Честен поглед на чистия VPN – прочетете ПРЕДИ Купувате

Случвало ли ви се е да забележите, че понякога една компания, която е била много дълго време, не е непременно най-добрата, а просто ... стара? Пичове, прочетете вашата собствена политика за поверителност.

Основана през 2006 г., PureVPN е един от по-стари доставчици на услуги на пазара. Както ще видим с този преглед, това не означава непременно, че услугите на тази компания са най-добрите.

Въпреки че има доставчици, които не оценяват толкова добре, колкото PureVPN, вашата онлайн поверителност и анонимност не са неща, които трябва да бъдат изложени на риск, като се използва VPN, което е само „може би“ достатъчно добро. Вместо това е препоръчително да отидете с VPN с най-висок рейтинг, на който можете да се доверите, няма да ви подведе, когато се защитите е жизненоважно.

Прочетете, за да разберете повече.

Преглед на PureVPN

FeaturesInformation
ползваемост: Лесен за използване
Политика на регистрация: Съмнителна политика на сеч
Размер на сървъра: 2000 ++ сървъра
Разпределение на сървъра: 180 държави
Поддържа: Поддръжка за чат
Torrenting: Позволен
Streaming: Много ограничен
VPN протокол и криптиране: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP и PPTP; 256-битово криптиране AES
Централно управление: Хонг Конг
Цена: $ 3.33 / месец
Официален уебсайт: https://www.purevpn.com/

Какво е VPN?

Ако сърфирате в Интернет без VPN, значи сте беззащитен от всякакви лоши актьори. Може да срещнете злонамерен софтуер и вируси, да доведе до хаос и да доведе до загуба на данни. Също така може да предоставите достъп до вашата чувствителна, лична информация на хакери, крадци на самоличност и други.

какво е vpn

Сърфирането в мрежата с VPN означава, че когато сте онлайн, всичките ви данните се изпращат чрез криптиране до защитен сървър, който е собственост и се управлява от вашия доставчик на VPN. Това означава, че всички кибер злосторници няма да могат да следват движенията ви независимо от това къде се скитате онлайн.

Използването на VPN може да има и други предимства. Например, може да ви предостави достъп до уебсайтове това в противен случай би било ограничено или считано за опасно. Активистите използват VPN, за да заобиколят правителствените цензори, а някои хора трябва да ги разгледат съдържание, заключено за региона благодарение на здравия VPN.

Чисти локации на VPN сървъра

Когато PureVPN започна работа през 2006 г., те имаха само два сървъра. С повече от десетилетие зад тях сега рекламират, че имат повече от 2000 сървъра, които се намират в повече от 140 страни.

Местоположение на сървъра purevpn

Техните локации на VPN сървъри включват Северна, Централна и Южна Америка, заедно с Африка, Азия, Европа и Океания. Това е доста впечатляващо разпространение, което е белег в полза на PureVPN. Препоръчително е обаче да се отбележи, че те са със седалище в Хонг Конг. Благодарение на нарастващата сила на влиянието на Китай в региона, това не е непременно най-изгодното място за домашния офис на онлайн доставчик на поверителност.

Китай онлайн политиките са известни като дракони, Ето защо много от неговите граждани не биха се осмелили да пускат онлайн без да се възползват от VPN. Правителството на страната се стреми да наложи все по-големи ограничения за доставчици на VPN и да забрани на доставчиците, които не спазват това. Хонконг се радва на специален правен статут, който му дава автономия от много повече от Китай репресивни закони, но това е мътна ситуация, която в даден момент може да повлияе на поверителността на клиентите на PureVPN.

След като каза това, също така си струва да се отбележи, че PureVPN не е задължително да има физически сървъри във всяко от тези 140 места. В много случаи компанията използва вместо това виртуални сървъри. Тези сървъри се определят от софтуера. По същество един физически сървър може да съхранява множество виртуални сървъри, като по този начин изглежда, че са разположени на различни места. Потребителите, които искат да бъдат сигурни къде се насочват техните данни, може да не харесват тази функция.

Ценообразуване

PureVPN прави не предлагат безплатна пробна версия от неговия продукт, но можете да се възползвате от 31-дневна, 100-процентова гаранция за връщане на парите, ако платите за услугата и установите, че тя не отговаря на номинала.

Честен поглед на чистия VPN - прочетете ПРЕДИ Купувате

Основна месечна сметка PureVPN струва около $ 10,95 на месец. Едногодишен абонамент може да има за по-малко от 50 долара. Компанията провежда чести специални оферти, чрез които можете да получите ценови отстъпки при дву-, три- или дори петгодишни планове.

Допълнителни услуги са достъпни за допълнителни такси. Тези услуги могат да включват защитна стена, специален IP адрес и DDoS защита. Повечето от тези добавки пускат допълнителни два до три долара на месец, което може добавете значително към разходите си.

Характеристика

PureVPN предлага някои доста прилични функции като съвместимост с почти всякакви устройства и възможност за работа с всякакви рутери, стрийминг услуги и смарт телевизори. Той не предлага вътрешен TOR, така че това ще трябва да бъде допълнителна покупка, ако искате допълнителна част от защитата.

функции purevpn

Независимо от това, това са желани характеристики - когато работят. Лошата новина за PureVPN е това много от техните функции просто не са толкова надеждни. За някои функции, като превключвателя за убийство, работата „през повечето време“ не е достатъчно добра. Сложните потребители трябва да изискват повече надеждност.

Разочароваща скорост

Друга област, в която PureVPN оставя много да се желае, е тяхната скорост. Използването на който и да е VPN е длъжен да играе малко поразия със скорост, но скорост на костенурка с който PureVPN оперира е достатъчно, за да ви накара да искате да разкъсате косата си. Тестването показа, че най-бързите сървъри на PureVPN се движат със скорост от едва 35 от 100 Mbps.

резултат от теста за скорост на purevpn

Това не е светкавично време, така че ако очаквате вашето сърфиране да се движи със скорост и ефективност, тогава PureVPN може да не е подходящият избор за вас.

Политика за регистрация

Хората използват VPN мрежи, защото искат поверителност и анонимност, когато са онлайн. Съответно има смисъл някой, който използва VPN, да не се стреми към това, че тяхната VPN компания регистрира трафика си.

PureVPN твърди, че не водят никакви дневници за дейността на своите клиенти в продължение на много години. Доскоро повечето хора смятат, че крият нещо в дребния шрифт. Сега, когато те са одитирани от независимата американска одиторска компания Altius IT, можем да кажем с абсолютно сигурност, че PureVPN не съхранява всякакъв тип журнали, които (включително правителството) могат да бъдат проследени до потребител.

Поддръжка на клиенти

PureVPN прави не имат най-добрата репутация обслужване на клиенти, един от двамата. Много потребители отбелязаха онлайн, че се сблъскват с проблеми с услугата само за да им бъде предоставено отвличането от отдела за обслужване на клиенти, което води до голяма степен на неудовлетвореност.

поддръжка на платформа purevpn

заключение

Резултатът е, че докато PureVPN рекламира някои прилични функции на конкурентна цена, не винаги се доставя както е обещано. С бавна скорост, лошо обслужване на клиентите и ненадеждно изпълнение, има смисъл потърсете най-доброто VPN другаде.

Ако все още се оглеждате, направихме списък с най-добрите VPN услуги до 2020 г.. Ние направихме изследването за вас, всичко, което трябва да направите сега, е да погледнете на creme de la creme на всички VPN услуги.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me