Surfshark Review – onko tämä uusi VPN sen arvoinen?

Kun kuulin ensimmäisen kerran, että toinen VPN-palvelu oli tulossa Australian markkinoille, ensimmäinen reaktio oli - miten tämä voisi olla mikä tahansa parempi / erilainen kuin monet nykyään jo tarjolla olevista suurista VPN-palveluista?

Olen kuitenkin utelias blokki, ja haluan raapia oman kutinani VPN-tutkimuksessa. Siksi en voisi levätä, ellei antanut Surfsharkin uudelle VPN: lle laillista yritystä.

Tämä Surfshark-katsaus on suunniteltu tarjoamaan sinulle kattava katsaus Surfshark VPN -protokolliin, ominaisuuksiin, asiakaspalveluun ja toimintoihin.

Kuulostaa hyvältä? Mahtava.

Ensinnäkin, mikä - ja kuka - on Surfsharkin takana?

Surfshark on uusi, virtuaalinen yksityisen verkon (VPN) palvelu, jonka yritys on toimittanut sinulle sijaitsee Britannian Neitsytsaaret. Yrityksellä on ollut liiketoimintaa vähän yli kuusi kuukautta, ja se tarjoaa halpoja VPN-suunnitelmia ja useita rakastamasi ominaisuuksia. Kuinka se pinoaa muihin, vakiintuneempiin VPN-verkkoihin?

Lue lisää saadaksesi Surfsharkista, hyvästä ja huonosta, ja päätä itse, kannattaako kokeilla.

Surfshark VPN yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Erittäin helppo käyttää
Kirjauskäytäntö: Ei ehdottomasti puunkorjuuta
Palvelimen koko: 800 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 50 maata
Tuki: 24/7 Live Chat
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN, IPSec & IKEv2; 256-bittinen AES
pääkonttori: Britannian Neitsytsaaret
Hinta: $ 1,99 / kk
Virallinen nettisivu: https://surfshark.com

Mikä tekee Surfsharkista erilaisen?

Ota hetki keskustella siitä, onko tällä verkolla tarjottavaa, joka saa sinut poistumaan nykyisestä palveluntarjoajastasi. Yksi tärkeä ominaisuus, joka sillä on VPN-muodossa, on sekä IKEv2- että OpenVPN-protokollien tuki. Näitä protokollia käyttämällä ne tarjoavat johtavia salausstandardeja Windows-käyttäjille (IKEv2: n kautta) ja kaikille muille (OpenVPN on avoimen lähdekoodin).

Muista, että joillakin vanhoilla VPN-protokollilla, joita monet VPN: t käyttävät, ei ole kaikkein uusinta salausta. Tämä on tärkeä ero, kuten Netflix ja muut yritykset pystyvät tunnistamaan VPN: t ja käynnistämään lohkot johtuen tuhansista käyttäjistä, jotka ovat lähtöisin samasta IP-osoitteesta.

Lisäksi Surfsharkin tuki sekä IKEv2: lle että OpenVPN: lle tarkoittaa, että se voidaan asentaa useille reitittimille ja laitteille. Voit siirtyä myös OpenVPN: n asetuksiin vaihtaaksesi TCP: n ja UDP: n välillä.

VPN-protokollia

Surfshark VPN -protokollat ​​käyttävät armeijan luokan 256-bittistä AES-salausta. Yhtiö kuitenkin menee ylimääräinen vaihe sisällyttämällä 2048-bittinen DHE-RSA-avaimenvaihto ja SHA512-todennus hash lisäsuojausta varten (käännös: paras mahdollinen salaus ja suojaus). Tätä verkkoa ohjaavaan tekniikkaan on kudottu myös DNS- ja WebRTC-vuodonsuojaus.

Surfsharkissa on tärkeä killswitch-ominaisuus, jonka avulla voit keskeyttää istunnon nopeasti, jos verkko katkeaa ennenaikaisesti. Sitä ei kuitenkaan ole oletusarvoisesti käytössä muualla kuin heidän iOS-sovelluksessa.

