VyprVPN pregled 2020. – četvrti najbolji izbor – brzina + rezultati provjera sigurnosti

Ako ste tražili malo pozitivnih vijesti o VPN uslužnoj industriji, svidjet će vam se ovaj pregled.

VyprVPN je više nego samo cool logo. I ne pogriješite, to je izuzetno cool logo. Ova tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj posluje dovoljno dugo da bi stekla reputaciju pružanja visokokvalitetnih usluga.

VyprVPN se razlikuje od ostalih VPN tvrtki po tome što posjeduju svaki poslužitelj u njihovoj mreži. To znači da imaju potpunu kontrolu nad sigurnošću i nude nevjerojatne brzine.

Nastavi čitati. Ovo je jedno od dobrih.

vyprvpn logotip


VyprVPN pregled

FeaturesInformation
Upotrebljivost: Jednostavan za korištenje
Pravila zapisivanja: Nulta evidencija
Veličina poslužitelja: 700 ++ poslužitelja
Distribucija poslužitelja: 70 ++ lokacija
Podrška: 24/7 podrška uživo
Torrenting: dopušteno
streaming: dopušteno
VPN protokol i šifriranje: OpenVPN protokol, PPTP, IPSec i L2TP; 256-bitna enkripcija AES-a
Zapovjedništvo: Švicarska
Cijena: 3,75 $ / mjesečno
Službena stranica: https://www.vyprvpn.com

Povijest tvrtke

Matična tvrtka VyprVPN je Zlatna žaba.  ��

Golden Frog je izgradio reputaciju pionira na polju internetske privatnosti. To rade od početka interneta.

Zlatna žaba osnovana je 1994. godine. Stvaranje tvrtke odgovorilo je na događaj Soba 641a. Otkrilo je to nacionalna sigurnosna agencija vršila je nezakonit nadzor nad američkim građanima, što su i učinili upadajući u mrežne kabele AT-a&T.

Prema izvještajima, Zlatna žaba to je privela pozornost FCC-a. Cilj im je bio objaviti pitanje sigurnosti. Iako su podnijeli žalbu FCC-u, njihova se žalba ignorirala. Tako su donijeli hrabru odluku da stvari uzmu u svoje ruke.

Od tada je matična tvrtka iza tvrtke VyprVPN vodeća u borbi za internetsku privatnost. Izgradili su reputaciju jednog od najboljih VPN-ova na svijetu zbog posla koji su uradili na ovom polju.

VyprVPN Pros

 • Velike brzine
 • Poboljšana sigurnost
 • Pouzdanost
 • Chameleon protokol za poraz VPN blokiranja
 • Samostalna i samostalno upravljana mreža poslužitelja
 • Aplikacija jednostavna za rad na raznim platformama i uređajima
 • Uklonite značajku prebacivanja kako biste zaštitili svoju privatnost
 • Pravila bez prijave
 • Dopušteno je bujica

Planovi i cijene

Većina VPN usluga nudi besplatni plan s ograničenim uslugama i plaćeni plan koji nudi više usluga. VyprVPN se razlikuje po tome što imaju više plaćenih planova, za razliku od plana veličine jedan za sve.

Osnovni pretplatni plan predviđa:

 • Neograničeno podataka
 • Do tri veze

VyprVPN planovi cijenaAko kupujete plan za cijelu godinu, on iznosi 60 USD ili 5 USD mjesečno. Isti plan koštat će vas 9,95 dolara mjesečno ako ga kupite uz mjesečnu pretplatu.

Premijski plan predviđa:

 • Pet istodobnih veza
 • Kameleonski protokol
 • VyprVPN oblak

Ako kupujete plan za cijelu godinu, to je 80 USD ili 6,67 USD mjesečno. Mjesečna pretplata koštat će vas 12,95 dolara mjesečno.

Postoje prednosti i nedostaci osnovnih i premijskih pretplatničkih planova. S pozitivne strane plaćate samo ono što vam treba. VyprVPN nudi fer cijenu za svoje usluge. Nedostatak osnovnog plana je da plaćate VPN, ali ne dobivate sve usluge koje tvrtka nudi.

Jedina dobra stvar kod VyprVPN-a je što svi njihovi paketi dolaze s trodnevnim besplatnim probnim vremenom. Tijekom probnog postupka moći ćete koristiti uslugu bez ograničenja propusnosti. Važno je pročitati sitni otisak. VyprVPN ni pod kojim okolnostima ne vraća bilo koju vrstu povrata. Zato vam preporučujemo da iskoristite trodnevno probno i testiranje usluge što je moguće detaljnije. Jednom kada se obvezate na svoj plan, nema povratka.

Ako vam se ne sviđa probna usluga, otkazivanje VPN-a je jednostavno. Jednostavno:

 • Prijavite se u URL svoje upravljačke ploče
 • Pod računima kliknite "Otkaži uslugu"
 • Navedite razlog za otkaz

vyprvpn postupak naplateVyprVPN omogućuje plaćanje PayPal-om, AliPay-om i glavnim kreditnim karticama. Nema mogućnosti da napravite anonimno plaćanje putem kripto valute ili darovnih kartica, poput nekih drugih VPN-a. To bi moglo biti razlog zabrinutosti za pojedince koji traže VPN koji pruža potpunu privatnost.

