Avast SecureLine VPN Review: een adequate, indien te dure, VPN

Als u meer geld uitgeeft dan nodig is voor dezelfde service, hebben we uw VPN hier.


Avast heeft meer dan 430 miljoen gebruikers, waardoor het een stuk groter is dan andere VPN-providers. Onze Avast SecureLine VPN-beoordeling helpt u te bepalen of Avast - een vertrouwde naam in de beveiligingswereld - zijn naam eer aan doet als het gaat om zijn VPN.

Avast SecureLine VPN is een van de programma's die worden aangeboden door het wereldberoemde cybersecuritybedrijf Avast. Avast is gevestigd in Tsjechoslowakije en heeft kantoren in een aantal landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, China en Japan.

Omdat Avast Secureline VPN slechts een van de vele producten is die het bedrijf aanbiedt, moet u weten dat als u alleen de VPN wilt kopen, dat ga je zijn gebombardeerd met een horde pogingen om te upsellen u op andere beveiligingsfuncties. Dit kan vervelend zijn. Gelukkig is er een optie om de upselling-functies uit te schakelen.

Voor de bottom line over of groter betekent beter als het gaat om VPN-service, lees dan verder.

Overzicht

FeaturesInformation
Usability: Gemakkelijk
Logbeleid: Geen logboekregistratie
Servergrootte: 55 servers
Server distributie: 34 landen
Ondersteuning: Telefoon, tickets en kennisbank
torrenting: toegestaan
streaming: Beperkt
VPN-protocol en codering: OpenVPN, IPSec & IKEv2-protocollen; 256-bit AES-codering
Hoofdkwartier: Tsjechië
Prijs: $ 59,99 / jaar
Officiële website: https://www.avast.com/
De voordelen van Avast SecureLine VPN:
 • Goede snelheidstestresultaten
 • Gratis zeven dagen op proef
 • Streamingservices ontgrendelen (sporadisch)
 • Geen privacylekken
 • Eenvoudige service om te gebruiken
De nadelen van Avast Secureline VPN:
 • Hoger dan gemiddelde prijspunten
 • Geen VPN voor routers
 • Geen anonieme betaling via Bitcoin
 • Het bedrijf slaat enkele logboeken op

Aanmelden voor Avast SecureLine VPN

Aanmelden voor Avast SecureLine VPN is relatief eenvoudig. U krijgt onmiddellijk de optie om het product te kopen of om hun gratis proefperiode van zeven dagen hier aan te vragen (link naar Avast).

avast secureline vpn aanmelden

Na het selecteren van de gratis proefperiode van zeven dagen, wordt u naar een downloadpagina geleid. De download zou onmiddellijk moeten beginnen. Nadat het downloaden is voltooid, kunt u het programma op uw apparaat installeren.

U wordt gevraagd om de taal voor de installatie te selecteren en in te stemmen met hun licentieovereenkomst voor eindgebruikers. Wanneer u zich aanmeldt voor de gratis proefperiode van zeven dagen, bent u dat niet verplicht om een ​​creditcardnummer of persoonlijke informatie te geven. Wanneer u zich aanmeldt voor het premium-pakket, moet u een vorm van betaling en persoonlijke informatie verstrekken.

U wordt naar een verbindingsscherm geleid. Op het scherm ziet u uw werkelijke IP-adres en of het IP-adres verborgen is. Onderaan het scherm ziet u de VPN waarmee u bent verbonden.

Standaard wordt u verbonden met de beste eindpuntlocatie voor prestaties. Meer dan waarschijnlijk wordt dit een server in het land van waaruit u verbinding maakt.

U kunt uw locatie wijzigen. Gotham City, VS is wat Avast biedt als het voorkeursoptie voor videostreaming met services zoals Netflix, Hulu en andere in de VS gevestigde inhoud.

