WindScribe VPN Review (2020) – yllättäviä tuloksia yksityisyydessä ja nopeudessa

Windscribe on vankka VPN niille, jotka haluavat varmistaa nopeudet säilyttäen samalla turvallisuuden. Kaiken kaikkiaan meidän mielestämme Windscribe on hyvä valinta niille, jotka haluavat aloittaa VPN: n käytön tai siirtyä nykyisestä palvelusta. 

Vaikka Windscribe on melko hyvä, se ei lyö muita kilpailijoita, kuten Nord VPN joka tarjoaa parannetun kaksoissalauksen, enemmän palvelimia, halpa hinnoittelu ja elävää tukea. 

Tässä katsauksessa aiomme syventää Windscribe VPN -palvelua ymmärtääksesi paremmin tekniikkaansa, latausnopeuksia, kirjauskäytäntöjä ja hinnoittelua.

Hyvän nimen lisäksi Windscribe on VPN-palvelu, joka pakata joitain vakavia iskuja ja on näennäisesti 100% avointa heidän toiminnastaan.

Läpinäkyvyys ja VPN-palvelut eivät ole aina kulkeneet käsi kädessä. Löydämme Windscriptin virkistäväksi.

Yleensä täällä Privacy Australiassa me vältelemme ilmaisista VPN-osoitteista. Windscribe on erilainen, koska niillä on myös premium-vaihtoehto ja siisti tapa pitää kustannuksesi alhaisina, jos olet niin taipuvainen.

Ilmaisessa Windscribe-versiossa VPN tarjoaa keskimääräisiä, mutta käytettäviä nopeuksia 10 Gt: n kuukausikorvauksella. Niiden premium-vaihtoehdossa on paljon työkaluja ja nopeampi nopeus.

Sivuhuomautus: Minun on mainittava, kuinka hieno heidän verkkosivustonsa kotisivu on. Nämä omituiset geometrisen muodon asiat seuraavat kohdistinta ympäri ja se on häirinnyt minua vakavasti itse palvelun testaamisesta. ����

Contents

Yleiskatsaus

WindScribe on kanadalainen yritys, joka tarjoaa hyvän vaihtoehdon yhdysvaltalaisille asiakkaille. Se tarjoaa ilmainen VPN-suunnitelma 10 Gt kaistanleveydellä kuukaudessa yhdessä palkkio-suunnitelmiensa kanssa. Ne tarjoavat 256-bittisen AES-salauksen ja tavallisen OpenVPN-tunnelointiprotokollan. Ensiluokkainen vaihtoehto on nopea ja siinä on käytettävissä useita työkaluja.

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Ei tunnistavia lokit
Palvelimen koko: 480 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 66 maata
Tuki: Automatisoitu chat-tuki
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN-protokolla; 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori: Kanada
Hinta: $ 4,08 / kk
Virallinen nettisivu: https://windscribe.com
WindScribe-ammattilaiset:
 • Ei vuotoja / turvallinen käyttää
 • Kyky ohittaa Netflix-rajoitukset
 • Torrentit ovat sallittuja
 • Toimii useilla laitteilla ja alustoilla
 • Käyttäjäystävällinen sovellus
 • Hyvä yksityisyys ja salausominaisuudet
WindScribe Cons:
 • Tuen ensimmäinen puolustuslinja on chatbotti
 • Ei 24/7 -keskustelua
 • Kanadan VPN-palvelu
Ominaisuudet:
 • Palvelimet sisään 60 maata ja 110 kaupunkia
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • DNS-vuodonsuojaus
 • Tapa kytkin
 • Varkaustila
 • Mainosten estäjä
 • Lukuisia vaihtoehtoja portin edelleenlähetykseen
 • Vertais vertaistuki
 • Laajennukset Chromelle ja Firefoxille
 • Laajennusprotokollat, mukaan lukien IKEv2 Macille ja Windowsille

Jos luotat WindScribe VPN: ään tietosi?

Pahoittelemme WindScribe VPN: ää siitä, että se on kirjoittanut tietosuojakäytännön yksinkertaisella kielellä, jonka kaikki ymmärtävät. He tekevät hienoa työtä poistaakseen potentiaalisen asiakkaan mahdolliset huolenaiheet.

