Zasebni dostop do interneta – ena izmed najbolj zanesljivih možnosti za varno brskanje

Najti VPN, ki se nam zdi priporočljiv, je nekako kot spotakniti se po svetem gralu v supermarketu v predelu čipsa. Presenetljivo


Zasebni dostop do interneta (PIA) je zaupanja vreden ponudnik VPN, ki si je ustvaril pozitiven ugled, saj na prvo mesto postavljajo zasebnost in zaupnost svojih strank. Kot take, oni ne hranite dnevnikov uporabe uporabnikov.

PIA ponuja dostop do več kot 3000 strežnikov. Zasebni dostop do interneta se lahko uporablja v napravah Android, Windows, Linux, Mac OSx in na večini pametnih naprav.

Evo, zakaj nam je to podjetje všeč.

Zasebni pregled zasebnega dostopa do interneta

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Preprosto
Politika beleženja: Ni pravilnika o beleženju
Velikost strežnika: 3.300 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 33 držav
Podpora: Klepetajte
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Omejeno
VPN protokol in šifriranje: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP in PPTP;
Sedež: ZDA
Cena: 3,33 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://www.privateinternetaccess.com

Osnove njihovega plačilnega in naročniškega načrta

PIA ponuja prilagodljive cene, ki uporabnikom omogočajo nakup mesečne, letne ali dvoletne naročnine. Dlje ko se naročite, cenejša bo vaša mesečna cena. Na primer, plačilo mesečne naročnine je 6,99 USD. Plačilo dvoletne naročnine zniža ceno na 2,91 dolarja na mesec.

Možnosti plačila vključujejo PayPal, kreditne kartice in stotine darilnih kartic, od Best Buy kartic do Walmart kartic do Starbucks kartic in še več. Sprejete so tudi kripto valute, kot sta Bitcoin in Z-Cash.

OPOMBA:

Če plačujete za dveletno naročnino, ste z izdelkom dve leti. To je super VPN in prepričani smo, da vam bo všeč. Kljub temu vas priporočamo, da ta pregled preberete do konca, da boste razumeli, kaj storitev ponuja. Ne pozabite, da PIA ponuja sedemdnevno garancijo za vračilo denarja. Torej lahko izdelek preizkusite sedem dni in dobite denar nazaj, če želite.

Zasebne funkcije za dostop do interneta

V zadnjih nekaj letih je PIA podvojila njihovo velikost, hkrati pa ohranila solidne zmogljivosti. Njihov ključ do uspeha je omejevanje lokacij, kjer dodajajo nove strežnike.

Storitev je odličen VPN za Netflix in druga spletna mesta, kot sta HBO in YouTube. Medtem ko nimajo enake globalne pokritosti kot drugi dražje storitve, države, ki jih pokrivajo, obsegajo veliko občinstvo.

Ne glede na to, ali plačujete mesečno, dvoletno ali letno, boste še vedno imeli iste zaščite, in sicer:

  • Neomejena pasovna širina
  • Zaščiten račun VPN
  • Podpora za P2P in VoIP
  • Hkrati povežite pet naprav
  • Več prehodov VPN
  • Vključen proxy SOCKS5
  • PPTP, Open VPN in L2tp / IPSec

Možnost prilagajanja načina šifriranja s stiskanjem roke in metoda preverjanja pristnosti podatkov pomeni, da lahko ustvarite popolna mešanica varnosti in hitrosti. PIA je opremljena s stikalom kill, ki prekine podatke, če VPN pade. DNS zaščito pred uhajanjem in konfiguracije za posredovanje vrat lahko enostavno spremenite na portalu za stranke.

Hitrost in preizkus tesnosti IP

Pri PIA so hitrosti povezave hitre. Zagotavljajo gigabitne strežnike tier-1. Opazili smo majhen padec povprečne hitrosti povezave, ko smo primerjali hitrost z izklopljenim VPN. Ko smo testirali britanski testni strežnik, ki je bil v Združenih državah Amerike, je prišlo do majhnega padca hitrosti testiranja. Vendar smo menili, da je to posledica geo-bližine v primerjavi z zmogljivostjo VPN.

S pomočjo ipleak.net smo ugotovili, da obstajajo ni puščanja DNS. Z uporabo test-ipv6.com smo ugotovili ni puščanja IPv6. Nazadnje smo iskali puščanje WebRTC in bili prijetno presenečeni, da nismo našli nobenega.

Varnost

PIA si je zgradila velik ugled zaradi svoje politike brez zapisovanja. Ne vodijo dnevnikov in ne zbirajo podatkov o prometu. Šele ko bodo prejeli veljavno sodno odločbo, bodo vladi posredovali podatke o naročnini. Ponosni so, da strankam ponujajo varnost in anonimnost, saj imajo na tisoče strežnikov in uporabljajo skupne IP-je, nameščene na nekaj lokacijah.

PIA priporoča, da stranke, ki iščejo večjo anonimnost, uporabljajo anonimna e-poštna sporočila, plačujejo z Bitcoin ali uporabljajo drugo anonimno obliko plačila. Kot smo že omenili, celo sprejemajo darilne kartice več sto trgovcev kot obliko anonimnega plačila.

