Privé-internettoegang – een van de meest betrouwbare keuzes voor veilig browsen

Het vinden van een VPN die we comfortabel voelen, is een soort van struikelen over de Heilige Graal in de supermarkt in het gangpad. Verrassend


Private Internet Access (PIA) is een vertrouwde VPN-provider die een positieve reputatie heeft opgebouwd omdat zij de privacy en vertrouwelijkheid van hun klanten voorop stellen. Als zodanig, zij bewaar geen gebruikerslogboeken.

Verspreid over 24 landen biedt PIA toegang tot meer dan 3.000 servers. Private Internet Access kan worden gebruikt op Android, Windows, Linux, Mac OSx en op de meeste slimme apparaten.

Dit is waarom we dit bedrijf leuk vinden.

Private Internet Access VPN Overzicht

FeaturesInformation
Usability: Gemakkelijk
Logbeleid: Geen logbeleid
Servergrootte: 3.300 ++ servers
Server distributie: 33 landen
Ondersteuning: Chat
torrenting: toegestaan
streaming: Beperkt
VPN-protocol en codering: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP en PPTP;
Hoofdkwartier: Verenigde Staten van Amerika
Prijs: $ 3,33 / maand
Officiële website: https://www.privateinternetaccess.com

De basisprincipes van hun betalings- en abonnement

PIA biedt flexibele prijzen waarmee gebruikers een maandelijks, jaarlijks of tweejarig abonnement kunnen kopen. Hoe langer u zich inschrijft, hoe goedkoper uw maandelijkse tarief zal zijn. Een abonnement voor een abonnement van maand tot maand kost bijvoorbeeld $ 6,99. Betalen voor het abonnement van twee jaar verlaagt de prijs tot $ 2,91 per maand.

Betalingsopties zijn PayPal, creditcards en honderden cadeaubonnen, variërend van Best Buy-kaarten tot Walmart-kaarten tot Starbucks-kaarten en meer. Cryptovaluta's zoals Bitcoin en Z-Cash worden ook geaccepteerd.

NOTITIE:

Als u betaalt voor het abonnement van twee jaar, zit u twee jaar vast aan het product. Het is een geweldige VPN en we zijn er zeker van dat je er dol op zult zijn. Toch raden we je aan deze recensie helemaal te lezen om te begrijpen wat de service biedt. Vergeet niet dat PIA een geld-terug-garantie van zeven dagen biedt. U kunt het product dus zeven dagen testen en uw geld terugkrijgen als u dat wilt.

Functies voor privé-internettoegang

In de afgelopen jaren heeft PIA hun omvang verdubbeld met behoud van solide prestaties. Hun sleutel tot succes is het beperken van de locaties waar ze nieuwe servers toevoegen.

De service is een geweldige VPN voor Netflix en andere sites zoals HBO en YouTube. Hoewel ze niet dezelfde wereldwijde dekking hebben als andere duurdere services, de landen die ze bestrijken, hebben een groot publiek.

Of u nu maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks betaalt, u profiteert nog steeds van dezelfde bescherming, namelijk:

  • Onbeperkte Bandbreedte
  • Beveiligd VPN-account
  • P2P- en VoIP-ondersteuning
  • Verbind vijf apparaten tegelijkertijd
  • Meerdere VPN-gateways
  • SOCKS5-proxy inbegrepen
  • PPTP, Open VPN en L2tp / IPSec

De mogelijkheid om de handshake-coderingsmodus en de gegevensverificatiemethode aan te passen, betekent dat u de kunt maken perfecte mix van veiligheid en snelheid. PIA is uitgerust met een kill-schakelaar die gegevens onderbreekt als de VPN wegvalt. DNS-lekbeveiliging en port forwarding-configuraties kunnen eenvoudig worden aangepast via de klantportal.

Snelheid en IP-lektest

Verbindingssnelheden zijn snel met PIA. Ze bieden tier-1 gigabit-servers. We hebben een kleine daling van de gemiddelde verbindingssnelheid opgemerkt toen we de snelheid vergeleken met de ingeschakelde VPN. Toen we de Britse testserver in de Verenigde Staten testten, was er een kleine daling van de testsnelheid. We vonden echter dat dit te wijten was aan geografische nabijheid in tegenstelling tot VPN-prestaties.

Met behulp van ipleak.net kwamen we erachter dat die er waren geen DNS-lekken. We hebben test-ipv6.com gevonden geen IPv6-lekken. Ten slotte hebben we naar WebRTC-lekken gezocht en waren we aangenaam verrast dat we er geen hebben gevonden.

Veiligheid

PIA heeft een goede reputatie opgebouwd vanwege hun zero-logging-beleid. Ze houden geen logboeken bij of verzamelen geen verkeersgegevens. Alleen wanneer ze een geldig gerechtelijk bevel ontvangen, zullen ze klantabonnementsgegevens aan de overheid verstrekken. Ze zijn er trots op klanten veiligheid en anonimiteit te bieden dankzij duizenden servers en het gebruik van gedeelde IP's op een paar locaties.

PIA beveelt aan dat klanten die op zoek zijn naar verhoogde anonimiteit anonieme e-mails moeten gebruiken, met Bitcoin moeten betalen of een andere anonieme vorm van betaling moeten gebruiken. Zoals eerder vermeld, accepteren ze zelfs cadeaubonnen van honderden handelaren als een vorm van anonieme betaling.

