VPN Terbaik Australia 2020

Contents

Ulasan dan Perbandingan Teknikal

Kami menguji 20 VPN teratas untuk mencari perkhidmatan VPN terpantas dan paling selamat di luar sana.


vpn terbaik

Semasa anda melayari internet dan baca sekarang ini, adakah anda disambungkan ke rangkaian peribadi maya (VPN)?

Jika tidak, anda harus ...

Hari ini, hacks komputer dan serangan siber berlaku dengan kekerapan yang membimbangkan. Lebih-lebih lagi, dunia menjadi lebih mudah alih, dengan perjalanan dan pekerjaan terpencil dengan cepat menjadi norma.

Memandangkan lebih banyak maklumat peribadi kami masuk ke dalam "awan", kami menjadi lebih saling berkaitan tetapi juga lebih mudah terdedah.

Di sinilah VPN masuk.

Ringkasnya, VPN membolehkan anda menyambung ke internet melalui terowong tersulitkan swasta yang dengan ketara mengurangkan kemungkinan anda akan menjadi mangsa jenayah siber.

Selain itu, mereka mudah digunakan dan lebih murah daripada yang anda fikirkan. Saya secara peribadi menguji semua VPN terbaik di Australia dan di luar negara, dan menyusun keputusan ujian tersebut dalam panduan ini.

Tunjukkan Kandungan FAQ

Soalan Lazim

 • Apakah VPN dan Bagaimana Ia berfungsi?
 • Apakah Faedah Menggunakan VPN?
 • Adakah undang-undang menggunakan VPN di Australia??
 • VPN yang Membolehkan Me Stream Netflix?
 • Adakah VPN Melacak Apa yang Saya Lakukan Online dan Simpan Log Fail?
 • Adakah VPN Aman untuk Torrenting?
 • Bolehkah Anda Menyediakan VPN pada Router?
 • Bolehkah Anda Menyediakan VPN pada Konsol Permainan atau TV Pintar?
 • Apakah VPN Percuma Terbaik untuk Australia??
 • Apakah VPN Keluar Terpantas Di Sana?
 • Berapa banyak kos VPN?
 • Adakah Terdapat Bahaya Bahaya Dengan Menggunakan VPN?
 • Bolehkah VPN Membuat Internet Saya Lebih Cepat??
 • Bolehkah VPN Disekat?
 • Bolehkah Anda Menjejaki jika Anda Menggunakan VPN?

Menguji VPN - Proses Langkah demi Langkah Saya

Tidak peduli di mana anda pergi di dunia, anda mahu VPN anda menjadi cepat dan aman, jika tidak, tidak ada gunanya memilikinya. Bahagian yang rumit adalah menyaring ratusan syarikat yang menawarkan perkhidmatan untuk mengetahui VPN yang terbaik.

Di Privasi Australia, kami menyukai seluruh dunia dengan baik tetapi misi kami adalah untuk mencari dan mengesyorkan perkhidmatan untuk membantu rakan-rakan Aussies kami kekal selamat dalam talian. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai proses ujian terperinci kami di sini.

Untuk menentukan VPN terbaik secara keseluruhan, proses ujian ini adalah kritikal. Itulah cara kami mendedahkan kelemahan perisian dan lubang keselamatan.

Kami menumpukan perhatian kepada beberapa kriteri penting:

 • Bidang kuasa - Di mana ia diperbadankan?
 • 5 mata - Adakah mereka berkongsi maklumat anda?
 • Dasar Pembalakan - Jika ya, itu tidak akan pergi.
 • Kelajuan - VPN lambat tidak benar-benar bernilai menggunakan
 • Blok P2P - Tiada lagi Netflix
 • Bilangan Sambungan - 1 Peranti atau 3?

Lihatlah carta kami di bawah, kami menyusun lebih daripada 45 syarikat dan meneruskan dasar privasi syarikat, terma perkhidmatan dan ujian kelajuan.

Juga ambil perhatian - semua pembaca adalah dialu-alukan untuk meninggalkan ulasan pada setiap perkhidmatan VPN melalui borang yang terdapat pada setiap ulasan. 

VPNJurisdikar5 MataLoggingSpeed ​​# Pelayan # Sambungan serentakBlocks P2P
NordVPN Panama Tidak Tidak Cepat 5,231 6 Tidak
Surfshark VPN Pulau British Virgin Tidak Tidak Cepat 800+ pelayan Peranti tanpa had (Tetapi hanya 1 boleh digunakan pada satu masa) Tidak
ExpressVPN Pulau British Virgin Tidak Tidak Cepat 2,000 3 Tidak
VyprVPN Switzerland Koperasi Tidak Cepat 700 5 Tidak
Terowong Persendirian USA 5 mata Ya Purata 50 3 - Tidak terhad Ya
Trust.Zone Seychelles Tidak Ya Purata 164 3 Ya
VanishedVPN Australia Tidak Ya Purata Tidak diketahui 3 Ya
Akses Internet Persendirian USA 5 mata Ya Purata 3,243 5 Ya
PureVPN Hong Kong Tidak Ya Purata 2,134 5 Ya
IPVanish USA 5 mata Ya Purata 1,100 10 Ya
TunnelBear Kanada 5 mata Ya Purata 350 5 Ya
VPN Unlimited USA 5 mata Ya Purata 400 5 Ya
Perisai Hotspot USA 5 mata Ya Purata 500 5 Ya
Avast Secureline VPN Republik Czech Koperasi Ya Purata 52 5 Ya
WindScribe Kanada 5 mata Ya Purata 480 Tidak terhad Ya
TorGuard USA 5 mata Ya Purata 3,000 5 Ya
VPN Hide.me Malaysia Tidak Ya Perlahan 35 5 Ya
Hola VPN Israel Koperasi Ya Purata 0 3 Ya
Jumlah VPN UK 5 mata Ya Purata 45 3 Ya
VPN Avira Phantom Jerman 5 mata Ya Perlahan 40 Tidak terhad Ya
CyberGhost VPN Romania Tidak Ya Purata 3,519 7 Ya
VPN Opera Norway 5 mata Ya Perlahan 3 1 Ya
SaferWeb USA Tidak Ya Perlahan 30 2 Ya
ProtonVPN Switzerland Koperasi Ya Purata 347 10 Ya
Betternet Kanada 5 mata Ya Perlahan 11 5 Ya

