TunnelBear VPN Review – Nopeudesta ja turvallisuudesta puuttuu vakavasti

Söpö teema, mutta ihmisen, tämän palvelun on… saatava… nopeammin voidakseen juoksua isojen koirien kanssa - err -.

TunnelBear tarjoaa perus-, lähtötason VPN-palvelut yhdellä kertaa edullinen hinta. Vaikka yrityksen tarjoukset saattavat tyydyttää vähemmän kehittyneiden käyttäjien tarpeita, ihmiset, jotka odottavat nopeutta ja edistyneitä ominaisuuksia, ovat todennäköisesti pettyneitä tähän VPN-palveluntarjoajaan.

Lue koko arvostelu hyvistä ja huonoista puolista.

TunnelBear yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppo
Kirjauskäytäntö: Ei hakkuita
Palvelimen koko: 1000 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 20 maata
Tuki: Lippujärjestelmä
Torrenting: Ei sallittu
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN ja IPSec / IKEv2; 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori: Kanada
Hinta: $ 4.99 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.tunnelbear.com/

Lisätietoja TunnelBearista

TunnelBearin perustivat vuonna 2011 teknologiayrittäjät Ryan Dochuk ja Daniel Kaldor. Ansioluettelossaan ovat Microsoftin ja Goldman Sachsin kaltaiset yritykset sekä startup, joka käsitteli mobiiliturvallisuutta. Pääkonttori sijaitsee Toronto -yrityksen osti äskettäin Yhdysvaltain kyberturvallisuus jättiläinen McAfee.


viiden silmän älykkyysliittoToistaiseksi näyttää siltä, ​​että TunnelBear jatkaa toimintaansa Kanadasta, mikä ei ole välttämättä paras uutinen ihmisille, jotka haluavat taattua nimettömyyttä VPN-palveluntarjoajaltaan. Kuten Yhdysvallat., Kanada kuuluu valvontaallianssiin, joka tunnetaan nimellä Five Eyes.

Niille, jotka eivät tiedä, Five Eyes on yhteistyötoimisto Yhdysvaltojen, Kanadan, Australian, Uuden-Seelannin hallitusten välillä. Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimus osoittaa, että kukin maa vakoilee tahallisesti muiden jäsenten kansalaisia, mikä voi antaa heille mahdollisuuden kiertää kaikki kotimaiset rajoitukset, jotka yleensä voivat estää tällaista toimintaa. Näiden kansalaisten Internet-käytön seuraaminen voi olla allianssin päätavoite.

Ei kirjautumista -käytäntö - lajitellaan

Kuten monet muut VPN-palveluntarjoajat, TunnelBear mainostaa tiukkaa "ei kirjautumista" -käytäntöä. Käyttäjät, jotka haluavat syventää tietosuojakäytäntöä, huomaavat kuitenkin nopeasti, että "ei kirjaudu" -käytäntö koskee vain tiettyjä tietoja.

Tunnelbear no loggin policy

Tietosuojakäytännössä todetaan, että yritys ei pidä kirjaa siitä, mitkä IP-osoitteet käyvät heidän verkkosivustollaan, IP-osoitteista, joihin pääsee yrityksen palvelimien kautta, ja mahdollisista DNS-kyselyistä, jotka suoritetaan käyttäjien ollessa yhteydessä. Lisäksi tietoja sovelluksista, verkkosivustoista tai verkkopalveluista, joita käyttäjät käyttävät TunnelBear-yhteyden kautta, ei tallenneta.

Toistaiseksi niin hyvä, mutta tietosuojakäytännössä todetaan myös, että yritys säilyttää käyttäjätunnuksia, sähköpostiosoitteita ja käyttöjärjestelmiä koskevat tiedot. He myös säilyttävät maksamiseen käytetyn luottokortin neljä viimeistä numeroa ja pitävät kirjaa siitä, kuinka paljon tietoa käytetään.

Muista, että TunnelBearin pääkonttori sijaitsee Kanadassa, Five Eyes -verkon jäsen. Sellaisena tämä ei ole välttämättä paras paikka perustaa VPN-yritys, varsinkin jos asiakkaasi vaativat täydellistä nimettömyyttä. Jos hallitus tai valvonta-allianssi koputtaa, TunnelBear on luovutettava kaikki pyydetyt tiedot.

Onko TunnelBear turvallinen?

