pr. Måned. Et månedligt abonnement koster dig $ 12,95 om måneden.

Der er fordele og ulemper ved at have grundlæggende og premium abonnementsplaner. På den positive side betaler du kun for det, du har brug for. VyprVPN tilbyder en rimelig pris for deres tjenester. Ulempen med den grundlæggende plan er, at du betaler for en VPN, men du får ikke alle de tjenester, virksomheden tilbyder.

Den eneste gode ting ved VyprVPN er, at alle deres pakker leveres med en tre-dages gratis prøveperiode. Under prøveperioden er du i stand til at bruge tjenesten uden båndbreddebegrænsning. Det er vigtigt at læse det fine skrift. VyprVPN yder ikke refusion af nogen art under nogen omstændigheder. Så vi anbefaler, at du drager fordel af den tre dages prøveperiode og tester tjenesten så grundigt som muligt. Når du engagerer dig i din plan, går der ikke tilbage.

Hvis du ikke kan lide prøvetjenesten, er det nemt at annullere din VPN. Ganske enkelt:

 • Log ind på din kontrolpanel URL
 • Klik på "Annuller tjeneste" under konti.
 • Angiv en grund til aflysningen

vyprvpn-faktureringsprocesVyprVPN tillader betaling med PayPal, AliPay og større kreditkort. Der er ingen mulighed for at foretage en anonym betaling ved hjælp af cryptocurrency eller gavekort, ligesom nogle andre VPN'er. Dette kan være en kilde til bekymring for personer, der er på udkig efter en VPN, der giver fuldstændig privatliv.

Den forretningsmulighed, som VyprVPN tilbyder, er lidt dyrere, men den er perfekt til iværksættere, journalister og enkeltpersoner, der arbejder i udlandet. Det giver dig adgang til at arbejde med dit team på flere servere eller i skyen.

På den positive side betyder det faktum, at VyprVPN ikke tilbyder restitutioner, at der ikke er nogen skyggefuld eller tvivlsom refusionspolitik. Der er ingen skjulte gebyrer og ingen tricks til aflysning. Synes godt om det, hvis du køber det, fordi du sidder fast med det for året.

Kan du stole på VyprVPN?

VyprVPN og dets moderselskab, Golden Frog, er forpligtet til at give deres kunder det ultimative privatliv. Derfor baserer de deres virksomhed i Schweiz. VPN og eventuelle kundedata er beskyttet af schweiziske datalove.

hvordan vyprvpn fungererSchweiz er et land, der er kendt for lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse. Det er en del af den nationale struktur. Schweiz er et uafhængigt land. De hører ikke til EU, de er neutrale i mange politiske anliggender, og de hører ikke til 5 øjne eller 14 øjne overvågning.

Dette er en af ​​grundene til, at Schweiz blev valgt som hjemsted for denne virksomhed. Ejere af VyprVPN er fra Texas og har været hårde fortalere for online privatliv og masseovervågning.

Når det kommer til privatliv, skiller VyprVPN sig ud, fordi de ejer og administrerer deres VPN-servernetværk. Der er ingen tredjepart. VyprVPN har 100% kontrol over alt hardware, koden og det netværk, deres platform kører på.

Et antal gode VPN'er bruger en tredjeparts DNS. Dette er problematisk, fordi tredjepart kan logge dine DNS-anmodninger, hvilket giver dem adgang til din browserhistorik. VyprVPN beskytter dine DNS-anmodninger ved at kryptere dem og forhindre tredjeparts snooping.

Hvis der er en kriminel efterforskning, samarbejder Golden Frog med de retshåndhævende myndigheder. De kræver en stævning, før de giver oplysninger, der kan identificere deres klienter. De hævder at give kun en minimal mængde information til at identificere klienten og intet mere. Ved lov kan Golden Frog ikke fortælle deres klienter, hvis de bliver undersøgt af statslige myndigheder.

VyprVPNs logpolitik

VyprVPN er forpligtet til at beskytte dit privatliv via sit sikre netværk.

vyprvpn privatlivslog

Tillader VyprVPN Torrenter?

vpn torrentingGolden Frog lever op til sine schweiziske rødder. I privatlivspolitikken er det klart, at de har den største respekt for deres brugers privatliv. Som et resultat behandles al trafik lige. Dette betyder, at VyprVPN kan bruges til torrenter. Virksomheden anbefaler, at brugere forbliver inden for grænserne af de copyright-love, der regulerer deres land.

VyprVPN har hurtige servere. Dette er nøglen til at have en problemfri torrenting-oplevelse. Torrenting er tilladt på alle VyprVPN-servere. Der er ingen båndbreddebegrænsninger, og der er ingen grænse for serverskift. VyprVPN har mere end 700 servere og mere end 200.000 IP-adresser til rådighed.

VyprVPNs kameleonfunktion får krypteret trafik til at se ud som om den er almindelig SSL. Dette gør det lettere for dig at omgå firewalls og anden software designet til at blokere VPN'er.

Virksomheden bruger AES - 256 til at kryptere trafik. Dette betyder, at enhver information, du sender eller modtager, kan brydes ved brute force-angreb.

Hvor hurtig er VyprVPN?