Perkhidmatan VPN Terbaik - Ulasan Kami

1. NordVPN - Pilihan Keseluruhan Terbaik untuk VPN # 1 Australia

"Reliable, Secure, 5000+ Servers"

logo nordvpn

RELIABLE
TERBAIK SECARA SELESAI
5000+ SERVERS

NordVPN adalah perkhidmatan VPN yang sangat popular dengan asas pelanggan yang besar. Selalunya perkhidmatan VPN yang paling disyorkan di banyak laman web, reputasi NordVPN disokong oleh kebolehpercayaan perkhidmatan mereka, dasar pembalakan sifar, keselamatan maksimum dan akses lengkap ke kandungan yang disekat geo dengan ciri SmartPlay proprietinya.

Keselamatan Tahap CIA dan Ketidaksamaan Lengkap

Sekiranya keselamatan dan tidak mahu namanya disenaraikan menjadi keutamaan untuk anda, maka anda akan merawat yang besar. Dengan adanya ancaman yang terlalu rumit untuk menjelaskan, anda boleh merasa selesa ketika melayari mengetahui anda boleh menggunakan protokol terowong OpenVPN mereka, yang merupakan yang paling selamat yang ada hari ini. Tidak seperti pembekal VPN yang lain, penyulitan versi AES-256 NordVPN dilengkapi dengan kunci Diffie-Hellman 2048-bit dan bukannya kunci RSA kerana ia mempunyai Kerahsiaan Serasi Ke Hadapan.

NordVPN juga mempunyai ciri penyulitan berganda, menjadikan NordVPN sebagai pilihan utama untuk negara-negara dengan undang-undang Draconian (Korea Utara, China, dll.). Walaupun dengan pemeriksaan paket yang mendalam, hampir mustahil untuk memecahkan tahap penyulitan ini.

Perlindungan Leak DNS dan ciri suis membunuh secara automatik terbina dalam mana-mana pakej NordVPN, memastikan bahawa aktiviti anda sentiasa dilindungi.

NordVPN juga mempunyai salah satu pengurus kata laluan yang paling mudah digunakan dan paling selamat untuk dipasangkan dengan perkhidmatan VPN mereka yang dipanggil NordPass.

Pelayan dan Kandungan yang disekat Geo

Teknologi SmartPlay proprietari mereka membolehkan anda mengakses beratus-ratus tapak streaming di mana sahaja anda berada di dunia. SmartPlay adalah penyelesaian perkhidmatan proksi yang selamat yang membuat kebanyakan, jika tidak semua pelayan mereka adalah pusat akses yang berdaya maju untuk perkhidmatan streaming seperti Netflix, Kodl, Hulu dan lain-lain.

NordVPN sesuai dengan pencapaian yang sangat baik dengan akses kepada 5,200 pelayan, tersebar di 62 negara di 6 benua. Anda boleh Netflix dan bersantai di mana sahaja yang anda mahu. Ú

2. Surfshark - VPN "Budget" Terbaik

"Selamat, Murah, 800+ Pelayan"

Logo Surfshark

INEXPENSIVE
TERBAIK SECARA SELESAI
800 + SERVERS

Tapak Surfshark

Untuk permulaan

Surfshark adalah definisi kanak-kanak baru di blok. Orang-orang ini adalah VPN terbaru yang telah kami tinjau dan kami menyukai apa yang kami lihat setakat ini. Mereka juga berpotensi menjadi nombor satu di masa depan.

Kami bercakap tentang lokasi banyak di sini kerana bidang kuasa dan gangguan kerajaan. Surfshark telah bermastautin di Kepulauan British Virgin, yang mungkin merupakan tempat terbaik untuk VPN menjadi dan juga telah mengambil tempat tinggal di tempat nombor 2 kami di senarai ini.

Harga untuk kontrak jangka panjang pada asasnya merasakan mereka memberikannya kepada anda secara percuma pada $ 1.99 sebulan dan langganan memberi anda nilai yang hebat. Nampaknya Surfshark sedang menambah pelayan baru setiap hari dan sentiasa mencari untuk menyediakan lebih banyak untuk penggunanya. Syarikat VPN kini mempunyai lebih daripada 800 pelayan di lebih daripada 50 negara.

Keselamatan dan Privasi

Surfshark melakukan perkara yang betul dari segi keselamatan dan privasi dan sebenarnya memberikan anda pilihan dari segi protokol penyulitan. Pertama, mereka tidak pernah log. Kedua, syarikat itu mempunyai sokongan untuk beberapa protokol, termasuk 256-bit AES / OpenVPN, IPSec dan IKEv2 (tetapi bukan IPv6). Dengan menggunakan protokol ini, mereka boleh menyediakan nombor alamat hampir tidak terhad kepada pelanggan mereka.

Protokol IPv4 lama yang digunakan oleh banyak VPN mempunyai bilangan IP yang unik untuk diberikan. Ini boleh menghalang kebolehan streaming anda. Sokongan Surfshark untuk pelbagai protokol VPN bermaksud ia boleh dipasang pada rangkaian router dan peranti.

