ExpressVPN преглед – най-добрият избор за скорост и сигурност

Досега може би ви е писнало да четете отзиви за VPN услуги, които не отговарят на свръх. Но сега можете да оставите лекарствата против гадене, защото това е добро.


ExpressVPN има висока репутация и искахме да установим дали е заслужен или не. По-конкретно:

 • Колко бърз е този VPN всъщност
 • Ако се стигне до Hype, когато става дума за деблокиране на поточни услуги
 • Ако наистина е толкова сигурно, колкото всички казват, че е така
 • Ако наистина си струва парите

В интернет има много тестове за скорост, според които ExpressVPN има постоянно високи скорости. Има редица хора, които се кълнат в ExpressVPN като сигурен начин да получат достъп до съдържание с ограничено предаване на Geo. Звучи страхотно. Но трябваше да го видим сами. Опитахме го. Ето какво открихме.

Преглед

Когато ти посетете сайта ExpressVPN, веднага виждате какво предлагат. Те обещават бързи VPN сървъри в повече от 90 страни. Те обещават да деблокират незабавно приложенията и сайтовете, които обичате. Те казват, че осигуряват сигурно и анонимно сърфиране и 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата обслужване на клиентите с поддръжка на чат на живо.

FeaturesInformation
ползваемост: Лесен за използване
Политика на регистрация: Няма политика за регистрация
Размер на сървъра: 3000+ сървъра
Разпределение на сървъра: 94 държави
Поддържа: 24/7 поддръжка за чат на живо
Torrenting: Позволен
Streaming: Позволен
VPN протокол и криптиране: 256-битов AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Централно управление: Британски Вирджински острови
Цена: $ 6.67 / месец
Официален уебсайт: https://www.expressvpn.com/
Плюсове на ExpressVPN:
 • Лесно за използване приложение
 • Бързи скорости
 • expressvpn обезопасен30 дневна гаранция за връщане на парите
 • Функция за разделяне на тунели
 • Работи с услуги за стрийминг
 • 24 часа на ден седем дни в седмицата поддръжка на чат на живо
° Сдобавки:
 • По-скъпо от конкуренцията
Характеристика:
 • Отключва съдържание от цял ​​свят
 • 148 местоположения на сървъра
 • Вградена функция за тестване на скоростта
 • Приложения за всяко устройство
 • 256 битово AES криптиране
 • Няма дневници или дневници за връзка
 • Маскиране на IP адрес
 • Анонимно сърфиране
 • OpenVPN и други протоколи
 • Нулеви знания DNS

Можете ли да се доверите на ExpressVPN?

ExpressVPN е бизнес, който е базиран на Вирджинските острови. Можете да намерите информация за вицепрезидента на компанията, техния мениджър по комуникации и няколко други членове на екипа. Голяма част от екипа им обаче предпочита да работи в анонимност. Ще поговорим малко повече за това по-късно.

изрична политика за поверителност на vpn

ExpressVPN има много строга политика без регистрация. Те излагат детайлите на своята политика за поверителност, използвайки ясен и лесен за разбиране език. Като се има предвид, ExpressVPN съхранява част от вашата информация. Например те съхраняват версията на приложението, което използвате, отчети за сривове, имейл адреса, който използвате, когато се регистрирате за услугата, когато успеете да се свържете успешно, и държавата на произход на вашия интернет доставчик.

За да е ясно, те не съхраняват вашия IP адрес. Те също така съхраняват местоположението, към което се свързвате, и количеството данни, което използвате във вашата VPN.

ExpressVPN изисква да използвате име и имейл адрес, когато се абонирате за услугата. И двете обаче могат да бъдат фалшиви, ако това е, което искате.

начини на плащане expressvpn

Въпреки че правят, с изключение на традиционните форми на плащане, като кредитни карти и PayPal, също така имате възможност да използвате анонимни форми на плащане, включително биткойн. Това означава, че имате възможност да закупите ExpressVPN по напълно анонимен начин. Това не е функция за поверителност, която се предлага за много VPN услуги от висок клас.

И така, кой управлява ExpressVPN? Там няма достатъчно информация. Всъщност, когато в Google изпратите пощенския адрес за ExpressVPN, научавате, че компанията се намира някъде на Британския Вирджински остров Тортола

Вицепрезидентът на компанията Харолд Ли беше цитиран като каза, че техните основателите на компанията избраха да не разкриват личните си самоличности по причини за оперативна сигурност. Те смятат, че управлението на компанията без публично изправени собственици дава допълнително ниво на сигурност и защита на потребителите.

Съвсем честно казано, ние сме на оградата за това дали е в интерес на потребителя или не за лицата, които управляват ExpressVPN, да изложат лицето си там и да се изправят и да бъдат отговорни за продукта или ако чрез анонимността си те предоставят по-голямо защита за своите клиенти.

