NordVPN Review 2020 – CIA-tason suojaus – testaus, nopeus, hinnoittelu

Joskus VPN-yritys saa sen oikein. Hyvin, hyvin, hyvin. Kyllä, olemme puolueellisia täällä - kohti laatua.

Jos verkkoturvallisuus on tärkein prioriteettisi, sinun on varmasti oltava tyytyväinen NordVPN: n tarjoamiin luotettaviin palveluihin. OpenVPN-protokollan, AES-256-bittisen salauksen ja kaksinkertaisen tietosuojan kanssa on vaikea mennä pieleen.

NordVPN väittää olevansa ”maailman edistynein VPN”. Tämä saattaa olla totta, koska niiden ominaisuuksiin kuuluvat IP-piilottaminen, sisäänrakennettu tapikytkin ja pääsy Netflixiin. Lisäksi yritys ylpeilee yli 5000 palvelinta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Ne ovat numeroita, joita on vaikea lyödä.

Nordvpn-logo

Käyttäjillä voi olla jopa kuusi yhteyttä samanaikaisesti, ja heillä on sovelluksia iOS-, Mac-, Windows- ja Android-laitteille. Verkko-oppaat ovat saatavilla heidän tietokantaansa.


Ne sisältävät ohjeet NordVPN: n käytöstä reitittimien, RaspberryPi: n ja monien mobiili käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi NordVPN on yhteensopiva The Onion Router -sovelluksen kanssa, jotta saat entistä paremman identiteettisuojauksen selaamista varten.

NordVPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Erittäin helppo käyttää
Kirjauskäytäntö: Tiukka nollakirjaus
Palvelimen koko: 5200+ palvelinta
Palvelimen jakelu: 62 maata
Tuki: 24/7 live chat-tuki
Torrenting: P2P sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN-protokolla; AES-256-bittinen salaus
pääkonttori: Panama
Hinta: $ +6,99 / kk
Virallinen nettisivu: https://nordvpn.com

Advanced Security + Advanced Features

Lisäksi NordVPN sisältää SmartPlay-ominaisuuden. Tämä tekniikka mahdollistaa käyttää lähes 500 stream-palvelua, jotka ovat maantieteellisesti rajoitettuja. Amazon Prime, Netflix, BBC, Pandora ja muut ovat hyppysissäsi, kun käytät NordVPN: ää.

nordvpn-ominaisuudet

Toinen NordVPN: n tärkeimmistä myyntikohdista on, että se sijaitsee Panamassa. Vuonna 2008 perustetun palvelun käynnisti Tefincom S.A. -niminen yritys. Jotkut ihmiset voivat aluksi olla epävarmoja Keski-Amerikassa sijaitsevasta verkkoyrityksestä..

Tämä on kuitenkin toivottava piirre. Riippumattomien maiden, kuten Panaman, Brittiläisten Neitsytsaarten, Singaporen ja kaymaanien, tiedetään olevan jakamatta tietoja muiden maiden kanssa. Se on suorassa ristiriidassa sellaisten maiden kanssa kuin Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia ja Kanada, jotka jakavat vakoilutoimiin keräämänsä tiedot..

Jos VPN-palveluntarjoajan pääkonttori sijaitsee Panaman kaltaisessa maassa, tarkoittaa, että on vähemmän todennäköistä, että laeissa vaaditaan verkkoyrityksiä pitämään kattavaa kirjaa. Niillä tietueilla on vähemmän todennäköisesti luovutetaan lainvalvonnalle. Jos itsesi suojeleminen on ensiarvoisen tärkeää, se on toivottavaa.

Yksi NordVPN: n kanssa työskentelemisen tärkeimmistä eduista on heidän erinomainen asiakastuki. Jos sinulla on kysymyksiä tai kysymyksiä, ne auttavat live-chatissa 24/7. Tämä palvelu näyttää olevan reagoiva, vaikka edustajat yleensä tapaavatkin kopioida ja liittää vastauksia. Tukipalvelu on saatavana myös sähköpostitse, jos tarvitaan tarkempia ohjeita.