Protokol VPN Surfshark menggunakan penyulitan AES 256-bit yang terbaik. Syarikat itu juga menggunakan pertukaran kunci DHE-RSA 2048-bit dan hash pengesahan SHA512. Oleh kerana kebanyakan orang tidak tahu apa maksudnya, hanya tahu ia sebenarnya penyulitan terbaik yang boleh anda miliki. Surfshark juga mempunyai perlindungan kebocoran DNS dan WebRTC di seluruh rangkaian mereka.

Harga dan rehat

Ketika datang ke harga, Surfshark adalah pilihan terbaik dari segi nilai yang diberikannya. Ini tidak berlaku walaupun beberapa tahun yang lalu kerana Surfshark hanya sekejap mata yu mata ayahnya. Apabila ia datang kepada rancangan jangka pendek, kosnya munasabah. Jika anda melihat pelan dua tahun, anda boleh membayar $ 1,99 sebulan yang mengatasi setiap VPN hebat yang lain.

Perkara yang menarik mengenai Surfshark VPN adalah bahawa anda hanya boleh mencungkil pertukaran ganti dari sofa anda setiap bulan untuk membayar perkhidmatan.

3. ExpressVPN - Pilihan Terbaik untuk Kelajuan

"Cepat, Selamat, 700+ Lokasi"

ExpressVPN

PALING LAJU
TERBAIK SECARA SELESAI
700+ LOCATIONS

Untuk permulaan

Syarikat Kepulauan Virgin British (lokasi ini penting) telah berada dalam perniagaan sejak tahun 2009 dan memenangi cita-cita kami sebagai VPN semua-sekitar terbaik ke-2 untuk warga Australia. Terdapat beberapa sebab kami membuat tuntutan itu.

Untuk harga langganan tunggal, pelanggan mendapat akses kepada mana-mana Pelayan ExpressVPN 2000+ bertempat di 94 negara. Sekiranya anda tertanya-tanya, ini adalah liputan yang agak luas, dan itulah perkara yang baik.

Keselamatan dan Privasi

Backbone VPN terletak pada standard penyulitan yang digunakan. AES-256 adalah pilihan ExpressVPN. Anda tidak perlu menjadi nerd teknologi untuk memahami bahawa ia akan mengambil berpuluh-puluh superkomputer yang memeriksa berbilion kunci setiap bilion tahun untuk memecahkan enkripsi semacam ini dengan kekerasan. Baca lebih lanjut mengenai bagaimana penyulitan berfungsi di sini.

Anda tidak mahu apa-apa kaitan dengan VPN yang mempunyai kebocoran WebRTC, fail pemasangan yang dijangkiti malware, atau dasar pembalakan lemah. Dari pengujian kami, ExpressVPN bersih sebagai peluit dan menawarkan dasar tanpa pembalakan yang sekeras yang akan anda temukan.

Untuk pemula untuk kata laluan VPN, pembalakan tidak bermaksud bahawa mereka tidak menyimpan rekod daripada penggunaan perkhidmatan mereka. Percayalah atau tidak, sesetengah syarikat melakukannya. Syarikat-syarikat tersebut tidak ada dalam senarai kami.

Mencari perkhidmatan yang membolehkan penghinaan tanpa kerumitan dan akses kepada Kodi dan Netflix dari mana-mana sahaja? Ini adalah salah satu sebab utama sesetengah orang menggunakan perkhidmatan VPN dan cek ExpressVPN dengan baik.

Harga dan rehat

Bahagian yang terbaik adalah anda mendapat semua ciri teladan ini dan STILL dapat menikmati salah satu pengalaman VPN terpantas yang dapat dijumpai. Satu-satunya nit yang kami pilih ialah ExpressVPN datang sedikit ke paras harga tinggi, antara $ 6.67 hingga $ 12.95 sebulan, bergantung kepada panjang kontrak dan tawaran yang mungkin mereka laksanakan.

Sokongan pelanggan adalah penting. Kami membuat beberapa soalan untuk meletakkan reputasi baik kakitangan ExpressVPN untuk ujian.

Cerita panjang pendek, mereka melakukannya dengan baik.

Walaupun kami tidak mencadangkan anda menyerang dana kolej kanak-kanak untuk mendapatkan perkhidmatan VPN ini, ia tidak semestinya membuat anda orang yang tidak baik.

4. VyPrVPN - Pilihan keempat tetapi masih cukup bagus

"Harga Cepat, Hebat, Kurang Lokasi"

VPN Vypr

HARGA TERBAIK
LANGKAH IPS UNTUK MENYAMPAIKAN
FAST

Kebenaran diberitahu, kami tidak akan membuat banyak masalah jika anda memilih VyprVPN bukannya cadangan # 1 kami. Itu bagus, tetapi seseorang perlu menjadi yang kedua dan kebanyakan perkara yang kita katakan tentang syarikat ini adalah pelbagai positif.

Walaupun tad di bawah standard pelayan # 3 di 94 negara, VyPrVPN boleh bermegah 70 negara, yang tidak lusuh.

Cara tanpa had tidak terhad

Tetapi apa yang kami sukai adalah aspek penstriman yang tidak terhad dalam perkhidmatan ini, yang bermakna anda boleh secara literal kekal dalam talian 24/7 sisa hidup anda jika anda suka tidak akan mengalami pembatasan bandwidth atau prestasi. Tidak semua perkhidmatan VPN boleh membuat tuntutan itu.

Keselamatan adalah penting dalam permainan VPN. Tanpa itu, tidak ada gunanya membeli perkhidmatan sama sekali. VyPrVPN memiliki dan mengekalkan semua pelayan mereka di rumah. Ini bermakna lebih sedikit peluang untuk data peribadi anda melihat cahaya hari melalui ketidakadilan.

