Pregled ExpressVPN – najboljša izbira za hitrost in varnost

Do zdaj vam bodo morda očitali branje mnenj o storitvah VPN, ki niso v skladu s hype. Ampak zdaj lahko odložite zdravila proti slabosti, ker je to dobro.

ExpressVPN ima visok ugled in želeli smo ugotoviti, ali je zaslužen ali ne. Konkretno:

 • Kako hiter je ta VPN v resnici
 • Če se je zgodilo, če gre za deblokiranje pretočnih storitev
 • Če je res tako varen, kot vsi pravijo, da je
 • Če je resnično vreden denarja

Na internetu je veliko hitrostnih preizkusov, ki pravijo, da ima ExpressVPN stalno visoke hitrosti. Številni ljudje, ki prisegajo na ExpressVPN, so zanesljiv način za dostop do vsebine z omejenim prenosom Geo. Sliši se super. A to smo si morali ogledati sami. Preizkusili smo ga. Tukaj smo našli.

Pregled

Ko ti obiščite spletno mesto ExpressVPN, takoj vidiš, kaj ponujajo. Obljubljajo hitri strežniki VPN v več kot 90 državah. Obljubljajo, da bodo takoj odklenili aplikacije in spletna mesta, ki jih imate radi. Pravijo, da zagotavljajo varno in anonimno brskanje in 24 ur na dan sedem dni v tednu storitev za stranke s podporo za klepet v živo.

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Enostaven za uporabo
Politika beleženja: Brez pravilnikov o dnevnikih
Velikost strežnika: 3000+ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 94 držav
Podpora: 24/7 podpora za klepet v živo
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Dovoljeno
VPN protokol in šifriranje: 256-bitni AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Sedež: britanski Deviški otoki
Cena: 6,67 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://www.expressvpn.com/
Prosim ExpressVPN:
 • Enostaven za uporabo app
 • Velike hitrosti
 • expressvpn zavarovan30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Funkcija delitve predorov
 • Deluje s storitvenimi storitvami
 • 24 ur na dan sedem dni v tednu podporo za klepet v živo
Cons:
 • Dražje od konkurence
Lastnosti:
 • Odklene vsebino po vsem svetu
 • 148 lokacij strežnika
 • Vgrajena funkcija hitrostnega preizkusa
 • Prijave za vsako napravo
 • 256 bitna AES enkripcija
 • Brez dnevnikov dejavnosti ali dnevnikov povezav
 • Zakrivanje naslova IP
 • Anonimno brskanje
 • OpenVPN in drugi protokoli
 • Zelo znanje DNS

Lahko zaupate ExpressVPN?

ExpressVPN je podjetje s sedežem na Deviških otokih. Najdete lahko informacije o podpredsedniku podjetja, njegovem vodji za komunikacije in še nekaj drugih članih skupine. Vendar pa večina njihove ekipe raje deluje anonimno. O tem bomo govorili nekoliko kasneje.

izrecno vpn politiko zasebnosti

ExpressVPN ima zelo strogo politiko brez beleženja. Podatke o svoji politiki zasebnosti določijo z jasnim in enostavno razumljivim jezikom. Če rečem, ExpressVPN shranjuje nekatere vaše podatke. Na primer, shranijo različico aplikacije, ki jo uporabljate, poročila o zrušitvah, e-poštni naslov, ki ga uporabljate pri prijavi na storitev, ko se lahko uspešno povežete, in državo izvora svojega ponudnika internetnih storitev..

Jasno je, da vaš naslov IP ne shranjujejo. Hranijo tudi lokacijo, s katero se povežete, in količino podatkov, ki jih uporabljate v njihovem VPN-ju.