Lisäksi, NordVPN: n verkkosivusto ominaisuudet laaja tietokanta, joka sisältää satoja artikkeleita, oppaita ja oppaita. He ovat selvästi työskennelleet tehdäkseen kysymyksiin vastaamisen helpoksi, ja se on selvä plus.

Suojaus ja salaus

Tämä on alue, jolla NordVPN todella huippuosaa. He ovat menneet pidemmälle kuin niiden käyttäjien nimettömyyden ja yksityisyyden suojelemiseksi. He ovatkin tehneet niin pitäen ohjelmat erittäin kohtuulliseen hintaan.

Käyttäjäsuoja alkaa oikean tunnelointiprotokollan käytöstä. NordVPN antaa käyttäjille valinnanmahdollisuuksia, mutta paras nykyään käytettävissä oleva tunnelointiprotokolla on OpenVPN.

Sen AES-256-salaus on mahdotonta murtaa tässä vaiheessa. Itse asiassa tätä käytäntöä käyttävät liittohallitukset ja armeija ympäri maailmaa. NordVPN: n AES-256-salausversio on varustettu 2048-bittisellä Diffie-Hellman-avaimella RSA-avaimen sijasta, koska siinä on täydellinen eteenpäin suunnattu salaisuus.

vpn-suojauskaavio

MacOS- tai iOS-käyttöjärjestelmää käyttävät hyötyvät AES-256-salauksella käytettävästä IKEv2 / IPsec-protokollasta. Tämän mukana tulee 3072-bittinen Diffie-Hellman-avain. Sekä OpenVPN- että IKEv2 / IPsec-protokollat, joita NordVPN käyttää mennä selvästi yli teollisuuden standardien varmistaaksesi täydellisen online-tietoturvasi.

Tietenkin, tämä on NordVPN, joten he ovat ottaneet askeleen kauempana. Voit saada kaksinkertaisen tietosuojan ottamalla käyttöön kaksinkertaisen salausominaisuuden. Monille ihmisille tämä askel on ylenmääräinen, mutta drakonisten lakien ja sensuurin parissa työskentelevät käyttäjät saattavat pitää tarpeellisina.

Kanssa kaksinkertainen salaus, verkkoliikenne reititetään kahden palvelimen kautta, jolloin toinen palvelin ei ole täysin tietoinen käyttäjän todellisesta IP-osoitteesta. Käytetään myös TCP- ja UDP-protokollien yhdistelmää.

Kaksinkertaisen salausominaisuuden käyttö johtaa paljon hitaampaa tiedonsiirtonopeutta, joten sitä ei suositella, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä. Te tiedätte todennäköisesti miksi valitsemme Nordin paras australialaisten VPN.

NordVPN: n palvelinpaikat

NordVPN on hämmästyttävä määrä palvelimia, jotka kasvavat edelleen ilahduttavalla nopeudella. Vastaavasti asiakkaiden pitäisi odottaa vakaata ja jopa parantavaa suorituskykyä seuraavien vuosien aikana.

nordvpn-verkko

 • liitin.

  Palvelimien lukumäärä

  5 195 palvelinta ja laskeminen

 • liitin.

  Maiden lukumäärä

  61 maata ympäri maailmaa

 • liitin.

  Mantereiden lukumäärä

  6 seitsemästä maanosasta peitetty

Koko PALJON palvelimia

Aasian ja Tyynenmeren alueella NordVPN tarjoaa yli 450 palvelinta. Australia isännöi 226 palvelinta yksin, toiset sijaitsevat Singaporessa, Japanissa, Hongkongissa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Thaimaassa, Malesiassa, Indonesiassa ja Vietnamissa.

