Pregled IPVanish – vas resnično ščiti? Ugotovite …

Ne deluje s TOR? Oh, dvojica, kot pravite. Kaj si potem dober?

Če iščete navidezno zasebno omrežje ali VPN, bi lahko naredili slabše kot IPVanish. Ta sorazmerno zanesljiva storitev je nekoliko dostopna in se ponaša z izvrstno politiko »brez beleženja«. Vendar pa, počasne stopnje obremenitve, kot tudi nižja od zvezdniške podpore za stranke pomeni, da IPVanish ni najboljši VPN.

VPN je koristna storitev za vse, ki preživijo čas v virtualnem svetu. Surfanje z VPN vam to omogoča anonimno. Kar počnete v spletu, je usmerjeno prek VPN strežnika, zaradi česar je videti, kot da surfate z druge strani sveta..

ipvanish vpn diagram

To ščiti vaše osebne podatke, kot so številke vaše kreditne kartice in podatki bančnega računa. Poleg tega vam lahko omogoči dostop do drugače omejenih spletnih mest.

VPN lahko tudi pomaga, če želite uporabljati hudourniške strani ali dostop vsebino, zaklenjeno v regijo. Bistvo je, da uporaba VPN omogoča, da naredite praktično vse, kar vam je všeč, hkrati pa zaščitite svojo dejansko lokacijo in identiteto pred podvigi.

IPVanish se trži kot “najboljša svetovna VPN storitev”. To se ne pomeni pohvaliti, IPVanish pa zagotovo ima nekaj zelo dobrih lastnosti. Vendar pa obstajajo tudi drugi vidiki storitve preprečiti IPVanish resnično najboljši VPN.

Contents

IPVanish pregled

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Slab uporabniški vmesnik
Politika beleženja: Brez beleženja
Velikost strežnika: 1300 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 60+ držav
Podpora: 24-urni klepet v živo, prvi, prvi
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Omejeno
VPN protokol in šifriranje: OpenVPN, SOCKS5 in drugi; Šifriranje AES-256
Sedež: ZDA
Cena: 4,87 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://www.ipvanish.com

Cena

Storitve IPVanish običajno lahko mesečno kupite za 10 dolarjev na mesec. Če se prijavite za eno leto storitve, boste plačali približno 6,49 USD na mesec vnaprej. Trimesečni načrt sredi poti je mogoče kupiti za 8,99 USD na mesec.

ivanjske cene

IPVanish zagotavlja sedemdnevno garancijo vračila denarja. To ni najdaljše jamstvo za vračilo denarja v poslu, kar vas prisili, da se odločite v kratkem času. Če pa samo en mesec opravljate storitev, vam ne bo zmanjkalo veliko denarja, če se premislite po začetnem sedemdnevnem obdobju.

Lokacije strežnika IP Vanish

Podjetje ima odlično pokritost strežnikov z več kot 1.000 VPN strežniki, razporejenimi v 60 državah. Zavedajte se, da se večina njihovih strežnikov nahaja v ZDA in Evropi, druge pa v Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Indiji. Če se zgodi, da IPVanish nima strežnika relativno blizu vašega lokalnega območja, bo to pomenilo počasnejši kot običajno časi nalaganja in prenosa.

ipvanish strežniki

Kljub temu je to an impresivno število strežnikov, kar lahko pomaga pri uravnoteženju težav s hitrostjo nekaterih uporabnikov. Omeniti velja, da drugi ponudniki VPN dosegajo višji rezultat glede na skupno hitrost, zato če je to za vas kritična metrika, je morda pametno poiskati drugega ponudnika.

Dobra združljivost

IPVanish se lahko uspešno uporablja z iOS, Windows, Mac, Android, Linux in drugimi platformami. Usmerjevalniki lahko podobno delujejo s tem VPN-jem. Družba ima zasnovan namenske aplikacije za glavne platforme tako da imajo sofisticirani uporabniki možnost ročne nastavitve konfiguracije na določenih napravah.

Slab uporabniški vmesnik

Ena od znamk proti IPVanish se nanaša na to ne je zelo uporabniku prijazen. Tisti, ki prej niso uporabljali VPN-ja, ga lahko mistificirajo prvikrat, ko ga poskusijo uporabiti.

kako deluje proxy diagramTo je žal, še posebej v primeru brezplačnega spletnega proxyja SOCKS5 storitve. S protokolom proxy strežnika lahko uporabniki izkoristijo prednosti anonimnost VPN brez zahteve po prenosu programske opreme na njihove naprave. Tako bodo osebni podatki in vaš IP naslov dokaj skriti, hkrati pa tudi zagotavljajo hitrejša storitev.

Če je pravilno uporabljen, je ta spletni proxy lahko močno orodje. Ključnega pomena je upoštevati, da proxy ne more zagotoviti enake ravni varnosti in zasebnosti, kot jo lahko nudi pravi VPN. To pomeni, da a SxyKS5 spletni proxy ni nujno najboljše sredstvo za zaščito.

Na žalost lahko nekdo, ki ni posebej tehnično podprt, verjame, da je spletni proxy SOCKS5 primeren za vse njihove potrebe po zasebnosti. IPVanish zagotavlja malo napotkov kolikor je uporaba spletnih proxyjev priporočljiva.

Varnost

Kljub temu IPVanish ima močna varnost. Kot večina najbolj priporočljivih VPN-jev se zanašajo na šifrirni protokol AES-256. To od večine ščiti vaše osebne podatke brutalni napadi.

šifriranje aes-256

Politika beleženja

Ko gre za VPN-je, ljudje pričakujte večinoma anonimno izkušnjo. To pomeni, da lahko potujejo na skoraj katero koli spletno mesto, ki ga želijo, ne da bi kdo spremljal svoje gibanje. V idealnem primeru bi “kdorkoli” vključeval samega ponudnika storitev VPN.

V skladu s tem mnogi ponudniki VPN oglašujejo, da imajo ponudnika nobene politike „beleženja“, kar pomeni, da zgodovine brskalnika ne hranijo nikjer na svojih strežnikih. Medtem ko mnogi ponudniki VPN trdijo, da ne vodijo dnevnikov, to pogosto ne drži.

IPVanish je ena od izjem tega pravila. Opisujejo “strogo politiko proti zbiranju dnevnikov povezav in dejavnosti.” To je dobre novice za vse, ki jih skrbi vzdrževanje pristna zasebnost na spletu.

Ni združljivosti s TOR

tor proti vpn grafikonuEden izmed slabe strani izbire IPVanish je, da je ni združljiv z mrežo Orion. To omrežje, ki ga včasih imenujemo TOR, je zasnovano za usmerjanje vašega spletnega prometa prek različnih strežnikov, kar v bistvu onemogoča, da bi kdo sledil kje ste in kje ste bili.

TOR je a drugi sloj varnosti za tiste, ki se morajo za vsako ceno zaščititi. Za mnoge uporabnike VPN je pomemben element, ki svoje identitete prikriva iz moči, ki so. Na žalost, TOR ni mogoče uporabiti z IPVanish.

Slaba podpora strankam

Drugo področje, kjer IPVanish zaostaja, je podpora strankam. Oglaševano kot 24/7/365, uporabniška izkušnja tega preprosto ne potrdi. Podporni sistem deluje na osnovi “prvi, prvi servis” in standardni čas čakanja je daljši od 48 ur. Če potrebujete VPN, ki zagotavlja resnično podporo med dnem, potem to ni storitev za vas.

Medtem ko ima IPVanish zagotovo veliko unovčilnih lastnosti, mi ne priporočam kot naš najbolj ocenjen VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me