Pri naročanju na storitev ExpressVPN morate uporabiti ime in e-poštni naslov. Vendar pa je oboje lahko ponarejeno, če to želite.

načini plačila expressvpn

Medtem ko to počnejo razen običajnih oblik plačila, kot so kreditne kartice in PayPal, imate tudi možnost uporabe anonimnih oblik plačila, vključno z Bitcoini. To pomeni, da lahko kupite ExpressVPN na povsem anonimen način. To ni funkcija zasebnosti, ki je na voljo v mnogih storitvah VPN višjega cenovnega razreda.

Kdo torej vodi ExpressVPN? Tam ni dovolj informacij. Ko Googlu pošljete poštni naslov za ExpressVPN, ugotovite, da se podjetje nahaja nekje na britanskem Deviškem otoku Tortola

Podpredsednik podjetja Harold Li je navedel, da je njihovo ustanovitelji podjetja so se odločili, da iz varnostnih razlogov ne bodo razkrivali svoje osebne identitete. Menijo, da vodenje podjetja brez javno soočenih lastnikov daje dodatno raven varnosti in zaščite uporabnikom.

Pošteno povedano, smo na ograji glede tega, ali je za uporabnike, ki vodijo ExpressVPN, v najboljšem interesu uporabnika, da se tam postavijo in stopijo ter bodo odgovorni za izdelek ali če s svojo anonimnostjo zagotavljajo večje zaščita za svoje stranke.

Kako hiter je ExpressVPN? Testirali smo in to je… hitro

Na spletnem mestu ExpressVPN nenehno opazite izjave, kot sta "hitra" in "hitra", in težko se je vprašati, ali pretiravajo. Kot uveljavljen ponudnik VPN je povsem naravno, da pričakujemo, da bodo hitro zagotavljali hitrost. Vse manj kot to bi bilo razočaranje.

Večkratni preskusi hitrosti dokazujejo, da ExpressVPN izpolnjuje hype. Imajo hitro hitrost prenosa in nalaganja. In hitrosti so bile skladne pri številnih testih.

hitrostni preskusi hitrosti hitrosti

Enostavnost uporabe

ExpressVPN je naredil veliko delo, s čimer je njihov izdelek postal preprost za uporabo. Ima logično postavitev in je intuitiven.

Vzemite le nekaj sekund, da dobite ležaje in VPN boste sposobni uporabljati kot profesionalni. Za razliko od drugih VPN-jev, ki imajo zemljevid in druge podatke, na katere lahko kliknete, ima ExpressVPN zelo preprost vmesnik za eno ploščo. Obstaja velik gumb za vklop in izklop, ki vam omogoča povezavo in prekinitev povezave z VPN.

postavitev vmesnika expressvpn

Zložljivi meni na levi strani vam omogoča dostop do vseh funkcij aplikacije. Vse je točno tam, kjer bi pričakovali, da bo ob uporabi tega izdelka.

Lahko se odločite, ali želite, da se ExpressVPN zažene ob zagonu sistema Windows, lahko omogočite ali onemogočite stikalo za internetni izklop in lahko izberete protokol VPN, ki ga želite uporabiti. Če niste dobro seznanjeni z različnimi protokoli VPN, je običajno, da to možnost pustite samodejno.

ExpressVPN bo samodejno izbral pametno lokacijo glede na vašo fizično lokacijo. Vendar gumb Izberi lokacijo prikaže vrsto mest in držav, med katerimi lahko izbirate. Če je poleg države puščica, lahko s puščico kliknete puščico. Ta spustni meni vam bo zagotovil določena mesta v državi in ​​vam omogočil večji nadzor nad VPN strežniki, s katerimi se povezujete.

Združljivost OS

To je še eno področje, kjer ExpressVPN resnično sije. Ponujajo združljivost s standardnimi platformami, vključno z napravami iOS, Windows in Android. Vendar ExpressVPN podpira tudi vaš PlayStation, vaš Xbox, vaš Apple TV in deluje celo na vaši Amazon Fire TV. Če želite namestiti razširitev brskalnika, naj bo to na Safari, Firefox ali Chrome, vam ExpressVPN to omogoča. Obstaja celo možnost namestitve usmerjevalnika.

aplikacije expressvpn

Hkratne povezave

S samo eno naročnino ExpressVPN se lahko istočasno povežete v treh napravah. To vključuje povezovanje prek virtualnih strojev in usmerjevalnikov. Tako bi lahko imeli ExpressVPN na usmerjevalniku doma in ščitil vso družino, ko so doma, in še vedno imate dve drugi povezavi, ki ju lahko uporabite, če ste v službi ali potujete.