Kuten alussa mainitsimme, WindScribe toimii Kanadasta. Seurauksena on, että heitä koskee Five Eyes -verkkoseurantaohjelma. Useat raportit ovat selvästi osoittaneet, että CSIS (Canadian Security Intelligence Service) on kerännyt salaa online-tietoja kansalaisiltaan..

Kanadan Internet-palveluntarjoajilla (ei VPN: llä) on kuitenkin vähän tai ei lainkaan voimaa pitää käyttäjien lokit salaisina. Niiden on noudatettava lakiesityksestä C – 11 johtuvaa piratismin vastaista lainsäädäntöä.

Nyt VPN ei ole Internet-palveluntarjoaja. Jos hallitus halusi tietoja VPN-yritykseltä, he eivät saaneet sitä tällä hetkellä, elleivät ne antaneet uutta lakia.

WindScribe VPN Review (2020) - yllättäviä tuloksia yksityisyydessä ja nopeudessaJos Kanadan VPN pitää lokit asiakkailleen, Kanadan viranomaiset voivat ajatella, että nämä tiedot saadaan palvelusta..

Oikeudenmukaisuuden vuoksi Kiinan ja Venäjän kaltaiset maat eivät kuulu Viiden silmän allianssiin ja aiheuttaisivat huomattavasti suuremman uhan tietojen varastamisessa..

On hyvä, että kaikki tosiasiat ovat. Sinun pitäisi myös tietää, että Windscribe kiistää kiihkeästi tämän olevan käyttäjän käyttäjien kannalta mitään ongelmaa. He eivät välitä kuinka monta silmää sinulla on!

Älä unohda, Kanadassa on myös tiukat tekijänoikeuslait. Tämä on jotain, joka on otettava huomioon, jos käytät VPN: ää torrenttiin.

Täältä sinun on luotettava yritykseen, jolta saat palvelua. Jos yrityksellä ei ole lokitietoja asiakkailleen, hallitus ei voi ottaa niitä pois heiltä.

Muut yritykset, kuten PureVPN ja IPVanish, ovat molemmat väittäneet olevansa VPN-palveluita, jotka eivät kirjaudu sisään. Molemmat ovat antaneet asiakastietoja hallituksilleen. Et voi vain nähdä sanoja “ei” ja “hakkuut” ja luottaa heti yritykseesi, jonka kanssa olet tekemisissä.

  Avast SecureLine VPN Review: Riittävä, jos ylihinnoiteltu, VPN

Windscriptillä on perusteellinen selitys siitä, miten hakkuut toimivat ja mitä ne tekevät kulissien takana. Kiitämme heitä siitä, että he ovat aina olleet etukäteen tekemisissä.

Yksi WindScriptin positiivisista puolista on se, että ne antavat käyttäjille mahdollisuuden käyttää palveluaan rajoittamattomassa määrässä laitteita.

He pidättävät kuitenkin oikeuden tarkastella kutakin VPN-tilausta varmistaakseen, että yhtä VPN-liittymäpakettia ei käytä useita ihmisiä. Ainoa tapa, jolla WindScribe voi suorittaa tämän, on analysoimalla kytkettyjen laitteiden lukumäärä.

Tämä on mitä Windscribe sanoo tästä:

”Yksi Windscribe-tili on tarkoitettu yhden ihmisen käytettäväksi, enkä tarkoita siviilisäätyäsi. On melko harvinaista, että ihmiset on kytketty yli 50 tietokoneeseen ja yli 100 puhelimeen samaan aikaan. Kaistanleveyden käyttöä ja yhteyslaskentaa käyttää reaaliaikainen seurantajärjestelmämme, joka tarkastelee “pahimpia rikoksentekijöitä” ja tekee päätöksen, onko tämä käyttäjä mahdollisesti väärinkäyttäjä. Sitten ihminen päättää kieltää tilin tai lisätä väärinkäytön sallittuihin luetteloon väärän positiivisen tapauksessa.