Poslovna opcija koju nudi VyprVPN malo je skuplja, ali savršena je za poduzetnike, novinare i pojedince koji rade dok su u inozemstvu. Omogućuje vam pristup radu sa svojim timom na više poslužitelja ili unutar oblaka.

Sa pozitivne strane, činjenica da VyprVPN ne nudi povrat sredstava znači da ne postoji sjenovita ili upitna politika povrata. Ne postoje skrivene naknade i trikovi za otkazivanje. Sviđa mi se ako ga kupite, jer ste dosad držali godinu dana.

Možete li vjerovati VyprVPN?

VyprVPN i njegova matična tvrtka Golden Frog, posvećeni su pružiti svojim kupcima vrhunsku privatnost. Zbog toga svoju tvrtku temelje u Švicarskoj. VPN i bilo koji podaci o klijentima zaštićeni su švicarskim zakonima o podacima.

kako funkcionira vyprvpnŠvicarska je zemlja poznata po zakonima o privatnosti i zaštiti podataka. To je dio nacionalne strukture. Švicarska je neovisna zemlja. Ne pripadaju EU, neutralni su u mnogim političkim poslovima i ne nadziru 5 očiju ili 14 očiju.

To je jedan od razloga što je Švicarska izabrana za dom ovog posla. Vlasnici VyprVPN-a su iz Teksasa i žestoki su zagovornici internetske privatnosti i masovnog nadzora.

Kada je u pitanju privatnost, VyprVPN se ističe jer posjeduje i upravlja njihovom mrežom VPN poslužitelja. Ne postoje treće strane. VyprVPN ima 100% kontrolu nad svim hardverom, kodom i mrežom na kojoj radi njihova platforma.

Nekoliko dobrih VPN-ova koristit će DNS treće strane. To je problematično jer treće strane mogu registrirati vaše DNS zahtjeve, što im omogućava pristup vašoj povijesti pregledavanja. VyprVPN štiti vaše DNS zahtjeve tako što ih šifrira i sprječava njihovo prisluškivanje.

Ako postoji kriminalistička istraga, Zlatna žaba surađuje s agencijama za provođenje zakona. Zahtjevaju poziv u sudnicu prije nego što daju informacije koje bi identificirale njihove klijente. Tvrde da pružaju samo minimalnu količinu podataka za prepoznavanje klijenta i ništa više. Po zakonu, Zlatna žaba ne može reći svojim klijentima ako ih istražuju vladine vlasti.

Pravila prijavljivanja tvrtke VyprVPN

VyprVPN je posvećen zaštiti vaše privatnosti putem svoje sigurne mreže.

vyprvpn dnevnik privatnosti

Dopušta li VyprVPN bujice?

vpn bujiceZlatna žaba živi do svojih švicarskih korijena. U politici privatnosti jasno je da oni poštuju privatnost svojih korisnika. Kao rezultat, sav se promet tretira jednako. To znači da se VyprVPN može koristiti za bujice. Tvrtka ne preporučuje korisnicima da ostanu u granicama zakona o autorskim pravima koji reguliraju njihovu zemlju.

VyprVPN ima brze servere. Ovo je ključno za besprijekoran doživljaj mučenja. Torrent je dopušten na svim VyprVPN poslužiteljima. Ne postoje ograničenja propusnosti i nema ograničenja u prebacivanju poslužitelja. VyprVPN na raspolaganju ima više od 700 poslužitelja i više od 200.000 IP adresa.

Značajka kameleona VyprVPN čini šifrirani promet da izgleda kao da je to uobičajeni SSL. To vam olakšava zaobilazak vatrozida i drugog softvera dizajniranog za blokiranje VPN-a.

Tvrtka koristi AES - 256 za šifriranje prometa. To znači da su napadi grubih sila neupadljivi bilo koje informacije koje pošaljete ili primite.

Koliko je brz VyprVPN?

VyprVPN, kao i većina VPN usluga, tvrdi da je najbrži na svijetu. Međutim, prema našem testu, to nije baš istina. Dobra stvar je što samo što nisu najbrži na svijetu ne znači i da su loši. U stvari, bili smo zadovoljni brzinom koju ova usluga pruža.

Pri odabiru najbližeg poslužitelja rezultat je:

rezultat brzine vyprvpn

Jasno možete vidjeti da čak i dok koristite VyprVPN, brojevi za preuzimanje su dovoljno brzi za pregledavanje i streaming videozapisa u visokoj razlučivosti. Ovo možda nije vaša go-to usluga za bujice, ali kao što ćemo raspravljati, bujica nije uvijek dobra ideja s ovom uslugom.

VyprVPN nudi brzine bliske brzini bez VPN veze. To je uspoređuje, ako ne i bolje nego većina VPN-a s najboljim performansama.

