ExpressVPN Review – paras valinta nopeudelle ja turvallisuudelle

Tähän mennessä saatat olla kyllästynyt lukemaan arvosteluja VPN-palveluista, jotka eivät vastaa hypeä. Mutta voit laittaa pahoinvoinnin vastaiset lääkkeet nyt, koska tämä on hyvä.


ExpressVPN: llä on ylevä maine ja halusimme selvittää, ansaitaanko se vai ei. Erityisesti:

 • Kuinka nopea tämä VPN todella on
 • Jos se elää hypeen, kun kyse on suoratoistopalvelujen estämisestä
 • Jos se on todella niin turvallinen kuin kaikki sanovat olevan
 • Jos se on todella rahan arvoinen

Internetissä on paljon nopeustestiä, jonka mukaan ExpressVPN: n nopeus on jatkuvasti nopea. On joukko ihmisiä, jotka vannovat ExpressVPN: llä varma tapa saada pääsy Geo-rajoitettuun suoratoistosisältöön. Kuulostaa hyvältä. Mutta meidän piti nähdä se itse. Kokeilimme sen. Tässä on mitä löysimme.

Yleiskatsaus

Kun sinä käy ExpressVPN-sivustolla, näet heti, mitä he tarjoavat. He lupaavat nopeat VPN-palvelimet yli 90 maassa. He lupaavat estää rakastamasi sovellukset ja sivustot heti. He sanovat tarjoavansa turvallisen ja nimettömän selaamisen ja 24 tuntia vuorokaudessa seitsemän päivää viikossa asiakaspalvelun live-chat-tuella.

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Ei lokit -käytäntöä
Palvelimen koko: Yli 3000 palvelinta
Palvelimen jakelu: 94 maata
Tuki: 24/7 live chat-tuki
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: 256-bittinen AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
pääkonttori: Britannian Neitsytsaaret
Hinta: $ 6,67 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.expressvpn.com/
ExpressVPN Plussat:
 • Helppo käyttää sovellusta
 • Nopeat nopeudet
 • expressvpn varmistettu30 päivän rahat takaisin takuu
 • Jaettu tunnelointiominaisuus
 • Toimii streaming-palveluiden kanssa
 • 24 tuntia päivässä seitsemän päivää viikossa live chat-tuki
Cons:
 • Kalliimpaa kuin kilpailu
Ominaisuudet:
 • Avaa sisällön ympäri maailmaa
 • 148 palvelimen sijaintia
 • Sisäänrakennettu nopeustestiominaisuus
 • Sovellukset jokaiselle laitteelle
 • 256-bittinen AES-salaus
 • Ei toiminta- tai yhteyslokeja
 • IP-osoitteen peittäminen
 • Nimetön selaaminen
 • OpenVPN ja muut protokollat
 • Ei tietoa DNS: stä

Voitko luottaa ExpressVPN: ään?

ExpressVPN on liiketoiminta, joka perustuu Neitsytsaaret. Löydät tietoja yrityksen varapuheenjohtajasta, heidän viestintäpäälliköstään ja muutamasta muusta ryhmän jäsenestä. Suuri osa heidän joukkueistaan ​​kuitenkin haluaa työskennellä nimettömästi. Puhumme siitä vähän myöhemmin lisää.

ilmaista vpn-tietosuojakäytäntö

ExpressVPN: llä on erittäin tiukat puunkorjuun käytännöt. He laativat tietosuojakäytännön yksityiskohdat selkeällä ja helposti ymmärrettävällä kielellä. ExpressVPN tallentaa kuitenkin tietyt tietosi. He esimerkiksi tallentavat käyttämäsi sovelluksen version, kaatokertomukset, sähköpostiosoitteen, jota käytät palveluun kirjautuessasi, kun pystyt muodostamaan yhteyden onnistuneesti, ja Internet-palveluntarjoajasi alkuperämaan.

Selvyyden vuoksi he eivät tallenna IP-osoitteesi. Ne myös tallentavat yhteyden sijaintiisi ja käyttämäsi tietomäärän heidän VPN-verkkoon.