TunnelBearin hyvä uutinen on, että se käyttää joitain melko mojova tietoturva- ja salaustoimenpiteet. OpenVPN, joka on alan standardi-salaus, on saatavana useimmissa laitteissa, joissa on Windows, Mac tai Android. Käyttäjät, joilla on viimeisin versio iOS: sta, saavat IPSec / IKEv2-salauksen.

Tunnelbear-salaustaulukko

Molemmat salausprotokollat ​​ovat tällä hetkellä uusimmat ja käytettävissä olevat. 256-bittinen AES-suojaus on sama, jonka saisit muiden, edistyneempien VPN-palveluiden kanssa.

Häiriönsuojattu ominaisuus

TunnelBear on lisäksi varustettu VigilantBearilla, joka tarjoaa vuodonsuojauksen. Tämä on lähinnä tappaa kytkin joka aktivoidaan aina, kun VPN-yhteyttä ei ole käytettävissä. On elintärkeää tietää, että tämä vaihtoehto ei ole osa oletusasetuksia. Jos sinulla on tämä palvelu ja haluat hyödyntää tappauskytkintä, sinun on muutettava asetukset. TunnelBearin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee tästä melko helpon prosessin.

Hämmennysominaisuus

GhostBear on yrityksen hämärtämisominaisuus. Tämä palvelun elementti on suunniteltu kiertämään kaikki VPN-rajoitukset ja tarjoamaan suojaa pakettien syvätarkistamista vastaan. VPN-palveluiden esto on yhä yleisempi totalitaarisissa maissa, kuten Pohjois-Korea, Kiina ja Saudi-Arabia. Myös korkeakoulujen tai työpaikkojen tarjoamat verkot voidaan perustaa VPN-verkkojen estämiseksi.

sensuroidut maat

TunnelitarkkailuvalvontaominaisuusNäissä tapauksissa hämärtämisominaisuus voi olla korvaamaton. TunnelBearin tämän palvelun versio on saatavana Android-, Mac OS- ja Windows-käyttäjille. Tämä ei vielä ole osa oletusasetuksia, mutta se voidaan ottaa käyttöön suojausasetuksissa.

Ihmiset, jotka eivät asu maissa, joissa on rajoittavaa Internet-lakia ja jotka eivät yritä kiertää työ- tai kouluverkkoa, eivät välttämättä tarvitse ylimääräistä hämärtämisominaisuutta, joka voi vain hidastaa selaamisen nopeutta - jotain TunnelBear jo kamppailee..

Tuntematon nopeus TunnelBearilla

On totta, että käyttäjän asetukset voivat vaikuttaa nopeuteen, jolla käyttäjä pystyy selaamaan. tehokkaampi suoritin ja verkkoasetukset ovat kaksi tekijää, joilla voi olla positiivinen tai kielteinen vaikutus kokemukseesi.

Jos VPN ei kuitenkaan tarjoa riittävästi kaistanleveyttä ja laadukkaita palvelimia, lähettäminen ja lataaminen tapahtuu aina etanan tahdissa.

TunnelBear on testattu tuntemattomalla lukumäärällä. Sveitsin palvelin tuotti 54 Mbps latauksia, kun taas Ranskan palvelin tarjosi surkean 34 Mbps. Yhdysvaltain palvelimen suorituskyky oli vielä huonompi nopeudella 13,87 Mbps latauksille.

tunnelin nopeuden testi

Lähetysajat eivät olleet parempia. New Yorkin palvelin ladattiin nopeudella 15,04 Mbit / s, kun taas Amsterdamin palvelin parani hiukan numeroon 27,20: lla. Lontoossa palvelin lähetysnopeus oli 48,36 Mbps, mutta toinen Hong Kongissa suoritti uuden latauksen alhaisella nopeudella 2,63 Mbps..

Kukaan ei välttämättä odota heidän selaamista salamannopeaksi, kun käytetään VPN: tä. Nämä ajat olivat kuitenkin huomattavasti hitaampia kuin muilla VPN-palveluilla.