We hebben de service een aantal keer getest en hebben kunnen winnen ononderbroken toegang tot Amerikaanse Netflix-inhoud terwijl buiten het land. Dit verbaasde ons omdat Avast SecureLine VPN op zijn best een vlekkerige record heeft als het gaat om het verbinden met Amerikaanse streaming content vanuit het buitenland.

open avast-beveiligingslijnglobaal, aanmelden voor Avast Secureline VPN is een relatief eenvoudig proces. Avast SecureLine VPN heeft alle basisfuncties die u van een VPN mag verwachten. Het is gemakkelijk te gebruiken. Zelfs als u geen voorkennis heeft over het gebruik van een VPN, kunt u de app downloaden, deze binnen enkele minuten installeren en veilig gebruiken door de aanwijzingen op het scherm te volgen.

Alles is op een voor zichzelf sprekende manier geschreven, met behulp van gemakkelijk te begrijpen termen. Het kost slechts een paar klikken en u kunt op internet surfen vanaf een beveiligde VPN. We waren echter verrast dat er weinig opties waren onder de menuknop.

Kun je op Avast SecureLine VPN vertrouwen?

avast secureline vpn beveiligingszegelJa en nee. Avast verkoopt zoveel services en applicaties en daarom kan het een uitdaging zijn om de beleidsdetails te vinden die zijn verbonden met SecureLine. Als u echter de Veelgestelde vragen op hun ondersteuningssite, je zult enkele aanwijzingen ontrafelen.

Het bedrijf zegt dat ze uw internetactiviteiten, de sites die u bezoekt, gebruikte bandbreedte of pakketgegevens niet registreren. Op het eerste gezicht ziet dit er goed uit. Wanneer u de pagina met veelgestelde vragen echter grondig onderzoekt, merkt u dat die er zijn er worden geen details verstrekt over wat door het bedrijf kan worden vastgelegd wanneer u voor het eerst verbinding maakt met de service.

Hoewel Avast VPN bijvoorbeeld geen verbindingslogboeken opslaat, worden deze wel weergegeven wanneer u verbinding maakt en de verbinding met de server verbreekt. Ze slaan de hoeveelheid tijd op die u verbonden bent en de hoeveelheid bandbreedte die u gebruikt. Avast zegt dat deze informatie alleen wordt verzameld voor diagnostische doeleinden en om misbruik van VPN-verbindingen te voorkomen.

Avast is een bedrijf gevestigd in Tsjechoslowakije. Tsjechië gebruikt Privacywetgeving van de Europese Unie. Als zodanig hebben ze een sterke stimulans om het privacybeleid van de gebruiker te handhaven. Het bedrijf is groot genoeg om zich krachtige advocaten te veroorloven, en het is dus onwaarschijnlijk dat zij gemakkelijk klantinformatie zullen opgeven.

Het is verontrustend dat dat er is potentiële adware in de installatiebestanden van de VPN-client. Zodra u het bestand installeert en het op uw computer begint te draaien, kan Avast beginnen met het verzamelen van gegevens om u te richten met advertenties.

Over het algemeen is Avast een bedrijf dat zich zorgen maakt over beveiliging. Er zijn echter enkele echte privacykwesties en sommige logboekregistratie die op de achtergrond plaatsvindt.

Waar bevinden zich Avast SecureLine VPN-servers?

Avast SecureLine VPN heeft 41 serverlocaties in 33 landen rond de wereld. Ze verhoogden het aantal beschikbare serveropties in januari 2019. De landen waar Avast SecureLine VPN momenteel servers heeft, omvatten:

 1. server netwerk vector afbeeldingOostenrijk (Wenen)
 2. België (Brussel)
 3. Denemarken (Kopenhagen)
 4. Hongarije (Boedapest)
 5. Zuid-Korea (Seoul)
 6. Luxemburg (Luxemburg)
 7. Maleisië (Johor Bahru)
 8. Nieuw Zeeland (Auckland)
 9. Zwitserland (Zürich)
 10. Portugal (Leiria)
 11. Israël (Petah Tikva)
 12. Noorwegen (Oslo)
 13. Berlijn, Duitsland)
 14. Barcelona, ​​Spanje)
 15. Glasgow, Verenigd Koninkrijk
 16. Phoenix, AZ (VS)
 17. Los Angeles, CA (VS)
 18. Washington D.C. (VS)
 19. Jacksonville, FL (VS)
 20. Atlanta, GA (VS)
 21. Honolulu, HI (VS)
 22. Boston, MA (VS)
 23. Las Vegas, NV (VS)