ExpressVPN vaatii nimen ja sähköpostiosoitteen käyttämistä tilaessasi palvelua. Molemmat voivat kuitenkin olla vääriä, jos se on mitä haluat.

expressvpn-maksutavat

Ne tekevät paitsi perinteiset maksutavat, kuten luottokortit ja PayPal, sinulla on myös mahdollisuus käyttää nimettömiä maksutapoja, mukaan lukien Bitcoin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus ostaa ExpressVPN täysin nimettömästi. Tämä ei ole yksityisyysominaisuus, jota tarjotaan monissa huippuluokan VPN-palveluissa.

Joten kuka ajaa ExpressVPN: tä? Siellä ei ole tarpeeksi tietoa. Itse asiassa kun Google ilmoitat ExpressVPN-postiosoitteelle, huomaat, että yritys sijaitsee jossain Tortolan Britannian Neitsytsaarella.

Yrityksen varapuheenjohtaja Harold Li sanottiin, että heidän yrityksen perustajat päättivät olla paljastamatta henkilöllisyyttään operatiivisista turvallisuussyistä. He uskovat, että yrityksen johtaminen ilman julkisia omistajia osoittaa käyttäjille ylimääräisen turvallisuuden ja suojan.

Aivan rehellisesti, olemme aidassa sen suhteen, onko ExpressVPN: ää ylläpitävien käyttäjien etujen mukaista laittaa kasvonsa siellä ja nousta seisomaan ja olla vastuussa tuotteesta vai tarjoavatko nimettömänsä kautta enemmän asiakkaiden suojaaminen.

Kuinka nopea ExpressVPN on? Testasimme ja se on ... nopeaa

ExpressVPN-verkkosivustolla näet jatkuvasti lauseita, kuten ”erittäin nopea” ja “nopea”, ja on helppo ihmetellä, liioittelevatko ne. Vakiintuneena VPN-palveluntarjoajana on vain luonnollista odottaa heidän tarjoavan nopeita nopeuksia. Vähemmän kuin tämä olisi pettymys.

Useita nopeustestejä todistaa, että ExpressVPN elää hypessä. Heillä on nopea lataus- ja lähetysnopeus. Ja nopeudet olivat yhdenmukaisia ​​useissa testeissä.

expressvpn-nopeustestitulokset

Helppokäyttöisyys

ExpressVPN on tehnyt hienoa työtä tehdäkseen tuotteestaan ​​helppokäyttöisen. Sillä on looginen asettelu ja se on intuitiivinen.

Laakereiden saaminen vie vain muutaman sekunnin ja pystyt käyttämään VPN: ää kuten ammattilainen. Toisin kuin muut VPN: t, joilla on kartta ja muut tiedot, joita voit napsauttaa, ExpressVPN: llä on hyvin yksinkertainen yhden paneelin käyttöliittymä. On suuri virtapainike, jonka avulla voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon ja katkaista sen.

expressvpn-käyttöliittymän asettelu

Vasemmalla puolella oleva kokoontaitettava valikko antaa sinulle pääsyn kaikkiin sovelluksen ominaisuuksiin. Kaikki on tarkalleen missä odotat sen olevan tätä tuotetta käytettäessä.

Voit päättää, haluatko ExpressVPN: n käynnistyvän Windowsin käynnistyksen yhteydessä, voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Internet-tappikytkimen ja valita haluamasi VPN-protokollan. Ellet ole erityisen perehtynyt erilaisiin VPN-protokolliin, on yleensä parasta jättää tämä vaihtoehto automaattiseksi.

ExpressVPN valitsee älykkään sijainnin automaattisesti fyysisen sijaintisi perusteella. Valitse sijainti -painike tuo kuitenkin esiin joukon kaupunkeja ja maita, joista voit valita. Jos maan vieressä on nuoli, voit napsauttaa nuolta tuottaaksesi pudotusvalikon. Tämä avattava valikko tarjoaa sinulle tietyissä maissa sijaitsevat kaupungit, jolloin voit hallita paremmin VPN-palvelimia, joihin yhteydenpidät.

