WindScribe VPN Review (2020) – Изненадващи резултати в поверителността и скоростта

Windscribe е солиден VPN за тези, които искат да гарантират високи скорости, като в същото време поддържат сигурност. Като цяло смятаме, че Windscribe е добър избор за тези, които искат да започнат да използват VPN или да мигрират от съществуваща услуга. 


Докато Windscribe е доста добър, той не бие други конкуренти като Nord VPN което предлага подобрено двойно криптиране, повече сървъри, евтини цени и подкрепа на живо. 

В този преглед ще направим задълбочено гмуркане в VPs услугата на Windscribe, за да разберем по-добре техността, скоростта на изтегляне, политиките за записване и ценообразуването..

Освен че има страхотно име, Windscribe е VPN услуга, която събира сериозен удар, като същевременно е 100% прозрачна за своите операции.

Прозрачността и VPN услугите не винаги вървят ръка за ръка. Намираме Windscribe за освежаващо.

Обикновено тук в Privacy Australia, ние се отбягваме от безплатните VPN. Windscribe е различен, тъй като имат и опция за премиум и чист начин да намалят разходите си, ако сте толкова склонни.

В безплатната версия на Windscribe VPN предлага средни, но използваеми скорости с 10 GB месечна добавка. Премиум опцията им се предлага с множество инструменти и по-бързи скорости.

Sidenote: Трябва да спомена колко страхотна е началната страница на техния уебсайт. Тези странни геометрични форми следват курсора ви и това сериозно ме разсее от тестването на самата услуга. ����

Преглед

WindScribe е базирана в Канада компания, предлагаща добра алтернатива за базирани в САЩ клиенти. Той предлага a безплатен VPN план с 10 GB честотна лента на месец, заедно с техните премиум планове. Те предлагат 256-битово AES криптиране и стандартен тунелинг протокол OpenVPN. Премиум опцията е бърза и разполага с множество инструменти.

FeaturesInformation
ползваемост: Лесен за използване
Политика на регистрация: Няма идентифициране на регистрационни файлове
Размер на сървъра: 480 ++ сървъри
Разпределение на сървъра: 66 държави
Поддържа: Автоматизирана поддръжка за чат
Torrenting: Позволен
Streaming: Позволен
VPN протокол и криптиране: OpenVPN протокол; 256 битово AES криптиране
Централно управление: Канада
Цена: $ 4.08 / месец
Официален уебсайт: https://windscribe.com
Плюсове на WindScribe:
 • Без течове / безопасно за използване
 • Възможност за заобикаляне на ограниченията на Netflix
 • Торентите са позволени
 • Работи на множество устройства и платформи
 • Удобно за потребителя приложение
 • Добри функции за поверителност и криптиране
Противопоказания на WindScribe:
 • Първата линия на защита на поддръжката е чатбот
 • Не 24/7 чат на живо
 • Канадска VPN услуга
Характеристика:
 • Сървъри в 60 държави и 110 града
 • Неограничени едновременни връзки
 • Неограничена честотна лента
 • DNS защита от теч
 • Kill превключвател
 • Стелт режим
 • Adblocker
 • Многобройни опции за пренасочване на порт
 • Поддръжка от партньорска страна
 • Разширения за Chrome и Firefox
 • Разширения протоколи, включително IKEv2 за Mac и Windows

Трябва ли да се доверите на WindScribe VPN с вашите данни?

Възхваляваме WindScribe VPN, че пише политиката си за поверителност на прост език, който всеки може да разбере. Те вършат чудесна работа, като разсеят всички опасения, които потенциалният клиент може да има.

Както споменахме в началото, WindScribe работи извън Канада. В резултат на това те са обект на програмата за онлайн наблюдение на Five Eyes. Редица доклади ясно показват, че CSIS (Канадската служба за разузнаване на сигурността) тайно събира онлайн информация от своите граждани.

