VyprVPN pregled 2020 – 4. najboljša izbira – rezultati hitrosti in varnosti

Če ste iskali nekaj pozitivnih novic o industriji storitev VPN, vam bo ta pregled všeč.


VyprVPN je več kot le kul logotip. In ne bo pomote, gre za izjemno kul logotip. To švicarsko podjetje posluje dovolj dolgo, da si je pridobilo ugled pri zagotavljanju visokokakovostnih storitev.

VyprVPN se od drugih VPN podjetij razlikuje po tem, da imajo vsak svoj strežnik v svojem omrežju. To pomeni, da imajo popoln nadzor nad varnostjo in ponujajo neverjetne hitrosti.

Kar naprej branje. Ta je ena izmed dobrih.

logotip vyprvpn

Pregled VyprVPN

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Enostaven za uporabo
Politika beleženja: Politika ničelnega beleženja
Velikost strežnika: 700 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 70 ++ lokacij
Podpora: 24/7 podpora v živo
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Dovoljeno
VPN protokol in šifriranje: OpenVPN protokol, PPTP, IPSec in L2TP; 256-bitno šifriranje AES
Sedež: Švica
Cena: 3,75 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://www.vyprvpn.com

Zgodovina podjetja

Matična družba VyprVPN je Zlata žaba.  ��

Zlata žaba si je ustvarila sloves pionirja na področju spletne zasebnosti. To počnejo že od začetka interneta.

Zlata žaba je bila ustanovljena leta 1994. Ustanovitev podjetja je bila odziv na incident Room 641a. To je razkrilo nacionalna varnostna agencija je nezakonito opravljala anketiranje državljanov ZDA, kar so storili s prisluškovanjem v omrežne kable AT&T.

Po poročilih je Golden Frog to opozoril na FCC. Njihov cilj je bil objaviti varnostno vprašanje. Čeprav so na FCC vložili pritožbo, je bila njihova pritožba prezrta. Tako so se odločno odločili, da bodo stvari vzeli v svoje roke.

Od takrat je matično podjetje za podjetje VyprVPN vodilno v boju za internetno zasebnost. Ustvarili so si ugled enega izmed najboljše VPN-je na svetu zaradi dela, ki so ga opravili na tem področju.

Prospr

 • Velike hitrosti
 • Večja varnost
 • Zanesljivost
 • Chameleon protokol za preprečevanje blokiranja VPN
 • Samostojno in samostojno strežniško omrežje
 • Enostavna aplikacija, ki deluje na različnih platformah in napravah
 • Funkcija stikala Kill za zaščito vaše zasebnosti
 • Pravilnik brez dnevnika
 • Torrenting dovoljeno

Načrti in cene

Večina storitev VPN ponuja brezplačen načrt z omejenimi storitvami in plačljiv načrt, ki ponuja več storitev. VyprVPN se razlikuje po tem, da imajo več plačljivih načrtov v nasprotju z načrtom, ki ustreza vsem.

Osnovni naročninski načrt določa:

 • Neomejeno podatkov
 • Do tri povezave

VyprVPN Načrti cenČe načrt kupite za celo leto, znaša 60 dolarjev ali 5 USD na mesec. Isti načrt vas bo stal 9,95 USD na mesec, če ga kupite z mesečno naročnino.

Premijski načrt določa:

 • Pet hkratnih povezav
 • Kameleonski protokol
 • VyprVPN oblak

Če načrt kupite za celo leto, znaša 80 USD ali 6,67 USD na mesec. Mesečna naročnina vas bo stala 12,95 USD na mesec.

Obstajajo prednosti in slabosti, če imate osnovne in premium naročninske načrte. S pozitivne strani plačate le tisto, kar potrebujete. VyprVPN ponuja pošteno ceno za svoje storitve. Slaba stran osnovnega načrta je, da plačujete VPN, vendar ne dobivate vseh storitev, ki jih ponuja podjetje.

Dobra stvar pri VyprVPN je, da imajo vsi njihovi paketi tridnevno brezplačno preskusno različico. Med preskusom boste lahko uporabljali storitev brez omejitve pasovne širine. Pomembno je prebrati drobni tisk. Družba VyprVPN v nobenem primeru ne vrača nobene vrste vračila. Zato vam priporočamo, da izkoristite tridnevno preskušanje in preizkusite storitev čim bolj temeljito. Ko se enkrat zavežete svojemu načrtu, ne bo več nazaj.

Če vam preskusna storitev ni všeč, je preklic VPN-ja enostavno. Preprosto:

 • Prijavite se v URL nadzorne plošče
 • Pod računi kliknite »Prekliči storitev«
 • Navedite razlog za preklic

vyprvpn postopek zaračunavanjaVyprVPN omogoča plačilo s PayPal, AliPay in večjimi kreditnimi karticami. Ni možnosti, da opravite anonimno plačilo s kriptovalutami ali darilnimi karticami, kot nekatere druge VPN. To bi lahko povzročalo skrb za posameznike, ki iščejo VPN, ki zagotavlja popolno zasebnost.

