Privatni pristup internetu – jedan od najpouzdanijih izbora za sigurno pregledavanje

Pronalaženje VPN-a za koje se preporučamo ugodno je nalik naletjeti preko Svetog grala u supermarketu u prolazu za čips. začuđuje


Privatni pristup internetu (PIA) pouzdan je dobavljač VPN-a koji je izgradio pozitivnu reputaciju jer na prvo mjesto stavlja privatnost i povjerljivost svojih kupaca. Kao takvi, oni ne zadržavajte zapise o korištenju korisnika.

Rasprostranjen u 24 zemlje, PIA nudi pristup više od 3.000 poslužitelja. Privatni pristup internetu može se koristiti na Androidu, Windows-u, Linuxu, Mac OSx-u i na većini pametnih uređaja.

Evo zašto nam se ova kompanija sviđa.

Privatni pristup internetu pristup VPN-u

FeaturesInformation
Upotrebljivost: Lako
Pravila zapisivanja: Nema pravila za prijavu
Veličina poslužitelja: 3.300 ++ poslužitelja
Distribucija poslužitelja: 33 zemlje
Podrška: razgovor
Torrenting: dopušteno
streaming: ograničen
VPN protokol i šifriranje: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP i PPTP;
Zapovjedništvo: SAD
Cijena: 3,33 $ / mjesečno
Službena stranica: https://www.privateinternetaccess.com

Osnove plana plaćanja i pretplate

PIA nudi fleksibilne cijene koje korisnicima omogućavaju kupnju mjesečne, godišnje ili dvogodišnje pretplate. Što se duže pretplatite, to će vam biti jeftinija mjesečna cijena. Na primjer, pretplata za mjesečnu pretplatu iznosi 6,99 dolara. Plaćanje dvogodišnje pretplate snižava cijenu na 2,91 USD mjesečno.

Opcije plaćanja uključuju PayPal, kreditne kartice i stotine poklon kartica, u rasponu od Best Buy kartica do Walmart kartica do Starbucks kartica i više. Također se prihvaćaju kripto valute poput Bitcoin i Z-Cash.

BILJEŠKA:

Ako plaćate dvogodišnju pretplatu, zaglavili ste s proizvodom dvije godine. To je sjajan VPN, a sigurni smo da će vam se svidjeti. Ipak, preporučujemo vam da čitate ovaj pregled sve do kraja da biste shvatili što usluga nudi. Ne zaboravite da PIA nudi sedmodnevno jamstvo povrata novca. Dakle, možete testirati proizvod sedam dana i vratiti novac ako želite.

Privatne značajke pristupa internetu

U posljednjih nekoliko godina, PIA je udvostručila njihovu veličinu zadržavši solidne performanse. Njihov ključ uspjeha je ograničavanje mjesta na kojima dodaju nove poslužitelje.

Usluga je izvrstan VPN za Netflix i druge web stranice poput HBO-a i YouTubea. Dok nemaju istu globalnu pokrivenost kao ostali skuplje usluge, države koje pokrivaju obuhvaćaju veliku publiku.

Bez obzira plaćate li mjesečno, dvogodišnje ili godišnje, i dalje ćete imati koristi od iste zaštite, naime:

  • Neograničena propusnost
  • Osigurani VPN račun
  • P2P i VoIP podrška
  • Istovremeno povežite pet uređaja
  • Više VPN pristupnika
  • SOCKS5 proxy uključen
  • PPTP, Open VPN i L2tp / IPSec

Mogućnost prilagođavanja načina enkripcije stiskom ruke i metoda provjere autentičnosti podataka znači da možete stvoriti savršen spoj sigurnosti i brzine. PIA dolazi opremljen prekidačem za isključivanje koji će prekinuti podatke ako padne VPN. DNS zaštitu od propuštanja i konfiguracije prosljeđivanja vrata mogu se lako izmijeniti na korisničkom portalu.

Test brzine i IP-a

Brzine veze brze su sa PIA. Omogućuju tiga-1 gigabitne poslužitelje. Primijetili smo mali pad prosječne brzine veze kad smo uspoređivali brzinu s isključenim VPN-om. Kad smo testirali testni poslužitelj u Velikoj Britaniji, koji se nalazio u Sjedinjenim Državama, došlo je do malog pada brzine testiranja. Međutim, smatrali smo da je to zbog geo-blizine za razliku od VPN performansi.

Pomoću ipleak.net ustanovili smo da ih ima nema curenja DNS-a. Pomoću test-ipv6.com pronašli smo nema curenja IPv6. Napokon, tražili smo propuštanja WebRTC-a i bili smo ugodno iznenađeni što nismo pronašli nijedan.

sigurnosti

PIA je izgradila dobru reputaciju zbog svoje politike nula evidentiranja. Ne vode zapisnike niti prikupljaju podatke o prometu. Tek kada dobiju valjanu sudsku odluku, vladi će dostaviti podatke o pretplati. Ponosni su što kupcima nude sigurnost i anonimnost zahvaljujući tome što imaju tisuće poslužitelja i korištenje zajedničkih IP adresa smještenih na nekoliko lokacija.

