VyprVPN Review 2020 – 4e beste keuze – Testresultaten voor snelheid + beveiliging

Als je op zoek bent naar een beetje positief nieuws over de VPN-service-industrie, zul je deze review leuk vinden.


VyprVPN is meer dan alleen een cool logo. En vergis je niet, het is een uitzonderlijk cool logo. Dit in Zwitserland gevestigde bedrijf is al lang genoeg actief om een ​​reputatie te verwerven voor het leveren van hoogwaardige service.

VyprVPN onderscheidt zich van andere VPN-bedrijven doordat zij elke server in hun netwerk bezitten. Dit betekent dat ze volledige controle over de beveiliging hebben en verbazingwekkende snelheden bieden.

Blijf lezen. Dit is een van de goede.

vyprvpn-logo

VyprVPN Overzicht

FeaturesInformation
Usability: Makkelijk te gebruiken
Logbeleid: Nulregistratiebeleid
Servergrootte: 700 ++ servers
Server distributie: 70 ++ locaties
Ondersteuning: 24/7 Live Chat Ondersteuning
torrenting: toegestaan
streaming: toegestaan
VPN-protocol en codering: OpenVPN-protocol, PPTP, IPSec en L2TP; AES 256-bit codering
Hoofdkwartier: Zwitserland
Prijs: $ 3,75 / maand
Officiële website: https://www.vyprvpn.com

Bedrijfsgeschiedenis

Het moederbedrijf van VyprVPN is Gouden Kikker.  ��

Golden Frog heeft een reputatie opgebouwd als pionier op het gebied van online privacy. Ze doen dit al sinds het internet begon.

Golden Frog werd opgericht in 1994. De oprichting van het bedrijf was een reactie op het Room 641a-incident. Dat kwam aan het licht het National Security Agency onderzocht Amerikaanse burgers illegaal, wat ze deden door de netwerkkabels van AT aan te boren&T.

Volgens rapporten bracht Golden Frog dit onder de aandacht van de FCC. Hun doel was om het beveiligingsprobleem openbaar te maken. Hoewel ze een klacht bij de FCC indienden, werd hun klacht genegeerd. Dus namen ze de moedige beslissing om het heft in eigen handen te nemen.

Sindsdien is het moederbedrijf achter VyprVPN een leider in de strijd voor internetprivacy. Ze hebben een reputatie opgebouwd als een van de 's werelds beste VPN's vanwege het werk dat ze op dit gebied hebben gedaan.

VyprVPN Pro's

 • Hoge snelheden
 • Verbeterde beveiliging
 • Betrouwbaarheid
 • Chameleon-protocol om VPN-blokkering te verslaan
 • Zelfstandig en zelf beheerd servernetwerk
 • Makkelijk te gebruiken applicatie die op verschillende platforms en apparaten werkt
 • Schakel de schakelaar uit om uw privacy te beschermen
 • Geen logboekbeleid
 • Torrenting toegestaan

Plannen en prijzen

De meeste VPN-services bieden een gratis abonnement met beperkte services en een betaald abonnement dat meer services biedt. VyprVPN is anders omdat ze meerdere betaalde plannen hebben in tegenstelling tot een one-size-fits-all-abonnement.

Het basisabonnement biedt:

 • Onbeperkte gegevens
 • Maximaal drie verbindingen

VyprVPN-prijsplannenAls u het plan voor het hele jaar koopt, is het $ 60 of $ 5 per maand. Hetzelfde abonnement kost je $ 9,95 per maand als je het koopt met een maandelijks abonnement.

Het premium plan biedt:

 • Vijf gelijktijdige verbindingen
 • Kameleon-protocol
 • VyprVPN Cloud

Als u het plan voor het hele jaar koopt, is het $ 80 of $ 6,67 per maand. Een maandelijks abonnement kost $ 12,95 per maand.

Er zijn voor- en nadelen aan het hebben van basis- en premiumabonnementen. Positief is dat u alleen betaalt voor wat u nodig hebt. VyprVPN biedt een eerlijke prijs voor hun diensten. Het nadeel van het basisplan is dat u betaalt voor een VPN, maar dat u niet alle services krijgt die het bedrijf biedt.

Het enige goede ding over VyprVPN is dat al hun pakketten worden geleverd met een gratis proefperiode van drie dagen. Tijdens de proefperiode kunt u de service gebruiken zonder bandbreedtebeperking. Het is belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. VyprVPN geeft onder geen enkele omstandigheid restituties. Daarom raden we u aan om te profiteren van de driedaagse proef en de service zo grondig mogelijk te testen. Als je je eenmaal hebt vastgelegd in je plan, kun je niet meer terug.

Als je de proefservice niet leuk vindt, is het annuleren van je VPN eenvoudig. gewoon:

 • Log in op de URL van uw configuratiescherm
 • Klik onder accounts op "Service annuleren"
 • Geef een reden voor de annulering

vyprvpn factureringsprocesVyprVPN staat betaling met PayPal, AliPay en belangrijke creditcards toe. Er is geen optie om een ​​anonieme betaling te doen met behulp van cryptocurrency of cadeaubonnen, zoals sommige andere VPN's. Dit kan een bron van zorg zijn voor personen die op zoek zijn naar een VPN die volledige privacy biedt.