Možnost poslovanja, ki jo ponuja VyprVPN, je nekoliko dražja, vendar je kot nalašč za podjetnike, novinarje in posameznike, ki delajo v tujini. Omogoča vam dostop do dela z vašo ekipo na več strežnikih ali v oblaku.

S pozitivne strani dejstvo, da VyprVPN ne ponuja vračila, pomeni, da ni senčne ali vprašljive politike vračila. Ni skritih pristojbin in nobenih trikov za preklic. Všeč mi je, če ga kupiš, ker se z njim držiš leto.

Lahko zaupate VyprVPN?

Podjetje VyprVPN in njegova matična družba Golden Frog se zavezujeta, da bosta svojim strankam zagotovila največjo zasebnost. Zato svoje podjetje temeljijo v Švici. VPN in vsi podatki o strankah so zaščiteni s švicarsko zakonodajo o podatkih.

kako deluje vyprvpnŠvica je država, ki je znana po zakonih o zasebnosti in varstvu podatkov. Je del nacionalne strukture. Švica je neodvisna država. Ne pripadajo EU, nevtralni so v številnih političnih zadevah in ne spadajo v nadzor 5 oči ali 14 oči.

To je eden od razlogov, da je bila Švica izbrana za dom tega podjetja. Lastniki družbe VyprVPN so iz Teksasa in so zavzeti zagovorniki spletne zasebnosti in množičnega nadzora.

Kar zadeva zasebnost, VyprVPN izstopa, ker je lastnik in upravljanje svojega strežniškega omrežja VPN. Tretjih oseb ni. VyprVPN ima stoodstotni nadzor nad vso strojno opremo, kodo in omrežjem, na katerem deluje njihova platforma.

Številni dobri VPN bodo uporabljali tretji ponudnik DNS. To je problematično, ker lahko tretje osebe beležijo vaše zahteve DNS, kar jim omogoča dostop do vaše zgodovine brskanja. VyprVPN varuje vaše zahteve DNS tako, da jih šifrira in preprečuje, da bi jih nenadno zaslišali.

Če obstaja kriminalistična preiskava, Zlata žaba sodeluje z organi pregona. Pred dajanjem podatkov, ki bi prepoznali njihove stranke, zahtevajo sodni poziv. Trdijo, da zagotavljajo le minimalno količino informacij za identifikacijo stranke in nič več. Zlata žaba po zakonu ne more povedati svojim strankam, če jih preiskujejo vladni organi.

Pravilnik o beleženju družbe VyprVPN

VyprVPN se zavezuje k varovanju vaše zasebnosti prek svojega varnega omrežja.

dnevnik zasebnosti vyprvpn

Ali VyprVPN dovoljuje hudournike?

vpn hudourništvoZlata žaba živi do svojih švicarskih korenin. V politiki zasebnosti je jasno, da zelo spoštujejo zasebnost svojih uporabnikov. Kot rezultat, se ves promet obravnava enako. To pomeni, da lahko VyprVPN uporabljamo za hudournike. Družba priporoča, da uporabniki ostanejo v mejah zakonov o avtorskih pravicah, ki urejajo njihovo državo.

VyprVPN ima hitre strežnike. To je ključno za brezhibno izkušnjo mučenja. Torrenting je dovoljen na vseh VyprVPN strežnikih. Ni omejitev pasovne širine in ni omejitev pri preklopu strežnika. VyprVPN ima na voljo več kot 700 strežnikov in več kot 200.000 naslovov IP.

Kameleonova funkcija VyprVPN naredi šifriran promet kot običajni SSL. Tako boste lažje obšli požarne zidove in drugo programsko opremo, zasnovano za blokiranje VPN-jev.

Podjetje uporablja AES - 256 za šifriranje prometa. To pomeni, da kakršne koli informacije, ki jih pošljete ali prejmete, ne morejo preboleti napadi grobe sile.

Kako hiter je VyprVPN?

Kot večina večine VPN storitev, je tudi VyprVPN najhitrejši na svetu. Vendar po našem testu to ni povsem res. Dobra stvar je, da to, da niso najhitrejši na svetu, še ne pomeni, da so slabi. Pravzaprav smo bili zadovoljni s hitrostmi, ki jih zagotavlja ta storitev.

Pri izbiri najbližjega strežnika je bil rezultat:

rezultat hitrosti vyprvpn

Jasno vidite, da so tudi med uporabo aplikacije VyprVPN številke za prenos dovolj hitre za brskanje in pretakanje videoposnetkov v visoki ločljivosti. To morda ni vaša go-to storitev za hudournike, vendar kot bomo razpravljali, hudourništvo ni vedno dobra ideja s to storitvijo.

VyprVPN ponuja hitrosti, ki so blizu hitrosti brez VPN. To ga postavlja na prvo mesto, če ne boljše kot večina najbolj uspešnih VPN-jev.