Jotta killswitch otetaan käyttöön Windowsissa, sinun on napsautettava rataskuvaketta, löydettävä turvavalikosta ”killswitch” ja vaihdettava se ”päälle” -asentoon. Jotta Android-käyttöisten laitteiden killswitch voidaan ottaa käyttöön, sinun on löydettävä se puhelimen tai tabletin asetuksista ja otettava se käyttöön manuaalisesti.

Katsotaanpa nyt tylsää yksityiskohtia. Mitkä ovat parhaat ja pahimmat syyt valita Surfshark?

Plussat

 • Poista Netflixin ja muiden mediavirtauspalvelujen estäminen
 • Toimii hyvin torrentia ja P2P-tiedostojen jakamista varten
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • Rajoittamaton palvelin, IP-osoite, kaistanleveys ja yhteydet
 • Sijaitsee maassa, jossa ei ole tietojen säilyttämistä tai raportointia koskevia lakeja
 • Erinomainen suojaus ja salaus
 • Tapa-kytkin kaikkien suunnitelmien mukana
 • Saatavana maissa, joissa nettosensuuri tai -lohkot ovat käytössä
 • Hyväksyy kryptovaluutat
 • Ilmainen kokeilu ja 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • DNS-, IPv6- ja WebRTC-vuodonsuojaus

Haittoja

 • Pienempi palvelinverkko kuin muut VPN: t
 • Nopeudet voivat vaihdella palvelimelta toiselle
 • Sovellusliittymästä puuttuu toimivuus ja suunnittelun optimointi
 • Palvelimia ei saa sijaita mainitussa maassa
 • Hidas vastaus sähköpostitukitiimiltä

Omistusoikeudet

Korkeatasoisen SurfShark-salauksen, yksityisyyden suojaamisen ja vuotojen suojauksen lisäksi VPN sisältää joitain erityisominaisuuksia, jotka on suunniteltu tarkoitukseen kokemusten parantamiseksi.

surfsharkin ominaisuudet

Tässä on viisi luettelosta, jotka ansaitsevat erityisen huomion:

 1. Käytä CleanWeb ™ lisäominaisuus mainosten, haittaohjelmien ja seurantaohjelmien estämiseen.
 2. Whitelister ™ voit luoda jaetun tunnelin VPN: lläsi. Tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisuus ohittaa tai sallia tiettyjen verkkosivujen ja sovellusten luettelo poistumatta itse verkon turvallisuudesta. On hienoa käyttää matkapuhelimellasi pankkisovelluksen kanssa. Säädin löytyy suojausasetukset-välilehdestä.
 3. monihyppyasennoitu- ™ on ominaisuus, joka on hyödyllinen yksityisyyttä tietäville ihmisille, jotka todella haluavat peittää kappaleensa verkossa. Tämän ylimääräisen salauskerroksen avulla voit luoda kaksinkertaisen VPN: n ja antaa sinulle ylimääräisen suojauksen maissa, jotka kieltävät VPN-palvelut. Verkkoliikenteesi on turvattu ja reititetty kahden VPN-tunnelin läpi. Käytä tätä ominaisuutta päästäksesi haluamaasi palvelimeen toisen palvelimen kautta. Varo, että tämä saattaa vähentää verkon nopeutta huomattavasti.
 4. Kun verkko on NoBorders Mode ™, Maissa, joissa Internet on estetty, käyttäjät voivat surffata huoletta. Se mahdollistaa samanlaisen pääsyn kuin MultiHop-ominaisuus hämärtämällä liikennettä hidastamatta nopeuttasi.
 5. Naamiointitila on erittäin kätevä ominaisuus, jonka avulla voit peittää VPN: n käytön Internet-palveluntarjoajalta.

Surfsharkin käyttäjäkokemus

Voit ladata SurfsharkVPN: n siirtymällä heidän verkkosivulleen ja lataamalla käyttöjärjestelmääsi tukevan version tai hankkimalla mobiililaitteesi version mallisi sovelluskaupasta. Tämä verkko tarjoaa yhden napsautuksen toiminnallisuuden.

Voit asettaa sen avautumaan käynnistyksen yhteydessä tietokoneesta tai laitteista tai käyttää Pikayhteys-painiketta. Surfshark tukee Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-laitteita. On laajennus käytettäväksi Chromen ja Firefox-selainten kanssa. Se voidaan myös konfiguroida reitittimillä tai TOR-Over-VPN maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. (Lue lisää VPN-reitittimistä ja niiden määrittämisestä.)

