Een eerlijke kijk op Pure VPN – Lees VOORDAT u koopt

Heb je ooit gemerkt dat een bedrijf dat al heel lang bestaat, niet altijd het beste is, maar gewoon ... oud? Kerels, lees je eigen privacybeleid.


PureVPN, opgericht in 2006, is een van de oudere dienstverleners op de markt. Zoals we bij deze beoordeling zullen zien, betekent dit echter niet noodzakelijkerwijs dat de services van dit bedrijf de beste zijn.

Hoewel er providers zijn die niet zo goed beoordelen als PureVPN, zijn uw online privacy en anonimiteit geen dingen die in gevaar moeten worden gebracht door een VPN te gebruiken die alleen "misschien" goed genoeg is. In plaats daarvan is het raadzaam om te gaan met een best beoordeelde VPN waarvan je kunt vertrouwen dat hij je niet zal teleurstellen wanneer het beschermen van jezelf van vitaal belang is.

Lees verder voor meer informatie.

PureVPN Overzicht

FeaturesInformation
Usability: Makkelijk te gebruiken
Logbeleid: Twijfelachtig registratiebeleid
Servergrootte: 2000 ++ servers
Server distributie: 180 landen
Ondersteuning: Chat ondersteuning
torrenting: toegestaan
streaming: Heel beperkt
VPN-protocol en codering: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP en PPTP; AES 256-bit codering
Hoofdkwartier: Hong Kong
Prijs: $ 3,33 / maand
Officiële website: https://www.purevpn.com/

Wat is een VPN?

Als u zonder VPN op internet surft, dan bent u dat onbeschermd van allerlei slechte acteurs. U kunt malware en virussen tegenkomen, die schade aanrichten en ervoor zorgen dat u gegevens verliest. Mogelijk verleent u ook toegang tot uw gevoelige, privégegevens aan hackers, identiteitsdieven en anderen.

wat is een VPN

Surfen op het internet met een VPN betekent dat wanneer u online bent, al uw gegevens worden via codering verzonden naar een beveiligde server die eigendom is van en beheerd wordt door uw VPN-provider. Dit betekent dat cyberschurken je bewegingen niet kunnen volgen, ongeacht waar je online rondloopt.

Het gebruik van een VPN kan ook andere voordelen hebben. Het kan u bijvoorbeeld verlenen toegang tot websites die anders zou worden beperkt of als onveilig worden beschouwd. Activisten gebruiken VPN's om overheidscensors te omzeilen, en sommige mensen kunnen ernaar kijken regio-vergrendelde inhoud dankzij een robuuste VPN.

Pure VPN-serverlocaties

Toen PureVPN in 2006 van start ging, hadden ze slechts twee servers. Met meer dan tien jaar achter hen, adverteren ze nu dat ze meer dan 2.000 servers hebben die in meer dan 140 landen worden gevonden.

purevpn server locaties

Hun VPN-serverlocaties omvatten Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, samen met Afrika, Azië, Europa en Oceanië. Dit is een vrij indrukwekkende verspreiding, wat een voordeel is in het voordeel van PureVPN. Het is echter raadzaam op te merken dat dit het geval is het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong. Dankzij de toenemende invloed van China in de regio, is dit niet noodzakelijk de meest voordelige locatie voor het thuiskantoor van een online privacyprovider.

China's online beleid is notoir Draconisch, daarom durven veel burgers niet online te gaan zonder voordeel van een VPN. De overheid van het land streeft naar toenemende beperkingen voor VPN-providers en verbiedt die providers die zich hieraan niet houden. Hong Kong geniet een speciale juridische status waardoor het onafhankelijk is van veel meer van China repressieve wetten, maar het is een duistere situatie die op een bepaald moment de privacy van de klanten van PureVPN nadelig kan beïnvloeden.