Euroopassa asuu hämmästyttävä 2275 NordVPN-palvelinta. Ne vaihtelevat sijainnista Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Saksasta ja Ranskasta Puolaan, Islantiin, Romaniaan ja Latviaan. Yritys sillä on jopa palvelimia Venäjällä, suhteellinen harvinaisuus VPN-palveluntarjoajien keskuudessa. Usein huomiotta jätetyt Euroopan maat, kuten Azerbaidžan, Moldova, Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Georgia, Makedonia ja Serbia, tekevät myös luettelon.

palvelinverkkovektorikuva

Amerikassa käyttäjät löytävät samanlaisen määrän palvelimia. Yhteensä 2 373 palvelinta, Yhdysvalloista löytyy 1 967 palvelinta ylimääräisellä 355 Kanadassa. Myös Chilessä, Argentiinassa, Costa Ricassa, Brasiliassa ja Meksikossa on kumpikin useita palvelimia.

Lisäksi NordVPN tarjoaa melko hyvän kattavuuden Afrikasta ja Lähi-idästä. Palvelinpaikkoihin kuuluvat Etelä-Afrikka ja Egypti sekä Intia, Turkki, Israel ja Arabiemiirikunnat.

Jokainen verkon palvelin on tunnistettu minkä tahansa tarjoamillaan erikoispalveluilla, kuten ylimääräisellä hämärtämisellä, P2P: llä tai kaksinkertaisella VPN: llä, jotta käyttäjät voivat valita tarkoitukseensa parhaiten sopivan palvelimen..

Kiinaystävällinen VPN-ratkaisu

NordVPN on ilmoittanut, että heidän palvelimiaan voivat käyttää Kiinan ihmiset. Koska Kiina on valtio, joka hallitsee huomattavasti sitä, mitä kansalaiset voivat katsella verkossa, mukaan lukien VPN-kotisivujen kieltäminen, tämä on valtava etu. Tällä hetkellä NordVPN on saatavana vain Windows-käyttäjille Kiinassa, mutta tämä saattaa muuttua.

loistava palomuuri kiinaNordVPN sanoo myös, että he eivät käytä virtuaalipalvelimia. Tämä tarkoittaa, että kaikki heidän palvelimet ovat fyysisiä, omistettuja palvelimia, joten kun muodostat yhteyden tiettyyn palvelimeen, tiedät, että se sijaitsee tosiasiassa siinä missä NordVPN sanoo olevan. Tämä on elintärkeää joillekin käyttäjille, jotka ovat huolissaan mistä maista heidän tietonsa voivat matkustaa.

Kaiken kaikkiaan yrityksen erinomainen palvelinjoukko tarkoittaa, että käyttäjät saavat suuremman kaistanleveyden, minkä pitäisi varmistaa nopeamman ja ennustettavamman palvelun.

BitTorrent tai P2P -sovelluksen käyttö NordVPN: n kanssa

tiedostojenjakovektoriNordVPN: n poikkeuksellinen palvelimien lukumäärä ja monimuotoisuus tarkoittaa, että VPN-torrentin käyttö toimii kuin unelma tämän palvelun kanssa. Itse asiassa useita palvelimia on omistettu P2P-tiedostojen jakamiseen. NordVPN-sovellus sisältää luettelon erikoisuuspalvelimista, joita voidaan käyttää P2P-prosessin helpottamiseen.

Tämä on selvästi ristiriidassa monien muiden VPN-palveluntarjoajien käytäntöjen ja käytäntöjen kanssa, jotka ovat taipuvaisia ​​kuristamaan kaistanleveyttä ja nopeutta, kun käyttäjät sukeltavat P2P-alueeseen. Koska kirjaimellisesti satoja palvelimia, jotka on suunniteltu käsittelemään torrent- ja P2P-liikennettä, prosessia helpottaa huomattavasti.

Myös NordVPN: n tuhannet palvelimet tekevät Netflixin tarkastelusta hienoa luotettava. Vaikka palvelu voidaan estää joillakin palvelimilla, se on saatavana satoihin muihin. Mahdollisuudet ovat hyvät, että voit löytää itsellesi sopivan, jotta pystyt tarkastella mitä tahansa aluekohtaista Netflix-versiota että haluat.