Torrents, Kodi, dan Netflix

VyPrVPN secara teknikal bekerja dengan torrenting, Kodi, dan Netflix, walaupun tidak selalu tanpa bersumpah dan membuang sesuatu. Torrents dibenarkan tetapi tidak digalakkan dan kegiatan torrenting anda mungkin dilog masuk.

Kodi berfungsi dengan baik, walaupun perlu disediakan secara manual. Dan terima kasih kepada perang Netflix pada VPN, semakin sulit untuk mencari server yang berfungsi dengan layanan ini dengan pasti.

Tiada Percubaan Risiko

Seperti NordVPN, VyprVPN menawarkan jaminan wang kembali 30 hari. Jika anda baru kepada semua ini, itu bermakna banyak kerana ia pelan pelarian anda sekiranya anda tiba-tiba aneh dan membuat keputusan untuk tidak menggunakan internet sekali lagi.

Pelanggan VyprVPN baru mendapat Pengurangan harga 50% sebagai ucapan terima kasih dari syarikat kerana mencuba perkhidmatan mereka. Walaupun banyak yang pantas, mungkin ciri yang paling luar biasa adalah kesungguhan mereka untuk menjaga data peribadi anda.

5. VPN tulen

"Pilihan pepejal tetapi sedikit ke bawah"

Logo VPN tulen

LEBIH MAHAL
SPEED INCONSISTENT
FEWER IPS

Untuk cara pemikiran kami, anda benar-benar tidak boleh pergi ke dalam talian tanpa VPN tetapi realitinya adalah bahawa sesenit boleh menjadi ketat dan bahkan kos yang agak sederhana untuk NordVPN dan ExpressVPN mungkin menyebabkan makanan yang dilangkau.

Bagi mereka yang mempunyai anggaran yang ketat, kami menawarkan PureVPN untuk pertimbangan anda.

Apabila Kos adalah Tawaran Besar

Intinya adalah anda mendapat sebahagian besar ciri-ciri anjing teratas, seperti jaminan wang kembali, sokongan yang mencukupi, dan kesamaan nama dan privasi yang anda harapkan dari rak atas VPN - tetapi pada harga yang lebih rendah.

Sekarang kita tidak akan duduk di sini dan mendakwa bahawa kualiti PureVPN adalah setiap bit daripada dua pilihan terdahulu, kerana itu tidak, tetapi perkhidmatan ini benar-benar halus jika anda perlu mengawal perbelanjaan.

Perkara pertama yang mungkin anda perhatikan apabila anda mendarat di laman web PureVPN adalah bahawa ia kelihatan seperti mereka mempunyai banyak ciri. Awak betul. Mereka buat.

A Plethora of Features

Kami bercakap tentang perisian anti-malware dan virus, penyekatan iklan, pengesanan dan pencegahan pencerobohan, penapisan aplikasi, dan senarai teruskan. Anda tidak akan menemui tahap kecanggihan keselamatan ini dengan perkhidmatan harga lain yang sama.

Tambah ke dasar ini "pembalakan tanpa sesi" pepejal dan apa yang mungkin antara muka pengguna yang paling mudah di dalam industri dan anda mempunyai pilihan baik untuk rakyat Australia yang tahu bahawa mereka memerlukan VPN tetapi juga perlu menyimpan satu atau dua.

Torrenting, Etc.

Jika torrenting adalah matlamat anda dengan VPN, tiada apa yang dapat dilihat di sini. PureVPN menghalang semua torrents dari apa yang dapat kita katakan. Seperti kebanyakan perkhidmatan VPN yang lain, mengharapkan mendapat masalah dengan pasti mengakses Netflix AS dari kebanyakan pelayan mereka. Sekiranya anda masuk ke Kodi, PureVPN menawarkan tambahan rasmi yang menjadikannya mudah untuk digunakan.

6. Akses Internet Persendirian

"Murah, Cepat dan Lambat"

akses internet privasi

LEBIH MAHAL
SPEED INCONSISTENT
FEWER IPS

Akses Internet Persendirian (PIA) mendarat betul-betul di tengah pek apabila ia berkaitan dengan perkhidmatan VPN yang berkualiti untuk warga Australia. Apa ini bermakna bahawa ada sedikit yang baik, sedikit yang tidak baik, dan anda mendapat semuanya dengan harga yang cukup baik.

Aspek yang menarik untuk perkhidmatan VPN ini ialah anda boleh membuat keputusan untuk menurunkan tahap penyulitan sambungan anda sebagai balasan untuk kelajuan penyemakan imbas yang lebih pantas. Di permukaan, ia mungkin kelihatan seperti pilihan ini hanya akan dikenakan kepada orang-orang yang meminum terlalu banyak cip cat sebagai seorang kanak-kanak.

Tetapi teruskan!

Anda Ingin Penyulitan KURANG?

Katakan anda tahu anda berada dalam rangkaian yang agak selamat dan menyedari bahawa penggredan ke penyulitan 128-bit (dari penyulitan 256-bit) masih meninggalkan anda dengan lapisan perlindungan kriptografi pepejal.

Kelajuan yang anda peroleh mungkin bernilai.

Walaupun PIA telah penuh dengan pelayan, mereka hanya merangkumi 28 negara. Underwhelming. Intinya - jika anda tidak berada di salah satu negara tersebut, mengharapkan kelajuan sambungan seperti kura-kura walaupun anda dilucutkan penyulitan sepenuhnya (jelasnya, kami tidak mencadangkan itu).

Berikut adalah bahagian yang menarik jika anda suka murah. Bergantung kepada panjang kontrak dan pilihan lain yang anda pilih, kadar bulanan anda untuk VPN ini mungkin akan jatuh dalam lingkungan $ 3 hingga $ 7 dalam sebulan.