Колко бърз е ExpressVPN? Тествахме и това е ... Бързо

На уебсайта ExpressVPN постоянно виждате изявления като „свръхбързи“ и „високоскоростни“ и е лесно да се чудите дали те преувеличават. Като утвърден доставчик на VPN е естествено да очакваме от тях да осигуряват бързи скорости. Всичко по-малко от това би било разочароващо.

Множество тестове за скорост доказват, че ExpressVPN е в крак с hype. Те имат бързи скорости на изтегляне и качване. И скоростите бяха последователни в редица тестове.

Резултати от тестови скорости на expressvpn

Лесно използване

ExpressVPN свърши чудесна работа, за да направи продукта им лесен за употреба. Той има логическо оформление и е интуитивен.

Това отнема само няколко секунди, за да получите своите лагери и вие сте в състояние да използвате VPN като професионалист. За разлика от други VPN, които имат карта и друга информация, върху която можете да кликнете, ExpressVPN има много прост интерфейс за един панел. Има голям бутон за включване и изключване, който ви позволява да свързвате и прекъсвате връзката с VPN.

оформление на интерфейса expressvpn

Сгъваемото меню отляво ви дава достъп до всички функции на приложението. Всичко е точно там, където бихте очаквали да бъде, когато използвате този продукт.

Можете да решите дали искате ExpressVPN да се стартира, когато стартирате Windows, можете да активирате или деактивирате превключвателя на Internet kill и можете да изберете VPN протокола, който искате да използвате. Освен ако не сте много запознати с различни VPN протоколи, обикновено е най-добре да оставите тази опция автоматична.

ExpressVPN автоматично ще избере интелигентно местоположение въз основа на вашето физическо местоположение. Бутонът „Избор на местоположението“ обаче предлага редица градове и държави, от които можете да избирате. Ако има стрелка до страната, можете да щракнете върху стрелката, за да създадете падащо меню. Това падащо меню ще ви предостави конкретни градове в страната, като ви дава по-голям контрол върху VPN сървърите, към които се свързвате.

Съвместимост с OS

Това е друга област, в която ExpressVPN наистина блести. Те предлагат съвместимост със стандартните платформи, включително iOS, Windows и Android устройства. ExpressVPN обаче поддържа и вашата PlayStation, вашия Xbox, вашия Apple TV и дори работи на вашия Amazon Fire TV. Ако искате да инсталирате разширение за браузър, било то на Safari, Firefox или Chrome, ExpressVPN ви позволява да го направите. Има дори опция за инсталиране на рутер.

expressvpn приложения

Едновременни връзки

Само с един абонамент за ExpressVPN можете да се свързвате едновременно на три устройства. Това включва свързване чрез виртуални машини и рутери. Така че бихте могли да имате ExpressVPN на вашия рутер у дома, като защитавате цялото си семейство, когато те са вкъщи, и все още имате две други връзки, които можете да използвате, ако сте на работа или пътувате.

Къде са разположени ExpressVPN сървърите?

вектор за експресен vpn сървър местоположения

ExpressVPN има повече от 1500 сървъра в 94 страни по света.

Когато посетите страницата им с информация за сървъра, вие можете да получите точна информация за това кои протоколи могат да обработват различни сървъри, както и градовете, в които са настроени сървърите. ExpressVPN може да се похвали със сървъри на почти всеки континент.

В Обединеното кралство има редица сървъри, както и множество сървъри в Съединените щати. Неутрални местоположения, свързани с поверителността, като Панама, Бахамските острови и островите Ман, са дом на ExpressVPN сървърите.

Поддържа ли ExpressVPN Torrenting?

Едно от отличителните неща за ExpressVPN е, че той е страхотен VPN за клиенти, които търсят бързи скорости, докато споделят файлове и изтеглят торент. Много хора, които искат да използват програми за споделяне на файлове с VPN, установяват, че скоростта им е драстично засегната. Доставчиците на интернет услуги могат да заглушат връзката, правейки я бавна. Използването на VPN като ExpressVPN ще реши проблема, като ви даде сигурно криптиран тунел за използване в Интернет.

expressvpn torrenting

Колко сигурен е ExpressVPN?

В допълнение към скриването на вашия IP адрес, както и смесването на вашия трафик с други потребители, ExpressVPN криптира вашия интернет трафик. Това означава, че няма да бъде четено от трети страни, включително от вашия интернет доставчик или от вашия местен Wi-Fi оператор.