Služba za stranke družbe VyprVPN

Nekatera podjetja vidijo podporo strankam kot nepotreben strošek. Dobra podjetja na kupce podpirajo naložbo. Edini način za dober občutek za podporo strankam podjetja je interakcija z njimi. Postavili smo vrsto vprašanj, da bi dobili boljši občutek o tem, kako VyprVPN gleda na podporo strankam.

vyprvpn klepet s podporoVšeč nam je dejstvo, da to lahko stopite v stik z njihovo podporo strankam 24 ur na dan, sedem dni v tednu, 365 dni v letu prek funkcije za klepet v živo na njihovi spletni strani.

Podpora strankam VyprVPN jemlje resno. Ko uporabljate VPN, ne kupujete samo storitve. Potrebujete nekoga, ki vam bo nudil podporo strankam ali tehnično podporo, ki jo potrebujete, ko jo potrebujete.

VyprVPN ne ponuja telefonske podpore. Vendar je njihova možnost pogovora v živo hitra in učinkovita. Vaše težave obravnavajo v realnem času.

Podjetje VyprVPN ponuja tudi vstopnice za podporo iz aplikacije. Na njihov klepet v živo je povezan sistem vozovnic. Imajo skupino za podporo, ki nudi pomoč na njihovem forumu. VyprVPN na vsak način kaže, da so zaskrbljeni za dobro počutje svojih strank in da podporo strankam vidi kot zapleten del njihovega celotnega poslovnega modela.

Kje so strežniki VyprVPN?

Lokacije strežnika VyprVPNVyprVPN ima več kot 70 lokacij strežnikov po vsem svetu.

Vsi njihovi strežniki ponujajo IP-je, ki so geografsko locirani glede na mesto, ki je na seznamu. VyprVPN dosega ta cilj na dva načina. Ali je njihov strežnik fizično nameščen na lokaciji ali uporablja virtualni strežnik, kar daje videz, da je nameščen na tej lokaciji.

VyprVPN običajno nima fizičnih strežnikov v državah, ki imajo omejevalne internetne politike. Namesto tega jim njihovi virtualni strežniki omogočajo, da šifrirni prehod shranijo iz rok nevarnih vlad in uporabnikom v teh državah v državah IP dostopajo do IP-ja..

Včasih bodo navidezne strežnike uporabljali kot način preizkušanja novih lokacij s ciljem, da se odločijo, kje naj bodo novi fizični strežniki nameščeni glede na uporabo stranke. Trije cilji, ki jih ima VyprVPN, ko izberejo lokacije za svoje strežnike, so zmogljivost, varnost in lokacija IP.

Ob izbiri, kje naj bodo fizični strežniki ali kam umeščajo virtualne strežnike, VyprVPN upošteva številne dejavnike. Ne glede na to, kje se infrastruktura nahaja, VyprVPN obljublja, da bo podatke o strankah shranjeval samo fizično v Zürichu, Švica. Tu je njihovo podjetje fizično locirano in vključeno.

Podpora za naprave in platforme

vyprvpn podpira osVyprVPN ponuja podporo za številne naprave. Sem spadajo Mac, Windows, Android in cel kup drugih storitev in aplikacij.

VyprVPN ponuja aplikacijo za usmerjevalnik VPN, ki jo je zelo enostavno nastaviti in uporabljati. Ko je aplikacija na vašem usmerjevalniku, lahko nanjo priključite več naprav. To poveča moč vaše naročnine. Če imate naročnino za tri naprave, vaš usmerjevalnik šteje le za eno.

Vendar pa bo vsaka naprava v vašem domu, ki se poveže z usmerjevalnikom, uživala v prednostih VPN. Lahko določite, ali bo imela določena naprava šifrirano ali nešifrirano povezavo.

Zaključek

Na splošno smo zelo zadovoljni s podjetjem VyprVPN in toplo priporočamo.

Ima hitrost, a dvotirne cene, storitev, ki zagotavlja zmožnost dela kjer koli na svetu, zvezdna podpora strankam, in a ubiti stikalo funkcijo. VyprVPN ima trdno izkušnjo, ki bo zagotovila varno in varno podatke, ne da bi morali žrtvovati hitrost in zanesljivost.

logotip vyprvpn

Kolikor smo natančno opredelili, to tudi priznavamo imamo razlike v pričakovanjih in prioritetah. Medtem ko si večina od vas morda želi spuščanje rok, najbolj varen VPN, nekaj bi jih še lahko iskalo stroškovno učinkovitejši rešitev. Ne glede na to, kar vemo, vemo, da nekaj vas še vedno ostaja brez nadzora. Na srečo je na tej točki tekme ostalo le nekaj nasprotnikov NordVPN in Surfshark. Zato bi radi, da poiščete naš skrbno pregledan pregled najboljši VPN in tam lahko izberete svojega prvaka.

Na koncu lahko samo vi odločite, kdo je vaš zmagovalec.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me