Netflix, Torrents, dan Kodi

Persoalan yang banyak ditanyakan ialah sama ada PIA berfungsi dengan jenis perkhidmatan ini. Anda boleh menculik Netflix dari senarai kerana tiada VPN berfungsi dengan pasti dengan perkhidmatan ini pada 2019. Anda mungkin bernasib baik dan mencari pelayan yang bekerjasama sekarang dan itu sahaja. Di samping itu, perkhidmatan VPN ini agak menyokong torrenting dan berfungsi dengan baik dengan Kodi.

Beberapa Kesalahan Serius

PIA terletak di Amerika Syarikat, yang merupakan kelemahan serius dari segi privasi (baca tentang 5 Mata). Kelemahan lain yang perlu disebutkan ialah tidak ada ciri sembang langsung.

Sooo ... bukan perkhidmatan yang buruk tetapi bukannya kita dapat menjana banyak semangat.

7. Trust.Zone

"Cepat ... dan Kecil"

VPN Terbaik Australia 2020

LEBIH MAHAL
SPEED INCONSISTENT
FEWER IPS

Kadang-kadang saiz tidak penting tetapi kadangkala ia berlaku.

Perkhidmatan VPN Trust.Zone mempunyai banyak perkara untuknya. Satu perkara yang tidak adalah bilangan dan lokasi pelayan. Kami bercakap tentang 135 yang lemah di 31 negara. Intinya ialah, tidak kira berapa kelajuan sambungan yang cepat, syarikat tidak membandingkan dengan jejak yang ditinggalkan oleh syarikat ke arah bahagian atas senarai kami.

Kelajuan pantas yang licik

Sekiranya anda tinggal di negara berhampiran salah satu pelayan mereka, anda mungkin akan mempunyai kelajuan sambungan yang hebat. Keseluruhannya, Trust.Zone adalah terpantas kedua daripada yang diuji. Itulah pencapaian yang kecil.

Keselamatan tertinggi

Satu lagi tanda sokongan mereka adalah dedikasi untuk keselamatan. Terletak di kawasan ajaib tropika yang eksotik di Seychelles, PIA cenderung turun menjadi tertawa apabila ditanya untuk mengalihkan data pengguna kepada kerajaan yang ingin meminta perkara seperti itu. Kami bercakap mengenai suspek biasa: AS, UK, Australia ... anda mendapat idea itu.

Jika anda berada dalam mood untuk mengalir, perkhidmatan VPN ini tidak mempunyai sekatan. Bersedia untuk Netflix dan bersantai di bawah tanah? Meh, ia mungkin berfungsi untuk anda dan mungkin tidak. Kami dapat mengatasi sekatan geografi pada hanya tiga daripada tujuh pelayan yang kami cuba, jadi kami menyerah.

Yang satu ini juga salah satu daripada anda pertaruhan terbaik jika anda suka menggunakan Kodi.

Standard penyulitan stout dan julat harga rendah menjadikan PIA pilihan yang sangat baik - sekiranya anda menjadi salah satu daripada beberapa orang yang bernasib baik berhampiran pelayan.

8. Sembunyikan Ass saya

"Nama Lucu, Perkhidmatan Busuk"

hmaKami berharap bahawa Hide My Ass adalah satu jenaka yang besar. Maaf. Ianya bukan. Perkhidmatan ini sebenarnya wujud dan mengenakan bayaran kepada orang ramai untuk mengambil bahagian dalam jenama khas mereka yang tidak kompeten dan skullduggery.

Sekiranya terdapat kategori untuk perkhidmatan VPN yang tidak disyorkan di Australia, Hide My Ass (HMA) akan menyapu bersih medali emas, perak, dan gangsa.

Katakan ini secepat mungkin. HMA adalah perkhidmatan yang dahsyat di setiap peringkat yang bermaksud apa-apa. Kami akan mengesyorkan anda bersumpah di internet dan semua teknologi yang berkaitan selama-lamanya, berpindah ke Pedalaman, dan menyertai suku Aborigin sebelum mendaftar dengan VPN ini.

Serius. Itu yang buruk.

Walaupun ujian HMA kami datang ke akhir yang tiba-tiba, tidak lama lagi. Kami menghabiskan seluruh minggu cuba menyambung ke Netflix dan mengerikan - tidak ada nasib. Ini sebagai tambahan untuk dijadikan secara rawak dan kerap dari sambungan kami.

Apabila kami cuba menghubungi sokongan, tiada jawapan untuk e-mel, sesi sembang, panggilan telefon, atau isyarat asap.

Akhirnya, mereka hanya menyahaktifkan akaun tanpa sebarang amaran. Tambah pada parade ketidaksempurnaan ini kelajuan sambungan fakta adalah lambat untuk tidak wujud, mereka diketahui menyimpan sesi log dan bekerjasama dengan penguatkuasa undang-undang, dan anda telah mendapat perkhidmatan yang benar-benar buruk.

Adakah kami mengesyorkan HMA? Anda memikirkannya.

VPN Kami Diuji dan Bagaimana Kami Memutuskannya

Terdapat beratus-ratus produk VPN yang tersedia tetapi, menurut pendapat kami, hanya kira-kira dua dozen malah bernilai ujian. Kami membuat keputusan awal tentang mana yang membuat pemotongan awal berdasarkan sentimen dalam talian dan kepakaran industri kami sendiri.

Seterusnya datang proses ujian yang menyeluruh yang membuat sesuatu seperti ini:

 • Penyambung.

  Beli Perisian

  Kami sebenarnya pergi ke dalam talian dan membeli produk dengan harga penuh dari vender, memasangnya pada komputer riba saham kami, dan mengujinya selama seminggu.

 • Penyambung.

  Ujian Kelajuan

  Memilih tujuh lokasi geografi rawak yang berbeza. Diuji setiap calon VPN dari lokasi-lokasi ini.

 • Penyambung.