Jos jaat tilisi vaimosi tai veljen kanssa, se on todennäköisesti hieno, mutta se saattaa johtaa ”jakamisketjuun”, jos he jakavat sen jonkun kanssa, joka puolestaan ​​tekee saman. Tämä on varma tapa kieltää. ”

Reilu politiikka.

Olemme havainneet, että WindScribe ei ole kiinnostunut sellaisten tietojen säilyttämisestä, joita lainvalvonta voi käyttää myöhemmin.

Voit luottaa Windscriptiin yhtä paljon kuin voit luottaa kaikkiin muihin markkinoiden johtaviin VPN-palveluntarjoajiin. Ainoa asia, jonka pitäisi antaa sinulle tauon, on jos et todella luota Kanadan oikeusjärjestelmään.

Windscribe-hinnoittelu ja mikä on katettu

windscribe hinnoittelu

Hinnoittelu alkaa 9 dollarista kuukaudessa. Tämä voi tehdä WindScribe-palvelusta vaikeaa. Jos kuitenkin saat vuosittaisen suunnitelman, joka on 49 dollaria vuodessa, maksat 4,08 dollaria kuukaudessa. Se on melko hyvä juttu, ja Windscribe selvästi toivoo sinun kirjautuvan pitkällä aikavälillä.

Tämä asettaa hinnan tasolle, jonka maksaisit vastaavista VPN-palveluista. Saatavilla on mahtava vaihtoehto saada alennuksia WindScribe-palvelusta.

Windscribe-sovelluksessa on Suunnittele suunnitelma -vaihtoehto, johon voit lisätä yhden sijainnin yhdellä dollarilla kuukaudessa. Jos tiedät mihin sinun täytyy muodostaa yhteys, tämä voi olla hieno säästö.

On neljä asiaa, jotka erottavat WindScriptin tarjoaman ilmaisen VPN: n maksullisesta palvelusta:

 • tarkistuslista vektorikaistanleveys – Kun käytät ilmaista palvelua, sinulla on rajoitettu 10 Gt kaistanleveyttä. Maksullisen palvelun avulla sinulla on rajaton kaistanleveys.
 • Palvelimen sijainnit –Ilmaisen palvelun avulla sinulla on pääsy 11 sijaintiin. Maksullinen palvelu antaa sinulle pääsyn 110 sijaintiin.
 • Nopeus – Huomasimme, että maksetut VPN-palvelimet olivat nopeampia kuin ilmaiset.
 • Yhdysvaltoihin perustuvat suoratoistopalvelut – Et voi muodostaa yhteyttä Netflixiin ilmaisen palvelun avulla. Se toimii vain maksetun kanssa.

Näiden erojen ulkopuolella ohjelmisto on identtinen. Kun päivität, huomaat, että tietyt palvelimet ovat käytettävissä, ja sovellusikkunassa näkyvä kaistaleveysrajoitus katoaa.

Voit rekisteröityä WindScribe-palveluun täysin nimettömällä tavalla. Sinun ei tarvitse antaa nimeäsi tai edes sähköpostiosoitettasi. Yksi haittapuoli tämän tekemiselle on, että jos kadotat salasanasi, et voi enää palauttaa sitä. Maksuvaihtoehtoihin kuuluvat luottokortit, PayPal, Paymentwall ja Bitcoin.

windscribe-ilmoittautuminen

Sinulla on mahdollisuus luoda ilmainen tili. Ilmainen tili tarjoaa pääsyn rajoitetulle määrälle palvelimia. ilmainen tili on rajoitettu 10 Gt: n kuukaudessa käyttöä. Yksi ärsyttävä asia on, että kun kirjaudut ilmaiseksi tilille, sinua painostetaan jatkuvasti kirjautumaan Pro-tilille..

Se on melko normaalia kaikille palveluille, jotka tarjoavat ilmaisen version. Lopeta valittaminen, kun joku antaa sinulle ilmaisia ​​juttuja!