Въпреки това, доставчиците на интернет услуги (не VPN) в Канада имат почти никаква сила, запазвайки журналите на своите потребители в тайна. Те трябва да спазват законодателството за борба с пиратството, произтичащо от Бил C - 11.

Сега VPN не е интернет доставчик. Ако правителството иска информация от VPN компания, в момента не може да я получи, ако не приеме нов закон.

WindScribe VPN Review (2020) - Изненадващи резултати в поверителността и скоросттаАко базираната в Канада VPN поддържа журнали за своите клиенти, тогава канадските власти биха могли да се опитат да получат тези данни от услугата.

За да бъдем справедливи, страни като Китай и Русия не са част от Алианса "Петте очи" и биха представлявали много по-голяма заплаха, когато става въпрос за кражба на вашата информация.

Добре е да разполагате с всички факти. Трябва също така да знаете, че Windscribe яростно отрича това да е някакъв проблем за техните потребители. Не ги интересува колко очи имаш!

Не забравяйте, че Канада също има строги закони за авторските права. Това е нещо, което трябва да имате предвид, ако използвате VPN за торент.

Тук трябва да се доверите на компанията, от която получавате услуга. Ако една компания няма регистрирани данни от своите клиенти, правителството не може да ги отнеме.

Други компании като PureVPN и IPVanish са заявили, че са VPN услуги, които не влизат. И двамата са дали информация за клиентите на своите правителства. Не можете просто да видите думите „не“ и „регистриране“ и веднага да се доверите на компанията, с която се занимавате.

Windscribe има задълбочено обяснение за това как работи дърводобивът и какво правят зад кулисите. Аплодираме им, че винаги са в крак с това, което правят.

Един от положителните страни на WindScribe е фактът, че те позволяват на потребителите да използват тяхната услуга на неограничен брой устройства.

Те обаче си запазват правото да разглеждат всеки абонамент за VPN, за да се уверят, че няма няколко души, които използват един VPN пакет за абонамент. Единственият начин, по който WindScribe може да постигне това, е като анализира броя на свързаните устройства.

Това трябва да каже Windscribe за това:

„Един акаунт на Windscribe е предназначен да се използва от един човек и аз също нямам предвид вашето семейно състояние. Доста необичайно е хората да са свързани на 50+ компютри и 100+ телефони в точно същото време. Използването на честотна лента заедно с броя на връзките се използва от нашата система за наблюдение в реално време, която разглежда „най-лошите нарушители“ и взема решение дали този потребител е потенциално злоупотребен или не. Тогава човек взема решение да забрани акаунта или да включи в белия списък "злоупотребата" в случай на фалшив положителен.

Ако споделяте акаунта с жена си или брат си, вероятно е добре, но това може да предизвика „споделяне на верижна реакция“, когато те го споделят с някой, който от своя страна прави същото. Това е сигурен начин да бъдете забранени. "

Справедлива политика.

Установихме, че WindScribe не се интересува от запазване на данни, които органите на реда могат да използват по-късно.

Можете да се доверите на Windscribe точно толкова, колкото можете да се доверите на всеки друг водещ VPN доставчик на пазара. Единственото нещо, което трябва да ви направи пауза, е ако наистина нямате доверие на канадската съдебна система.

Цени за предпишете и какво се покрива

ценообразуване на предни писания

Ценообразуването започва от $ 9 на месец. Това може да направи WindScribe да изглежда скъп. Ако обаче получите годишния план, който е 49 долара на година, ще плащате $ 4.08 на месец. Това е доста добра сделка и Windscribe очевидно би предпочел да се регистрирате дългосрочно.

Това поставя цената наравно с това, което бихте платили за сравними VPN услуги. Наличен е страхотен вариант за получаване на отстъпки от WindScribe.

Windscribe има опция за изграждане на план, където можете да добавите едно местоположение за един долар на месец. Ако знаете къде трябва да се свържете, това може да бъде приятно икономия на разходи.

