Dashlane Review – välttämätöntä yksityisyydelle ja turvallisuudelle

Tiedät kuinka joskus yritys tekee yhden asian todella hyvin ja sitten he yrittävät tehdä jotain muuta ja se on sellaista… meh? Hei Dashlane.

Tuhoaako salasana stressi elämäsi? Kuinka monta sinulla on?

Jos pidät useimmista ihmisistä, sinulla on salasanat melkein jokaiselle käymällesi verkkosivustolle. Luottokorttiyhtiöt, pankit, sähköpostipalvelut ja sosiaalisen median tilit vaativat kaikki salasanojen hankkimista, ja se saattaa olla vasta alkua.

Kun kirjaudut verkkosivuille tarkastellaksesi sijoituksiasi, sinun on käytettävä salasanaa. Tarvitset salasanan, jos haluat tilata kenkäparin verkosta. Entä jos haluat käyttää apuohjelmalaskua ja maksaa sen verkossa? Arvaa mitä tarvitset?

Jos olet todella huolissasi turvallisuudesta, tiedät, että on elintärkeää, että jokaiselle näistä verkkosivustoista on erilainen, monimutkainen salasana. Itse asiassa monet verkkosivustot asettavat yhä tiukempia vaatimuksia salasanoille. Monien heistä on nyt oltava a vähintään kahdeksan tai 12 merkkiä, joissa yhdistyvät isot ja pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit.


Niiden kaikkien muistaminen on käytännössä mahdotonta, eikä ole välttämättä suositeltavaa pyytää tietokonettasi tai Internet-palveluntarjoajaa muistamaan ne kaikki. Jos järjestelmääsi hakkeroidaan, kaikki nämä salasanat ovat uskomattoman haavoittuvia.

Täältä Dashlanen kaltaisesta palvelusta tulee korvaamatonta. Dashlane on salasanojen hallinta. Se ei vain seuraa kymmenien verkkosivustojen ja tilien kutakin salasanaasi, vaan myös pystyy tekemään sen mahdollista muuttaa nopeasti ja helposti kaikki salasanasi kerralla.

Tämän lisäksi Dashlane tarjoaa jonkin verran turvallista tietojen varastointia ja suojausta identiteettivarkauksilta. Se tarjoaa myös VPN-palvelun. Tämä ominaisuus on kuitenkin erittäin rajoitettu, eikä sitä yleensä pidetä hyvänä syynä valita tämä palvelu.

Lue iso selittää miksi.

Alennus Dashlaneen

”Monipuolinen” ja “voimakas” kuuluvat niihin termeihin, jotka Dashlanen palveluihin yleensä liitetään. Kun sinulla on Dashlane, se voi auttaa sinua täyttämään väsyttäviä online-lomakkeita, ja voit olla varma, että järjestelmä pystyy tallentamaan turvallisesti käytännössä kaikenlaista tietoa.

dashlane-tietoturvarajapinta

Mikä erottaa Dashlanen kilpailusta, on kyky muuttaa kaikki salasanasi yhdellä napsautuksella. Tälle ominaisuudelle ominainen ajan säästö on vain ilmiömäistä.

Dashlanen käyttäjät hyötyvät myös ystävällisestä käyttöliittymästä, jota on erittäin helppo käyttää. Lisäksi tuskin on tärkeää, käytätkö verkkosivuston työpöytä- tai mobiiliversiota. Molemmat ovat reagoivia, ja näiden välillä on todella vähän eroa.

Epäilemättä se on kalliimpaa kuin kilpailu. Kuitenkin monet käyttäjät huomaavat, että hinta on sen arvoinen palvelun ominaisuuksien perusteella.

Kuinka paljon Dashlane maksaa?

