WindScribe VPN Review (2020) – Overraskende resultater inden for privatliv og hastighed

Windscribe er en solid VPN for dem, der ønsker at sikre høje hastigheder, mens de stadig opretholder sikkerhed. Generelt synes vi, at Windscribe er et godt valg for dem, der ønsker at begynde at bruge en VPN eller migrere fra en eksisterende tjeneste. 


Mens Windscribe er temmelig god, slår det ikke andre konkurrenter som Nord VPN der tilbyder forbedret dobbeltkryptering, flere servere, billig prisfastsættelse og live support. 

I denne gennemgang vil vi tage et dybt ned i Windscribe VPNs-service for bedre at forstå deres teknik, downloadhastigheder, loggingspolitikker og priser.

Ud over at have et cool navn, er Windscribe en VPN-service, der pakker noget seriøst slag, samtidig med at det tilsyneladende er 100% gennemsigtigt omkring deres operationer.

Gennemsigtighed og VPN-tjenester er ikke altid gået hånd i hånd. Vi finder Windscribe forfriskende.

Normalt her hos Privacy Australia holder vi os væk fra gratis VPN'er. Windscribe er anderledes, da de også har en premium-mulighed og en pæn måde at holde dine omkostninger lave, hvis du er så tilbøjelig.

I den gratis version af Windscribe tilbyder VPN gennemsnitlige, men brugbare hastigheder med en månedlig kvote på 10 GB. Deres premium-option leveres med et væld af værktøjer og hurtigere hastigheder.

sidenote: Jeg må nævne, hvor cool hjemmesiden på deres hjemmeside er. Disse underlige geometriske former følger jeres markør rundt, og det har alvorligt distraheret mig fra at teste selve tjenesten. ����

Oversigt

WindScribe er et canadisk-baseret firma, der leverer et godt alternativ for USA-baserede kunder. Det tilbyder en gratis VPN-plan med 10 GB båndbredde pr. måned sammen med deres premium-planer. De tilbyder 256 bit AES-kryptering og standard OpenVPN-tunneling-protokollen. Premium-indstillingen er hurtig og har et væld af værktøjer til rådighed.

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Ingen identificerende logfiler
Serverstørrelse: 480 ++ servere
Serverdistribution: 66 lande
Support: Automatiseret chat support
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN-protokol; 256 bit AES-kryptering
Hovedkvarter: Canada
Pris: $ 4.08 / måned
Officiel hjemmeside: https://windscribe.com
WindScribe-fordele:
 • Ingen lækager / sikkert at bruge
 • Mulighed for at omgå Netflix-begrænsninger
 • Torrenter er tilladt
 • Fungerer på flere enheder og platforme
 • Brugervenlig app
 • Godt privatliv og krypteringsfunktioner
WindScribe Ulemper:
 • Support's første forsvarslinje er en chatbot
 • Ingen døgn live chat
 • Canadisk VPN-service
Funktioner:
 • Servere i 60 lande og 110 byer
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Ubegrænset båndbredde
 • DNS-lækager
 • Dræb kontakt
 • Stealth mode
 • adblocker
 • Adskillige muligheder for portvideresendelse
 • Peer to peer support
 • Udvidelser til Chrome og Firefox
 • Udvidelsesprotokoller inklusive IKEv2 til Mac og Windows

Skal du stole på WindScribe VPN med dine data?

Vi roser WindScribe VPN for at have skrevet sin privatlivspolitik på et enkelt sprog, som alle kan forstå. De gør et godt stykke arbejde med at fjerne enhver bekymring, som en potentiel kunde måtte have.

Som vi nævnte i starten, opererer WindScribe fra Canada. Som et resultat er de underlagt Five Eyes-onlineovervågningsprogrammet. En række rapporter har tydeligt vist, at CSIS (Canadian Security Intelligence Service) i hemmelighed har indsamlet onlineoplysninger fra sine borgere.

ISP'er (ikke VPN'er) i Canada har dog ringe eller ingen magt til at holde logfilerne på deres brugere hemmelige. De skal overholde lovgivningen om piratkopiering, der følger af lov C - 11.