Dynamische IP-cloaking is beschikbaar in een aantal landen. Het Blowfish CBC-algoritme maakt surfen op het web veilig, zelfs in delen van het web die als gevaarlijk worden beschouwd (Lees meer: ​​Dark Web persoonlijke gegevens). Hun snelle wifi en geïntegreerde firewall biedt geavanceerde filteropties.

torrenting

Wil je een VPN die torrenting niet voorkomt? Als u dat doet, is PIA een uitstekende keuze. Ze bewaken noch beperken verbindingen. Dat omvat het delen van peer-to-peer-bestanden. Dit betekent dat je elke torrent-client kunt gebruiken die je wilt en er zeker van bent dat je account niet wordt geblokkeerd en dat je verbinding niet wordt beperkt. Voor de goede orde, PIA wordt ook beschouwd als een van de beste VPN's voor torrenting.

Voor alle duidelijkheid: Private Internet Access zegt niet dat ze torrenting ondersteunen. Ze zeggen echter wel dat P2P wordt ondersteund. PIA wordt gerespecteerd omdat het een torrent-vriendelijke VPN is. Ze zijn een goede keuze als u bestanden wilt delen.

Een bekende reputatie

In de wereld van VPN's betekent uw reputatie alles. PIA heeft een van de meest onberispelijke reputaties in het bedrijf. Ze spelen sinds 2010 in het spel. In 2012 ontvingen ze de prijs voor de meest stabiele VPN. Dit is een prestigieuze prijs op dit gebied. PIA verschijnt vaak op de lijst van de beste VPN's. Het feit dat PIA al zoveel jaren bestaat, maakt het een veilige keuze.

Het feit dat PIA in de Verenigde Staten is gevestigd, maakt zich zorgen. Dit komt omdat de Verenigde Staten dat hebben gedaan privacyinbreuk toezichtwetten die veel strenger zijn dan wat u in andere ontwikkelde landen ziet. En, zoals we al zeiden, als de overheid de juiste warrants heeft, kan PIA gebruikersgegevens opgeven. Omdat PIA echter geen logboeken bijhoudt, hebben ze heel weinig te delen met autoriteiten als ze komen zoeken.

Dit stoort ons niet omdat PIA is openhartig en open over zijn vestiging in de Verenigde Staten. Andere VPN's proberen hun locatie te verbergen. De transparantie van PIA en het feit dat ze geen logs opslaan, geeft ons vertrouwen dat de VPN veilig is.

PROS

 Talrijke aanpasbare opties voor codering
 Dezelfde opties beschikbaar op verschillende platforms
 Er worden geen logboeken bijgehouden
 Accepteert cryptovaluta, cadeaubonnen, creditcards, PayPal en andere niet-traceerbare vormen van betaling
 Zeven dagen geld-terug-garantie
 Concurrerende prijzen

CONS

Sommige servers kunnen verzadigd zijn
Klantenservice via e-mail
Niet compatibel met Netflix

Laatste gedachten

Er zijn duizenden VPN's op de markt. Ze strijden allemaal om uw bedrijf. Dit kan ertoe leiden dat sommige VPN's veel beloven maar weinig bieden.

Daarom waarderen we de eerlijkheid, eenvoud en transparantie van Private Internet Access. Hun goed geïmplementeerde codering en een nul-logboekbeleid in combinatie met hun goedkopere prijs zijn enkele van de redenen waarom wij raad deze VPN-service aan.

Veelgestelde vragen

Vraag: Is PIA een goede VPN?

EEN: Ja, PIA is een zeer goede VPN. Op onze ranglijst staat het op nummer vijf achter gerenommeerde bedrijven. Het is geen perfecte VPN, maar geen van beiden is dat. Als je op zoek bent naar een VPN, is PIA een geweldige keuze om uit te testen.

Vraag: Is PIA goed voor torrenting?

EEN: Ja, PIA is een van de beste opties voor torrenting. Uw torrents worden gecodeerd en beveiligd zonder dat gegevens worden geregistreerd. Alle top-VPNS zijn geweldig voor torrenting, maar we raden het gebruik van VPN's met de hoogste snelheden en extra beveiligingen aan.

Vraag: Wat is de veiligste VPN-service?

EEN: De veiligste VPN-service is NordVPN omdat deze dubbele codering biedt. Dit komt met een opoffering, omdat twee keer versleutelen de serversnelheid kan vertragen. Elke top-VPN is relatief veilig zolang deze niet logt en daadwerkelijke codering biedt. De meest onveilige VPN's bieden u gratis een VPN.

Vraag: Wie bezit PIA VPN?

EEN: London Trust Media is eigenaar van PIA. De CEO is Ted Kim en de oprichter is Andrew Lee.

Vraag: Wat is een VPN-kill-schakelaar?

EEN: Een VPN-kill-schakelaar is een van de belangrijkste functies die een VPN kan hebben. Wat het doet, is detecteren wanneer uw werkelijke IP-adres wordt blootgesteld en verbreekt vervolgens automatisch uw verbinding. Deze functie alleen kan ervoor zorgen dat uw IP-adres nooit wordt blootgesteld aan kwaadwillende personen.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me