ExpressVPN е в състояние да постигне това, като използва AES с 256 битови клавиши. Това е същият стандарт за криптиране, който правителството на САЩ използва. Това е и стандартът за криптиране, използван от експерти по сигурността по целия свят.

expressvpn сигурностКазано по друг начин, вашите данни се криптират с помощта на ключ за криптиране, който има 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560,000,000,000,000,000,000,000,000 възможни комбинации. Дори ако всички от най-мощните компютри на планетата посветиха цялото си време на опитите да дешифрират вашите данни, това ще им отнеме милиарди години. Ето защо е защитен ExpressVPN.

ExpressVPN предлага редица VPN протоколи, осигуряващи слой сигурност между вашия компютър и VPN сървъра, който решите да използвате. ExpressVPN ви позволява лесно да изберете VPN протокола, който ще използвате. Въпреки това, тъй като по-голямата част от хората не разбират разликата между опциите на VPN протокол, обикновено е най-добре да изберете автоматично, което ще позволи на ExpressVPN да избере протокола, подходящ за мрежата, която използвате.

поддържа

ExpressVPN предлага три основни начина за получаване на поддръжка. Можете да се възползвате от ръководствата за отстраняване на проблеми, можете да получите инструкции или да говорите с човек чрез чат на живо в реално време.

поддръжка на expressvpn

expressvpn чат на живо

24/7 опцията за чат на живо е мястото, където ExpressVPN наистина блести. Независимо от въпроса, който поставяте, стига да се отнася до техния продукт, техният екип от експерти е готов да ви даде точен отговор. Имахме проблем с свързването с Netflix. Зададохме въпрос относно чата и бяхме насочени към сървърите, които предоставят достъп до Netflix.

Имахме въпрос относно инсталирането на ExpressVPN на рутер. Получихме информация за инсталирането на фърмуера на ExpressVPN на нашия съществуващ рутер и беше дадена информация за това къде можем да отидем да купим рутер, който вече е инсталирал фърмуера.

Съществуват редица инструкции за видеоклипове, които ви показват стъпка по стъпка как да отстранявате или инсталирате VPN на различни устройства. ExpressVPN предлага звездна поддръжка, която не сме виждали с нито един от другите VPN, които сме разгледали.

Работи ли ExpressVPN с US Netflix?

Директният отговор е „да“. Това обаче не работи с Netflix извън пазара. Когато за първи път се опитахме да осъществим достъп до американското съдържание в Netflix чрез ExpressVPN, получихме страховит код за грешка.

expressvpn netflix свързване

Отначало се объркахме, защото ExpressVPN има феноменална репутация за това, че успя да преодолее ограниченията на Geo, които Netflix използва. Затова се свързахме с поддръжката на клиентите и те бързо ни извървиха през стъпките, които трябваше да следваме. Елате да разберете, има определени сървъри, които ExpressVPN използва, за да позволят достъп до Netflix в Съединените щати. След като ни казаха какъв сървър да изберем, се наслаждавахме на US Netflix, Amazon Prime, Hulu и дори YouTube без гео ограничения.

Ценообразуване

Както споменахме в началото, ExpressVPN е по-скъп от много от другите популярни VPN мрежи на пазара днес.

експресно ценообразуване

Едномесечният план ще струва $ 12,95. Шестмесечен план ще струва $ 9,99 на месец. 12-месечен план ще струва 8,32 долара на месец. Колкото по-дълго закупите абонамент, толкова по-ниска ще бъде месечната Ви такса. Допълнителните разходи за ExpressVPN са, защото компанията се фокусира върху предоставянето на най-надеждната платформа на пазара. Те искат техните клиенти да имат превъзходно и сигурно изживяване. Те не се борят да се конкурират с най-евтиното без име VPN там.

30 дневна гаранция за връщане на паритеКато се има предвид, ExpressVPN предлага начини за клиентите да печелят безплатна VPN услуга. Например, има реферална програма. За всеки клиент, който се отнасяте за ExpressVPN, който всъщност се регистрира, печелите 30 дни безплатна услуга.

Можете да платите за ExpressVPN с помощта на основни кредитни карти, PayPal, Bitcoin и редица международно приети форми на плащане.

ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако по някаква причина не сте доволни от услугата.

заключение

ExpressVPN е невероятен продукт, който е добре проектиран. Той предлага звездна сигурност, невероятно представяне и фантастично обслужване на клиентите. Тя работи перфектно с стрийминг услуги като Netflix и Prime Video и използва най-новата съвременна сигурност и поверителност.

ExpressVPN е в състояние да избегне цензурата в страни като Китай и Турция. ExpressVPN не съхранява регистрационни файлове за достъп, така че знаете, че връзката ви е частна, дори когато торрент и изтегляте.

ExpressVPN не е най-евтината услуга, която ще намерите. Въпреки това, вие получавате това, което плащате. Има повече от 140 локации на сървъри в повече от 90 страни. Това означава, че имате надеждни, бързи връзки, независимо от това къде се намирате.

Ние даваме ExpressVPN 4.8 от 5 звезди.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me