IPVanish Review – suojaako se todella sinua? Selvittää…

Se ei toimi TOR: n kanssa? Voi, mitä sanot. Mikä hyvä sinä olet sitten?

Jos etsit virtuaalista yksityistä verkkoa tai VPN: ää, voisit tehdä huonompaa kuin IPVanish. Tämä suhteellisen luotettava palvelu on jonkin verran edullinen, ja sillä on erinomainen käytäntö, jota ei kirjata. kuitenkin, hitaat kuormitusasteet, sekä vähemmän kuin tähtitieteellinen asiakastuki tarkoittavat, että IPVanish ei ole paras VPN.

VPN on hyödyllinen palvelu jokaiselle, joka viettää aikaa virtuaalimaailmassa. Voit surffata VPN: n avulla anonyymisti. Verkossa tekemäsi reititetään VPN-palvelimen kautta, minkä vuoksi näyttää siltä, ​​että surffaat maapallon toiselta puolelta..

ipvanish vpn diagrammi


Tämä suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten luottokorttinumeroitasi ja pankkitilisi tietoja. Lisäksi se voi mahdollistaa pääsyn muutoin rajoitettuihin verkkosivustoihin.

VPN-verkosta voi olla apua myös, jos haluat käyttää torrent-sivustoja tai pääsyä alueellisesti lukittu sisältö. Asia on, että VPN: n avulla voit tehdä käytännössä mitä haluat, samalla kun suojaat todellista sijaintiasi ja henkilöllisyyttäsi snoopeilta.

IPVanish markkinoi itseään "maailman parhaana VPN-palveluna". Se ei tarkoita ylpeyttä, ja IPVanishilla on varmasti erittäin hyviä ominaisuuksia. Palvelussa on kuitenkin muitakin näkökohtia, joihin uskomme estää IPVanishia siitä, että olet todella paras VPN.

IPVanish-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Huono käyttöliittymä
Kirjauskäytäntö: Ei hakkuita
Palvelimen koko: 1 300 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: Yli 60 maata
Tuki: Ensin tulevat, ensin palvella 24/7 -keskustelu
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN, SOCKS5 ja muut; AES-256-salaus
pääkonttori: Yhdysvallat
Hinta: $ 4,87 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.ipvanish.com

Kustannus

Tyypillisesti voit ostaa IPVanishin palveluita 10 dollaria kuukaudessa kuukausittain. Jos kirjaudut vuoden palvelukseen, maksat noin 6,49 dollaria kuukaudessa etukäteen. Kolmen kuukauden keskitie-tien voi ostaa 8,99 dollarilla kuukaudessa.

ipvanish hinnoittelu

IPVanish tarjoaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuun. Tämä ei ole yrityksen pisin rahat takaisin -takuu, joka pakottaa sinut tekemään päätöksen lyhyessä ajassa. Jos kuitenkin keväällä suoritat vain yhden kuukauden palvelun, et saa paljon rahaa, jos muutat mieltäsi ensimmäisen seitsemän päivän ajanjakson jälkeen.

IP Vanish -palvelimen sijainnit

Yhtiöllä on erinomainen palvelin kattavuus yli 1 000 VPN-palvelimen kanssa 60 maassa. Huomaa, että suurin osa heidän palvelimistaan ​​sijaitsee Yhdysvalloissa ja Euroopassa, toiset sijaitsevat Aasiassa, Lähi-idässä ja Intiassa. Jos IPVanishilla ei tapahdu palvelinta suhteellisen lähellä sijaintialuetta, tämä tarkoittaa tavallista hitaammat lataus- ja latausajat.

ipvanish-palvelimet

Silti tämä on vaikuttava määrä palvelimia, mikä voi auttaa tasapainottamaan nopeusongelmia joillekin käyttäjille. On syytä huomata, että muut VPN-palveluntarjoajat saavat kokonaisnopeudella korkeamman pistemäärän, joten jos tämä on sinulle kriittinen tieto, voi olla viisasta etsiä eri tarjoaja.

Hyvä yhteensopivuus

IPVanishia voidaan menestyksekkäästi käyttää iOS: n, Windowsin, Macin, Androidin, Linuxin ja muiden käyttöjärjestelmien kanssa. Reitittimet voivat toimia myös tämän VPN: n kanssa. Yhtiöllä on suunnitellut omistettu sovelluksia suuret alustat joten kokeneilla käyttäjillä on mahdollisuus määrittää kokoonpano manuaalisesti tietyille laitteille.