De zakelijke optie die VyprVPN biedt, is een beetje duurder, maar het is perfect voor ondernemers, journalisten en personen die in het buitenland werken. Het geeft u toegang tot het werken met uw team op meerdere servers of in de cloud.

Positief is dat het feit dat VyprVPN geen restituties biedt, betekent dat er geen schaduwrijk of twijfelachtig restitutiebeleid is. Er zijn geen verborgen kosten en geen trucs om te annuleren. Vind het leuk als je het koopt, want je zit er een jaar aan vast.

Kun je vertrouwen op VyprVPN?

VyprVPN en haar moederbedrijf, Golden Frog, zijn toegewijd om hun klanten de ultieme privacy te bieden. Daarom vestigen zij hun bedrijf in Zwitserland. Het VPN en eventuele klantgegevens worden beschermd door Zwitserse gegevenswetten.

hoe vyprvpn werktZwitserland is een land dat bekend staat om privacy- en gegevensbeschermingswetten. Het maakt deel uit van de nationale structuur. Zwitserland is een onafhankelijk land. Ze behoren niet tot de EU, ze zijn neutraal in veel politieke zaken en ze behoren niet tot 5 ogen of 14 ogen surveillance.

Dit is een van de redenen waarom Zwitserland werd gekozen als de thuisbasis van dit bedrijf. De eigenaren van VyprVPN komen uit Texas en zijn fervent voorstanders van online privacy en massabewaking.

Als het gaat om privacy, onderscheidt VyprVPN zich omdat ze hun VPN-servernetwerk bezitten en beheren. Er zijn geen derde partijen. VyprVPN heeft 100% controle over alle hardware, de code en het netwerk waarop hun platform draait.

Een aantal goede VPN's zal een DNS van derden gebruiken. Dit is problematisch omdat derden uw DNS-aanvragen kunnen loggen, waardoor ze toegang hebben tot uw browsegeschiedenis. VyprVPN beschermt uw DNS-aanvragen door ze te coderen en snuffelen door derden te voorkomen.

Als er een strafrechtelijk onderzoek is, werkt Golden Frog samen met wetshandhavingsinstanties. Ze vereisen een dagvaarding voordat ze informatie geven die hun klanten zou identificeren. Ze beweren slechts een minimale hoeveelheid informatie te verstrekken om de klant te identificeren en niets meer. Golden Frog kan hun klanten wettelijk niet vertellen of ze door overheidsinstanties worden onderzocht.

Het registratiebeleid van VyprVPN

VyprVPN hecht waarde aan het beschermen van uw privacy via het beveiligde netwerk.

vyprvpn privacylogboek

Staat VyprVPN torrents toe?

vpn torrentingGolden Frog maakt zijn Zwitserse wortels waar. In het privacybeleid is het duidelijk dat ze het grootste respect hebben voor de privacy van hun gebruikers. Als gevolg hiervan wordt al het verkeer gelijk behandeld. Dit betekent dat VyprVPN kan worden gebruikt voor torrents. Het bedrijf raadt gebruikers aan om binnen de grenzen van de auteursrechtwetten van hun land te blijven.

VyprVPN heeft snelle servers. Dit is de sleutel tot een naadloze torrent-ervaring. Torrenting is toegestaan ​​op alle VyprVPN-servers. Er zijn geen bandbreedtebeperkingen en er is geen limiet op het schakelen tussen servers. VyprVPN heeft meer dan 700 servers en meer dan 200.000 IP-adressen tot zijn beschikking.

De kameleonfunctie van VyprVPN zorgt ervoor dat gecodeerd verkeer lijkt op reguliere SSL. Dit maakt het eenvoudiger voor u om firewalls en andere software te omzeilen die is ontworpen om VPN's te blokkeren.

Het bedrijf gebruikt AES - 256 om verkeer te coderen. Dit betekent dat alle informatie die u verzendt of ontvangt onbreekbaar is door brute force-aanvallen.

Hoe snel is VyprVPN?

VyprVPN claimt, net als de meeste VPN-services, de snelste ter wereld te zijn. Volgens onze test is dat echter niet helemaal waar. Het goede is dat alleen omdat ze niet de snelste ter wereld zijn, niet betekent dat ze slecht zijn. We waren zelfs blij met de snelheden die deze service biedt.

Bij het selecteren van de dichtstbijzijnde server was het resultaat:

vyprvpn snelheid resultaat

Je kunt duidelijk zien dat zelfs tijdens het gebruik van VyprVPN, de downloadnummers snel genoeg zijn voor het bladeren en streamen van video in high definition. Dit is misschien niet je go-to-service voor torrents, maar zoals we zullen bespreken, is torrenting niet altijd een goed idee met deze service.