  Semak Kebocoran

  Terdapat beberapa sumber kebocoran (WebRTC, dll) yang boleh merosakkan privasi dan identitas anda dalam sekelip mata dan merupakan ciri utama perkhidmatan VPN yang buruk.

 • Penyambung.

  Geo-Keserasian

  Keupayaan untuk merentasi dan mengatasi sekatan geografi Netflix / Kodi adalah satu sebab VPN popular. Kami menilai ciri-ciri ini.

 • Penyambung.

  Kemudahan penggunaan

  Semak bagaimana mesra pengguna antara muka dan respons pelanggan perkhidmatan.

 • Penyambung.

  Kos vs Nilai

  sebab kita tidak semua mempunyai nuggets emas dan Bitcoin jatuh dari kantong kami.

 • Penyambung.

  Ciri-ciri Privasi / Keselamatan

  A rais d'être VPN.

Walaupun ujian berterusan, untuk kedudukan 2019 kami menilai 20 perkhidmatan teratas. Persekitaran ujian berkenaan dengan sistem komputer dan operasi adalah sama, untuk mendapatkan hasil yang jujur.

Sekiranya kita tidak mencukupi, kami tidak mengambil dorongan - kewangan atau sebaliknya - apabila tiba di cadangan di halaman ini. Ini adalah pendapat kita sendiri, tiba melalui peluh alis kita, dan banyak masa menghabiskan jari menggunakan keyboard.

"Jadi, anda membeli dan membayar 20 langganan VPN ?!"

Jelas, jawapan kepada soalan itu adalah ya. Anda juga harus memperhatikan kesamaan antara tempoh ujian kami dan tempoh percubaan percuma yang ditawarkan oleh kebanyakan perkhidmatan. Ayolah, awak tidak fikir ...?

Kami bekerja keras di sini dan panggilan kami lebih tinggi daripada hanya sekumpulan Aussies yang mempunyai banyak langganan VPN.

Soalan Lazim

imej yang menunjukkan terowong terenkripsi untuk VPNApakah VPN dan Bagaimana Ia berfungsi?

Sambungan yang Disulitkan Antara Komputer dan Internet Anda.

Pisahkan ISP anda, laluan VPN yang dihasilkan oleh aktiviti dalam talian anda melalui pelayan yang berbeza, dengan itu menyembunyikan lokasi sebenar anda dengan memberikan alamat IP yang berbeza. Di samping itu, data disulitkan untuk memastikan ia tidak dilihat oleh penggodam.

VPN menyediakan tahap privasi dan tanpa nama yang lebih tinggi daripada yang tersedia melalui ISP anda. Kebanyakan perkhidmatan VPN membuang protokol sumber terbuka seperti Open VPN.

Bagaimana ia berfungsi

Walaupun kepalanya mungkin meletup jika anda perlu membina sambungan VPN yang berfungsi dari awal, proses menggunakannya tidak rumit.

 1. Muat turun perisian VPN dan pasang pada peranti anda.
 2. Mulakan sesi penyemakan imbas dengan membuka perisian.
 3. Data anda disulitkan sebelum ia meninggalkan komputer anda.
 4. Setelah dienkripsikan, data anda pergi ke pelayan VPN.
 5. Selepas melewati pelayan VPN, data anda (masih disulitkan) dialihkan ke destinasi dalam talian anda - seperti laman web bank atau laman media sosial kegemaran anda.
 6. Dari sudut pandangan destinasi dalam talian, nampaknya data berasal dari pelayan VPN.

Yang penting dengan semua ini adalah, terima kasih kepada protokol penyulitan, data dalam transit (seperti kad kredit atau nombor Keselamatan Sosial) tidak boleh dibaca kepada sesiapa yang berjaya menggodam sistem dan melihat.

Fikirkan sambungan VPN sebagai terowong yang selamat di mana semua maklumat yang berkaitan dengan sesi dalam talian boleh bergerak, tersembunyi dengan selamat dari dunia luar.

Apakah Faedah Menggunakan VPN?

Mencapai Tahap Baru Keamanan dan Privasi Dalam Talian.

Terima kasih kepada penyulitan, menggunakan VPN sangat mengurangkan peluang data anda akan dicuri dan dijual di Web Gelap atau kepada pengiklan tanpa persetujuan anda. Di samping itu, alamat IP anda kelihatan seperti anda mengakses internet dari lokasi fizikal pelayan VPN, mewujudkan tahap kesamaan tanpa nama yang tidak dapat ditandingi dengan ISP tradisional.

Adakah undang-undang menggunakan VPN di Australia?? profil privasi dalam talian australia

Undang-undang untuk Sekarang tetapi Perundangan Terkini Dapat Lereng Slippery.

Kebanyakan negara barat, termasuk Australia, membenarkan penggunaan perkhidmatan VPN yang tidak terkawal. Tetapi undang-undang 2015 menjadikannya dibenarkan bagi mereka yang memegang hak cipta yang dilanggar boleh mendapatkan perintah mahkamah persekutuan untuk menyekatnya di dalam negara.

Setakat ini, tiada langkah perundangan telah dibuat terhadap VPN. Ramai warga Australia menggunakan jenis perkhidmatan ini untuk mengelilingi usaha kerajaan untuk mengawal kandungan.

Semak senarai negara kami yang mengharamkan penggunaan VPN.

VPN yang Membolehkan Me Stream Netflix?

Pilih Perkhidmatan Anda Berhati-hati jika Anda Mahu American Netflix.

Bukan rahsia lagi bahawa seluruh dunia cuai selepas versi Amerika Netflix. Terdapat tiga alasan untuk ini: pilihan, pilihan, pilihan. Raksasa penstriman menawarkan pilihan yang berbeza di berbagai belahan dunia dan jika anda berada di tempat yang salah dengan hak kelahiran, anda tidak beruntung melainkan ...