Windscribe VPN: llä on palautuskäytäntö, joka sinun on luettava huolellisesti. Muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä ennen tilauksen ostamista:

 • Ensimmäinen, sinulla on vain kolme päivää palautusta.
 • Palautuskäytäntö koskee vain, jos ostat suoraan WindScribe-palvelusta. Jos ostat kolmannen osapuolen sivustolta, kuten SocialStack, palautusvaihtoehtoa ei ole.
 • Viimeinkin, jos käytät yli 10 Gt dataa näiden kolmen päivän aikana, hyvitys on mitätön.
  VyprVPN-arvostelu 2020 - 4. paras valinta - Nopeus + tietoturvatestitulokset

windscribe-hyvityskäytäntö

Ymmärrämme osittain lyhyen palautusikkunan. He kannustavat ihmisiä testaamaan tuotteitaan ilmaiseksi ennen maksetun tilauksen saamista.

Useiden laitteiden yhdistäminen yhdelle tilille

useita laitteitaKäytätpä sitten ilmaista tai maksullista palvelua, sinulla on mahdollisuus yhdistä rajoittamaton määrä laitteita samanaikaisesti VPN: ään yhdellä tilillä. Tämä on uskomaton ominaisuus, joka on ainutlaatuinen WindScribe-laitteessa. Useimmat VPN-palvelut sallivat vain viisi tai vähemmän samanaikaisia ​​yhteyksiä.

WindScribe on loistava vaihtoehto, jos sinulla on iso perhe tai jos sinulla on pieni yritys. Vain yhdellä tilillä useat henkilöt voivat hyötyä palvelusta.

Vastuuvapauslauseke: Windscribe ei halua sinun jakavan VPN-käyttöoikeustietojasi muiden ihmisten kanssa. He tutkivat tilejä, jotka on kytketty naurettavaan määrään laitteita kerralla. Jos yrität huijata järjestelmää (emme suosittele sitä), etsi muualta.

Tuntuu siltä, ​​ettei Windscribe välitä, jos pidät sen perheesi sisällä. Meillä on tunne, että he eivät vain halua nähdä 100 laitetta yhdellä tilillä.

WindScribe Pro antaa sinun määrittää VPN reitittimellesi. Tämä suojaa kaikkia verkon laitteita yhdellä ulkoisella yhteydellä.

WindScribe Prolla on VPN-infrastruktuuri 60 maassa ja noin 110 kaupungissa. Voit tarkistaa heidän palvelimien tilan heidän tilasivulta.

WindScriptin asentaminen

WindScribe on helppo ladata ja asentaa.

windscribe-sovelluksen asennus

Asenna ohjelma koneellesi noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita. Kun ohjelma on asennettu, sinua pyydetään antamaan tilitietosi tai luomaan uusi tili.

Kun käyttäjänimesi ja salasanasi on hyväksytty, näet WindScribe heads up -näytön. WindScribe yhdistää sinut automaattisesti parhaaseen palvelimeen nykyisen sijaintisi perusteella.

Voit vaihtaa palvelimen, jos haluat milloin tahansa.

Asiakaspalvelu

WindScriptin verkkosivuilla on kuusi asiakastuen vaihtoehtoa.

windscribe asiakastuki

Nämä sisältävät:

 • Asennusoppaat
 • FAQ
 • Tietopohjat
 • Subreddit
 • Keskustele Garyn kanssa
 • Lähetä lippu

Kun näimme Talk to Garry -vaihtoehdon, olimme innostuneita. Ajattelimme, että WindScribe keskusteli live-miehen kanssa nimeltä Gary, joka tunsi vain lisäävänsä ylimääräisen ”r”.

Kun olet esittänyt kysymyksen tai kaksi, oli selvää, että puhumme ohjelmalle, jonka tarkoituksena on antaa automatisoituja vastauksia. Kun kirjoitimme pakolliselle kysymykselle: oletko oikea henkilö? Saimme sarkastisen vastauksen – ”Löysit minut, sinun pitäisi olla etsivä. Mikä on kysymyksesi eteenpäin? ”Se oli turhauttavaa ja ärsyttävää samanaikaisesti.

Garry pystyy vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin sinulle. Paljon aikaa, se riittää. Kun sinun on päästävä läpi todellisen ihmisen kanssa, heillä on live chat ja lippujärjestelmä. Live-chat ei ole 24/7, kuten jotkut muut VPN-yritykset.