Kje so strežniki ExpressVPN?

izrazite vektor lokacije vpn strežnikov

ExpressVPN ima več kot 1.500 strežnikov v 94 državah po vsem svetu.

Ko obiščete njihovo stran s podatki o strežniku, lahko dobite natančne informacije o tem, v katerih protokolih lahko delujejo različni strežniki, pa tudi o mestih, v katerih so strežniki nastavljeni.. ExpressVPN se lahko pohvali s strežniki na skoraj vseh celinah.

V Združenem kraljestvu je več strežnikov, pa tudi v Združenih državah. Nevtralne lokacije glede zasebnosti, kot so Panama, Bahami in otoki Man, so dom strežnikov ExpressVPN.

Ali podpira ExpressVPN Torrenting?

Ena od izstopajočih stvari pri ExpressVPN je, da je odličen VPN za stranke, ki iščejo velike hitrosti med deljenjem datotek in nalaganjem hudournikov. Številni posamezniki, ki želijo uporabljati programe za skupno rabo datotek z VPN, ugotovijo, da njihova hitrost močno vpliva. Ponudniki internetnih storitev lahko povezavo izpustijo, zato je počasna. Z uporabo VPN, kot je ExpressVPN, boste težavo rešili tako, da boste dobili varno šifriran tunel za uporabo interneta.

expressvpn hudourništvo

Kako varna je ExpressVPN?

Poleg skrivanja IP naslova in mešanja prometa z drugimi uporabniki ExpressVPN šifrira vaš internetni promet. To pomeni, da je ne bodo brale tretje osebe, vključno z vašim ponudnikom internetnih storitev ali lokalnim operaterjem Wi-Fi.

ExpressVPN lahko to doseže z uporabo AES s 256 bitnimi tipkami. To je isti standard šifriranja, ki ga uporablja vlada ZDA. To je tudi šifrirni standard, ki ga uporabljajo varnostni strokovnjaki po vsem svetu.

expressvpn varnostPovedano drugače, vaši podatki se šifrirajo s šifrirnim ključem, ki vsebuje 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560,000,000,000,000,000,000,000.000.000 možnih kombinacij. Tudi če bi vsi najmočnejši računalniki na planetu ves svoj čas namenili poskusu dešifriranja vaših podatkov, bi potrebovali več milijard let. Tako je ExpressVPN varen.

ExpressVPN ponuja številne protokole VPN, ki zagotavljajo raven varnosti med vašim računalnikom in strežnikom VPN, ki ga izberete. ExpressVPN vam omogoča enostavno izbiro protokola VPN, ki ga boste uporabili. Ker pa večina ljudi ne razume razlike med možnostmi protokola VPN, je običajno najbolje, da izberete samodejno, kar bo ExpressVPN omogočilo izbiro protokola, ki je primeren za omrežje, ki ga uporabljate.

Podpora

ExpressVPN ponuja tri glavne načine za podporo. Izkoristite lahko navodila za odpravljanje težav, dobite navodila ali se lahko pogovarjate s človekom prek sprotnega klepeta v živo.

podpora za expressvpn

expressvpn klepet v živo

Možnost 24/7 klepeta v živo je, kjer ExpressVPN resnično sije. Ne glede na zastavljeno vprašanje, njihova skupina strokovnjakov je pripravljena dati natančen odgovor, če se nanaša na njihov izdelek. Imeli smo težavo pri povezovanju z Netflixom. V klepetu smo zastavili vprašanje o tem, in nas smo usmerili do strežnikov, ki so dovolili dostop do Netflixa.

