Rehellinen katsaus puhtaan VPN: ään – lue ennen ostamista

Oletko koskaan huomannut, että joskus todella pitkään ollut yritys ei ole välttämättä paras, mutta vain… vanha? Dudes, lue oma tietosuojakäytäntösi.

Vuonna 2006 perustettu PureVPN on yksi vanhemmat palveluntarjoajat markkinoilla. Kuten näemme tässä katsauksessa, tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että tämän yrityksen palvelut ovat parhaat.

Vaikka on palveluntarjoajia, jotka eivät arvostele yhtä hyvin kuin PureVPN, online-tietosuoja ja nimettömyys eivät ole asioita, jotka pitäisi asettaa vaaraan käyttämällä VPN: ää, joka on vain "ehkä" tarpeeksi hyvä. Sen sijaan on suositeltavaa mennä parhaiten arvioituun VPN: ään, jonka luottamus ei anna sinun alas, kun suojaat itseäsi.

Lue lisätietoja.

PureVPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Kyseenalainen kirjauskäytäntö
Palvelimen koko: 2000 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 180 maata
Tuki: Chat-tuki
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: Hyvin rajoitettu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP ja PPTP; AES 256-bittinen salaus
pääkonttori: Hongkong
Hinta: $ 3,33 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.purevpn.com/

Mikä on VPN?

Jos surffat Internetissä ilman VPN: tä, niin olet suojaamaton kaikenlaisista huonoista näyttelijöistä. Saatat kohdata haittaohjelmia ja viruksia, jotka aiheuttavat tuhoa ja aiheuttavat tietojen menettämisen. Saatat myös myöntää pääsyn arkaluontoisiin, yksityisiin tietoihisi hakkereille, henkilöllisyysvarkaille ja muille.

mikä on vpn

Verkossa surffaaminen VPN: llä tarkoittaa, että online-tilassa kaikki sinun tiedot lähetetään salauksella suojatulle palvelimelle, jonka VPN-palveluntarjoajasi omistaa ja hallinnoi. Tämä tarkoittaa, että verkkovirheilijät eivät voi seurata liikettäsi riippumatta siitä, missä verkkovierailee.

VPN: n käytöllä voi olla myös muita etuja. Se voi esimerkiksi myöntää sinulle pääsy verkkosivustoille joita muuten rajoitetaan tai pidetään vaarallisina. Aktivistit käyttävät VPN: itä kiertääkseen valtion sensuureja, ja jotkut ihmiset saavat katsomaan alueellisesti lukittu sisältö kiitos vahvan VPN: n.

Puhtaat VPN-palvelinpaikat

Kun PureVPN aloitti toimintansa vuonna 2006, heillä oli vain kaksi palvelinta. Yli vuosikymmenen takana he mainostavat, että heillä on yli 2000 palvelinta, jotka sijaitsevat yli 140 maassa.

purevpn-palvelimen sijainnit

Niiden VPN-palvelinpaikat ovat Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikka sekä Afrikka, Aasia, Eurooppa ja Oseania. Tämä on melko vaikuttava erotus, mikä on merkki PureVPN: n eduksi. On kuitenkin suositeltavaa huomata, että ne ovat pääkonttori sijaitsee Hongkongissa. Kiinan lisääntyvän vaikutusvallan ansiosta alueella ei ole välttämättä edullisimman sijainnin online-tietosuojatoimittajan kotitoimistolle..

Kiinan verkkopolitiikat ovat tunnetusti drakonisia, siksi monet sen kansalaisista eivät uskalla mennä verkkoon ilman VPN-hyötyä. Maan hallitus pyrkii asettamaan yhä enemmän rajoituksia VPN-palveluntarjoajille ja kieltämään palveluntarjoajat, jotka eivät noudata näitä vaatimuksia. Hongkongilla on erityinen oikeudellinen asema, joka antaa sille autonomian monista muista Kiinasta tukahduttavat lait, mutta se on hämärä tilanne, joka voi jossain vaiheessa vaikuttaa haitallisesti PureVPN: n asiakkaiden yksityisyyteen.

Tämän jälkeen on myös syytä huomauttaa, että PureVPN: llä ei välttämättä ole fyysisiä palvelimia kussakin näistä 140 sijainnista. Monissa tapauksissa yritys käyttää sen sijaan virtuaalisia palvelimia. Nämä palvelimet on määritelty ohjelmistolla. Pohjimmiltaan yksi fyysinen palvelin voi sisältää useita virtuaalisia palvelimia, jolloin ne näyttävät sijaitsevan eri paikoissa. Käyttäjät, jotka haluavat olla varmoja siitä, mihin heidän tietonsa reititetään, eivät ehkä pidä tästä ominaisuudesta.

hinnoittelu

PureVPN ei ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota sen tuotteesta, mutta voit hyödyntää 31 päivän 100-prosenttista rahat takaisin -takuuta, jos maksat palvelusta ja huomaat, että se ei vastaa nimellisarvoa.