Älä odota Netflixiä

Käyttäjät rakastavat Netflixiä, ja voidakseen käyttää palvelua eri lainkäyttöalueilla VPN on välttämätön edellytys. Netflix estää kuitenkin ihmisiä pääsemästä VPN-palveluihin pääsemään palveluihinsa entistä paremmin.

netflix vpn-esto

Tämä johtuu siitä, että Netflixiä sitovat sopimukset, joista osa estää niitä tarjoamasta sisältöä määrättyjen alueiden ulkopuolella. Esimerkiksi, Yhdysvaltain ihmiset saattavat joutua maksamaan ylimääräisiä maksuja pääsemään premium-sisältöön, joka voi olla saatavana Netflix-peruspalvelun kautta muualla. Vastaavasti Yhdysvaltain käyttäjät voivat hyötyä pääsystä toisen alueen Netflix-versioon.

Netflixin ja heidän kumppaneidensa etujen mukaista on estää ihmisiä pääsemästä toiselle alueelle tarkoitetulle sisällölle. Netflixiä käyttävien VPN-verkkojen torjumisesta on tullut yritykselle ensisijainen tavoite. Totta puhuen. Netflixillä on syvät taskut, joten ne tulevat aina esiin pienempien, vähemmän varakkaiden yritysten edessä.

Jotkut isommista ja tehokkaimmista VPN-verkoista voivat kiertää Netflixin protokollia. TunnelBear ei yksinkertaisesti ole yksi suurimmista, tehokkaimmista VPN-palveluntarjoajista. Heillä on palvelimia vain 20 maassa, mikä ei ole erityisen vaikuttavaa, ja palvelinten sijaintipaikkojen monimuotoisuus ei ole kilpailija muiden VPN-palveluntarjoajien tarjoamien kanssa.

Jos haluat parempia vaihtoehtoja, tutustu Netflix-ystävällisiin VPN-osoitteihimme.

Torrentin tekeminen on no-go

Jos etsit VPN: tä, joka tukee P2P: tä tai torrenteja, sinun kannattaa etsiä muualta. TunnelBear ei sallinut minkäänlaisia ​​torrenteja tai P2P: tä VPN: ssä. Näin ei enää ole.

Palvelusehdot kieltävät kuitenkin kaikenlaisen laittoman toiminnan TunnelBearia käytettäessä. Jos aiot ladata ilmaista musiikkia tai elokuvia, tämä loukkaa tekijänoikeuslakia ja TunnelBearin palvelusehtoja..

Käyttäjät, joille BitTorrent on ensisijainen tavoite, saattavat hyvinkin etsiä muualta. TorGuard tarjoaa tekniikkaa, joka on tarkoitukseen rakennettu ihmisille, jotka käyttävät sivustoja kuten BitTorrent, ja sitä voidaan käyttää yhdessä muiden VPN-palveluiden kanssa.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

TunnelBear tarjoaa noin 1 000 palvelinta, jotka sijaitsevat yli 20 maassa ympäri maailmaa. Se ei ole liian nuhjuinen, mutta ei erityisen kilpailukykyinen joidenkin parhaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa.

Tunnelbear VPN-palvelimet

Palvelimien lukumäärä ja sijainti ovat tärkeitä VPN: n hyödyllisyydelle. Jos palvelinpaikkoja on enemmän, on paremmat mahdollisuudet huijata todellista sijaintiasi onnistuneesti. Lisäksi maantieteellinen monimuotoisuus tarkoittaa, että löydät todennäköisemmin palvelimen lähelläsi ollessasi kotona tai tien päällä. Mitä lähempänä palvelinta on todellinen sijainti, sitä nopeammin VPN-palvelu todennäköisesti toimii.

TunnelBearilla ei ole palvelimia Lähi-idässä, Afrikassa tai suuressa osassa Etelä-Amerikkaa. Palvelimia on Yhdysvalloissa ja Kanadassa sekä Euroopassa, Hongkongissa, Japanissa, Meksikossa, Brasiliassa ja Australiassa. Tämä ei ole kauheaa, mutta kilpailijoiden tarjoamien palvelimien ollessa yli 100 ja joskus lähellä 200 kansakuntaa, TunnelBear yksinkertaisesti on ei varustettu kilpailla maailmanmarkkinoilla.

Jotkut VPN-käyttäjät haluavat myös pohtia, mitkä maat heidän tietonsa läpi kulkevat. Kun VPN-yritys käyttää vain fyysisiä palvelimia, tämä on helppo tehdä. Jos yritys sanoo, että palvelin sijaitsee Sveitsissä, niin käyttäjän tiedot reititetään sinne.