Käännäkö toiminnallisuus heidän mobiilisovelluksiinsa?

Käyttöliittymä on harhaanjohtava, useimmat tärkeät ominaisuudet ovat näytön alareunassa. Kaikki ominaisuudet ja toiminnot toimivat hyvin mobiililaitteissa sekä Android- että iOS-laitteissa.

Jos haluat hyötyä ilmainen kokeilu, lataa SurfShark-sovellus puhelimeesi. Tällä tavoin voit hyödyntää rajattomia yhteyksiä käyttääksesi sitä tietokoneissa ja muissa laitteissa.

Lisäominaisuus - VPN: n ensimmäisen käynnistyksen jälkeen - on mahdollisuus sallia pieniä paketteja. Tämä voi auttaa parantamaan mobiililaitteiden ja reitittimien suorituskykyä ja nopeutta.

surfshark-sovellusliittymä

Surfshark-kattavuus

Yhtiöllä on yli 800 palvelinta, jotka sijaitsevat yli 50 maassa, mikä on vähemmän kuin vakiintuneita, suurempia VPN-palveluntarjoajia. Se on hyödyntänyt ominaisuuksiaan alkuperäisiltä 100 palvelimelta sen jälkeen kun se julkaistiin vähemmän kuin vuosi sitten, joten aika näyttää kuinka pitkälle niiden ulottuvuus voi ulottua

Nykyään ne tarjoavat riittävän laajan palvelinverkon, jotta voit tarjota sinulle useita vaihtoehtoja kirjautuessasi sisään. SurfShark-verkolla on palvelimia Kiinassa, Turkissa ja monissa muissa sortavissa maissa, joissa internetiä sensuroidaan ja / tai verkkosivuja estetään.

Surfsharkin asiakaspalvelu

surfshark chat-tukiYksi hyvä palveluntarjoajan merkki on se, kuinka helppoa he ovat tavoittamassa ongelmia, ja kuinka nopeasti he pystyvät ratkaisemaan ongelmat. Surfshark saa korkeat arvosanat kaikissa näissä kriteereissä paitsi.

Ensimmäinen paikka, josta voit etsiä apua, on heidän verkkosivustonsa ohjeosasto. Sieltä löydät useita oppaita, parhaita käytänteitä yhteyden optimoimiseksi ja laajan UKK-osan.

Yhtiö tarjoaa myös 24/7/365 live chat -tuen ja yhteyslomakkeen niille, jotka haluavat lähettää tietyn valituksen tai kommentin. Täällä heidän arvosanaan upotetaan vähän. Sähköpostiyhteys voi kestää jopa 24 tuntia vastauksen saamiseen. Heidän verkkosivuillaan ei myöskään ole lueteltu puhelinnumeroa tai fyysistä osoitetta.

Kirjauskäytäntö

Aina, kun sinun on annettava henkilökohtaisia ​​tai taloudellisia tietoja, sinun on oltava huolissaan siitä, kuinka suuri osa tiedoista yritys säilyttää. Sinun on myös ihmetettävä, kuinka paljon he pitävät joko jakaa tai myydä, tai miltä hakkuupolitiikka näyttää.

surfshark yksityisyyden suoja

Hyvä asia, Surfshark ei säilytä tai myy mitään seuraavista tiedoista:

 • Toiminta
 • IP-osoitteet
 • Nimi
 • Sijainti
 • Selaimen historia
 • Istunnon aikaleimat
 • Kaistanleveys käytetty
 • Verkkoliikenne

Yrityksellä on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet, mutta sinun on annettava maksutietosi ja sähköpostiosoitteesi tilin luomiseksi. Surfshark ei kuitenkaan säilytä mitään tietosi; kaikki maksutiedot pysy yrityksessä, jolta tiliäsi laskutetaan. Ne tukevat myös nimettömiä maksutapoja, kuten kryptovaluutta.

Entä nopeus?

