IPVanish pregled – Zaista vas štiti? Saznati…

Ne radi s TOR-om? Oh, dvojica koju kažete. Kakvi ste onda dobri?

Ako tražite virtualnu privatnu mrežu ili VPN, tada biste mogli učiniti i gore od IPVanish-a. Ova relativno pouzdana usluga je pomalo pristupačna i ima izvrsnu politiku „bez zapisivanja“. Međutim, sporo opterećenje, kao i niža podrška od zvijezda, IPVanish nije najbolji VPN.

VPN je korisna usluga za sve koji provode vrijeme u virtualnom svijetu. Surfanje VPN-om omogućuje vam to anonimno. Ono što radite putem interneta usmjereno je putem VPN poslužitelja, zbog čega izgleda kao da surfate s druge strane svijeta.

ipvanish vpn dijagram

Ovo štiti vaše osobne podatke, poput brojeva vaše kreditne kartice i podataka o bankovnim računima. Uz to vam može omogućiti pristup web lokacijama s ograničenim ograničenjima.

VPN također može biti od koristi ako želite koristiti bujice ili pristup sadržaj zaključan u regiji. Poanta je u tome što vam upotreba VPN-a omogućava da radite gotovo sve što želite dok štite stvarnu lokaciju i identitet od neprobojnosti.

IPVanish se prodaje kao "najbolja svjetska VPN usluga". To se ne znači pohvaliti, a IPVanish sigurno ima neke vrlo dobre osobine. Međutim, vjerujemo da postoje i drugi aspekti usluge spriječiti IPVanish od istinskog najboljeg VPN-a.

IPVanish pregled

FeaturesInformation
Upotrebljivost: Loše korisničko sučelje
Pravila zapisivanja: Nema zapisnika
Veličina poslužitelja: 1.300 ++ poslužitelja
Distribucija poslužitelja: 60+ zemalja
Podrška: Prvi dolazak, prva usluga 24/7 chat uživo
Torrenting: dopušteno
streaming: ograničen
VPN protokol i šifriranje: OpenVPN, SOCKS5 i drugi; AES-256 enkripcija
Zapovjedništvo: SAD
Cijena: 4,87 $ / mjesečno
Službena stranica: https://www.ipvanish.com

cijena

Usluge IPVanish obično možete kupiti za 10 dolara mjesečno. Ako se prijavite za jednogodišnju uslugu, platit ćete unaprijed 6,49 USD mjesečno. Tromjesečni plan srednjeg puta može se kupiti za 8,99 USD mjesečno.

ivanjske cijene

IPVanish pruža sedmodnevnu garanciju povrata novca. Ovo nije najduža garancija povrata novca u poslu, što vas prisiljava da donesete odluku u kratkom roku. Međutim, ako proljećate samo za mjesec dana usluge, nećete potrošiti mnogo novca ako se predomislite nakon početnog sedmodnevnog razdoblja.

Lokacije IP Vanish servera

Tvrtka ima izvrsnu pokrivenost poslužitelja s više od 1.000 VPN servera raspoređenih u 60 zemalja. Imajte na umu da se većina njihovih poslužitelja nalazi u SAD-u i Europi, a drugi se nalaze u Aziji, Bliskom Istoku i Indiji. Ako se dogodi da IPVanish nema poslužitelj relativno blizu vašeg lokaliteta, to će značiti sporije od uobičajenih vremena preuzimanja i preuzimanja.

ivanjski poslužitelji

Ipak, ovo je an impresivan broj poslužitelja, što može pomoći u uravnoteživanju problema s brzinom za neke korisnike. Vrijedno je napomenuti da i ostali davatelji VPN-a postižu bolji rezultat u odnosu na ukupnu brzinu, pa ako je ovo kritična metrika za vas, možda bi bilo pametno tražiti drugog davatelja usluga.