Има четири неща, които отличават безплатния VPN, предлаган от WindScribe, от платената услуга:

 • вектор за проверкаBandwidth - Когато използвате безплатната услуга, сте ограничени до 10 GB честотна лента. С платената услуга имате неограничена честотна лента.
 • Местоположение на сървъра -С безплатната услуга имате достъп до 11 места. Платената услуга ви дава достъп до 110 места.
 • скорост - Забелязахме, че платените VPN сървъри са по-бързи от безплатните.
 • Услуги за поточно предаване, базирани в САЩ - Няма да можете да се свържете с Netflix с помощта на безплатната услуга. Тя ще работи само с платената.

Извън тези различия софтуерът е идентичен. След като надстроите, ще видите, че има определени сървъри, които са достъпни за употреба и ограничението на честотната лента, което се появява в прозореца на приложението, изчезва.

Можете да се регистрирате за WindScribe по напълно анонимен начин. Не е необходимо да посочвате вашето име или дори имейл адрес. Единственият недостатък на това е, че ако загубите паролата си, няма да имате възможност да я възстановите. Опциите за плащане включват кредитни карти, PayPal, Paymentwall и Bitcoin.

регистрация на уиндсърк

Имате възможност да създадете безплатен акаунт. Безплатният акаунт осигурява достъп до ограничен брой сървъри. Най- безплатен акаунт е ограничен до 10 GB на месец употреба. Едно досадно нещо е, че когато се регистрирате за безплатния акаунт, непрекъснато ви се налага да се регистрирате за Pro акаунта.

Това е съвсем нормално за всяка услуга, която предлага безплатна версия. Спрете да се оплаквате, когато някой ви даде безплатни неща!

Windscribe VPN има политика за възстановяване, която трябва да прочетете внимателно. Има няколко точки, които трябва да имате предвид, преди да закупите абонамент:

 • първи, имате само три дни, за да получите възстановяване.
 • Правилата за възстановяване се прилагат само ако купувате директно от WindScribe. Ако купувате от трети страни, сайт като SocialStack, няма опция за възстановяване.
 • И накрая, ако използвате повече от 10 GB данни в рамките на тези три дни, възстановяването Ви е невалидно.

политика за възстановяване на суми

Отчасти разбираме краткия прозорец за възстановяване. Те насърчават хората да тестват продукта си безплатно, преди да получат платен абонамент.

Свързване на няколко устройства с един акаунт

множество устройстваНезависимо дали използвате безплатната услуга или платена услуга, имате възможност да свържете неограничен брой устройства едновременно към вашата VPN с помощта на един акаунт. Това е невероятна функция, която е уникална за WindScribe. Повечето VPN услуги ще позволят само пет или по-малко едновременни връзки.

WindScribe е чудесен вариант, ако имате голямо семейство или ако имате малък бизнес. Само с един акаунт, няколко лица ще могат да се възползват от услугата.

Опровержение: Windscribe не иска да споделяте вашите VPN идентификационни данни с други хора. Те разследват акаунти, които са свързани със смешно количество устройства наведнъж. Ако се опитвате да измамите системата (не препоръчваме това), потърсете другаде.

Не изглежда, че Windscribe се интересува, ако го държите в семейството си. Имаме чувството, че те просто не искат да виждат 100 устройства в един акаунт.

WindScribe Pro ви позволява да настроите VPN на вашия рутер. Това защитава всяко устройство във вашата мрежа с помощта на една външна връзка.

WindScribe Pro има VPN инфраструктура в 60 страни и приблизително 110 града. Можете да проверите състоянието на техните сървъри на тяхната страница със статут.

Инсталиране на WindScribe

WindScribe е лесен за изтегляне и инсталиране.

инсталация на приложение за предписване

Следвайте простите подкани, за да инсталирате програмата на вашата машина. След като програмата е инсталирана, ще бъдете помолени да въведете информацията за вашия акаунт или да създадете нов акаунт.