Huono käyttöliittymä

Yksi IPVanish-merkkejä liittyy siihen ei erityisen käyttäjäystävällinen. Ne, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet VPN: ää, voivat hämmentää sitä ensimmäisen kerran, kun yrittävät käyttää sitä.

miten välityspalvelin toimii kaavioTämä on valitettavaa, etenkin palvelun ilmaisen SOCKS5-verkkopalvelimen tapauksessa. Välityspalvelinprotokollan avulla käyttäjät voivat hyödyntää VPN: n nimettömyys ilman, että ladataan ohjelmistoa laitteilleen. Tämä pitää henkilökohtaiset tiedot ja IP-osoitteesi melko hyvin piilossa tarjoamalla samalla nopeampi palvelu.

Oikein käytettynä tämä verkkopalvelin voi olla tehokas työkalu. On kuitenkin tärkeää huomata, että välityspalvelin ei voi tarjota samaa turvallisuustasoa kuin yksityinen VPN. Tämä tarkoittaa, että a SOCKS5-verkkopalvelin ei välttämättä ole paras tapa suojata itseäsi.

Valitettavasti joku, joka ei ole erityisen asiantunteva, voi uskoa, että SOCKS5-verkkopalvelin on riittävä kaikille heidän tietosuojatarpeilleen. IPVanish tarjoaa vähän opastusta niin kauan kuin web-välityspalvelimen käyttö on suositeltavaa.

turvallisuus

Siitä huolimatta IPVanishilla on vahva turvallisuus. Kuten monet suosituimmista VPN-verkoista, he luottavat AES-256-salausprotokollaan. Tämä suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi eniten vastaan raa'at voimahyökkäykset.

aes-256-salaus

Kirjauskäytäntö

Kun kyse on VPN: stä, ihmiset odottaa pitkälti nimettömänä kokemusta. Tämä tarkoittaa, että he voivat matkustaa melkein mihin tahansa haluamalleen verkkosivustolle ilman, että kukaan seuraa niiden liikkeitä. Ihannetapauksessa "kuka tahansa" sisältää itse VPN-palveluntarjoajan.

Niinpä monet VPN-palveluntarjoajat mainostavat, että heillä on ei "kirjautumiskäytäntöä", mikä tarkoittaa, että he eivät tallenna selaimesi historiaa missään palvelimellaan. Vaikka monet VPN-palveluntarjoajat toteavat, etteivät ne pidä lokkeja, näin ei useinkaan ole.

IPVanish on yksi poikkeus tähän sääntöyn. Ne kuvaavat "tiukkaa käytäntöä sekä yhteys- että toimintalokien keräämistä vastaan." Tämä on hyviä uutisia kaikille, jotka ovat huolissaan ylläpidosta aito yksityisyys verkossa.

Ei TOR-yhteensopivuutta

tor vs vpn -kaavioYksi haittoja IPVanishin valitseminen on, että se on ei yhteensopiva Orion-verkoston kanssa. Joskus kutsutaan yksinkertaisesti TOR: ksi, tämä verkko on suunniteltu reitittämään verkkoliikennettäsi useiden palvelimien kautta, mikä tekee käytännössä mahdotonta kenenkään seurata missä olet ja missä olet ollut.

TOR on toinen kerros turvallisuutta niille, joiden on suojeltava itseään hinnalla millä hyvänsä. Monille VPN-käyttäjille se on tärkeä tekijä, joka peittää heidän identiteettinsä nykyisistä voimista. valitettavasti, TOR: ia ei voi käyttää IPVanishin kanssa.

Huono asiakastuki

Toinen alue, josta IPVanish jää jälkeen, on asiakastuki. Mainittu nimellä 24/7/365, käyttökokemus ei yksinkertaisesti pidä tätä asiaa. Tukijärjestelmä toimii ensin tullutta palvellaan-ensin -järjestelmässä tavallinen odotusaika näyttää olevan pidempi kuin 48 tuntia. Jos tarvitset VPN: ää, joka tarjoaa todellista ympärivuorokautista tukea, tämä ei ole sinulle tarkoitettu palvelu.

Vaikka IPVanishilla on varmasti monia lunastavia ominaisuuksia, meillä ei voi suositella Se on parhaiten arvioitu VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me