PIA preporučuje kupcima koji traže povećanu anonimnost da koriste anonimne e-poruke, plaćaju Bitcoin ili koriste neki drugi anonimni oblik plaćanja. Kao što smo ranije spomenuli, čak prihvaćaju poklon kartice stotina trgovaca kao oblik anonimnog plaćanja.

Dinamično skrivanje IP adrese dostupno je u više zemalja. Algoritam Blowfish CBC omogućuje surfanje webom sigurnim, čak i na dijelovima interneta koji se smatraju opasnim (Pročitajte više: Osobni podaci Dark Web). Njihov brzi Wi-Fi i integrirani vatrozid nude napredne mogućnosti filtriranja.

Torrenting

Želite li VPN koji neće spriječiti bujicu? Ako to učinite, onda je PIA odličan izbor. Oni niti prate niti ograničavaju veze. To uključuje dijeljenje datoteka s vršnjacima. To znači da možete koristiti god klijenta koji bujice želite i biti sigurni da vaš račun neće biti blokiran niti će vaša veza biti ugašena. Samo za zapisnik, PIA se također smatra jednim od najboljih VPN-a za bujicu.

Da budemo jasni, privatni pristup internetu ne kaže da podržavaju bujice. Međutim, oni kažu da će P2P biti podržan. PIA je cijenjena jer je bujica prijateljski VPN. Dobar su izbor ako želite raditi dijeljenje datoteka.

Poznata uglednica

U svijetu VPN-a, vaš ugled znači sve. PIA ima jedan od najviše besprijekorne reputacije u poslu. U igri su od 2010. Godine 2012. dobili su nagradu za najstabilniji VPN. Ovo je prestižna nagrada na ovom polju. PIA se često prikazuje na popisu najboljih VPN-ova. Činjenica da PIA posluje toliko godina čini sigurnim izborom.

Činjenica da je PIA sa sjedištem u Sjedinjenim Državama zabrinjava neke. To je zato što Sjedinjene Države imaju zakoni o nadzoru nad privatnošću koje su puno strože od onoga što vidite u drugim razvijenim zemljama. I, kao što smo spomenuli, ako vlada ima odgovarajuće potjernice, PIA može odustati od podataka o korisnicima. No, kako PIA ne vodi dnevnike, imaju ih vrlo malo za podijeliti s vlastima ako ih potraže.

To nas ne muči jer PIA je otvorena i otvorena je sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ostale VPN pokušavaju sakriti svoju lokaciju. Transparentnost PIA-e i činjenica da ne pohranjuju zapisnike daje nam sigurnost da je VPN siguran.

Pros

 Mnogobrojne mogućnosti za šifriranje
 Iste opcije dostupne na različitim platformama
 Dnevnici se ne čuvaju
 Prihvaća kripto valutu, darovne kartice, kreditne kartice, PayPal i druge oblike plaćanja koji se ne mogu pratiti
 Sedam dana garancija povrata novca
 Konkurentne cijene

Cons

Neki poslužitelji mogu biti zasićeni
Korisnička podrška isporučena putem e-pošte
Nije kompatibilno s Netflixom

Završne misli

Na tržištu postoje tisuće VPN-ova. Svi oni sudjeluju u vašem poslu. To može dovesti do toga da neki VPN-ovi puno obećavaju, ali nude malo.

Zbog toga istinski cijenimo iskrenost, jednostavnost i transparentnost koje nudi privatni pristup internetu. Njihova dobro implementirana enkripcija i nulta pravila dnevnika zajedno s jeftinijom cijenom samo su neki od razloga zašto to činimo preporučite ovu VPN uslugu.

Pitanja i odgovori

P: Je li PIA dobar VPN?

A: Da, PIA je vrlo dobar VPN. Na našoj ljestvici nalazi se na broju pet iza renomiranih tvrtki. Nije savršen VPN, ali nijedan od njih nije. Ako kupujete oko VPN-a, PIA je odličan izbor za isprobavanje.

P: Je li PIA dobra za bujice?

A: Da, PIA je jedna od najboljih opcija za bujice. Vaše bujice bit će šifrirane i zaštićene bez zapisnika podataka. Svi vrhunski VPNS izvrsni su za bujice, ali preporučujemo korištenje VPN-ova s ​​najvećim brzinama i dodatnom zaštitom.

P: Koja je najsigurnija VPN usluga?

A: Najsigurnija VPN usluga je NordVPN jer nudi dvostruku enkripciju. To dolazi sa žrtvom jer prolazak kroz enkripciju dva puta može usporiti brzinu poslužitelja. Bilo koji gornji VPN relativno je siguran sve dok se ne prijavljuje i nudi stvarnu enkripciju. Najsigurnije su VPN-ovi koji vam nude VPN besplatno.

P: Tko je vlasnik PIA VPN-a?

A: London Trust Media posjeduje PIA. Generalni direktor je Ted Kim, a osnivač je Andrew Lee.

P: Što je prekidač VPN-a?

A: Prekidač za uklanjanje VPN jedna je od najvažnijih značajki koje VPN može imati. Ono otkriva kada je izložena stvarna IP adresa, a zatim automatski prekida vašu vezu. Sama ova značajka može osigurati da vaša IP adresa nikada nije izložena bilo kome zlobnom.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me