Nu er en VPN ikke en internetudbyder. Hvis regeringen ønskede oplysninger fra et VPN-selskab, kunne de ikke i øjeblikket få dem, medmindre de vedtog en ny lov.

WindScribe VPN Review (2020) - Overraskende resultater inden for privatliv og hastighedHvis en canadisk-baseret VPN holder log på deres klienter, kunne de canadiske myndigheder tænkeligt forsøge at hente disse data fra tjenesten.

For at være retfærdig er lande som Kina og Rusland ikke en del af Five Eyes Alliance og ville udgøre en meget større trussel, når det kommer til at stjæle dine oplysninger.

Det er bare godt at have alle fakta. Du skal også vide, at Windscribe benægter heftigt, at dette er nogen form for problem for deres brugere. De er ligeglad med hvor mange øjne du har!

Glem ikke, Canada har også nogle strenge ophavsretlige love. Dette er noget at overveje, hvis du bruger en VPN til torrenting.

Det er her du skal stole på det firma, som du modtager en service fra. Hvis en virksomhed ikke har nogen loggførte data fra sine kunder, kan regeringen ikke fjerne disse data fra dem.

Andre virksomheder som PureVPN og IPVanish har begge hævdet at være VPN-tjenester, der ikke logger. De har begge givet kundeoplysninger til deres regeringer. Du kan ikke bare se ordene "nej" og "logge" og stole med det samme på det firma, du har at gøre med.

Windscribe har en indgående forklaring på, hvordan logning fungerer, og hvad de gør bag kulisserne. Vi bifalder dem for altid at være upfront med det, de laver.

Et af de positive aspekter ved WindScribe er det faktum, at de tillader brugere at bruge deres service på et ubegrænset antal enheder.

De forbeholder sig dog retten til at se på hvert VPN-abonnement for at sikre sig, at der ikke er flere personer, der bruger en VPN-abonnementspakke. Den eneste måde, WindScribe kan udføre, er ved at analysere antallet af enheder, du har tilsluttet.

Dette har, hvad Windscribe har at sige om det:

”En enkelt Windscribe-konto er beregnet til at blive brugt af en enkelt person, og jeg mener heller ikke din ægteskabelig status. Det er ganske ualmindeligt, at enkeltpersoner tilsluttes 50+ computere og 100+ telefoner på nøjagtigt samme tidspunkt. Brug af båndbredde sammen med tællinger af forbindelser bruges af vores overvågningssystem i realtid, der ser på de "værste lovovertrædere" og træffer en beslutning om denne bruger potentielt misbruger eller ikke. Derefter træffer et menneske en beslutning om at forbyde kontoen eller hvidliste "misbrug" i tilfælde af en falsk positiv.

Hvis du deler kontoen med din kone eller bror, er det sandsynligvis fint, men det kan udløse en "delingskædereaktion", hvor de deler den med nogen, der igen gør det samme. Dette er en sikker måde at blive forbudt. ”

En retfærdig politik.

Vi har fundet, at WindScribe ikke er interesseret i at opbevare data, som retshåndhævelse kunne bruge på et senere tidspunkt.

Du kan stole på Windscribe lige så meget som du kan stole på enhver anden førende VPN-udbyder på markedet. Det eneste, der skal give dig pause, er hvis du virkelig ikke har tillid til det canadiske retssystem.

Windscribe-prissætning og hvad der er dækket

afskrive priser

Priser starter ved $ 9 om måneden. Dette kan få WindScribe til at virke dyrt. Hvis du imidlertid får den årlige plan, der er $ 49 om året, betaler du $ 4,08 om måneden. Det er en ret god handel, og Windscribe foretrækker helt klart, at du tilmelder dig lang sigt.

Dette sætter prisen på niveau med, hvad du ville betale for sammenlignelige VPN-tjenester. Der er en fantastisk mulighed for at få rabatter på WindScribe.