Tämän salasananhallinnan ei tarvitse olla kallista. Taso palvelua, joka tallentaa 50 salasanaa, on saatavana ilmaiseksi. Tähän sisältyy palvelun käyttö yhdessä laitteessa ja hyödylliset suojausvaroitukset. Lisäksi tämän suunnitelman jäsenet saavat maksut automaattisen täytön ja lomakkeen välittömän täyttämisen.

dashlane hinnoittelu taulukko

Palkkiojäsenyys maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa, ja siitä laskutetaan vuosittain. Tämän suunnitelman avulla on mahdollista hallita rajoittamatonta määrää salasanoja rajoittamattomalla määrällä laitteita. Suunnitelma sisältää myös automaattisen synkronoinnin kaikkien laitteiden välillä, kun salasanat ja tiedot päivitetään. Lomakkeiden ja maksutietojen automaattisen täytön ominaisuudet ovat mukana, samoin kuin tumman verkonvalvonta. Tämän ohjelman mukana tulee myös arkaluontoisten tiedostojen tallennus. Toinen houkutteleva ominaisuus on VPN, joka tarjoaa turvallisen ja yksityisen yhteyden mihin tahansa WiFi-verkkoon.

Palkkion ja jäsenyyden ansiosta asiakkaat saavat kaikki palkkiojärjestelmän mukana tulevat ominaisuudet luotonvalvonnan ja jopa miljoonan dollarin henkilöllisyysvakuutuksen lisäksi. Ohjelmasta laskutetaan vuosittain hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa.

Dashlanen VPN-palvelu

Jos sinulla on jo VPN-palvelu, Dashlanen premium- tai premium plus -tilien valitseminen ei ole välttämättä järkevää.. Kun VPN-palveluntarjoajat menevät, Dashlanen palvelut ovat varmasti markkinoiden kalliimpia.

asennus napsauta tätä painikettaLisäksi tämä on hieno VPN-peruspalvelu. Jos olet ulkona ja haluat käyttää paikallista WiFi-verkkoa, voit valita VPN-kohteen Dashlane-valikosta. Valitset “setup”, joka vie sinut läpi lyhyen prosessin. Muutamia vaihtoehtoja on saatavana.

Esimerkiksi, toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, et voi valita mitä palvelinta käytät selaamisen aikana. Dashlane valitsee automaattisesti lähimmän käytettävissä olevan palvelimen. Tästä voi olla apua tai olla apua sinulle VPN: n käytön syistä riippuen.

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tämä VPN-palvelu ei anna sinulle mahdollisuutta huijata sijaintiasi. Jos tämä on ensisijainen syy luottaa VPN: ään, toinen palvelu sopisi paremmin tarpeisiisi.

Lisätietoja VPN-arvosteluista on oppaassamme parhaisiin Australian VPN-verkkoihin.

VPN: n käyttö rajoittamattomissa laitteissa

dashlane-monipalvelujen synkronointiHyvä uutinen on, että voit käytä Dashlanen VPN-verkkoa millä tahansa laitteella johon olet asentanut yrityksen palvelut. Mahdollisuus asentaa Dashlane rajoittamattomaan määrään laitteita tarkoittaa, että sinulla voi olla alkeellinen VPN jokaisessa laitteessa, jota voit käyttää verkkoselaamiseen..

Tämä on melko paljaiden luiden palvelu, lukuun ottamatta hyötyä siitä, että VPN: tä voidaan käyttää useissa laitteissa. VPN-protokollaa ei voi määrittää. Lisäksi on ei tappaa kytkintä. Jos yhteys VPN-verkkoon katkeaa tai muuten odottamatta muuten ole poissa käytöstä, selausistunto ei lopu automaattisesti. Tämä voi olla suuri huolenaihe, koska yhteyden tila näkyy vasta, kun napsautat VPN-valikkoa tai kunnes siihen napsautat.

Dashlane-yhteensopivuus

Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome ja Apple Safari ovat kaikki yhteensopivia Dashlanen kanssa. Järjestelmävaatimuksiin kuuluvat Windows 7, Android 4.0, Mac OS X 10.11 El Capitan ja iOS 10.