Garrylla on käytössään, hän antoi meille hienoja tietoja siitä, mistä palvelimista voit käyttää Netflixiä.

Toimiiko WindScribe Netflixin kanssa? (Tarvitset Pro-version)

Kun henkilö kysyy, toimiiko palvelu Netflixin kanssa, he haluavat tietää, onko WindScribe mahdollista ohittaa Netflixin georajoituksen Yhdysvalloissa suoratoistettavalle sisällölle. Netflixistä ja muista suoratoistopalveluista on tullut erittäin hyviä VPN-verkkojen tunnistamisessa ja VPN-käyttäjien estämisessä.

Kun vierailet WindScribe-kotisivulla, se ei sano mitään Netflixistä. Tämä on yllättävää, koska suurin osa VPN-verkoista, jotka pystyvät ohittamaan Netflixin tai muut suoratoistopalvelut, Sisällön rajoitus rajoittaa tätä koko kotisivullaan..

Älä pelkää, tarinassa on enemmän.

WindScribe VPN Review (2020) - yllättäviä tuloksia yksityisyydessä ja nopeudessaYritimme muodostaa yhteyden Netflixiin käyttämällä WindScribe-palvelun ilmaista palvelua.

Ja meitä tervehtii turhauttava suoratoistovirhesanoma, jonka saat monien markkinoilla olevien VPN-verkkojen kanssa.

Tämä on kuitenkin erilainen tarina, kun käytät tämän palvelun Pro-versiota. WindScribe-palvelussa on “WindFlix Location” -vaihtoehto, jonka avulla voit käyttää Netflix USA -sisältöä ilman mitään ongelmia.

On huomattava, että WindScribe pystyy avaamaan rajoitetun sisällön Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Japanissa ja Kanadassa.

Tietosuoja- ja salausominaisuudet

Tilaa tietosuojavaihtoehdotWindScriptilla on mahtavia VPN-protokollia. Niitä ovat openVPN, SOCKS 5 -protokolla ja IKEv2. IKEv2-protokolla on oletusprotokolla. OpenVPN on kuitenkin alan standardi. Mainitsemme tämän, koska haluat ehkä siirtyä avoimen VPN: n käyttöön, kun alat käyttää tuotetta.

WindScribe VPN -sovelluksella sinulla on pääsy AES – 256 salausta kanssa SHA512 aut ja a 4096-bittinen RSA-avaimen salaus työpöydällä ja AES 128 GCMcipher salaus P-256 avaimenvaihto ja TLS 1.2, ECDHE_RSA heidän selauslaajennuksiin. Nämä ovat erittäin vaikuttavia teknisiä yksityiskohtia. Tämän salausspektrin kummassakaan päässä ei ole koskaan ollut hakkerointia.

  Avast SecureLine VPN Review: Riittävä, jos ylihinnoiteltu, VPN

Torrentin käyttö on sallittua

Monet VPN: t kieltävät torrentin. He ovat huolissaan siitä, että heillä on ongelmia DMCA-valitusten kanssa. Toiset, jotka sallivat torrentin, tarjoavat sen vain kourallisella palvelimella. WindScribe sallii torrentin teknisesti.

Ne tarjoavat myös oppaita, joiden avulla voit määrittää eri torrent-asiakkaat. Ne eivät kuitenkaan tue torrentteja kaikilla palvelimillaan. Syynä tähän on se, että joissain maissa, joissa heillä on palvelimia, on erittäin vahvat digitaaliset tekijänoikeuksien suojan lait.

Joten jos olet ajatellut WindScribe-sovelluksen käyttöä torrent-istunnoissa, sinun tulee ensin tarkistaa heidän palvelimet ja varmistaa, että löydät sellaisen, joka on ystävällinen P2P: n kanssa ja joka on suhteellisen lähellä sinua.

Palvelimen nopeus

keskimääräinen vpn-latausnopeusNopeustestimme tavoitteena on olla niin empiirinen kuin pystymme. Suorittaaksemme tämän tehtävän testasimme palvelimen Kanadassa ja olimme yhteydessä palvelimiin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Australiassa ja Hongkongissa..