Windscribe har en Build A Plan-indstilling, hvor du kan tilføje et sted for en dollar pr. Måned. Hvis du ved, hvor du har brug for at oprette forbindelse, kan dette være en dejlig omkostningsbesparelse.

Der er fire ting, der adskiller den gratis VPN, der tilbydes af WindScribe fra den betalte service:

 • tjekliste vektorbåndbredde - Når du bruger den gratis service, er du begrænset til 10 GB båndbredde. Med den betalte service har du ubegrænset båndbredde.
 • Serverplaceringer -Med den gratis service har du adgang til 11 placeringer. Den betalte service giver dig adgang til 110 placeringer.
 • Hastighed - Vi bemærkede, at de betalte VPN-servere var hurtigere end de gratis.
 • USA-baserede streamingtjenester - Du vil ikke være i stand til at oprette forbindelse til Netflix ved hjælp af den gratis service. Det fungerer kun med den betalte.

Uden for disse forskelle er softwaren identisk. Når du opgraderer, vil du se, at der er visse servere, der er tilgængelige til brug, og båndbreddegrænsen, der vises i programvinduet, forsvinder.

Du kan tilmelde dig WindScribe på en helt anonym måde. Du behøver ikke at angive dit navn eller endda en e-mail-adresse. En ulempe ved at gøre dette er, at hvis du mister din adgangskode, har du ingen måde at gendanne den. Betalingsmuligheder inkluderer kreditkort, PayPal, Paymentwall og Bitcoin.

tilmeld tilmelding

Du har muligheden for at oprette en gratis konto. Den gratis konto giver adgang til et begrænset antal servere. Det gratis konto er begrænset til 10 GB pr. måned brug. En irriterende ting er, at når du tilmelder dig den gratis konto, bliver du konstant presset til at tilmelde dig Pro-kontoen.

Det er temmelig normalt for enhver tjeneste, der tilbyder en gratis version. Stop med at klage, når nogen giver dig gratis ting!

Windscribe VPN har en refusionspolitik, som du skal læse omhyggeligt. Der er et par punkter, du skal huske på, før du køber et abonnement:

 • Først, du har kun tre dage til at få refusion.
 • Refusionspolitikken gælder kun, hvis du køber direkte fra WindScribe. Hvis du køber fra en tredjepart, websted som SocialStack, er der ingen refusionsmulighed.
 • Endelig, hvis du bruger mere end 10 GB data inden for disse tre dage, annulleres din refusion.

politik for tilbagebetaling af afmeld

Til dels forstår vi det korte refusionsvindue. De opfordrer folk til at teste deres produkt gratis, inden de får et betalt abonnement.

Tilslutning af flere enheder med en konto

flere enhederUanset om du bruger den gratis service eller en betalt tjeneste, har du muligheden for tilslut et ubegrænset antal enheder samtidigt til din VPN ved hjælp af en enkelt konto. Dette er en fantastisk funktion, der er unik for WindScribe. De fleste VPN-tjenester tillader kun fem eller færre samtidige forbindelser.

WindScribe er en fantastisk mulighed, hvis du har en stor familie, eller hvis du har en lille virksomhed. Med kun en konto vil flere personer kunne drage fordel af tjenesten.

Disclaimer: Windscribe ønsker ikke, at du skal dele dine VPN-legitimationsoplysninger med andre mennesker. De undersøger konti, der er forbundet med en latterlig mængde enheder på én gang. Hvis du prøver at bedrage systemet (vi foreslår ikke det), skal du kigge andre steder.

Det lader ikke til, at Windscribe bekymrer sig, hvis du holder det i din familie. Vi får en fornemmelse af, at de bare ikke ønsker at se 100 enheder på en konto.

WindScribe Pro giver dig mulighed for at konfigurere en VPN på din router. Dette beskytter enhver enhed i dit netværk ved hjælp af en ekstern forbindelse.

WindScribe Pro har en VPN-infrastruktur i 60 lande og cirka 110 byer. Du kan tjekke status for deres servere på deres statusside.

Installation af WindScribe

WindScribe er let at downloade og installere.

windscribe app installation

Følg de enkle instruktioner for at installere programmet på din maskine. Når programmet er installeret, bliver du bedt om at indtaste dine kontooplysninger eller oprette en ny konto.