Avast SecureLine VPN-beveiliging en -versleuteling

Avast SecureLine VPN maakt gebruik van AES 256-codering. Ze bieden twee protocollen, OpenVPN op UDP en IPSec. Dit is een codering van militaire kwaliteit. De 256-bits codering is de beste die momenteel op dit moment in het bedrijf wordt aangeboden. Deze vorm van codering wordt als vrijwel bruut force-proof beschouwd. Het wordt gebruikt door een aantal overheidsinstanties en beveiligingsprofessionals over de hele wereld.

Avast SecureLine VPN biedt DNS-lekbescherming. Een DNS-lek kan ertoe leiden dat uw IP wordt onthuld zonder dat u weet dat het is gebeurd.

Avast SecureLine VPN wordt geleverd met een kill-schakelaar. Als uw VPN de verbinding verbreekt, wordt uw IP-adres niet zichtbaar. Als er een verbindingsprobleem is met de VPN, wordt uw internetverbinding automatisch afgesloten.

Snelheidstest

Avast vertelt over hoe snel hun VPN-services op hun startpagina staan. Verschillende tests bewijzen het feit dat Avast een snelle VPN-service heeft. Een snelheidstest werd uitgevoerd op service tussen de Verenigde Staten en Nederland om te zien hoe goed de service werkt. De resultaten waren de volgende:

Amerikaanse server

avast secureline vpn speed us server testresultaat

 • Ping: 113 ms
 • Uploaden: 13,67 MB per seconde
 • Downloaden: 67,94 MB per seconde
Nederland Server

avast secureline vpn nederland server snelheid testresultaat

 • Ping: 34 ms
 • Uploaden: 39,44 MB per seconde
 • Downloaden: 65,97 MB per seconde

Dit zijn absoluut indrukwekkende snelheidstests, vooral in vergelijking met andere VPN's.

Prestaties op meerdere platforms

Avast SecureLine VPN werkt op een aantal besturingssystemen en platforms. Deze omvatten Windows XP tot en met Windows 10.11.x. IOS, Mac OS en Android worden ook ondersteund. Helaas biedt deze VPN geen routerondersteuning.

avast secureline vpn meerdere apparaten

Met één account kunt u software op vijf apparaten tegelijkertijd installeren. In het begin klinkt dit geweldig. Het nadeel is dat je voor de basisprijs niet hetzelfde account voor verschillende apparaten kunt gebruiken, alleen voor apparaten van hetzelfde type. Als u bijvoorbeeld Avast SecureLine VPN voor uw pc koopt, kunt u dit ook niet op uw mobiele apparaten gebruiken.

Er is de optie om te betalen voor de Avast SecureLine VPN-service voor meerdere apparaten. Met deze duurdere optie kunt u de VPN op verschillende platforms gebruiken.

Staat Avast SecureLine VPN torrenting toe??

Ja dat doet het. Avast SecureLine VPN maakt torrenting mogelijk via zijn datacenters. Iets dat je opvalt in de kleine lettertjes is dat torrents alleen met deze VPN zijn toegestaan ​​als je locaties van Avast-datacenters gebruikt. Er zijn er slechts negen die alle Verenigde Staten, Europa, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Amerika bestrijken.

Ondersteuning en klantenservice

Avast SecureLine VPN biedt gemiddelde klantenondersteuning. Het grote nadeel is dat ze bied geen live chat-optie aan. U kunt nuttige informatie vinden op hun forum en in het ondersteuningsgedeelte van hun website. Informatie is beschikbaar voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

We hebben wel eens geconstateerd dat je soms moet zoeken om de antwoorden te vinden, maar het zoekveld maakt het een beetje eenvoudiger. Naast de informatie op hun website heeft u 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonische ondersteuning.

Ze bieden ook een ticketsysteem. Zodra u de e-mail naar hun afdeling voor technische ondersteuning of factureringsondersteuning hebt verzonden, ontvangt u direct een bevestiging. Op de meeste tickets wordt binnen 24 uur gereageerd.

