IPVanish Review – Beschermt het u echt? Uitvinden…

Werkt het niet met TOR? Oh, de bedrieger, zegt u. Wat ben je dan goed?

Als u op zoek bent naar een virtueel privénetwerk of VPN, dan kunt u slechter doen dan IPVanish. Deze relatief betrouwbare service is enigszins betaalbaar en heeft een uitstekend beleid om niet te loggen. Echter, lage laadsnelheden, evenals minder dan uitstekende klantenservice, betekent dat IPVanish niet de beste VPN is.

Een VPN is een handige service voor iedereen die tijd doorbrengt in de virtuele wereld. Surfen met een VPN stelt u in staat dit te doen anoniem. Wat u online doet, wordt gerouteerd via een VPN-server, waardoor het lijkt alsof u aan de andere kant van de wereld surft.

ipvanish vpn-diagram


Dit beschermt uw persoonlijke gegevens, zoals uw creditcardnummers en bankgegevens. Bovendien kunt u hiermee toegang krijgen tot anderszins beperkte websites.

Een VPN kan ook nuttig zijn als je torrent-sites of toegang wilt gebruiken regio-vergrendelde inhoud. Het punt is dat je met behulp van een VPN vrijwel alles kunt doen wat je wilt, terwijl je je werkelijke locatie en identiteit beschermt tegen snoops.

IPVanish brengt zichzelf op de markt als "De beste VPN-service ter wereld". Dat is niet zo eenvoudig, en IPVanish heeft zeker een aantal zeer goede functies. Er zijn echter andere aspecten van de service die wij geloven voorkomen IPVanish om echt de beste VPN te zijn.

Overzicht IPVanish

FeaturesInformation
Usability: Slechte gebruikersinterface
Logbeleid: Geen logboekregistratie
Servergrootte: 1.300 ++ servers
Server distributie: 60+ landen
Ondersteuning: Wie het eerst komt, het eerst maalt 24/7 Live Chat
torrenting: toegestaan
streaming: Beperkt
VPN-protocol en codering: OpenVPN, SOCKS5 en anderen; AES-256-codering
Hoofdkwartier: Verenigde Staten van Amerika
Prijs: $ 4,87 / maand
Officiële website: https://www.ipvanish.com

Kosten

Normaal gesproken kunt u de services van IPVanish kopen voor $ 10 per maand per maand. Als u zich aanmeldt voor een jaar dienst, betaalt u ongeveer $ 6,49 per maand vooraf. Een midden van de weg, drie maanden plan kan worden gekocht voor $ 8,99 per maand.

ipvanish prijzen

IPVanish biedt wel een geld-terug-garantie van zeven dagen. Dit is niet de langste geld-terug-garantie in het bedrijf, die u dwingt om een ​​beslissing te nemen in een korte periode. Als u echter slechts één maand van de service springt, krijgt u niet veel geld als u na de eerste periode van zeven dagen van gedachten verandert.

IP Vanish-serverlocaties

Het bedrijf heeft een uitstekende serverdekking met meer dan 1.000 VPN-servers verspreid over 60 landen. Houd er rekening mee dat de meeste van hun servers zich in de VS en Europa bevinden, terwijl andere in Azië, het Midden-Oosten en India worden gevonden. Als IPVanish niet toevallig een server heeft die relatief dichtbij uw landinstelling is, betekent dit langzamere upload- en downloadtijden.

ipvanish-servers

Toch is dit een indrukwekkend aantal servers, die voor sommige gebruikers kan helpen om de snelheidsproblemen op te lossen. Het is vermeldenswaard dat andere VPN-providers hoger scoren op algehele snelheid, dus als dit een kritieke statistiek voor u is, is het misschien verstandig om een ​​andere provider te zoeken.

Goede compatibiliteit

IPVanish kan met succes worden gebruikt met iOS, Windows, Mac, Android, Linux en andere platforms. Routers kunnen op dezelfde manier werken met deze VPN. Het bedrijf heeft ontworpen speciale apps voor de grote platforms zodat geavanceerde gebruikers de mogelijkheid hebben om hun configuratie handmatig op specifieke apparaten in te stellen.