NordVPN-nopeustestaustulokset

Ei niin kauan sitten, NordVPN: llä oli maine erinomaisesta turvallisuudesta, mutta melko keskimääräisillä siirtonopeuksilla. Vaikka niiden nopeus ei vielä vastaa kyseisen metrin alan johtajaa, he ovat varmasti parantaneet pelinsä.

nordvpn nopeustesti

Vertailunumerot nopeustestaukseen ilman VPN: tä toimittivat latausnopeuden 98,71 Mbps ja lähetysnopeuden 53,00 Mbps. Yhdistäminen NordVPN-palvelimeen Yhdysvaltojen latausnopeus oli 74,15 Mbps ja lähetysnopeus 48,18 Mbps. Ei huono.

Testaus EU-palvelimen latausnopeus oli 74 Mbit / s ja lähetysnopeus 48 Mbit / s.

Aasian palvelimen numerot olivat huomattavasti hitaampia, niiden nopeus 12 Mbps lataamiseen ja viiden Mbps lataamiseen.

NordVPN: n kirjauskäytäntö

Mahdollisesti VPN-palveluita tarjoava yritys voisi seurata yhtä paljon online-aikaa koskevia tietoja kuin Internet-palveluntarjoajasi. Jos he olisivat halukkaita tekemään niin, he voisivat pitää kirjaa jokaisesta vierailustasi verkkosivustosta, kuinka paljon aikaa vietit siellä ja mitä teit. Tätä kutsutaan kirjaamiseksi. ja se on jotain, jonka suurin osa VPN-palveluntarjoajista kertoo, että he eivät tee, koska se loukkaa yksityisyyttäsi ja heikentää syitäsi käyttää VPN: ää.

nordvpn-kirjauskäytäntö

Toinen paikka, jossa NordVPN on erinomainen, on heidän tiukka "ei kirjaudu" -käytäntö. Siinä todetaan, että heti kun käyttäjä kirjautuu palveluun, kaikki heidän verkkoliikenne on salattu niin, ettei kukaan, edes heidän Internet-palveluntarjoaja, voi piilottaa sitä.

Politiikassa todetaan edelleen, että Panamalla ei ole lakeja tietojen ilmoittamisesta tai tietojen tallentamisesta. Jos lainvalvontaviranomaiset tai muu kolmas osapuoli koputtaa, NordVPN: llä ei ole mitenkään velvollisuutta jakaa mitään.

 • liitin.

  Virhelokit

  NordVPN ei pidä lokkeja, jotka on tallennettu VPN-palvelun ongelmista tai ongelmista. Nämä lokit voivat sisältää joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttäjänimi tai IP-osoite, mutta niitä käytetään yksinomaan virheiden vianetsintään ja VPN: n suorituskyvyn parantamiseen

 • liitin.

  Yhteyslokit

  Jotkut yritykset asettavat palveluilleen rajoituksia, kuten kuinka kauan yhteys voi kestää tai kuinka monta samanaikaista yhteyttä sallitaan. Seuraamalla yhteyslokeja yritys voi seurata jokaista palvelunsa istuntoa ja hallita niitä asianmukaisesti. NordVPN EI tallenna yhteyslokeja

 • liitin.

  Toimintalokit

  VPN-palvelimet vastaavat kaiken verkon kautta tulevan liikenteen reitittämisestä, joten teknisesti palveluntarjoajilla on mahdollisuus seurata kaikkia lähetettyjä tai vastaanotettuja verkkopyyntöjä. Tämä tarkoittaa, että VPN-isäntä voi seurata kunkin käyttäjän kaikkia verkkotoimintoja ja jopa määrittää, minkä tyyppisiä tiedostoja ladataan. NordVPN EI seuraa toimintalokkeja

Käytäntö on yhtä etukäteen niiden seuraamien tietojen suhteen. Tämä sisältää vain käyttäjien sähköpostiosoitteet ja tiedot heidän palvelunsa suorittamisesta. He toteavat, että näitä suoritustietoja käytetään suosittamaan edullisimpia palvelimia jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle.