Jokaisessa sijainnissa käytimme 50 Mt: n testitiedostoa ja latasi sen Yhdysvaltain palvelimelta. Tämä tehtiin useita kertoja päivässä kuuden tunnin välein. Olimme kunkin testin keskimääräisen latausnopeuden ja keräsimme sitten aggregoidut tiedot.

Yllä oleva kaavio antaa kuvan siitä, kuinka WindScribe suoriutui verrattuna muihin suosittuihin VPN-verkkoihin. Kuten näet, WindScribe ei ollut nopein, mutta se oli silti nopea.

johtopäätös

WindScribe on VPN, joka tarjoaa paljon. Kuka ei haluaisi VPN-palvelua, jonka avulla he voivat kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita? Ja VPN, jolla on erityinen palvelin, joka on varattu yhdistämään Yhdysvaltain Netflixiin? Niille, jotka asuvat ulkomailla, tämä näyttää olevan jumalallinen.

WindScribe VPN on vankka VPN.

Ehdotamme niitä kaikille, jotka haluavat käyttää Netflixiä nopeasti.

Tukisivu näyttää hyvältä. Kuuden vaihtoehdon käyttäminen ongelmien ratkaisemiseksi näyttää ihanteelliselta. Kuitenkin se, että 24 tuntia vuorokaudessa ei käydä chattia, antaa heidän tukijärjestelmäänsä hieman. Ajattelu, että aiot keskustella jonkun kanssa ja sitten vastaanottaa automatisoituja vastauksia, ei ole hyvä tunne. Tukitiimin sähköpostitse lähettäminen voi olla turhauttavaa, kun haluat vain puhua ihmiselle keskustelun kautta.

WindScribe on käyttäjäystävällinen VPN-palvelu, joka näyttää jatkuvasti paranevan. Olemme tehneet työmme ilmoittaaksemme sinulle siitä edut ja haitat. Kaikki on nyt sinun tehtäväsi. 

Jos haluat silti oppia lisää, lue opas parhaimpiin australialaisten VPN-verkkoihin.

Onnea!

Ohje

Kuinka hyvä on Windscribe?

Windscribe on vankka VPN-valinta, joka tarjoaa nopeita nopeuksia ja erilaisia ​​työkaluja. Parasta Windscribe-palvelussa on heidän omistautuneet Netflix-palvelimet, joiden avulla voit katsella Yhdysvaltain ja Ison-Britannian Netflix-sisältöä.

Onko Windscribe-ilmainen versio hyvä?

Mitä Windscribe-ilmaisversioihin menee, se on aika hieno. Mitä VPN-verkkoihin tulee, se on todella siellä, että testataan palvelu ennen maksamista premium-versiosta. Rajoitetulla datalla, rajoitetulla nopeudella ja rajallisilla palvelimilla se toimii hyvänä testialueena.

Onko Windscribe salattu?

Kyllä se on. Se on VPN-palveluna heidän tarjoustensa päätarkoitus.

Onko Windscribe turvallinen VPN?

Kyllä, salausasetuksillaan ne ovat turvallinen VPN. Ainoa vastuuvapauslauseke on, että yritys asuu Kanadassa, jonka on tiedetty torjuvansa kansalaisiaan. Windscribe ei pidä lokkeja, joten Kanadan hallitus ei voinut varastaa Windscriptin asiakkaan tietoja, elleivät he poista varjoisia juttuja.

Onko Windscriptilla tappikytkin?

Joo. Sovellus katkaisee yhteyden Internetiin, jos VPN-yhteys katkeaa. Tämä toimii työkaluna yhteyden suojaamiseen riippumatta siitä, vaikka palvelin putoaa sattumanvaraisesti.

Tukeeko Windscribe P2P: tä?

Kyllä, suurimmaksi osaksi. Torrentit ovat sallittuja useimmissa, mutta ei kaikissa palvelimissa. Palvelu ei estä, tarkkaile tai kurista torrent-latauksia.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me