Slechte gebruikersinterface

Een van de merken tegen IPVanish heeft hier betrekking op niet bijzonder gebruiksvriendelijk zijn. Degenen die nog niet eerder een VPN hebben gebruikt, kunnen hierdoor de eerste keren dat ze het proberen te gebruiken, verbijsterd zijn.

hoe proxy werkt diagramDit is jammer, vooral in het geval van de gratis SOCKS5-webproxy van de service. Met een proxyserverprotocol kunnen gebruikers profiteren van de anonimiteit van een VPN zonder de noodzaak om software naar hun apparaten te downloaden. Dit houdt persoonlijke informatie en uw IP-adres redelijk goed verborgen terwijl het ook wordt verstrekt snellere service.

Op de juiste manier gebruikt, kan deze webproxy een krachtig hulpmiddel zijn. Het is echter van vitaal belang op te merken dat de proxy niet hetzelfde beveiligingsniveau en dezelfde privacy kan bieden als een echte VPN. Dit betekent dat een SOCKS5 webproxy is niet noodzakelijk het beste middel om uzelf te beschermen.

Helaas kan iemand die niet zo technisch onderlegd is, geloven dat de SOCKS5-webproxy voldoende is voor al zijn privacybehoeften. IPVanish biedt weinig begeleiding voor zover het gebruik van een webproxy raadzaam is.

Veiligheid

Niettemin heeft IPVanish sterke beveiliging. Zoals veel van de meest aanbevolen VPN's, vertrouwen ze op het AES-256-coderingsprotocol. Dit beschermt uw persoonlijke gegevens tegen de meeste brute krachtaanvallen.

aes-256 encryptie

Logbeleid

Als het gaat om VPN's, mensen verwacht een grotendeels anonieme ervaring. Dit betekent dat ze naar bijna elke gewenste website kunnen reizen zonder dat iemand hun bewegingen bijhoudt. In het ideale geval zou "iedereen" de VPN-serviceprovider zelf omvatten.

Dienovereenkomstig adverteren veel VPN-providers dat ze een geen “logging” -beleid, wat betekent dat ze uw browsergeschiedenis nergens op hun servers opslaan. Hoewel veel VPN-providers aangeven dat ze geen logboeken bijhouden, is dit vaak niet het geval.

IPVanish is een van de uitzonderingen op deze regel. Ze beschrijven een "strikt beleid tegen het verzamelen van zowel verbindings- als activiteitenlogboeken" goed nieuws voor iedereen die zich zorgen maakt over het onderhoud echte privacy online.

Geen TOR-compatibiliteit

tor vs vpn-grafiekEen van de minpunten van het kiezen van IPVanish is dat het zo is niet compatibel met het Orion-netwerk. Soms eenvoudigweg TOR genoemd, is dit netwerk ontworpen om uw webverkeer door verschillende servers te leiden, waardoor het in wezen onmogelijk wordt voor iedereen om te volgen waar u bent en waar u bent geweest.

TOR is een tweede beveiligingslaag voor degenen die zich koste wat kost moeten beschermen. Voor veel VPN-gebruikers is het een essentieel element dat hun identiteit maskeert voor de krachten die er zijn. helaas, TOR kan niet worden gebruikt met IPVanish.

Slechte klantenservice

Een ander gebied waar IPVanish achterblijft, is klantenondersteuning. Geadverteerd als 24/7/365, kan de gebruikerservaring dit niet bevestigen. Het ondersteuningssysteem werkt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt en het standaard wachttijd lijkt langer te zijn dan 48 uur. Als u een VPN nodig hebt dat 24 uur per dag echte ondersteuning biedt, dan is dit niet de service voor u.

Hoewel IPVanish zeker veel verlossende kwaliteiten heeft, wij kan niet aanbevelen het als onze best beoordeelde VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me