След като вашето потребителско име и парола бъдат приети, ще видите дисплея с глави нагоре. WindScribe автоматично ще ви свърже към най-добрия сървър въз основа на вашето текущо местоположение.

Можете да промените този сървър, ако искате по всяко време.

Поддръжка на клиенти

WindScribe има шест възможности за поддръжка на клиенти на своя уебсайт.

подпишете поддръжка на клиенти

Те включват:

 • Ръководства за настройка
 • Често задавани въпроси
 • Бази на знанието
 • Subreddit
 • Говорете с Гари
 • Изпратете билет

Когато видяхме опцията „Говори с Гари“, бяхме развълнувани. Мислехме, че WindScribe има разговор на живо с мъж на име Гари, който просто се почувства като добави допълнително „r“.

След като зададете въпрос или два, беше ясно, че говорим с програма, създадена да дава автоматизирани отговори. Когато пишехме на задължителния въпрос: Ти истински ли си? Получихме саркастичен отговор - „Разбрахте ме, трябва да сте детектив. Какъв е вашият въпрос? ”Това беше разочароващо и дразнещо в същото време.

Гари може да отговори на прости въпроси за вас. Много време, това е достатъчно Когато трябва да се свържете с истински човек, той има на разположение чат на живо и билетна система. Чатът на живо не е 24/7 като някои други VPN компании.

Гари има своите приложения, той ни даде страхотна информация относно това от кои сървъри можете да получите достъп до Netflix.

WindScribe работи ли с Netflix? (Ще ви трябва Pro версия)

Когато човек попита дали услугата работи с Netflix, това, което иска да знае, е дали WindScribe може заобикаляйте ограничението на съдържание на Netflix Geo, което се предава в САЩ. Netflix и други стрийминг услуги станаха много добри в идентифицирането на VPN и блокирането на VPN потребители.

Когато посещавате началната страница на WindScribe, тя не казва нищо за Netflix. Това е изненадващо, тъй като повечето VPN мрежи, които са в състояние да заобиколят Netflix или други стрийминг услуги Гео ограничението на съдържанието измазва това по цялата си страница.

Не се страхувайте, има още неща в историята.

WindScribe VPN Review (2020) - Изненадващи резултати в поверителността и скоросттаОпитахме да се свържем с Netflix с помощта на безплатната услуга на WindScribe.

И бяхме посрещнати с разочароващото съобщение за грешка в поточно предаване, което получавате с много VPN мрежи на пазара днес.

Все пак е различна история, когато използвате Pro версията на тази услуга. WindScribe има опция „Местоположение на WindFlix“, която ви позволява да имате достъп до съдържание на Netflix в САЩ без никакви проблеми.

трябва да бъде отбелязано че WindScribe може да отключи вашето ограничено съдържание от САЩ, Великобритания, Япония и Канада.

Функции за поверителност и криптиране

Опции за поверителност на WindscribeWindScribe има невероятни VPN протоколи. Те включват openVPN, SOCKS 5 протокол и IKEv2. IKEv2 протоколът е протокол по подразбиране. Въпреки това, openVPN е стандартът в индустрията. Споменаваме това, защото може да искате да преминете към отваряне на VPN, когато започнете да използвате продукта.

С WindScribe VPN имате достъп до AES - 256 шифъра с SHA512 авт и a 4096-битно криптиране на RSA ключ на настолни компютри и AES 128 GCMcipher криптиране с P-256 обмен на ключове и TLS 1.2, ECDHE_RSA за техните разширения за сърфиране. Това са някои много впечатляващи технически подробности. Никога не е имало хакове в двата края на този спектър за криптиране.

Торентът е разрешен

Много VPN забраняват торенти. Те се притесняват, че ще имат проблеми с оплакванията на DMCA. Други, които позволяват торентинг, ще го предлагат само на шепа сървъри. WindScribe позволява торенти, технически.