Tämän verkon nopeustesti osoittaa kohtuullisen nopeuden käytettäessä palvelimia, jotka sijaitsevat joillakin EU: n alueilla ja Yhdysvalloissa, etenkin itärannikolla. Nopeudet kärsivät hiukan, kun palvelimet sijaitsevat syrjäisillä alueilla ja kaupungeissa, jotka ovat kauempana niiden toimintapohjasta. Tämä on tyypillistä monille VPNS: lle, joten se ei ole oikeastaan ​​sopimuskatkaisija.

Nopeudet testattiin käyttämällä suoratoistovideota ja 256 Mt: n pelitiedostolla järjestelmässä, jossa on 60 Mbit / s yhteys. Työssä lähtötasosta 98,71 Mbit / s, nopeudet, jotka vaihtelivat alimmasta 25,74 Mbit / s palvelimelta Hongkongissa korkeimpaan 71,06 Amsterdamista. Keskimääräinen nopeus pysyi noin 50Mbps: ssä, mikä on silti riittävän suoratoistettavaa mediasisältöä, pelaamista, tiedostojen jakamista tai jopa VPN torrentia varten.

hinnoittelu

Yhtiö tarjoaa useita palvelutasoja ja hinnoitteluvaihtoehtoja, mutta jopa heidän perustilaus antaa sinulle joitain heidän parhaista ominaisuuksistaan. Heidän kuukausittainen pay-as-you-go-suunnitelma on hintaan 11,95 dollaria kuukaudessa.

surfshark hinnoittelu

Jos et välitä pitkän aikavälin sitoutumisesta, paras vastinevaihtoehto on heidän 24 kuukauden suunnitelma, jonka ennakkomaksu on 47,76 dollaria joka toinen vuosi. Siitä tulee noin 1,99 dollaria kuukaudessa. Vuotuinen suunnitelma palauttaa sinut takaisin 71,88 dollaria, mikä on 2,99 dollaria kuukaudessa. 2-vuoden suunnitelmallaan heistä tuli käytännössä halvin VPN-palveluntarjoaja, joka tuo pakettiinsa niin arvokkaan arvon.

Kaikki nämä määrät esitetään Yhdysvaltain dollareissa, joten tarkista muiden valuuttojen vaihtokurssi. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa palveluista eri valuutoissa, kuten AUD, CAD ja USD, Euro, GBP, jopa Kiinan Yuans.

Niille, jotka haluavat enemmän "digitaalista kokemusta", yritys tarjoaa laajan valikoiman maksukanavia kuin monet muut VPN-palveluntarjoajat.

 • Alipay
 • Kaikki tärkeimmät luottokortit
 • PayPal
 • kryptovaluutta
 • Amazon Pay
 • Google Pay

Kaikista suunnitelmista laskutetaan etukäteen koko tilauksen voimassaoloajaksi, ja ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin takuu. Siellä on myös a ilmainen kokeiluversio saatavilla Mac-käyttäjille ja Android- tai iOS-tuettuja mobiililaitteita käyttäville. Uudet tilaajat voivat käyttää kuponkikoodia “sharkstart”Kassalla.

Joten, mikä on Surfsharkin tuomio?

Alusta on loistava kaikista syistä, joiden vuoksi haluat VPN: n, kuten pääsyn suoratoistetulle sisällölle, iso-nimisten sisältöympäristöjen, kuten NetFlix, Hulu, ja P2P-tiedostojenjako-verkkosivustoille.. Mikä parasta, saat rajoittamattomia yhteyksiä. Se ei ole hankaluus, jonka löydät jopa suurimmista kilpailijoista.

Todiste on etuja ja haittoja. Jos palvelun positiiviset piirteet ovat suuremmat kuin negatiiviset, sinulla on alusta, joka toimii luvatulla tavalla maksmatta sinulle omaisuuksia. Kaiken kaikkiaan tämä VPN täyttää lupauksensa. Hinta on oikea, ja saat paljon toiminnallisuutta.

Siellä on vähemmän kattavuutta kuin mitä muilla australialaisilla VPN-palveluilla saataisiin, ja nopeuteen ja pääsyyn saattaa liittyä ongelmia, mutta se on niin suuri kuin suurimmissa huonoissa puolissa. Nopeudella, jolla Surfshark laajentaa kattavuusgeojaan, kuka tietää kuinka nopeasti heidän palvelunsa voivat saada tulevaisuudessa. Ne saattavat jopa päätyä yhtä nopeasti kuin NordVPN.

