Yksityinen Internet-yhteys – yksi luotettavimmista vaihtoehdoista turvalliselle selaamiselle

Löytämällä VPN, jonka mielestämme on mukavaa suositella, on kuin kompastuisi Pyhän Graalin yli supermarketista sirukäytävältä. Yllättävä

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) on luotettu VPN-palveluntarjoaja, jolla on positiivinen maine, koska he asettavat etusijalle asiakkaidensa yksityisyyden ja luottamuksellisuuden. Sellaisenaan he älä säilytä käyttäjän käyttölokeja.

PIA tarjoaa yli 24 maahan pääsyn yli 3000 palvelimelle. Yksityistä Internet-yhteyttä voidaan käyttää Androidissa, Windowsissa, Linuxissa, Mac OSx: ssä ja useimmissa älylaitteissa.

Tästä syystä pidämme tästä yrityksestä.


Yksityisen Internet-yhteyden VPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppo
Kirjauskäytäntö: Ei kirjauskäytäntöä
Palvelimen koko: 3 300 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 33 maata
Tuki: Chat
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN, SOCKS5-välityspalvelin, IPSec / L2TP ja PPTP;
pääkonttori: Yhdysvallat
Hinta: $ 3,33 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.privateinternetaccess.com

Heidän maksu- ja tilaussuunnitelman perusteet

PIA tarjoaa joustavan hinnoittelun, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa kuukausittaisen, vuosittaisen tai kahden vuoden tilauksen. Mitä kauemmin tilaat, sitä halvempi kuukausikorko on. Esimerkiksi kuukausittaisen tilauksen maksaminen on 6,99 dollaria. Kaksivuotisen tilauksen maksaminen alentaa hinnan 2,91 dollariin kuukaudessa.

Maksuvaihtoehtoihin sisältyy PayPal, luottokortit ja sadat lahjakortit, jotka vaihtelevat Best Buy -korteista Walmart-kortteihin Starbucks-kortteihin ja muihin. Myös kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Z-Cash, hyväksytään.

HUOMAUTUS:

Jos maksat kahden vuoden tilauksesta, olet tuotteessa kahden vuoden ajan. Se on mahtava VPN, ja olemme varmoja, että rakastat sitä. Kannustamme sinua kuitenkin lukemaan tämä arvostelu aina läpi ymmärtääksesi palvelun tarjoamia mahdollisuuksia. Älä unohda, että PIA tarjoaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuun. Joten voit testata tuotetta seitsemän päivän ajan ja saada rahat takaisin, jos haluat.

Yksityiset Internet-yhteysominaisuudet

Viime vuosina PIA on kaksinkertaistanut koonsa säilyttäen vakaan suorituskyvyn. Heidän avain menestykseen on rajoittaa paikkoja, joihin he lisäävät uusia palvelimia.

Palvelu on loistava VPN Netflixille ja muille sivustoille, kuten HBO ja YouTube. Vaikka heillä ei ole yhtä kattava kattavuus kuin muilla kalliimpia palveluita, niiden maat kattavat suuren yleisön.

Maksatpa sitten kuukausittain, puolivuosittain tai vuosittain, hyödyt silti samoista suojauksista, nimittäin:

  • Rajoittamaton kaistanleveys
  • Suojattu VPN-tili
  • P2P- ja VoIP-tuki
  • Kytke viisi laitetta samanaikaisesti
  • Useita VPN-yhdyskäytäviä
  • SOCKS5-välityspalvelin mukana
  • PPTP, avoin VPN ja L2tp / IPSec

Mahdollisuus mukauttaa kädenpuristuksen salaustila ja tietojen todennusmenetelmä tarkoittaa, että voit luoda täydellinen sekoitus turvallisuutta ja nopeutta. PIA on varustettu tapikytkimellä, joka keskeyttää tiedon, jos VPN putoaa. DNS-vuodonsuojaus ja portin edelleenlähetyskokoonpanot voidaan helposti muokata asiakasportaalissa.

Nopeus- ja IP-vuototesti

Yhteysnopeudet ovat nopeita PIA: n avulla. Ne tarjoavat 1-tason gigabitin palvelimia. Havaitsimme pienen pudotuksen keskimääräisessä yhteysnopeudessa verrattaessa nopeutta kytkettyyn VPN-verkkoon. Kun testasimme Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevaa testipalvelinta, testausnopeus laski hieman. Kohdimme kuitenkin johtuvan geologisesta läheisyydestä VPN: n suorituskyvyn sijasta.

Ipleak.net-sovelluksen avulla havaitsimme, että niitä oli ei DNS-vuotoja. Test-ipv6.com: n avulla löysimme ei IPv6-vuotoja. Viimeiseksi etsimme WebRTC-vuotoja ja olimme iloisesti yllättyneitä siitä, että emme löytäneet yhtään.

turvallisuus

PIA on rakentanut hyvän maineen nollakirjauskäytännöstään johtuen. He eivät pidä lokkeja eivätkä kerää liikennetietoja. Vasta kun he saavat voimassa olevan oikeusmääräyksen, he toimittavat asiakkaille tilaajatiedot hallitukselle. He tarjoavat asiakkaille turvallisuuden ja nimettömyyden ylpeyden ansiosta tuhansilla palvelimilla ja jaetun IP: n käytöllä muutamassa paikassa.

PIA suosittelee, että lisääntynyttä nimettömyyttä hakevien asiakkaiden tulisi käyttää nimettömiä sähköposteja, maksaa Bitcoinilla tai käyttää jotain muuta tuntematonta maksutapaa. Kuten aiemmin mainitsimme, he jopa hyväksyvät satojen kauppiaiden lahjakortit nimettömänä maksuna.