Dashlanen käytön aloittaminen

Useimmat käyttäjät lataavat vain Dashlane-sovelluksen yrityksen verkkosivustolta. Tämä on poikkeuksellisen helppo tehdä, koska sovellettavat laajennukset asennetaan automaattisesti jokaiseen laitteen käytettävissä olevaan selaimeen, joka on yhteensopiva ohjelmiston kanssa. Sähköpostiosoite ja pääsalasana ovat kaikki tarvittavat asennusprosessin loppuun saattamiseksi.

dashlane asettaa pääsalasananOn erittäin tärkeää, että muistat tämän pääsalasanan. Jos unohdat sen, sitä ei ole mahdollista palauttaa. Tämä tarkoittaa, että joudut aloittamaan prosessin alusta alkaen. Tietysti Dashlane suosittelee, että valitset pääsalasanan, jossa on vähintään kahdeksan merkkiä, joten valitset huolellisesti.

Jos käyttäjät ovat jo käyttäneet jonkinlaista salasanahakemistoa tietokoneellaan, Dashlane saattaa olla mahdollista tuoda nämä tiedot automaattisesti. Tästä syystä voi olla arvokasta ja tehokasta käyttää tietokonettasi mobiililaitteen sijasta tilin alkuasetuksiin. Jos haluat asentaa Dashlane-laitteen lisälaitteisiin, Dashlane lähettää sinulle sähköpostin, joka sisältää yksilöllisen suojakoodin jokaiselle laitteelle.

Dashlanen käyttäminen tietokoneella

Dashlaneen pääsee erillisen sovelluksen kautta, kirjautumalla yrityksen verkkosivuille tai käyttämällä selainlaajennusta. Useimmat ominaisuudet ja todennäköisesti paras käyttökokemus ovat saatavana sovelluksen kautta.

dashlane työpöydällä

Sovelluksen käyttöliittymä on intuitiivinen ja melko helppo käyttää. Siinä on yhdeksän pääosaa, jotka voidaan katsella näytön vasemmalla puolella. Oikealla puolella käyttäjät voivat tarkastella henkilökohtaisia ​​tietojaan joko ruudukko- tai luettelomuodossa. Eri verkkosivustojen kuvakkeet sisältyvät tietoihin, mikä helpottaa käyttäjien löytämistä etsimältä.

Salasananvaihto on ominaisuus, joka tekee Dashlaneista pääasiassa arvokkaan palvelun. Sen avulla voit muuttaa kaikki rekisteröidyt salasanasi yhdellä napsautuksella. Tällä hetkellä tähän palveluun on rekisteröity noin 500 verkkosivustoa. On todennäköistä, että suurin osa verkkosivustoista, joille sinulla on salasana, kuuluu näiden 500 joukkoon.

Kuinka hyvät ovat salasanasi?

vahva-salasanaTurvallisuuden hallintapaneeli on helppo käyttäjille nähdä yhdellä silmäyksellä, kuinka terveellinen heidän tilansa on. Jos sinulla on salasanoja, jotka eivät ole par-arvoisia, ts. Että ne ovat heikkoja, vanhoja, uudelleen käytettyjä tai vaarantuneita, järjestelmä ilmoittaa sinulle siitä. Käytä Security Dashboard -toimintoa yhdessä Password Changer -sovelluksen kanssa, jotta turvallisuutesi pysyvät nuuskaamisessa verkossa.

Tietojen suojaaminen

Myös Dashlane-sovelluksesta käyttäjät löytävät ominaisuuden nimeltä Secure Notes. Tässä on paikka, johon asiakkaat voivat tallentaa kaikenlaista tekstiä. Useimmat ihmiset käyttävät sitä ohjelmistolisenssit ja pankkitiedot, vaikka muun tyyppiset käyttötavat ovat mahdollisia.

Sovelluksessa on myös lompakko-osa. Siinä on kaikenlaisia ​​hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla on helppoa täyttää verkkolomakkeet vähällä vaivalla ja vaivalla. Tämä on erityisen houkutteleva ominaisuus kirjoitusvirheille alttiille ihmisille.dashlane lompakko

Lompakko-osa on jaettu neljään osaan. Asiakas voi täyttää kuitit, henkilöllisyyden, maksut ja henkilökohtaiset tiedot. Nämä ovat melko yksinkertaisia, mutta kuten Dashlanelle tyypillistä, käyttöliittymä on aika vaikuttava.