Dinamično skrivanje IP je na voljo v številnih državah. Z algoritmom Blowfish CBC je brskanje po spletu varno, tudi v delih spleta, ki se jim zdi nevarno (Preberite več: Osebni podatki Dark Web). Njihov hiter Wi-Fi in integriran požarni zid ponuja napredne možnosti filtriranja.

Torrenting

Ali želite VPN, ki ne bo preprečil hudourništva? V tem primeru je PIA odlična izbira. Ne spremljajo in ne omejujejo povezav. To vključuje deljenje datotek z vrstniki. To pomeni, da lahko uporabljate katerega koli odjemalca za hudournike in želite biti prepričani, da vaš račun ne bo blokiran, niti da bo povezava prekinjena. PIA prav tako velja za enega najboljših VPN-jev za hudournike.

Da bi bilo jasno, zasebni dostop do interneta ne pravi, da podpirajo hudourništvo. Vendar pravijo, da bo podprt P2P. PIA je spoštovana, ker je hudourniku prijazen VPN. So dobra izbira, če želite opraviti skupno rabo datotek.

Dobro znana uglednost

V svetu VPN-jev vaš ugled pomeni vse. PIA ima enega izmed najbolj brezhiben sloves v poslu. V igri so od leta 2010. Leta 2012 so prejeli nagrado za najbolj stabilen VPN. To je prestižna nagrada na tem področju. PIA se pogosto pojavlja na seznamu najboljših VPN-jev. Dejstvo, da PIA posluje že toliko let, je varna izbira.

Dejstvo, da ima PIA sedež v ZDA, nekaj skrbi. To je zato, ker imajo ZDA zakoni o nadzoru nad zasebnostjo ki so veliko strožje od tistega, kar vidite v drugih razvitih državah. In kot smo že omenili, se lahko PIA odreče uporabniških podatkov, če ima vlada ustrezne naloge. Ker pa PIA ne vodi dnevnikov, jih imajo zelo malo za delitev z organi, če jih pridejo iskat.

To nas ne moti, ker Podjetje PIA je odprto in odprto glede sedeža v Združenih državah Amerike. Drugi VPN-ji poskušajo skriti svojo lokacijo. Preglednost PIA in dejstvo, da ne shranjujejo dnevnikov, nam dajeta zaupanje, da je VPN varen.

PREDNOSTI

 Številne prilagodljive možnosti za šifriranje
 Na različnih platformah so na voljo enake možnosti
 Dnevniki se ne hranijo
 Sprejema kripto valute, darilne kartice, kreditne kartice, PayPal in druge ne-sledljive oblike plačila
 Sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja
 Konkurenčne cene

SLABOSTI

Nekateri strežniki so lahko nasičeni
Podpora strankam, dobavljena prek e-pošte
Ni združljivo z Netflixom

Končne misli

Na trgu je na tisoče VPN-jev. Vsi ti hrepenijo po vašem poslu. To lahko privede do nekaterih VPN-jev, ki veliko obljubljajo, vendar ponujajo malo.

Zato resnično cenimo poštenost, preprostost in preglednost, ki jih ponuja zasebni dostop do interneta. Njihova dobro implementirana šifriranje in ničelna politika zapisov v povezavi s cenovno ugodnejšo ceno sta nekaj razlogov priporočite to storitev VPN.

Pogosta vprašanja

V: Ali je PIA dober VPN?

A: Da, PIA je zelo dober VPN. Na naši lestvici zaseda peto mesto za uglednimi podjetji. To ni popoln VPN, vendar noben od njih ni. Če nakupujete po VPN-ju, je PIA odlična izbira za preizkus.

V: Ali je PIA dobra za hudourništvo?

A: Da, PIA je ena najboljših možnosti za hudourništvo. Vaši hudourniki bodo šifrirani in varni brez zapisovanja podatkov. Vsi vrhunski VPNS so odlični za hudournike, vendar priporočamo uporabo VPN-jev z najhitrejšo hitrostjo in dodatno zaščito.

V: Katera je najvarnejša storitev VPN?

A: Najvarnejša storitev VPN je NordVPN, saj ponuja dvojno šifriranje. To pride z žrtvovanjem, saj lahko dvakrat šifriranje upočasni hitrost strežnika. Vsak zgornji VPN je razmeroma varen, dokler se ne prijavi in ​​ponuja dejansko šifriranje. Najbolj nevarna VPN so tista, ki vam ponujajo brezplačno VPN.

V: Kdo je lastnik PIA VPN?

A: London Trust Media je lastnik PIA. Generalni direktor je Ted Kim, ustanovitelj pa Andrew Lee.

V: Kaj je stikalo za uničenje VPN-ja?

A: Stikalo za uničenje VPN je ena najpomembnejših lastnosti, ki jo lahko ima VPN. Dejansko zazna, ko je izpostavljen vaš dejanski naslov IP, nato pa samodejno prekine povezavo. S to funkcijo lahko zagotovite, da vaš IP naslov ni nikoli izpostavljen zlonamernim.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me