Når dit brugernavn og din adgangskode er accepteret, vil du se WindScribe heads up-displayet. WindScribe forbinder dig automatisk til den bedste server baseret på din nuværende placering.

Du kan ændre den server, hvis du vil når som helst.

Kunde support

WindScribe har seks muligheder for kundesupport på deres hjemmeside.

tilmeld kundesupport

Disse inkluderer:

 • Opsætningsguider
 • FAQ
 • Videnbaser
 • Subreddit
 • Tal med Gary
 • Indsend en billet

Da vi så indstillingen Talk to Garry, var vi spændte. Vi troede, at WindScribe havde en live chat med en mand ved navn Gary, som bare havde lyst til at tilføje en ekstra “r”.

Efter at have stillet et spørgsmål eller to, det var tydeligt, at vi talte med et program designet til at give automatiserede svar. Da vi skrev til det obligatoriske spørgsmål: Er du en rigtig person? Vi fik det sarkastiske svar - ”Du fandt mig ud af, du skulle være en detektiv. Gå videre, hvad er dit spørgsmål? ”Det var frustrerende og irriterende på samme tid.

Garry kan svare på enkle spørgsmål til dig. Meget af tiden, det er nok. Når du har brug for at komme igennem til en rigtig person, har de live chat og et billetsystem til rådighed. Live chat er ikke 24/7 som nogle andre VPN-virksomheder.

Garry har sine anvendelser, han gav os nogle gode oplysninger om, hvilke servere du kan få adgang til Netflix fra.

Arbejder WindScribe med Netflix? (Du har brug for Pro-version)

Når en person spørger, om tjenesten fungerer med Netflix, hvad de vil vide, er om WindScribe kan omgå Netflix Geo-begrænsning af indhold, der streames i USA. Netflix og andre streamingtjenester er blevet meget gode til at identificere VPN'er og blokere VPN-brugere.

Når du besøger WindScribe-hjemmesiden, siger det ikke noget om Netflix. Dette er overraskende, fordi de fleste af VPN'erne, der er i stand til at omgå Netflix eller andre streamingtjenester Geo-begrænsning af indholdspuds dette over hele deres hjemmeside.

Vær ikke bange, der er mere til historien.

WindScribe VPN Review (2020) - Overraskende resultater inden for privatliv og hastighedVi forsøgte at oprette forbindelse til Netflix ved hjælp af WindScribes gratis service.

Og vi blev mødt med den frustrerende streamingfejlmeddelelse, du får med mange VPN'er på markedet i dag.

Det er dog en anden historie, når du bruger Pro-versionen af ​​denne tjeneste. WindScribe har en "WindFlix Location" -indstilling, der giver dig adgang til Netflix USA-indhold uden problemer.

Det skal bemærkes, at WindScribe kan låse dit begrænsede indhold fra USA, Storbritannien, Japan og Canada.

Funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger og kryptering

Vindskriv privatlivets indstillingerWindScribe har fantastiske VPN-protokoller. De inkluderer openVPN, SOCKS 5-protokol og IKEv2. IKEv2-protokollen er standardprotokollen. OpenVPN er dog standarden i branchen. Vi nævner dette, fordi du måske ønsker at skifte til åben VPN, når du begynder at bruge produktet.

Med WindScribe VPN har du adgang til AES - 256 cifre med SHA512-autorisation og a 4096-bit RSA-nøglekryptering på desktops og AES 128 GCMciffer kryptering med P-256 nøgleudveksling og TLS 1.2, ECDHE_RSA til deres browserudvidelser. Dette er nogle meget imponerende tekniske detaljer. Der har aldrig været hacks i nogen ende af dette krypteringsspektrum.

Torrenting er tilladt

Mange VPN'er forbyder torrenting. De er bekymrede for, at de vil have problemer med DMCA-klager. Andre, der tillader torrenting, vil kun tilbyde det på en håndfuld servere. WindScribe tillader torrent, teknisk.

