Частен достъп до Интернет – един от най-надеждните възможности за безопасно сърфиране

Намирането на VPN, което ние се чувстваме удобно да препоръчаме, е нещо като препъване през Светия Граал в супермаркета в пътеката за чипове. изненадващ

Частният достъп до Интернет (PIA) е надежден доставчик на VPN, който изгради положителна репутация, тъй като поставя на първо място личния живот и конфиденциалността на своите клиенти. Като такива те те не запазвайте регистрационни файлове на потребителите.

Разпространен в 24 държави, PIA предлага достъп до повече от 3000 сървъра. Частният достъп до Интернет може да се използва на Android, Windows, Linux, Mac OSx и на повечето умни устройства.

Ето защо тази компания ни харесва.


Преглед на частния интернет достъп за частен достъп

FeaturesInformation
ползваемост: лесно
Политика на регистрация: Няма политика за регистрация
Размер на сървъра: 3 300 ++ сървъра
Разпределение на сървъра: 33 държави
Поддържа: Чат
Torrenting: Позволен
Streaming: ограничен
VPN протокол и криптиране: OpenVPN, SOCKS5 прокси, IPSec / L2TP и PPTP;
Централно управление: САЩ
Цена: $ 3.33 / месец
Официален уебсайт: https://www.privateinternetaccess.com

Основите на техния план за плащане и абонамент

PIA предлага гъвкаво ценообразуване, което позволява на потребителите да купуват месечен, годишен или двугодишен абонамент. Колкото по-дълго се абонирате, толкова по-евтина ще бъде месечната Ви ставка. Например плащането на абонамент за месец на месец е 6,99 долара. Плащането за двугодишния абонамент намалява цената до $ 2,91 на месец.

Опциите за плащане включват PayPal, кредитни карти и стотици карти за подаръци, вариращи от карти Best Buy до Walmart карти до Starbucks карти и други. Крипто валути като Bitcoin и Z-Cash също се приемат.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Ако платите за двугодишния абонамент, вие сте останали с продукта две години. Това е страхотно VPN и сме сигурни, че ще ви харесат. Все пак ви препоръчваме да прочетете този отзив докрай, за да разберете какво предлага услугата. Не забравяйте, че PIA предлага седемдневна гаранция за връщане на парите. Така че можете да тествате продукта за седем дни и да получите парите си обратно, ако искате.

Частни функции за достъп до Интернет

През последните няколко години PIA удвои размера си, като запази солидни показатели. Ключът им към успеха е ограничаването на местата, където те добавят нови сървъри.

Услугата е чудесен VPN за Netflix и други сайтове като HBO и YouTube. Макар че нямат същото глобално покритие като другите по-скъпи услуги, държавите, които покриват, обхващат голяма аудитория.

Независимо дали плащате месечно, двугодишно или годишно, все пак ще се възползвате от същите защити, а именно:

  • Неограничена честотна лента
  • Защитена VPN акаунт
  • P2P и VoIP поддръжка
  • Свържете едновременно пет устройства
  • Няколко VPN шлюза
  • SOCKS5 прокси в комплекта
  • PPTP, Open VPN и L2tp / IPSec

Възможността да персонализирате режима на криптиране на ръкостискане и метода за удостоверяване на данни означава, че можете да създадете перфектен микс от сигурност и скорост. PIA идва оборудван с ключ за убийство, който ще прекъсне данните, ако VPN отпадне. Защитата от течове на DNS и конфигурациите за пренасочване на портове могат лесно да се променят на портала на клиента.

Тест за скорост и IP теч

Скоростите на връзката са бързи с PIA. Те осигуряват гигабитни сървъри от първи ред. Забелязахме малък спад в средната скорост на връзката, когато сравнихме скоростта с изключен VPN. Когато тествахме британския тестов сървър, тъй като беше в Съединените щати, имаше малък спад в скоростта на тестване. Въпреки това, ние смятаме, че това се дължи на гео-близостта, за разлика от VPN работата.

Използвайки ipleak.net, установихме, че има няма течове на DNS. С помощта на test-ipv6.com открихме няма течове на IPv6. Накрая потърсихме течове на WebRTC и бяхме приятно изненадани, че не намерихме никакви.

Сигурност

PIA изгради добра репутация заради политиката си за нулева регистрация. Те не водят дневници и не събират данни за трафика. Едва когато получат валидно съдебно решение, те ще предоставят данни за абонамент на клиенти на правителството. Те се гордеят, че предлагат на клиентите сигурност и анонимност благодарение на това, че разполагат с хиляди сървъри и използват споделени IP-адреси, настанени на няколко места.