VyprVPN biedt snelheden die dicht bij een geen VPN-verbindingssnelheid liggen. Dit stelt het op één lijn met, zo niet beter dan de meerderheid van de best presterende VPN's.

Klantenservice van VyprVPN

Sommige bedrijven zien klantenondersteuning als een onnodige uitgave. Goede bedrijven zien klantenondersteuning als een investering in hun klanten. De enige manier om een ​​goed gevoel te krijgen voor de klantenondersteuning van een bedrijf, is door met hen te communiceren. We hebben een reeks vragen opgelegd om een ​​beter beeld te krijgen van hoe VyprVPN klantondersteuning ziet.

vyprvpn ondersteuning chatWe houden van het feit dat u kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar contact opnemen met hun klantenondersteuning via de live chat-functie op hun website.

VyprVPN neemt klantenondersteuning serieus. Wanneer u een VPN gebruikt, koopt u niet alleen de service. U hebt iemand nodig die u de klantenondersteuning of technische ondersteuning biedt die u nodig hebt wanneer u deze nodig hebt.

VyprVPN biedt geen telefonische ondersteuning. Hun live chat-optie is echter snel en effectief. Ze behandelen uw problemen in realtime.

VyprVPN biedt ook support ticketing vanuit de app. Er is een ticketsysteem verbonden met hun livechat. Ze hebben een ondersteuningsteam dat hulp biedt op hun forum. In elk opzicht toont VyprVPN aan dat ze zich zorgen maken over het welzijn van hun klanten en klantenondersteuning als een ingewikkeld onderdeel van hun algemene bedrijfsmodel zien.

Waar zijn de servers van VyprVPN gevestigd?

VyprVPN-serverlocatiesVyprVPN heeft meer dan 70 serverlocaties over de hele wereld.

Al hun servers bieden IP's die geolocatie hebben op basis van de stad die wordt vermeld. Er zijn twee manieren waarop VyprVPN dit doel bereikt. Of hun server bevindt zich fysiek op de locatie of ze gebruiken een virtuele server, waardoor het lijkt alsof ze zich op die locatie bevinden.

VyprVPN heeft meestal geen fysieke servers in landen met een restrictief internetbeleid. In plaats daarvan stellen hun virtuele servers hen in staat om de coderingsgateway uit de handen van gevaarlijke overheden te houden en gebruikers in die landen toegang te bieden tot IP.

Soms zullen ze virtuele servers gebruiken om nieuwe locaties te testen met als doel te bepalen waar nieuwe fysieke servers moeten worden ingezet op basis van klantgebruik. De drie doelen die VyprVPN heeft wanneer ze locaties voor hun servers selecteren, zijn prestaties, beveiliging en IP-locatie.

Er zijn een aantal factoren waarmee VyprVPN rekening houdt bij het selecteren waar hun fysieke servers moeten worden geplaatst of waar virtuele servers moeten worden geplaatst. Ongeacht waar de infrastructuur zich bevindt, belooft VyprVPN alleen klantinformatie fysiek op te slaan in Zürich, Zwitserland. Dit is waar hun bedrijf fysiek is gevestigd en is opgenomen.

Apparaat- en platformondersteuning

vyprvpn ondersteunde osVyprVPN biedt ondersteuning voor een aantal apparaten. Deze omvatten Mac, Windows, Android en een hele reeks andere services en applicaties.

VyprVPN biedt een VPN-router-app en deze is zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Zodra de app op uw router staat, kunt u er een aantal apparaten op aansluiten. Dit vergroot de kracht van uw abonnement. Als u een abonnement hebt voor drie apparaten, telt uw router slechts als één.

Elk apparaat in uw huis dat verbinding maakt met uw router heeft echter de voordelen van een VPN. U kunt opgeven of een bepaald apparaat een gecodeerde of niet-gecodeerde verbinding heeft.

Conclusie

Over het algemeen zijn we erg tevreden over VyprVPN en we raden het ten zeerste aan.

Het heeft snelheid, een twee niveaus prijzen, een service die de mogelijkheid om overal te werken in de wereld, uitstekende klantenservice, en een kill-schakelaarfunctie. VyprVPN bevat een solide ervaring die ervoor zorgt dat uw gegevens veilig en beveiligd blijven zonder snelheid en betrouwbaarheid op te offeren.

vyprvpn-logo

Nu we een grondig punt hebben gemaakt, erkennen we dat we hebben verschillen in verwachtingen en prioriteiten. Terwijl de meerderheid van jullie misschien de handen naar beneden wil, meest veilige VPN, enkelen kunnen nog steeds op zoek zijn naar een voordeliger oplossing. Hoe het ook zij, we weten dat enkelen van jullie nog steeds niet onder de indruk zijn. Gelukkig zijn er op dit punt in de wedstrijd nog maar een paar kanshebbers over NordVPN en Surfshark. Dus we willen graag dat je onze zorgvuldig beoordeelde bespreking doorneemt beste VPN kiest en daar kun je je kampioen kiezen.

Uiteindelijk kunt alleen u beslissen wie uw winnaar is.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me