OS-yhteensopivuus

Tämä on toinen alue, jolla ExpressVPN todella loistaa. He tarjoavat yhteensopivuus vakioalustojen kanssa, mukaan lukien iOS-, Windows- ja Android-laitteet. ExpressVPN tukee kuitenkin myös PlayStationia, Xboxiasi, Apple TV: täsi ja toimii jopa Amazon Fire TV: ssä. Jos haluat asentaa selainlaajennuksen, olipa kyse sitten Safarista, Firefoxista tai Chromesta, ExpressVPN antaa sinun tehdä sen. Siellä on jopa reitittimen asennusvaihtoehto.

expressvpn-sovellukset

Samanaikaiset yhteydet

Vain yhdellä ExpressVPN-tilauksella voit muodostaa yhteyden samanaikaisesti kolmeen laitteeseen. Tähän sisältyy yhteyden muodostaminen virtuaalikoneiden ja reitittimien kautta. Joten sinulla voisi olla ExpressVPN reitittimelläsi kotona, suojelemalla koko perhettäsi, kun he ovat kotona, ja sinulla on silti kaksi muuta yhteyttä, joita voit käyttää, kun olet töissä tai matkalla.

Missä ExpressVPN-palvelimet sijaitsevat?

ilmaista vpn-palvelimen sijaintivektori

ExpressVPN: llä on enemmän kuin 1500 palvelinta 94 maassa ympäri maailmaa.

Kun vierailet heidän palvelintietosivulla, saat tarkat tiedot siitä, mitä protokollia eri palvelimet voivat käsitellä, sekä kaupunkeja, joihin palvelimet on asetettu. ExpressVPN voi ylpeillä palvelimilla melkein jokaisella mantereella.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on useita palvelimia sekä joukko palvelimia Yhdysvalloissa. Yksityisyyden kannalta puolueettomat paikat, kuten Panama, Bahama ja Mansaaret, ovat kaikki ExpressVPN-palvelimien koti.

Tukeeko ExpressVPN torrentiaa?

Yksi ExpressVPN: n standout-asioista on, että se on loistava VPN asiakkaille, jotka etsivät nopeaa nopeutta tiedostojen jakamisen ja torrentin lataamisen aikana. Monet henkilöt, jotka haluavat käyttää tiedostojenjako-ohjelmia VPN: n kanssa, huomaavat, että niiden nopeus vaikuttaa huomattavasti. Internet-palveluntarjoajat voivat kuristaa yhteyttä, mikä hidastaa sitä. ExpressVPN-tyyppisen VPN: n käyttö ratkaisee ongelman antamalla sinulle turvallisesti salatun tunnelin Internet-käyttöä varten.

expressvpn torrenting

Kuinka turvallinen ExpressVPN on?

IPV-osoitteesi piilottamisen lisäksi liikenteen sekoittamisen muiden käyttäjien kanssa ExpressVPN salaa Internet-liikenteen. Tämä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet, kuten Internet-palveluntarjoajasi tai paikallinen Wi-Fi-operaattorisi, eivät lue sitä.

ExpressVPN pystyy suorittamaan tämän käyttämällä AES: ää 256-bittisillä näppäimillä. Tämä on sama salausstandardi, jota Yhdysvaltain hallitus käyttää. Se on myös salausstandardi, jota turvallisuusasiantuntijat käyttävät ympäri maailmaa.

expressvpn turvallisuusToisin sanoen tietosi salataan salausavaimella, jolla on 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560,000,000,000,000,000,000,000,000 mahdolliset yhdistelmät. Vaikka kaikki maapallon tehokkaimmat tietokoneet omistaisivat kaiken aikansa yrittää salata tietosi, se vie heille miljardeja vuosia. Näin varma ExpressVPN on.

ExpressVPN tarjoaa useita VPN-protokollia, jotka tarjoavat tietoturvatason tietokoneesi ja valitsemasi VPN-palvelimen välillä. ExpressVPN: n avulla voit helposti valita käyttämäsi VPN-protokollan. Koska suurin osa ihmisistä ei ymmärrä VPN-yhteyskäytäntövaihtoehtojen eroa, on yleensä parasta valita automaattinen, jonka avulla ExpressVPN voi valita käyttämällesi verkolle sopivan protokollan..

Tuki

ExpressVPN tarjoaa kolme ensisijaista tapaa saada tukea. Voit hyödyntää vianetsintäoppaita, saada ohjeita tai puhua ihmisen kanssa reaaliaikaisen live-chatin kautta.

expressvpn-tuki

expressvpn live chat

24/7 live chat -vaihtoehto on, missä ExpressVPN todella loistaa. Heidän asiantuntijaryhmänsä on valmis antamaan sinulle tarkan vastauksen riippumatta esittämästäsi kysymyksestä niin kauan kuin se koskee heidän tuotetta. Meillä oli ongelma yhteyden muodostamisessa Netflixiin. Kysyimme keskustelussa kysymyksen ja meitä johdettiin palvelimille, jotka myönsivät pääsyn Netflixiin.