PIA препоръчва на клиентите, които търсят повишена анонимност, да използват анонимни имейли, да плащат с Bitcoin или да използват друга анонимна форма на плащане. Както споменахме по-рано, те дори приемат карти за подаръци от стотици търговци като форма на анонимно плащане.

Динамичното прикриване на IP е достъпно в редица страни. Алгоритъмът Blowfish CBC прави сърфирането в мрежата безопасно, дори в части от мрежата, които се считат за опасни (Прочетете още: Лични данни на Dark Web). Техният бърз Wi-Fi и интегрирана защитна стена предлага разширени опции за филтриране.

Torrenting

Искате ли VPN, което няма да попречи на порой? Ако го направите, тогава PIA е отличен избор. Те нито следят, нито ограничават връзките. Това включва съвместно споделяне на файлове. Това означава, че можете да използвате какъвто и да е торент клиент, който искате, и да сте сигурни, че акаунтът ви няма да бъде блокиран, нито връзката ви ще бъде спряна. Само за запис, PIA се счита и за един от най-добрите VPN за торент.

За да бъдем ясни, частният достъп до Интернет не казва, че те поддържат торент. Те обаче казват, че P2P ще се поддържа. PIA се уважава за това, че е VPN приятелски VPN. Те са добър избор, ако искате да направите споделяне на файлове.

Известна репутация

В света на VPN репутацията ви означава всичко. PIA има един от най-безупречната репутация в бизнеса. В играта са от 2010 г. През 2012 г. получиха наградата за най-стабилен VPN. Това е престижна награда в тази област. PIA често се показва в списъка на най-добрите VPN. Фактът, че PIA е в бизнеса от толкова години, го прави сигурен избор.

Фактът, че PIA е базиран в САЩ, притеснява някои. Това е така, защото Съединените щати имат закони за неприкосновеност на личния живот които са много по-строги от това, което виждате в други развити страни. И както споменахме, ако правителството има надлежни варанти, PIA може да се откаже от потребителските данни. Въпреки това, тъй като PIA не води журнали, те имат много малко за споделяне с властите, ако идват да търсят.

Това не ни притеснява, защото PIA е авангардна и отворена за базирането си в Съединените щати. Други VPN се опитват да скрият местоположението си. Прозрачността на PIA и фактът, че не съхраняват регистрационни файлове ни дава увереност, че VPN е защитен.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Множество персонализирани опции за криптиране
 Същите опции са налични на различни платформи
 Не се съхраняват дневници
 Приема криптовалута, подаръчни карти, кредитни карти, PayPal и други непроследими форми на плащане
 Седемдневна гаранция за връщане на парите
 Конкурентно ценообразуване

CONS

Някои сървъри могат да бъдат наситени
Поддръжка на клиенти, доставена по имейл
Не е съвместим с Netflix

Заключителни мисли

На пазара има хиляди VPN мрежи. Всички те се съгласяват за вашия бизнес. Това може да доведе до някои VPN, които обещават много, но предлагат малко.

Ето защо ние наистина оценяваме честността, простотата и прозрачността, предлагани от частния достъп до Интернет. Тяхното добре внедрено криптиране и нулева политика за регистрация в съчетание с по-евтината им цена са някои от причините, поради които ние препоръчайте тази VPN услуга.

Често задавани въпроси

Въпрос: Дали PIA е добра VPN?

A: Да, PIA е много добър VPN. В нашата класация той се нарежда като номер пет зад реномирани компании. Това не е перфектен VPN, но никой от тях не е такъв. Ако пазарувате за VPN, PIA е чудесен избор за тестване.

Въпрос: Добре ли е PIA за торент?

A: Да, PIA е един от най-добрите варианти за порой. Вашите торенти ще бъдат криптирани и защитени без вписване на данни. Всички топ VPNS са чудесни за торент, но препоръчваме да използвате VPN мрежи с най-бързи скорости и допълнителни защити.

В: Коя е най-сигурната VPN услуга?

A: Най-сигурната VPN услуга е NordVPN, тъй като предлага двойно криптиране. Това идва с жертва, тъй като преминаването през криптиране два пъти може да забави скоростта на сървъра. Всеки топ VPN е сравнително безопасен, стига да не се регистрира и предлага действително криптиране. Най-опасните VPN са тези, които ви предлагат VPN безплатно.

Въпрос: Кой е собственик на PIA VPN?

A: London Trust Media притежава PIA. Изпълнителен директор е Тед Ким, а основател е Андрю Лий.

Въпрос: Какво е превключвател на VPN?

A: Превключвателят за убиване на VPN е една от най-важните функции, които VPN може да има. Това, което прави, е да открие, когато действителният ви IP адрес е изложен и след това автоматично прекъсва връзката ви. Само тази функция може да гарантира, че вашият IP адрес никога не е изложен на злонамерен.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me