Dat gezegd hebbende, is het ook de moeite waard erop te wijzen dat PureVPN niet noodzakelijkerwijs fysieke servers op elk van deze 140 locaties heeft. In veel gevallen gebruikt het bedrijf virtuele servers. Deze servers worden gedefinieerd door software. In wezen kan een enkele fysieke server meerdere virtuele servers huisvesten, waardoor ze op verschillende locaties lijken te zijn ondergebracht. Gebruikers die zeker willen weten waar hun gegevens naartoe worden geleid, vinden deze functie misschien niet leuk.

pricing

PureVPN doet dat geen gratis proef aanbieden van zijn product, maar u kunt profiteren van een 31-dagen, 100 procent geld-terug-garantie als u betaalt voor de service en vindt dat het niet in orde is.

Een eerlijke kijk op Pure VPN - Lees VOORDAT u koopt

Een basis PureVPN-account van maand tot maand kost ongeveer $ 10,95 per maand. Een abonnement van één jaar is mogelijk voor minder dan $ 50. Het bedrijf heeft regelmatig speciale aanbiedingen waarmee u kortingsprijzen kunt krijgen voor plannen van twee, drie of zelfs vijf jaar.

Add-on diensten zijn beschikbaar voor extra kosten. Deze services kunnen een firewall, een specifiek IP-adres en DDoS-bescherming omvatten. De meeste van deze add-ons hebben een extra twee tot drie dollar per maand, wat kan aanzienlijk toevoegen aan uw kosten.

Kenmerken

PureVPN biedt een aantal behoorlijk behoorlijke functies, zoals compatibiliteit met bijna alle apparaten en de mogelijkheid om met allerlei routers, streamingdiensten en slimme televisies te werken. Het biedt geen interne TOR, dus dat zou een extra aankoop moeten zijn als u een extra beetje bescherming wilt.

purevpn-functies

Desalniettemin zijn dat wenselijke functies - wanneer ze operationeel zijn. Het slechte nieuws voor PureVPN is dat veel van hun functies zijn gewoon niet zo betrouwbaar. Voor sommige functies, zoals de kill-schakelaar, is "meestal werken" niet goed genoeg. Geavanceerde gebruikers zouden meer betrouwbaarheid moeten eisen.

Teleurstellende snelheid

Een ander gebied waarin PureVPN te wensen overlaat, is hun snelheid. Het gebruik van een VPN is ongetwijfeld een beetje chaos met snelheid, maar de schildpadachtige snelheid waarmee PureVPN werkt is voldoende om ervoor te zorgen dat u uw haar wilt uittrekken. Uit tests bleek dat de snelste servers van PureVPN met slechts 35 van 100 Mbps verhuisden.

resultaat van de purevpn-snelheidstest

Dat is geen razendsnelle tijd, dus als u verwacht dat uw webbrowser snel en efficiënt gaat, dan is PureVPN misschien niet de juiste keuze voor u.

Logbeleid

Mensen gebruiken VPN's omdat ze privacy en anonimiteit willen wanneer ze online zijn. Daarom is het logisch dat iemand die een VPN gebruikt, niet graag wil dat zijn VPN-bedrijf zijn verkeer registreert.

PureVPN heeft beweerd dat ze jarenlang geen logboeken bijhouden van de activiteiten van hun klanten. Tot voor kort denken de meeste mensen dat ze iets in de kleine lettertjes verbergen. Nu ze zijn gecontroleerd door het onafhankelijke Amerikaanse auditkantoor, Altius IT, kunnen we dat met absolute zekerheid zeggen PureVPN houdt geen logbestanden bij die (inclusief de overheid) kunnen worden herleid tot een gebruiker.

Klantenservice

PureVPN doet dat niet hebben de beste reputatie voor klantenservice, een van beide. Veel gebruikers merkten online op dat ze problemen ondervonden met de service, maar kregen alleen een omweg door de klantenservice, wat tot veel frustratie leidde.

purevpn ondersteuningsplatform

Conclusie

Het resultaat is dat hoewel PureVPN enkele fatsoenlijke functies voor een concurrerende prijs adverteert, het niet altijd presteert zoals beloofd. Met lage snelheid, slechte klantenservice en onbetrouwbare prestaties is het logisch om zoek elders naar de beste VPN.

Als je nog steeds rondkijkt, hebben we een lijst gemaakt van de beste VPN-services die 2020 te bieden heeft. We hebben het onderzoek voor je gedaan, je hoeft alleen nog maar te kijken bij de creme de la creme van alle VPN-services.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me