Imeli smo vprašanje o namestitvi ExpressVPN-a na usmerjevalnik. Dobili smo informacije o namestitvi programske opreme ExpressVPN na naš obstoječi usmerjevalnik in dobili smo informacije o tem, kam lahko gremo kupiti usmerjevalnik, ki je že imel nameščeno vdelano programsko opremo.

Obstaja več učnih videov, ki vam po korakih prikazujejo, kako odpraviti težave ali namestiti VPN na različne naprave. ExpressVPN ponuja zvezdno podporo, ki je nismo videli pri nobeni drugi VPN, ki smo jo pregledali.

Ali ExpressVPN deluje z ameriškim Netflixom?

Neposredni odgovor je pritrdilen. Vendar pa to ne deluje z Netflixom zunaj okvira. Ko smo prvič poskusili dostopati do ameriške vsebine na Netflixu s pomočjo ExpressVPN, smo dobili strašno kodo napake.

expressvpn netflix povezati

Sprva smo bili osupli, ker ima ExpressVPN velik ugled, da se je sposoben prebiti preko omejitev Geo, ki jih uporablja Netflix. Zato smo se obrnili na podporo strankam in hitro so nas sprejeli skozi korake, ki smo jih morali upoštevati. Če želite izvedeti, obstajajo določeni strežniki, ki jih ExpressVPN uporablja za dostop do Netflixa v Združenih državah Amerike. Ko so nam rekli, kateri strežnik izbrati, smo uživali v ZDA Netflix, Amazon Prime, Hulu in celo YouTube brez omejitev Geo.

Cenitev

Kot smo že na začetku omenili, ExpressVPN je dražja od mnogih drugih priljubljenih VPN-jev, ki so danes na trgu.

ekspresne cene

Enomesečni načrt bo stal 12,95 USD. Šestmesečni načrt bo stal 9,99 USD na mesec. 12-mesečni načrt bo stal 8,32 dolarja na mesec. Dlje kot boste kupili naročnino, nižja bo mesečna naročnina. Dodatni stroški ExpressVPN so zato, ker se podjetje osredotoča na zagotavljanje najbolj zanesljive platforme na trgu. Želijo, da imajo njihove stranke vrhunsko in varno izkušnjo. Ne borijo se za konkurenco z najcenejšim brez imena VPN tam.

30 dnevno jamstvo za vračilo denarjaGlede na to, ExpressVPN strankam ponuja načine, kako zaslužiti brezplačno storitev VPN. Na primer, obstaja referenčni program. Za vsako stranko, ki jo sklicujete na ExpressVPN, ki se dejansko prijavi, zaslužite 30 dni brezplačne storitve.

Za ExpressVPN lahko plačujete z večjimi kreditnimi karticami, PayPal-om, Bitcoinom in številnimi mednarodno sprejetimi oblikami plačila.

ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni s storitvijo iz katerega koli razloga.

Zaključek

ExpressVPN je neverjeten izdelek, ki je dobro zasnovan. Ponuja zvezdno varnost, neverjetne zmogljivosti in fantastično storitev za stranke. Odlično deluje s storitvenimi storitvami, kot sta Netflix in Prime Video, in uporablja najnovejšo varnost in zasebnost.

ExpressVPN se lahko izogne ​​cenzuri v državah, kot sta Kitajska in Turčija. ExpressVPN ne vodi dnevnikov dostopa, zato veste, da je vaša povezava zasebna, tudi kadar nalagate in prenašate.

ExpressVPN ni najcenejša storitev, ki jo boste našli. Vendar dobite tisto, za kar plačate. Obstaja več kot 140 lokacij strežnikov v več kot 90 državah. To pomeni, da imate zanesljive, hitre povezave, ne glede na to, kje se nahajate.

ExpressVPN podarimo 4,8 od 5 zvezdic.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me