Usluga za korisnike kompanije VyprVPN

Neke tvrtke vide korisničku podršku kao nepotreban trošak. Dobre tvrtke gledaju na korisničku podršku kao ulaganje u svoje kupce. Jedini način za postizanje dobrog osjećaja za korisničku korisničku podršku je interakcija s njima. Postavili smo niz pitanja kako bismo stekli bolji osjećaj kako VyprVPN gleda na korisničku podršku.

vyprvpn chat podrškaSviđa nam se činjenica da možete kontaktirati s njihovom korisničkom podrškom 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini putem značajke uživo na njihovom web mjestu.

VyprVPN ozbiljno shvaća korisničku podršku. Kada koristite VPN, ne kupujete samo uslugu. Trebate nekoga koji će vam pružiti korisničku podršku ili tehničku podršku koja vam je potrebna kad vam je potrebna.

VyprVPN ne nudi telefonsku podršku. Međutim, njihova mogućnost chata uživo je brza i učinkovita. Oni se u stvarnom vremenu bave vašim problemima.

VyprVPN također nudi ulaznice za podršku iz aplikacije. Na njihov chat chat povezan je sustav ulaznica. Imaju tim za podršku koji pruža pomoć na njihovom forumu. Na svaki način, ViprVPN pokazuje da su zabrinuti za dobrobit svojih kupaca i kako korisničku podršku vide kao zamršeni dio njihovog cjelokupnog poslovnog modela.

Gdje su VyprVPN-ovi serveri smješteni?

Lokacije VyprVPN poslužiteljaVyprVPN ima više od 70 lokacija poslužitelja širom svijeta.

Svi njihovi poslužitelji nude IP adrese koji su geografski locirani na temelju grada na popisu. Postoje dva načina da VyprVPN postigne taj cilj. Ili je njihov poslužitelj fizički smješten na lokaciji ili koriste virtualni poslužitelj, što daje izgled da su smješteni na toj lokaciji.

VyprVPN obično nema fizičke poslužitelje u zemljama koje imaju restriktivne internetske politike. Umjesto toga, njihovi virtualni poslužitelji omogućuju im da sačuvaju ulaz šifriranja iz ruku opasnih vlada i omoguće korisnicima u tim zemljama u IP pristupu..

Ponekad će koristiti virtualne poslužitelje kao način testiranja novih lokacija s ciljem odlučivanja gdje će se novi fizički poslužitelji rasporediti na temelju upotrebe korisnika. Tri cilja koja ima VyprVPN kada odaberu lokacije za svoje poslužitelje su performanse, sigurnost i IP lokacija.

Postoji nekoliko čimbenika koje VyprVPN uzima u obzir pri odabiru gdje imati svoje fizičke poslužitelje ili gdje smjestiti virtualne poslužitelje. Bez obzira na to gdje se nalazi infrastruktura, VyprVPN obećava da će fizičke pohranjivati ​​podatke o kupcima samo fizički u Zürichu, Švicarska. Tu se njihova tvrtka fizički nalazi i osniva.

Podrška za uređaje i platforme

vyprvpn podržani osVyprVPN nudi podršku za brojne uređaje. To uključuje Mac, Windows, Android i čitav niz drugih usluga i aplikacija.

VyprVPN nudi aplikaciju za VPN usmjerivač i vrlo je lako je postaviti i koristiti. Nakon što je aplikacija na vašem usmjerivaču, na nju možete spojiti određeni broj uređaja. To proširuje snagu vaše pretplate. Ako imate pretplatu za tri uređaja, vaš usmjerivač broji samo jedan.

Međutim, svaki pojedinačni uređaj u vašem domu koji se spoji na vaš usmjerivač uživat će u prednosti VPN-a. Možete odrediti hoće li određeni uređaj imati šifriranu ili nešifriranu vezu.

Zaključak

Općenito, vrlo smo zadovoljni s VyprVPN i toplo preporučamo.

Ima ubrzati,  dvoslojne cijene, usluga koja pruža sposobnost da radi bilo gdje u svijetu, zvjezdana korisnička podrška, i a ubiti prekidač značajka. VyprVPN pruža čvrsto iskustvo koje će sigurno osigurati sigurnost i sigurnost bez potrebe da žrtvujete brzinu i pouzdanost..

vyprvpn logotip

Koliko god smo temeljito zaključili, to prepoznajemo imamo razlike u očekivanjima i prioritetima. Iako će većina vas možda htjeti spustiti ruke, najsigurniji VPN, nekoliko ih je još moglo tražiti isplativije riješenje. Bez obzira na slučaj, znamo da nekoliko vas još uvijek ostaje bez impresije. Srećom u ovom trenutku utakmice preostaje samo nekoliko natjecatelja NordVPN i Surfshark. Zato bismo željeli da prođete naš pažljivo pregledan najbolji VPN tipovi i tu možete odabrati svog prvaka.

U konačnici, samo vi možete odlučiti tko je vaš pobjednik.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me