Prijsopties

Avast SecureLine VPN heeft verschillende abonnementsopties, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Abonnementen worden jaarlijks verkocht. De prijs van het abonnement verandert op basis van het aantal apparaten dat u wilt beveiligen. Avast SecureLine VPN voor één pc voor een jaar kost bijvoorbeeld $ 59,99. Voor drie, pc's gaat de prijs omhoog tot $ 69,99. De prijs voor vijf pc's is $ 79,99 en voor 10 pc's krijg je jaarlijks $ 99,99.

avast secureline vpn-prijzen 2

Vergeet niet dat als u bescherming voor een pc koopt, u ​​deze alleen op pc's kunt gebruiken. Het kan niet worden gebruikt op Mac-apparaten of op mobiele apparaten. Hetzelfde geldt voor andere versies van het programma. Als u een Mac-abonnement aanschaft, kan dit niet op uw pc worden gebruikt. Als u een abonnement voor uw mobiele apparaat koopt, kan dit niet op uw bureaublad worden gebruikt.

avast beveiligde betaling

De uitzondering op deze regel is het abonnement voor meerdere apparaten. Het omvat vijf apparaten, ongeacht hun type. Het kostte $ 79,99. Er is geen optie om het aantal ondersteunde apparaten te verhogen of verlagen. Maar u kunt het aantal jaren dat uw abonnement geldig is verhogen. Het abonnement van drie jaar kost je $ 219,99.

Betalingsopties zijn beperkt tot Visa, MasterCard, Discover, American Express of PayPal. Er is geen optie om te betalen met Bitcoin of enige andere vorm van anonieme betaling.

Beveelen we Avast SecureLine aan?

Na een aantal factoren te hebben bekeken, hebben we raad Avast SecureLine niet aan. Hoewel het hoge snelheden heeft, gemakkelijk te gebruiken is en versleuteling van militaire kwaliteit heeft, zijn er een aantal dingen die ons zorgen baren.

Avast is een groot bedrijf dat goede antivirusoplossingen biedt. Hun VPN is echter problematisch en zit vol met privacy- en beveiligingsproblemen. Een groot nadeel voor ons is het feit dat de VPN niet consistent werkt met streamingdiensten zoals Netflix. We begrijpen dat streaming via een VPN niet de reden is waarom iedereen een VPN koopt. Er zijn echter veel mensen die speciaal voor dat doel een VPN kopen.

We waren erg teleurgesteld over het gebrek aan routerondersteuning. We denken dat een deel van de reden dat er geen routerondersteuning is, is dat Avast u meer wil kunnen in rekening brengen voor het gebruik van de VPN op een aantal producten.

Over prijzen gesproken, voor wat u krijgt, Avast SecureLine VPN is erg duur. Er zijn een aantal goedkopere VPN's die verbeterde aanpassing, verbeterde privacy en betere beveiliging bieden en waarmee u meerdere apparaten tegelijkertijd op de VPN kunt aansluiten, zoals NordVPN en Surfshark.

Iets anders wat ons zorgen baart, is het feit dat het bedrijf in Tsjechië is. Tsjechië is vriendelijk met andere landen die internetprivacy niet zo serieus nemen als sommigen zouden willen. Dit betekent dat er een risico bestaat dat uw informatie zonder uw medeweten of toestemming aan overheidsinstanties kan worden verstrekt.

We zijn gestoord door het feit dat er achter de schermen potentiële adware op de loer ligt, op zoek naar bestanden toevoegen en uw persoonlijke gegevens verzamelen. Als privacyliefhebbers is dit voor ons een nee-nee.

We zeggen niet dat dit een slechte VPN is. Het werkt met torrents en de verbinding is vrijwel lekvrij. Maar er zijn een aantal services die dezelfde functies en meer bieden voor een fractie van wat u betaalt met Avast SecureLine VPN. Avast is geen vreselijke keuze, maar het is verre van de beste.

We geven het drie van de vijf sterren.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me