Lopulliset ajatukset

Siinä ei ole kahta tapaa. Jos haluat suojata itseäsi verkossa, sinun on löydettävä paras VPN järjestelmällesi ja budjetillesi.

Yksityinen verkko ei vain tarjoa mieltä ja nimettömyyttä, vaan oikea VPN voi jopa estää henkilöitä varastamasta tietojasi ja myymästä niitä pimeässä verkossa. Sinun tulisi lähestyä VPN: ää, kuten etsisit kodin turvajärjestelmän ostamista - ts. Älä tyydy vähempään kuin täydelliseen ja täydelliseen yksityisyyteen ja turvallisuuteen..

Etsi teknisten ammattilaisten puolueettomia arvosteluja ja selvitä verkon toiminta todellisille asiakkaille. Paras tapa nähdä itse on hyödyntää ilmaisia ​​kokeilujaksoja, jotka antavat sinulle aikaa ja toiminnallisuutta todella testata verkon laajuutta ja rajoituksia..

Kun yhdistät vankan yksityisyyden suojan täydentäviin suojatoimiin, kuten salasanan hallintaan ja virustentorjuntaohjelmiin, olet lisännyt tietoturvakerroksia päästä päähän.

FAQ

Mikään Surfsharkin arvostelu ei olisi täydellinen tarjoamatta sinulle mahdollisuutta siirtyä joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin verkosta ja sen emoyhtiöstä..

K: Voinko kokeilla Surfsharkia ilmaiseksi?

Yritys tarjoaa ilmaisen kokeiluversion macOS-, Android- ja iOS-laitteille. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun jokaiselle suunnitelmalle, ja kaikki paketit tarjoavat saman toiminnallisuuden tason, jonka saat tilaamalla kuukausittain kuukausittaiset suunnitelmat..

K: Mistä tiedän, että Surfsharkiin voi luottaa?

On vaikea tietää mitä tehdä uusille yrityksille ja palveluille. Paras mitä voimme tehdä, on antaa mielipiteemme yrityksestä ja sen palveluista kokemuksen perusteella.

Voimme kuitenkin kertoa, että Surfshark on saanut erinomaisen arvosanan 88 prosentilta TrustPilotin nykyisistä tai aiemmista käyttäjistä. Tämän, yhdessä monien tapojen kanssa ottaa yhteyttä yritykseen ja reagoivan asiakaspalvelun, pitäisi mennä pitkälle kohti niiden uskottavuuden vahvistamista.

K: Voinko käyttää Surfshark VPN -sovellusta reitittimelläni?

Lyhyt vastaus on kyllä. Surfsharkin käyttämiseksi reitittimen on tuettava OpenVPN-protokolla, ja sinun on pystyttävä määrittämään Open VPN asiakkaana, ei palvelimena.

Voit selvittää, että reitittimesi tukee tätä protokollaa tutustumalla omistajan oppaaseen tai tarkistamalla reitittimen valmistajan verkkosivustoa. Voit myös kirjoittaa valmistajan nimen Surfsharkin verkkosivustossa olevaan tietokantaan saadaksesi mallisi ohjeet.

K: Onko Surfshark turvallisempi kuin ExpressVPN?

Paras osa vertailuostoksista on nähdä, kuinka Surfshark voi tarttua muihin alustoihin, kuten ExpressVPN: n tai NordVPN: n tuotteisiin..

Kun tarkastellaan niitä rinnakkain, voit päätellä, että Surfshark ei tarjoa samaa nopeutta tai palveluiden laajuutta kuin suuremmilla ja vakiintuneemmilla palveluntarjoajilla ja ExpressVPN: llä on sisäänrakennettu nopeustesti palvelimilleen.

Yhtiö on kuitenkin käynyt läpi tiukan tarkastuksen, joka ei paljastanut vuotoja tai muita ongelmia. Löydät tietoja heidän turvatarkastuksesta täältä ja näet heidän pisteet itse.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me