Dobra kompatibilnost

IPVanish se može uspješno koristiti s iOS, Windows, Mac, Android, Linux i drugim platformama. Ruteri slično mogu raditi s ovim VPN-om. Tvrtka ima konstruiran namjenske aplikacije za glavne platforme tako da sofisticirani korisnici mogu ručno postaviti konfiguraciju na određenim uređajima.

Loše korisničko sučelje

Jedna od oznaka protiv IPVanish-a odnosi se na to ne posebno prijateljski prema korisnicima. Oni koji prije nisu koristili VPN mogu ga mistificirati prvih nekoliko puta kad ga pokušaju upotrijebiti.

kako djeluje proxy dijagramTo je nezahvalno, posebno u slučaju besplatnog web proxyja SOCKS5 usluge. Protokolom proxy poslužitelja korisnici mogu iskoristiti prednosti anonimnost VPN-a bez zahtjeva za preuzimanjem softvera na njihove uređaje. Time se osobni podaci i vaša IP adresa prilično dobro skrivaju, a ujedno pružaju brža usluga.

Ako se pravilno koristi, ovaj web proxy može biti moćan alat. Međutim, od ključne je važnosti napomenuti da proxy ne može pružiti istu razinu sigurnosti i privatnosti kakvu može pružiti pravi VPN. To znači da a SOCKS5 web proxy nije nužno najbolje sredstvo zaštite.

Nažalost, netko tko nije osobito dobro odgovoran može vjerovati da je web proxy SOCKS5 adekvatan za sve njihove potrebe za privatnošću. IPVanish pruža malo vodstva koliko je upotreba web proxyja preporučljiva.

sigurnosti

Bez obzira na to, IPVanish ima jaka sigurnost. Kao i većina preporučenih VPN-ova, oni se oslanjaju na AES-256 protokol šifriranja. Time se većina vaših osobnih podataka štiti grubi napadi.

aes-256 enkripcija

Pravila prijavljivanja

Kad su u pitanju VPN-ovi, ljudi očekujte uglavnom anonimno iskustvo. To znači da mogu putovati na gotovo bilo koju web stranicu koju žele bez da itko prati svoje kretanje. U idealnom slučaju, "bilo tko" bi uključivao samog pružatelja VPN usluga.

U skladu s tim, mnogi pružatelji VPN-a oglašavaju da imaju svoju nema politike "zapisivanja", što znači da povijest svojih preglednika ne pohranjuju nigdje na svoje poslužitelje. Iako mnogi davatelji VPN-a kažu da ne vode zapisnike, to često nije slučaj.

IPVanish jedna je od iznimki ovog pravila. Oni opisuju "strogu politiku protiv prikupljanja dnevnika veza i aktivnosti." Ovo je dobre vijesti za sve koji su zabrinuti za održavanje istinska privatnost na mreži.

Nema kompatibilnosti s TOR-om

tor vs vpn grafikonJedan od Nedostaci izbora IPVanish-a je da jest nije kompatibilno s mrežom Orion. Ova se mreža ponekad naziva jednostavno TOR-om, a osmišljena je da usmjerava vaš web promet putem različitih poslužitelja, u načelu onemogućujući svima da prate gdje ste i gdje ste bili.

TOR je a drugi sloj sigurnosti za one koji se moraju zaštititi pod svaku cijenu. Za mnoge VPN korisnike to je vitalni element koji maskira njihov identitet iz moći koja jesu. Nažalost, TOR se ne može koristiti s IPVanishom.

Loša korisnička podrška

Drugo područje gdje IPVanish zaostaje je korisnička podrška. Oglašeno kao 24/7/365, korisničko iskustvo to jednostavno ne može prenijeti. Sustav podrške funkcionira na osnovi prvog dolaska, prvog servisa i Čini se da je uobičajeno vrijeme čekanja duže od 48 sati. Ako vam je potreban VPN koji pruža istinsku podršku non-stop, onda to nije usluga za vas.

Iako IPVanish zasigurno ima mnoge otkupne kvalitete, mi ne mogu preporučiti kao naš najbolje ocijenjeni VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me