Anda fikirkan. Dengan memilih VPN yang terletak di tanah bebas dan rumah yang berani, anda boleh menipu Big Brother Netflix ke dalam pemikiran anda Yankee yang dicelup-dalam-bulu dan membuat pilihan dari katalog PENUH. Perlu diingat Netflix sedang dalam perang salib untuk menyekat semua VPN daripada membuka kunci perkhidmatan mereka.

Berikut adalah pilihan kami untuk VPN terbaik untuk Netflix, iaitu yang bekerja di hampir setiap negara dan untuk hampir semua laman web.

Adakah VPN Melacak Apa yang Saya Lakukan Online dan Simpan Log Fail? dasar pembalakan vpn carta skor

Bergantung pada Perkhidmatan Yang Anda Gunakan, Jawapan kepada Keduanya - Mungkin Mungkin.

Semasa menjejaki aktiviti dalam talian anda dan menyimpan fail log yang mendokumenkan yang sama nampaknya bertentangan dengan sebab keseluruhan untuk menggunakan VPN, jangan salah banyak perkhidmatan yang terlibat dalam amalan ini.

Walaupun sesetengah pembalakan diperlukan untuk menyelesaikan masalah dan menguruskan akaun dengan betul, banyak perkhidmatan yang paling terkenal sesat berhampiran dengan konsep pencerobohan privasi.

Anda mungkin berminat membaca artikel kami mengenai VPN yang betul-betul tidak menjejaki aktiviti dalam talian atau maklumat mengenal pasti log.

Adakah VPN Aman untuk Torrenting?

VPN yang baik - Pastinya. VPN buruk - Tidak begitu Banyak.

Torrenting, yang dikenali sebagai perkongsian fail peer-to-peer (P2P), adalah Wild West dari internet. Di mana dalam talian anda lebih bertanggungjawab untuk mengambil virus atau perisian berniat jahat atau tersandung di pejabat penguatkuasa undang-undang yang menyamar sebagai Johnny Copyright Violator.

Jika nampaknya mungkin idea yang baik untuk menggunakan VPN sebelum menuju ke salah satu pemandangan ini, kami di sini untuk mengatakan itu keputusan bijak.

Sama ada anda sedang mencari untuk mendapatkan pelbagai percubaan pengawasan kerajaan atau memuat turun fail cetak rompak filem kegemaran anda (Datang, ia 2020, tidak masuk akal berpura-pura tidak.), Memilih VPN yang berkualiti harus wajib. Bagaimana anda tahu yang mana?

Artikel ini mendedahkan empat VPN terbaik untuk menggerutu yang kami dapati.

Bolehkah Anda Menyediakan VPN pada Router? imej persediaan router vpn

Jadikan Sambungan Wi-Fi Seluruh Anda Swasta.

Menggunakan perkhidmatan VPN pada peranti internet utama anda adalah baik, tetapi ia boleh menjadi lebih baik apabila anda menetapkannya untuk menjalankan melalui penghala dan menswastakan seluruh rangkaian wi-fi anda. Terdapat Santa Claus dan ya, anda boleh melakukannya.

Terdapat a beberapa faedah kepada perkhidmatan VPN berasaskan router yang melampaui keselamatan dan privasi yang dipertingkatkan yang telah diberikan oleh persediaan yang lebih tradisional.

 1. Mengekalkan sambungan VPN yang aktif sepanjang masa
 2. Sambungkan berbilang peranti ke satu akaun
 3. Hantar jaring yang lebih luas dan lebih selamat ke atas isi rumah anda

Memilih dan menyediakan router VPN melangkaui skop artikel ini, tetapi tutorialnya banyak di Google.

Bolehkah Anda Menyediakan VPN pada Konsol Permainan atau TV Pintar?

Jika Anda VPN-ize Router Anda Pertama.

Terdapat beberapa cara untuk kulit kucing ini. Yang pertama adalah memuat turun dan memasang aplikasi VPN terus ke TV pintar anda, walaupun tidak semua mempunyai keupayaan ini. Cara lain untuk melakukannya adalah dengan menjalankan sambungan VPN melalui router rumah anda (lihat soalan sebelumnya).

Oleh kerana konsol permainan atau tv pintar mengambil isyarat internet mereka dari rangkaian rumah, mereka akan dilindungi oleh router VPN-ized yang anda buat.

Apakah VPN Percuma Terbaik untuk Australia??

Perkhidmatan VPN Berbayar adalah Sentiasa Lebih Baik tetapi Terdapat Pilihan Percuma.

Mungkin anda pernah mendengar pepatah lama: "Jika produk itu bebas, ANDA adalah produk."

Intinya adalah bahawa beberapa syarikat terbentuk daripada kebaikan hati CEO dan bersumpah untuk menyediakan perkhidmatan / produk kelas dunia tanpa sebarang kos. Anda harus faham bahawa jika perkhidmatan VPN memakannya secara percuma, ia hanya bermakna mereka membuat wang mereka melalui cara yang tidak tradisional seperti:

 1. Menyediakan perkhidmatan minimum tanpa kos, tetapi memukul anda dengan upsells untuk menghilangkan sekatan kelajuan atau jalur lebar yang menyedut kegunaan.
 2. Mengumpul / menjual data anda kepada pengiklan atau di Web Gelap.
 3. Menjual iklan yang mengisi setiap sudut skrin.

Walaupun anda mungkin berfikir anda mendapat sesuatu secara percuma, anda tidak. Cara yang anda akan bayar akhirnya mungkin tidak dapat dilihat dengan jelas tetapi ia akan memainkan tangannya pada akhirnya.

Masih bertekad untuk mencari perkhidmatan VPN berkualiti percuma?

Baca artikel kami tentang pilihan terbaik percuma anda.