Meillä oli kysymys ExpressVPN: n asentamisesta reitittimeen. Meille annettiin tietoja ExpressVPN-laiteohjelmiston asentamisesta olemassa olevaan reitittimeen, ja heille annettiin tietoa siitä, mihin voimme mennä ostamaan reitittimen, johon firmware oli jo asennettu.

On olemassa joukko ohjevideoita, jotka näyttävät sinulle askel askeleelta kuinka VPN-vianmääritys tai asennus tehdään eri laitteille. ExpressVPN tarjoaa tähtitukea, jota emme ole nähneet muiden tarkistettujen VPN-verkkojen kanssa.

Toimiiko ExpressVPN Yhdysvaltain Netflixin kanssa?

Suora vastaus on kyllä. Se ei kuitenkaan toimi Netflixin kanssa. Kun yritimme ensin käyttää Yhdysvaltain sisältöä Netflixissä ExpressVPN: llä, saimme pelätyn virhekoodin.

expressvpn netflix connect

Aluksi hämmästyimme, koska ExpressVPN: llä on ilmiömäinen maine, koska se pystyy ohittamaan Netflixin käyttämät georajoitukset. Joten otimme yhteyttä asiakastukeen ja he kävivät nopeasti läpi vaiheet, joita meidän oli noudatettava. Tule selville, että ExpressVPN käyttää tiettyjä palvelimia Netflix-yhteyden käyttämiseen Yhdysvalloissa. Kun meille kerrottiin, minkä palvelimen valita, nautin Yhdysvaltain Netflixistä, Amazon Primesta, Hulusta ja jopa YouTubesta ilman georajoituksia..

hinnoittelu

Kuten alussa mainitsimme, ExpressVPN on kalliimpaa kuin monet muut nykyään markkinoilla olevat suositut VPN: t.

expressvpn hinnoittelu

Yhden kuukauden suunnitelma maksaa 12,95 dollaria. Kuuden kuukauden suunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa. 12 kuukauden suunnitelma maksaa 8,32 dollaria kuukaudessa. Mitä pidempään tilaat tilauksen, sitä alhaisempi kuukausimaksu on. ExpressVPN: n lisäkustannukset johtuvat siitä, että yritys keskittyy tarjoamaan markkinoiden luotettavin alusta. He haluavat asiakkaidensa olevan ylivoimainen ja turvallinen kokemus. He eivät taistele kilpaillakseen halvimmalla ilman nimeä olevalla VPN: llä.

30 päivän rahat takaisin takuuExpressVPN tarjoaa kuitenkin tapoja asiakkaille ansaita ilmaisen VPN-palvelun. Esimerkiksi on olemassa lähetysohjelma. Jokaisesta asiakkaasta, johon viitat ExpressVPN: ään, joka itse ilmoittautuu, ansaitset 30 päivää ilmaista palvelua.

Voit maksaa ExpressVPN: stä tärkeimmillä luottokorteilla, PayPalilla, Bitcoinilla ja useilla kansainvälisesti hyväksytyillä maksutavoilla.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen palveluun jostain syystä.

johtopäätös

ExpressVPN on uskomaton tuote, joka on hyvin suunniteltu. Se tarjoaa tähtiturvan, uskomattoman suorituskyvyn ja fantastisen asiakaspalvelun. Se toimii täydellisesti suoratoistopalveluiden, kuten Netflix ja Prime Video, kanssa ja käyttää uusinta tekniikan tietoturvaa ja yksityisyyttä.

ExpressVPN pystyy välttämään sensuuria muun muassa Kiinassa ja Turkissa. ExpressVPN ei pidä käyttölokeja, joten tiedät, että yhteytesi on yksityisiä, vaikka torrentit ja lataat.

ExpressVPN ei ole halvin palvelu, jonka löydät. Saat kuitenkin mitä maksat. Palvelimia on yli 140 sijaintia yli 90 maassa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on luotettavat, nopeat yhteydet sijainnistasi riippumatta.

Annamme ExpressVPN 4,8 viidestä.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me