De giver også tutorials, der viser dig, hvordan du konfigurerer forskellige torrent-klienter. De understøtter dog ikke torrents på alle deres servere. Årsagen til dette er, at der i nogle af de lande, hvor de har servere, er meget stærke love om digital ophavsret.

Så hvis du overvejer at bruge WindScribe til torrent-sessioner, skal du først tjekke deres servere og sørge for, at du kan finde en, der er venlig med P2P, og som er relativt tæt på dig.

Serverhastighed

gennemsnitlig VPN-downloadhastighedMålet med vores hastighedstest er at være så empirisk som vi kan. For at udføre denne opgave testede vi en server i Canada og tilsluttede servere i USA, Storbritannien, Tyskland, Australien og Hong Kong.

For hver placering brugte vi en testfil på 50 MB og downloadede det fra serveren i USA. Dette blev udført flere gange om dagen med seks timers intervaller. Vi tog den gennemsnitlige downloadhastighed for hver test og indsamlede derefter de samlede data.

Diagrammet ovenfor giver en idé om, hvordan WindScribe optrådte sammenlignet med andre populære VPN'er. Som du kan se, var WindScribe ikke den hurtigste, men det var stadig hurtig.

Konklusion

WindScribe er en VPN, der tilbyder meget. Hvem vil ikke have en VPN-tjeneste, der giver dem mulighed for at tilslutte et ubegrænset antal enheder? Og en VPN, der har en speciel server afsat til at oprette forbindelse til amerikanske Netflix? For dem, der bor i udlandet, ser det ud til at være en gave.

WindScribe VPN er en solid VPN.

Vi foreslår dem til alle, der ønsker at få adgang til Netflix med hurtige hastigheder.

Support siden ser godt ud. Det er ideelt at have seks muligheder for at løse problemer. At ikke have live chat 24/7 giver dog en mindre ting til deres support system. Det er ikke en god følelse at tænke på, at du kommer til at chatte med nogen og derefter modtage automatiske svar. E-mail til et supportteam kan føles frustrerende, når det eneste, du vil gøre, er at tale med et menneske over chat.

WindScribe er en brugervenlig VPN-service, der ser ud til at forbedre sig. Vi har gjort vores arbejde med at informere dig om det fordele og ulemper. Det er alt op til dig nu. 

Hvis du stadig gerne vil lære mere, skal du læse vores guide til de bedste VPN'er for australiere.

Held og lykke!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor god er Windscribe?

Windscribe er et solidt VPN-valg, der tilbyder hurtige hastigheder og en række forskellige værktøjer. Det bedste ved Windscribe er deres dedikerede Netflix-servere, der giver dig mulighed for at se amerikansk og britisk Netflix-indhold.

Er den gratis version af Windscribe god?

Hvad angår gratis versioner af Windscribe, er det ret godt. For så vidt angår VPN'er, er det virkelig bare der for at teste tjenesten, før du betaler for premium-versionen. Med begrænsede data, begrænsede hastigheder og begrænsede servere fungerer det som en god testplads.

Er Windscribe krypteret?

Ja det er. Som VPN-tjeneste er det hovedformålet med deres tilbud.

Er Windscribe en sikker VPN?

Ja, med deres krypteringsmuligheder er de en sikker VPN. Den eneste ansvarsfraskrivelse er, at virksomheden er bosiddende i Canada, som har været kendt for at snuppe sine borgere. Windscribe fører ikke logfiler, så den canadiske regering ikke kunne stjæle Windscribes klientinformation, medmindre de trækker nogle skyggefulde ting ud.

Har Windscribe en dræbskontakt?

Ja. Appen kobler dig fra internettet, hvis din VPN-forbindelse falder ud. Dette fungerer som et værktøj til at beskytte din forbindelse, uanset hvad, selvom en server falder tilfældigt.

Understøtter Windscribe P2P?

Ja, for det meste. Torrenter er tilladt på de fleste, men ikke alle servere. Tjenesten blokerer ikke, overvåger eller gaster torrent-downloads.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me