Monet VPN-palveluntarjoajat käyttävät kuitenkin nyt virtuaalipalvelimia liikenteen ohjaamiseen. Tämä tarkoittaa, että palvelin voi näyttää olevan Sveitsissä, kun se on todella Kiinassa. Joillekin käyttäjille tämä on huolestuttavaa.

Hyvä uutinen TunnelBear-käyttäjille on, että yritys sanoo käyttävänsä vain fyysisiä palvelimia. Tämän seurauksena ihmiset voivat olla varmoja siitä, että heidän tietonsa reititetään tarkalleen sinne, missä he odottavat sen olevan.

TunnelBear toteaa, että he voivat käyttää virtuaalipalvelimia, jos kysyntä on riittävän suuri, joten potentiaaliset asiakkaat ovat tietoisia siitä.

TunnelBear-asiakastuki

Valitettavasti TunnelBear ei saa korkeita pisteitä asiakastuesta. Niiden käyttöliittymä on melko suoraviivainen ja helppo käyttää. Ihmiset, jotka ovat vähemmän kehittyneitä käyttäjiä, saattavat silti joutua vaikeuksiin, ja jos asiat menee pieleen kokeneille käyttäjille, he odottavat nopeaa, perusteellista apua.

huono asiakaspalveluAsiakastuki on saatavana vain valinnaisella sähköpostijärjestelmällä. Live-tukea ei tarjota, ja älä odota löytäväsi puhelinnumeroa, johon haluat soittaa. Tämä tarkoittaa sitä kestää vastauksen vastaanottamiseen usein tunteja. Jos vastaus ei täysin vastaa asiakkaan kysymykseen tai ratkaise heidän ongelmaansa, asiakkaan on odotettava uutta useita tunteja.

Tämä voi olla erittäin turhauttavaa, etenkin kun käyttäjä työskentelee määräajassa. Jotkut käyttäjät ovat jopa ottaneet yhteyttä TunnelBeariin yrityksen Twitter-profiilissa saadakseen apua, mutta ilman onnea. TunnelBear yksinkertaisesti twiitti ehdotuksen sähköpostin lähettämisestä tukikeskukseen.

Kun apua on saatu, se näyttää olevan melko luotettava. Älä vain odota sen tapahtuvan millään nopeudella tai tehokkuudella.

Kuinka paljon TunnelBear maksaa?

TunnelBear tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa. Pieni suunnitelma on ilmainen, mikä kuulostaa paljon. Käyttäjät ovat kuitenkin rajoitettu 500 Mt tietoon kuukaudessa. Se on vain pieni määrä tietoa. Useimmat ihmiset käyvät läpi niin paljon tietoja vain muutamassa päivässä. Tämä ilmainen suunnitelma voi olla hieno tapa testata palvelua, mutta se on ainoa syy käyttää sitä.

Tunnelbear hinnoittelu

Giant-paketit maksavat vain 9,99 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa rajoittamatonta dataa. Tällä pay-as-you-go-suunnitelmalla voi olla paljon järkeä joillekin asiakkaille, etenkin niille, jotka haluavat vapauden keskeyttää palvelun milloin vain haluavat.

TunnelBear sanoo, että heidän “Grizzly” -suunnitelmansa on heidän suosituin. Asiakkaat, jotka valitsevat tämän suunnitelman, maksavat vain kerran vuodessa, ja hinta on arviolta viisi dollaria kuukaudessa. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin säästöä kuukausisuunnitelmaan verrattuna.

Maksuvaihtoehtoihin sisältyy pankkikortit, luottokortit ja bitcoinit niille, jotka haluavat suuremman nimettömyyden.

Onko TunnelBear VPN suositeltavaa? Ehdottomasti ei

TunnelBearilla on joitain kunnollisia ominaisuuksia. On kuitenkin paljon parempia VPN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat vankempia ominaisuuksia edullisemmin hinnoin (Ajattele NordVPN). TunnelBear myös kamppailee, kun on kyse valitettavista lataus- ja latausaikoista. Jos nopeus on etusijalla sinulle, olisi viisasta etsiä toinen VPN-palveluntarjoaja.

TunnelBearilla on söpö käyttöliittymä kantajien kanssa ja sitä on helppo käyttää jopa aloittelijoille, se vain ei vastaa käyttäjän odotuksia.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me