Преглед на IPVanish – наистина ли ви защитава? Разбирам…

Не работи с TOR? О, двойката, която казваш. Какъв сте добър тогава?

Ако търсите виртуална частна мрежа или VPN, можете да направите по-лошо от IPVanish. Тази сравнително надеждна услуга е до известна степен достъпна и се отличава с отлична политика „без регистрация“. въпреки това, бавни скорости на натоварване, както и по-малко от звездната поддръжка на клиенти означават, че IPVanish не е най-добрият VPN.

VPN е полезна услуга за всеки, който прекарва време във виртуалния свят. Сърфирането с VPN ви позволява да го направите анонимно. Това, което правите онлайн, се маршрутизира през VPN сървър, което го прави да изглеждате като сърфирате от другата страна на земното кълбо.

ipvanish vpn диаграма

Това защитава вашите лични данни, като номера на кредитната ви карта и данните на банковата сметка. Освен това може да ви даде достъп до уеб сайтове с ограничен достъп.

VPN също може да бъде полезно, ако искате да използвате торент сайтове или достъп съдържание, заключено за региона. Въпросът е, че използването на VPN ви позволява да правите почти всичко, което харесвате, като същевременно защитавате действителното си местоположение и идентичност от сополи.

IPVanish се продава като „Най-добрата VPN услуга в света“. Това не означава, че IPVanish със сигурност има някои много добри характеристики. Има обаче и други аспекти на услугата, в които вярваме предотвратяване на IPVanish от истински най-добрият VPN.

Преглед на IPVanish

FeaturesInformation
ползваемост: Лош потребителски интерфейс
Политика на регистрация: Без регистрация
Размер на сървъра: 1300 ++ сървъри
Разпределение на сървъра: 60+ държави
Поддържа: Чат на първо място, първи сервиз 24/7 на живо
Torrenting: Позволен
Streaming: ограничен
VPN протокол и криптиране: OpenVPN, SOCKS5 и други; AES-256 криптиране
Централно управление: САЩ
Цена: $ 4.87 / месец
Официален уебсайт: https://www.ipvanish.com

цена

Обикновено можете да закупувате услугите на IPVanish за 10 долара на месец месечно. Ако се регистрирате за една година услуга, тогава ще плащате приблизително 6,49 долара на месец предварително. Тримесечен план в средата на пътя може да бъде закупен за $ 8,99 на месец.

ipvanish цени

IPVanish предлага седемдневна гаранция за връщане на парите. Това не е най-дългата гаранция за връщане на пари в бизнеса, която ви принуждава да вземете решение в кратък период от време. Ако обаче пролетите само за един месец от услугата, няма да ви изхабят много пари, ако промените решението си след първоначалния период от седем дни.

IP Vanish Server Locations

Компанията има отлично покритие на сървъра с повече от 1000 VPN сървъри, разпространени в 60 страни. Имайте предвид, че повечето им сървъри са разположени в САЩ и Европа, а други се намират в Азия, Близкия Изток и Индия. Ако не се случи IPVanish да има сървър сравнително близо до вашия локал, това ще означава по-бавни от обичайното време за качване и изтегляне.

ipvanish сървъри

Все пак това е ан впечатляващ брой сървъри, което може да помогне за балансиране на проблемите със скоростта за някои потребители. Заслужава да се отбележи, че други доставчици на VPN постигат по-високи резултати по отношение на общата скорост, така че ако това е критичен показател за вас, тогава може да е разумно да потърсите друг доставчик.

Добра съвместимост

IPVanish може да се използва успешно с iOS, Windows, Mac, Android, Linux и други платформи. Рутерите по подобен начин могат да работят с тази VPN. Компанията има проектиран специални приложения за основни платформи така че сложните потребители имат възможност ръчно да настроят конфигурацията си на конкретни устройства.

Лош потребителски интерфейс

Една от марките срещу IPVanish се отнася до него не като е особено удобна за използване. Тези, които не са използвали VPN преди това, могат да бъдат мистифицирани от него първите няколко пъти, когато се опитват да го използват.

как работи прокси диаграмаТова е жалко, особено в случай на безплатния уеб прокси сървър SOCKS5 на услугата. С протокол на прокси сървър е възможно потребителите да се възползват от анонимност на VPN без изискване за изтегляне на софтуер на техните устройства. Това запазва личната информация и вашия IP адрес доста добре скрити, като същевременно предоставя по-бързо обслужване.

Използван правилно, този уеб прокси може да бъде мощен инструмент. От съществено значение е да се отбележи, че проксито не може да предоставя същото ниво на сигурност и поверителност, както може да бъде осигурено от истински VPN. Това означава, че a Уеб прокси сървърът SOCKS5 не е непременно най-доброто средство за защита.

За съжаление, някой, който не е особено техничен, може да вярва, че уеб прокси сървърът SOCKS5 е адекватен за всичките им нужди за поверителност. IPVanish осигурява малко напътствия доколкото е препоръчително използването на уеб прокси.

Сигурност

Независимо от това, IPVanish има силна сигурност. Подобно на много от най-препоръчваните VPN, те разчитат на протокол за криптиране AES-256. Това защитава вашата лична информация от повечето груби атаки.

криптиране aes-256

Политика за регистрация

Когато става въпрос за VPN, хора очаквайте до голяма степен анонимно преживяване. Това означава, че те могат да пътуват до почти всеки уебсайт, който желаят, без никой да следи движението си. В идеалния случай „всеки“ ще включва самия доставчик на VPN услуги.

Съответно много VPN доставчици рекламират, че имат a няма политика за „вписване“, което означава, че те не съхраняват историята на браузъра си никъде на сървърите си. Въпреки че много доставчици на VPN заявяват, че не водят регистрационни файлове, това често не е така.

IPVanish е едно от изключенията от това правило. Те описват „стриктна политика срещу събирането на дневници за връзка и активност.“ Това е добри новини за всеки, който е загрижен за поддържането истинска поверителност онлайн.

Няма съвместимост с TOR

tor vs vpn диаграмаЕдин от негативи за избор на IPVanish е, че е така несъвместим с мрежата Orion. Понякога просто наричана TOR, тази мрежа е предназначена да маршрутизира вашия уеб трафик през различни сървъри, като по същество прави невъзможно никой да проследява къде сте и къде сте били.

TOR е a втори слой сигурност за тези, които трябва да се защитят на всяка цена. За много потребители на VPN той е жизненоважен елемент, който маскира идентичността им от силите, които са. за жалост, TOR не може да се използва с IPVanish.

Лоша поддръжка на клиенти

Друга област, в която IPVanish изостава, е поддръжката на клиенти. Рекламирано като 24/7/365, потребителското изживяване просто не понася това. Системата за поддръжка работи на първа стъпка, първа услуга и Изглежда стандартното време на чакане е по-дълго от 48 часа. Ако се нуждаете от VPN, който осигурява истинска денонощна поддръжка, това не е услугата за вас.

Въпреки че IPVanish със сигурност притежава много изкупителни качества, ние не мога да препоръчам тя е нашата най-високо оценена VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me