Dynaamista IP-peittämistä on saatavana useissa maissa. Blowfish CBC -algoritmi tekee surffailusta verkossa turvallista, jopa niissä Web-osissa, joita pidetään vaarallisina (Lue lisää: Dark Web -henkilön henkilötiedot). Niiden nopea Wi-Fi ja integroitu palomuuri tarjoavat edistyneempiä suodatusvaihtoehtoja.

Torrenting

Haluatko VPN: n, joka ei estä torrenttia? Jos teet niin, PIA on erinomainen valinta. Ne eivät tarkkaile eikä rajoita yhteyksiä. Tämä sisältää vertaisverkkojen tiedostojen jakamisen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa haluamaasi torrent-asiakasohjelmaa ja olla varma, että tiliäsi ei suljeta eikä yhteydenpitoa käytetä. Pelkän ennätyksen vuoksi PIA: ta pidetään myös yhtenä parhaista torrentin VPN: istä.

Selvyyden vuoksi yksityinen Internet-yhteys ei sano tukevansa torrentia. He sanovat kuitenkin, että P2P: tä tuetaan. PIA: ta kunnioitetaan torrent-ystävällisenä VPN: nä. Ne ovat hyvä valinta, jos haluat jakaa tiedostoja.

Hyvin tunnettu maine

VPN-verkkojen maailmassa maine tarkoittaa kaikkea. PIA: lla on yksi näistä kaikkein moitteeton maine liiketoiminnassa. He ovat olleet pelissä vuodesta 2010. Vuonna 2012 he saivat palkinnon Vakaimmasta VPN: stä. Tämä on arvostettu palkinto tällä alalla. PIA näkyy usein parhaiden VPN-verkkojen luettelossa. Se, että PIA on toiminut niin monta vuotta, tekee siitä turvallisen valinnan.

PIA: n kotipaikka Yhdysvalloissa on huolestuttava. Tämä johtuu siitä, että Yhdysvallat on yksityisyyttä loukkaavat valvontalait jotka ovat paljon tiukempia kuin mitä näet muissa kehittyneissä maissa. Ja kuten mainitsimme, PIA voi luopua käyttäjätiedoista, jos hallituksella on asianmukaiset optiot. Koska PIA ei kuitenkaan pidä lokkeja, heillä on hyvin vähän jaettavaa viranomaisille, jos he tulevat etsimään.

Tämä ei häiritse meitä, koska PIA on etukäteen avoin ja asuu Yhdysvalloissa. Muut VPN: t yrittävät piilottaa sijaintinsa. PIA: n läpinäkyvyys ja se, että ne eivät tallenna lokit, antaa meille luottamuksen VPN: n suojaamiseen.

PLUSSAT

 Lukuisia muokattavia vaihtoehtoja salausta varten
 Samat vaihtoehdot saatavilla eri alustoilla
 Lokit eivät pidetä
 Hyväksyy kryptovaluutan, lahjakortit, luottokortit, PayPalin ja muut jäljittämättömät maksutavat
 Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu
 Kilpailukykyinen hinnoittelu

HAITTOJA

Jotkut palvelimet voivat olla tyydyttyneitä
Asiakastuki toimitetaan sähköpostitse
Ei yhteensopiva Netflixin kanssa

Lopulliset ajatukset

Markkinoilla on tuhansia VPN: iä. Kaikki he kilpailevat yrityksesi puolesta. Tämä voi johtaa siihen, että jotkut VPN: t lupaavat paljon, mutta tarjoavat vähän.

Tästä syystä arvostamme todella yksityisen Internet-yhteyden tarjoamaa rehellisyyttä, yksinkertaisuutta ja avoimuutta. Heidän hyvin toteutettu salaus ja nollalokkipolitiikka yhdessä halvemman hinnan kanssa ovat muutamia syitä, miksi me suosittele tätä VPN-palvelua.

FAQ

K: Onko PIA hyvä VPN?

V: Kyllä, PIA on erittäin hyvä VPN. Sijoituksissamme se on viidentenä arvostettujen yritysten takana. Se ei ole täydellinen VPN, mutta yksikään niistä ei ole. Jos olet tekemässä ostoksia VPN-verkosta, PIA on loistava valinta testata.

K: Onko PIA hyvä torrentiaan?

V: Kyllä, PIA on yksi parhaista vaihtoehdoista torrentia varten. Torrenssisi salataan ja suojataan ilman tietojen kirjaamista. Kaikki parhaat VPNS-laitteet ovat upeita torrentia varten, mutta suosittelemme VPN-verkkojen käyttöä nopeimmin ja ylimääräisillä suojauksilla.

K: Mikä on turvallisin VPN-palvelu?

V: Turvallisin VPN-palvelu on NordVPN, koska se tarjoaa kaksinkertaisen salauksen. Tämä tapahtuu uhrauksella, koska salaus kahdesti voi hidastaa palvelimen nopeutta. Mikä tahansa ylin VPN on suhteellisen turvallinen, kunhan se ei kirjaudu ja tarjoaa todellisen salauksen. Vaarattomimmat VPN: t tarjoavat sinulle VPN: n ilmaiseksi.

K: Kuka omistaa PIA VPN: n?

V: London Trust Media omistaa PIA: n. Toimitusjohtajana toimii Ted Kim ja perustajana Andrew Lee.

K: Mikä on VPN-tappokytkin?

V: VPN-tappokytkin on yksi VPN: n tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tunnistaa, kun IP-osoitteesi paljastuu, ja katkaisee sitten yhteyden automaattisesti. Pelkästään tämä ominaisuus voi varmistaa, että IP-osoitteesi ei koskaan paljastu kenellekään haitalliselle.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me