Rehellinen katsaus puhtaan VPN: ään - lue ennen ostamista

Peruskuukausittainen PureVPN-tili maksaa noin 10,95 dollaria kuukaudessa. Yhden vuoden tilauksen voi olla alle 50 dollaria. Yhtiö järjestää usein erikoistarjouksia, joiden kautta saat alennushinnoittelua kahden, kolmen tai jopa viiden vuoden suunnitelmiin.

Lisäpalvelut ovat saatavilla lisämaksut. Nämä palvelut voivat sisältää palomuurin, osoitetun IP-osoitteen ja DDoS-suojauksen. Suurin osa näistä lisäosista juoksee ylimääräiset kaksi tai kolme dollaria kuukaudessa, mikä voi lisää merkittävästi kustannuksiin.

ominaisuudet

PureVPN tarjoaa melko kunnollisia ominaisuuksia, kuten yhteensopivuuden melkein minkä tahansa laitteen kanssa ja mahdollisuuden työskennellä kaikenlaisten reitittimien, suoratoistopalveluiden ja älykkäiden televisioiden kanssa. Se ei tarjoa sisäistä TOR-mallia, joten sen pitäisi olla lisäkauppa, jos haluat ylimääräisen suojan.

purevpn-ominaisuudet

Ne ovat kuitenkin toivottavia ominaisuuksia - kun ne ovat toiminnassa. Huono uutinen PureVPN: lle on se monet niiden ominaisuuksista eivät vain ole niin luotettavia. Joidenkin ominaisuuksien, kuten tappauskytkimen, käyttäminen "suurimman osan ajasta" ei ole tarpeeksi hyvää. Hienostuneiden käyttäjien tulisi vaatia enemmän luotettavuutta.

Pettyvä nopeus

Toinen alue, jolla PureVPN jättää paljon toivomisen varaa, on niiden nopeus. Minkä tahansa VPN: n käyttäminen on varmasti vähäistä tuhoa nopeudella, mutta kilpikonnan kaltainen nopeus jonka avulla PureVPN toimii, riittää, jotta haluat repiä hiuksesi. Testaus paljasti, että PureVPN: n nopeimmat palvelimet siirtyivät nopeudella vain 35/100 Mbps.

purevpn nopeustesti

Se ei ole salamannopea aika, joten jos odotat, että selauksesi liikkuu nopeasti ja tehokkaasti, PureVPN ei ehkä ole oikea valinta sinulle.

Kirjauskäytäntö

Ihmiset käyttävät VPN-verkkoja, koska he haluavat yksityisyyttä ja nimettömyyttä ollessaan verkossa. Siksi on järkevää, että joku VPN: ää käyttävä ei haluaisi, että VPN-yritys kirjaa liikenteen.

PureVPN on väittänyt, että he eivät pidä kirjaa asiakkaidensa toiminnasta monien vuosien ajan. Viime aikoihin asti useimmat ihmiset ajattelevat piilottavansa jotain hienoksi. Nyt kun USA: n riippumaton tilintarkastusyhteisö Altius IT on tarkastanut ne, voimme sanoa sen täysin varmasti PureVPN ei säilytä minkään tyyppisiä lokit, jotka (mukaan lukien hallitus) voidaan jäljittää käyttäjälle.

Asiakaspalvelu

PureVPN ei ei on paras maine asiakaspalvelu, jompikumpi. Monet käyttäjät huomauttivat verkossa joutuneensa ongelmiin palvelun kanssa, jotta asiakaspalveluyksikkö voisi antaa vastauksen, mikä johtaa suureen turhautumiseen..

purevpn-tukialusta

johtopäätös

Tulos on, että vaikka PureVPN mainostaa joitain kunnollisia ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan, se ei aina toimita luvatulla tavalla. Hitaalla nopeudella, huonolla asiakaspalvelulla ja epäluotettavilla suorituksilla on järkeä etsi paras VPN muualta.

Jos katselet edelleen, olemme luoneet luettelon parhaista VPN-palveluista, joita 2020 on tarjota. Olemme suorittaneet tutkimuksen puolestasi, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä nyt on näyttää kaikkien VPN-palveluiden creme de la creme -palvelussa.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me