Esimerkiksi amerikkalainen käyttäjä, joka kirjoittaa sosiaaliturvatunnuksensa, näkee käyttöliittymän olevan sosiaaliturvakortti. Samoin passin numero syötetään käyttöliittymään, joka näyttää pasilta. Se kaikki tekee maallisesta harjoituksesta hieman mielenkiintoisemman ja hauskemman.

Jakaminen Dashlanen kanssa

Dashlane-sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös jakaa salasanansa muiden Dashlane-asiakkaiden kanssa. Tämä on täysin turvallinen prosessi, jonka avulla asiakkaat voivat hallita tietojaan. He voivat yksinkertaisesti jakaa salasanan tai myöntää pääsyn muokkaamaan, jakamaan ja tarkastelemaan kaikkia saatavilla olevia tietoja.

Dashlane's Zero Knowledge -arkkitehtuuri

Nimettömyys ja yksityisyys ovat yhä tärkeämpiä virtuaalimaailmassa. Vastaavasti ihmiset, jotka käyttävät VPN: ää selaamaan verkkoa, ovat erittäin kiinnostuneita yrityksistä, joilla ei ole kirjauskäytäntöä.

kojelautanen todennusmekanismitDashlane käyttää AES-256-salausta varmistaaksesi tietosi ja nimettömyys. Tämä pätee yrityksen palvelimiin ja laitteisiin, joihin ohjelmisto on asennettu. Kuten aiemmin mainittu, jokaisen asiakkaan pääsalasana on ainoa avain hänen tililleen. Tätä salasanaa ei tallenneta Dashlaneen missään nimessä. Tämä tarkoittaa, että Dashlane ei ole vain pääsy tiliisi, mutta myös potentiaaliset henkilöllisyysvarkaat.

Dashlane käyttää myös kaksifaktorista todennusta. Tämä voidaan aktivoida vain käyttäessäsi sovelluksen työpöytäversiota. Joissakin uudemmissa iOS- ja Android-laitteissa voi myös olla mahdollista käyttää biometrisiä kirjautumisia Dashlanen kanssa.

Pitäisikö minun käyttää Dashlanea ensisijaisena VPN-na?

Dashlane tarjoaa huomattava arvo salasananhallintajärjestelmänä. Se on erittäin turvallinen, ja siitä on kiistatta hyötyä silloin, kun käyttäjien on varmistettava, että heidän salasanansa ovat vahvat tai kun on tarpeen päivittää useita salasanoja kerralla.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole VPN-palveluntarjoajaa ja harkitset Dashlane-premium- tai premium plus -suunnitelman ostamista pääasiassa siksi, että se tarjoaa sinulle VPN: n, niin tämä ei ole paras valinta.

Dashlanen VPN on parhaimmillaan hopea protokolla. Sinulla ei ole palvelinvalintaa, mikä tekee mahdotonta huijata sijaintiasi. Yhteytesi voi katkaista milloin tahansa, etkä tiedä siitä, ennen kuin etsit selvittää, onko yhteys edelleen turvallinen..

dashlane-logo

monet muut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat paljon tehokkaampia palveluita joissa on paljon enemmän vaihtoehtoja ja nopeampi tietojen lähettäminen ja lataaminen. Tämä on mahdollista, koska näiden yritysten käytössä on satoja, ellei jopa tuhansia palvelimia (ajattele NordVPN).

Lisäksi nämä palvelimet sijaitsevat uskomattoman monissa paikoissa, ja käyttäjillä on mahdollisuus valita, mihin palvelimeen he kytkeytyvät. Dashlane ei yleensä tarjoa näitä palveluja.

Tämä johtuu siitä, että Dashlane pyrkii ensisijaisesti salasanaturvaan ja hallintaan. Etsi muualta VPN-palveluita.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me