Som de fleste VPN-tjenester hævder VyprVPN at være den hurtigste i verden. Ifølge vores test er det imidlertid ikke nøjagtigt sandt. Den gode ting er, at bare fordi de ikke er de hurtigste i verden, betyder det ikke, at de er dårlige. Faktisk var vi tilfredse med de hastigheder, denne service giver.

Når du valgte den nærmeste server, var følgende resultatet:

resultat af vyprvpn

Du kan tydeligt se, at selvom du bruger VyprVPN, er downloadnumrene hurtige nok til at gennemse og streame video i high definition. Dette er muligvis ikke din go-to-service for torrents, men som vi vil diskutere, er torrenting ikke altid en god ide med denne service.

VyprVPN tilbyder hastigheder, der er tæt på en VPN-tilslutningshastighed. Dette sætter det på niveau med, hvis ikke bedre end, de fleste af de bedst presterende VPN'er.

VyprVPNs kundeservice

Nogle virksomheder betragter kundesupport som en unødvendig udgift. Gode ​​virksomheder betragter kundesupport som en investering i deres kunder. Den eneste måde at få en god fornemmelse af en virksomheds kundesupport er at interagere med dem. Vi pålagde en række spørgsmål for at få en bedre fornemmelse af, hvordan VyprVPN ser kundesupport.

vyprvpn supportchatDet kan vi godt lide du kan komme i kontakt med deres kundesupport 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året via live chat-funktionen på deres websted.

VyprVPN tager kundesupport på alvor. Når du bruger en VPN, køber du ikke kun tjenesten. Du har brug for nogen, der giver dig den kundesupport eller teknisk support, du har brug for, når du har brug for det.

VyprVPN tilbyder ikke telefonstøtte. Deres mulighed for live chat er dog hurtig og effektiv. De adresserer dine problemer i realtid.

VyprVPN tilbyder også supportbilletbillede fra appen. Der er et billetsystem forbundet til deres live chat. De har et supportteam, der yder hjælp i deres forum. På alle måder viser VyprVPN, at de er bekymrede for deres kunders trivsel og ser kundesupport som en kompliceret del af deres overordnede forretningsmodel.

Hvor er VyprVPN's servere placeret?

VyprVPN-serverplaceringerVyprVPN har mere end 70 serverplaceringer rundt om i verden.

Alle deres servere tilbyder IP'er, der er geografisk placeret baseret på den liste, der er angivet. Der er to måder, hvorpå VyprVPN opnår dette mål. Enten er deres server fysisk placeret i lokationen, eller de bruger en virtuel server, hvilket giver udseendet af at blive huset på det sted.

VyprVPN har normalt ikke fysiske servere i lande, der har restriktive internetpolitikker. I stedet tillader deres virtuelle servere dem at holde krypteringsporten ude af hænderne på farlige regeringer og give brugere i disse lande i landets IP-adgang.

Til tider bruger de virtuelle servere som en måde at teste nye placeringer med det mål at beslutte, hvor nye fysiske servere skal placeres baseret på kundebrug. De tre mål, som VyprVPN har, når de vælger placeringer til deres servere, er ydelse, sikkerhed og IP-placering.

Der er en række faktorer, som VyprVPN tager højde for, når de vælger, hvor de skal have deres fysiske servere, eller hvor de skal placere virtuelle servere. Uanset hvor infrastrukturen er placeret, lover VyprVPN kun at gemme kundeinformation fysisk i Zürich, Schweiz. Det er her deres virksomhed er fysisk placeret og integreret.

Enheds- og platformsupport

vyprvpn understøttet osVyprVPN tilbyder support til en række enheder. Disse inkluderer Mac, Windows, Android og en lang række andre tjenester og applikationer.

VyprVPN tilbyder en VPN-router-app, og det er meget let at konfigurere og bruge. Når appen er på din router, kan du forbinde et antal enheder til den. Dette udvider kraften i dit abonnement. Hvis du har et abonnement på tre enheder, tæller din router kun som en.

Imidlertid vil hver enkelt enhed i dit hjem, der opretter forbindelse til din router, nyde fordelene ved at have en VPN. Du er i stand til at specificere, om en bestemt enhed vil have en krypteret eller ikke-krypteret forbindelse.

Konklusion

Generelt er vi meget tilfredse med VyprVPN og Vi anbefaler det stærkt.

Det har hastighed, -en priser i to niveauer, en service, der leverer evne til at arbejde overalt i verden, stjernernes kundesupport, og a kill switch-funktion. VyprVPN pakker en solid oplevelse, der vil sikre dig, at dine data er sikre og sikre uden at skulle ofre hastighed og pålidelighed.

vyprvpn logo

Nu så meget som vi har gjort et grundigt punkt, anerkender vi det vi har forskelle i forventninger og prioriteter. Mens et flertal af jer måske ønsker hænderne ned, mest sikre VPN, nogle få kunne stadig være på udkig efter en mere omkostningseffektive løsning. Uanset hvad der er tilfældet, ved vi, at nogle få af jer stadig forbliver uindtryk. Heldigvis er der kun på dette tidspunkt i kampen kun en håndfuld udfordrere tilbage NordVPN og Surfshark. Så vi vil gerne have, at du gennemgår vores omhyggeligt gennemgåede bedste VPN vælger, og der kan du vælge din mester.

I sidste ende er det kun du, der kan bestemme, hvem der er din vinder.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me