NordVPN pidättää edelleen joitain maksutietoja, mutta myös niitä hyväksyä Bitcoin maksuna jos olet todella tosissasi pysyäksesi nimettömänä. Erillistä prosessoria käytetään maksujen helpottamiseen, koska yritys huomasi jo varhaisessa vaiheessa, että monet muiden pankkien transaktiot ovat kiellettyjä, kun maksu on menossa Panamassa. Maksuprosessori sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta he ovat vain palveluntarjoajia eivätkä suoraan Tefincomin tytäryhtiöitä.

Hinnoitteluvaihtoehdot NordVPN: lle

Teollisuudessa, joka on täynnä monimutkaisia ​​hinnoittelua ja paketteja, NordVPN: n oma lähestymistapa on virkistävän suoraviivainen ja yksinkertainen. Jokainen suunnitelma sisältää kaikki samat ominaisuudet, tietoturva ja suojaus. Ainoa todellinen ero on siinä, kuinka asiakas päättää maksaa. Napsauta tätä saadaksesi katso Nordin suunnitelmat.

nordvpn hinnoittelu

Kuukausittain, NordVPN maksaa asiakkaille 11,95 dollaria kuukaudessa. Kuuden kuukauden etukäteen maksaminen alentaa hintaa 9,00 dollariin kuukaudessa, mikä tarkoittaa 24 prosentin säästöä. Asiakkaat, jotka haluavat maksaa yhden vuoden kokonaisen suunnitelman, maksavat vain 6,99 dollaria kuukaudessa kokonaissäästöistä 41 prosenttia.

Se ei todellakaan ole yhtä yksinkertaista kuin tämä. Ei myyntiä eikä lisävaihtoehtoja. Mitä asiakkaat saavat, on sama hieno palvelu riippumatta siitä, minkä paketin he valitsevat. Kriitikot saattavat valittaa siitä, että ei ole ilmaista vaihtoehtoa, mutta erinomaisella suorituskyvyllä ja tiedonsiirtonopeudella, NordVPN tietää, että heidän tuotteensa on kysyvän hinnan arvoinen.

NordPass

NordVPN julkaisi äskettäin uuden salasananhallintaohjelmiston: NordPass. Ollessaan niin tuoretta markkinoilla, se on ajan tasalla uusimmasta salasananhallinnan tekniikasta, mutta kertyneestä kokemuksesta NordVPN: n toimintavuosista. Täydellinen pitämään salasanasi turvassa samalla kun teet elämäsi äärettömän helpoksi.

Koska olet NordVPN-tuote, ensimmäinen asia, johon voit luottaa, on turvallisuus. Kaikki protokollat, salaukset ja sitoumukset, jotka tekivät VPN: stä niin erityisen turvallisen, ovat NordPassissa. Tämä on sellainen turvallisuus, joka voisi tyydyttää vainoharhaisimman salaliiton teoreetikon.

NordPass vapauttaa sinut huolestumisesta salasanojen unohtamisesta tai riskistä kirjoittaa se jonnekin. Ne tarjoavat myös erittäin turvallisen salasanan luomisen, joten jätä hyvästit lapsesi lemmikkien nimen levittämiselle jokaiselle uudelle tilille.

Yhdistettynä NordVPN: ään, tämä salasananhallintapalvelu suojaa online-läsnäolosi ainoalta uhalta tietoturvallesi vasemmalle: inhimillisiltä virheiltä. Tehdään NordPassista täydellinen lisäys NordVPN: lle.

Onko NordVPN suositeltavaa?

NordVPN on erittäin suositeltavaa. He käyttävät luotettavimpia VPN-protokollia, joissa on lyömätön AES-256-bittinen salaus asiakkaidensa suojaamiseksi. Lisäksi on olemassa myös vaihtoehto valitsemalla “kaksinkertainen” VPN jos tällaista suojaa pidetään toivottavana. Lisäksi NordVPN on yhteensopiva TOR: n kanssa taataksesi ehdottoman nimettömäsi.

Vaikka se ei välttämättä ole nopein VPN-palvelu siellä, se on varmasti turvallisin. Ei olisi yllättävää, jos joskus NordVPNistä tulee parasta tietoturvaa, myös VPN, jolla on nopein tiedonsiirtonopeus. He varmasti kykenevät saamaan aikaan tämän.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me