Те също така предоставят уроци, които ви показват как да конфигурирате различни торент клиенти. Те обаче не поддържат торенти на всичките си сървъри. Причината за това е, че в някои от страните, където имат сървъри, има много силни закони за защита на цифровите авторски права.

Така че, ако мислите да използвате WindScribe за торент сесии, първо трябва да проверите сървърите им и да се уверите, че можете да намерите този, който е приятелски настроен с P2P и който е сравнително близо до вас.

Скорост на сървъра

средна скорост на изтегляне на vpnЦелта на нашия тест за скорост е да бъдем максимално емпирични. За да изпълним тази задача, тествахме сървър в Канада и се свързахме със сървъри в САЩ, Обединеното кралство, Германия, Австралия и Хонконг.

При всяко местоположение използвахме тестов файл с 50 MB и го изтеглете от сървъра в Съединените щати. Това се правеше няколко пъти на ден на интервали от шест часа. Взехме средната скорост на изтегляне за всеки тест и след това събрахме обобщените данни.

Графиката по-горе дава представа за това как се представя WindScribe в сравнение с други популярни VPN. Както можете да видите, WindScribe не беше най-бързият, но все пак беше бърз.

заключение

WindScribe е VPN, който предлага много. Кой не би харесал VPN услуга, която им позволява да свързват неограничен брой устройства? И VPN, който има специален сървър, за да се свърже с US Netflix? За тези, които живеят в чужбина, това изглежда е богиня.

WindScribe VPN е солидна VPN.

Предлагаме ги на всеки, който търси достъп до Netflix с бързи скорости.

Страницата за поддръжка изглежда страхотно. Наличието на шест варианта за решаване на проблеми изглежда идеално. Независимо от това, че денонощният чат на живо не може да се усети леко за тяхната система за поддръжка. Мисленето, че ще разговаряте на живо с някого и след това ще получавате автоматизирани отговори, не е добро чувство. Изпращането на имейл на екип за поддръжка може да се почувства разочароващо, когато всичко, което искате да направите, е да говорите с човек чрез чат.

WindScribe е удобна за потребителите VPN услуга, която изглежда продължава да се подобрява. Ние сме си свършили работата, като ви информираме за това предимства и недостатъци. Всичко зависи от вас сега. 

Ако все пак искате да научите повече, прочетете нашето ръководство за най-добрите VPN за австралийци.

Късмет!

ЧЗВ

Колко добър е Windscribe?

Windscribe е солиден избор на VPN, който предлага бързи скорости и разнообразни инструменти. Най-хубавото на Windscribe са техните посветени Netflix сървъри, които ви позволяват да гледате американско и британско съдържание на Netflix.

Добър ли е безплатната версия на Windscribe?

Що се отнася до безплатните версии на Windscribe, той е доста страхотен. Що се отнася до VPN-ите, наистина е само там, за да тествате услугата, преди да платите за премиум версията. С ограничени данни, ограничени скорости и ограничени сървъри, той служи като добра тестова площадка.

Криптиран ли е Windscribe?

Да, така е. Като VPN услуга това е основната цел на техните предложения.

Има ли Windscribe безопасен VPN?

Да, с техните опции за криптиране те са безопасна VPN. Единственият отказ от отговорност е, че компанията пребивава в Канада, за която се е знаело, че хлътва върху своите граждани. Windscribe не съхранява регистрационни файлове, така че правителството на Канада не може да открадне информация на клиента на Windscribes, освен ако не извади някои сенчести неща.

Има ли Windscribe ключ за убийство?

Да. Приложението ще ви прекъсне от интернет, ако вашата VPN връзка отпада. Това служи като инструмент за защита на връзката ви независимо от всичко, дори ако сървърът се спуска произволно.

Поддържа ли Windscribe P2P?

Да, в по-голямата си част. Торентите са позволени на повечето, но не на всички сървъри. Услугата не блокира, следи или не изтегля изтегляния на торенти.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me