Apakah VPN Keluar Terpantas Di Sana? VPN Terbaik Australia 2020

Penyulitan melambatkan VPN ke bawah.

Mungkin anda tidak memikirkannya, tetapi proses penyulitan setiap bit data yang bergerak di seluruh sambungan internet anda memperlahankan semuanya. Ini adalah masalah setiap perkhidmatan VPN melawan dan berjuang terus-menerus untuk diatasi.

Jika penyulitan sangat kuat, kelajuan perlahan. Jika kelajuannya hebat, penyulitan lemah.

Tetapi beberapa perkhidmatan telah berjaya mengatasi masalah ini dan mengekalkan kelajuan sambungan yang konsisten dengan cepat dan keselamatan kedap udara.

Tidak peduli siapa kedudukannya, NordVPN cenderung untuk datang pada atau berhampiran atas cadangan apabila ia datang untuk mempercepatkan.

Baca kajian NordVPN kami, sekiranya anda melepaskannya pada kali pertama.

Berapa banyak kos VPN?

Lebih daripada batang gusi, kurang daripada Ferrari.

Mari tamatkan ketegangan. Mereka tidak semua yang mahal dalam skema perkara yang lebih besar. Kebanyakan perkhidmatan VPN sah akan membawa anda antara $ 2 dan $ 10 sebulan. Perlu diingat ini adalah satu perkhidmatan yang anda gunakan bersama - bukan bukan - ISP anda.

Antara keduanya anda harus keluar tidak lebih daripada $ 20 sebulan.

Sama seperti perjanjian yang cukup baik untuk mengekalkan privasi dalam talian dan menghalang data peribadi anda daripada diculik dan dijual kepada pembida tertinggi.

Adakah Terdapat Bahaya Bahaya Dengan Menggunakan VPN?

Mereka tidak menggigit, jika itulah yang anda minta.

Satu-satunya risiko sebenar yang dikaitkan dengan menggunakan VPN ialah jika anda memilih perkhidmatan yang buruk yang memasang perisian hasad pada komputer anda atau memanfaatkan data peribadi atau maklumat kewangan anda untuk dijual. Itulah bahaya yang sangat nyata yang paling kerap datang dari perkhidmatan percuma.

Inilah sebabnya mengapa anda BENAR-BENAR melakukan penyelidikan anda (seperti membaca halaman ini - kerja yang baik) terlebih dahulu untuk menghilangkan pelaku yang tidak baik.

Hanya sedikit usaha wajar di pihak anda boleh menghalang anda daripada mendaftar dengan salah satu joker ini. Orang-orang yang melakukan perkara-perkara buruk mempunyai ramai bekas pelanggan yang tidak berpuas hati yang tidak takut untuk pergi dalam talian dan memberitahu semua tentang pengalaman buruk mereka.

Artikel yang kami tulis akan membawa anda untuk mempercepatkan cepat pada kerentanan perkhidmatan VPN rendang mungkin cuba mengeksploitasi.

Bolehkah VPN Membuat Internet Saya Lebih Cepat??

Bukan Kecuali Undang-Undang Fizik Dimansuhkan.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, proses enkripsi yang membolehkan VPN menjadikan pengalaman penyemakan imbas anda lebih selamat tidak dapat meningkatkan kelajuan sambungan internet. Malah, kecuali pembekal perkhidmatan yang sangat sedikit, menambah VPN ke campuran cenderung mempunyai kesan perlahan.

Untuk sambungan internet yang lebih cepat, anda harus meneroka penyelesaian dengan ISP anda.

Baca panduan kami untuk mempercepatkan sambungan internet anda menggunakan beberapa tweak dan hacks.

Bolehkah VPN Disekat? senarai negara di mana vpns dilarang atau tidak sah

Adakah matahari terbit di timur? Ya.

Malangnya, perkhidmatan VPN anda boleh disekat sama ada pada tahap ISP atau dengan menggunakan penghala DNS. Menyekat VPN biasanya dikaitkan dengan paranoid organisasi besar mengenai keselamatan komputer atau kerajaan yang terlibat dalam penapisan internet.

Ini boleh dicapai dengan beberapa cara yang berbeza.

 1. Menyekat alamat IP yang dikaitkan dengan perkhidmatan VPN yang popular. Sesetengah kerajaan memilih untuk menyekat semua alamat IP yang berasal dari luar negara.
 2. Menyekat pelabuhan yang menyokong protokol terowong VPN biasa.

Berita baiknya adalah bahawa tidak ada cara yang sempurna untuk menyekat SEMUA perkhidmatan VPN secara kekal. Ia adalah permainan cecair di mana peraturan sentiasa berubah. Jika anda mendapati sambungan VPN anda sentiasa diserang, terdapat kaedah lain untuk menyembunyikan alamat IP anda.

Ingin mengetahui cara menyembunyikan alamat IP anda (sebenarnya ia agak mudah). Semak artikel ini untuk melihat bagaimana.

Bolehkah Anda Menjejaki jika Anda Menggunakan VPN?

Tiada apa-apa yang tidak boleh dipercayai.

Walaupun perkhidmatan VPN yang berfungsi menjadikannya lebih sukar untuk dijejaki, yakinlah bahawa tiada teknologi yang tersedia yang dijamin untuk menjadikan anda kelihatan tidak dapat dilihat. Berikut adalah beberapa kemungkinan:

 1. Kebocoran VPN anda IP sebenar anda
 2. Pelayan VPN anda akan digodam
 3. Perkhidmatan VPN anda memasang perisian hasad pada komputer anda
 4. Penggodam pintar boleh menemui anda melalui cara lain daripada alamat IP
 5. Terdapat banyak, BANYAK lain ...

Intinya adalah bahawa VPN menyediakan lebih banyak maklumat tanpa nama dan selamat tetapi tidak ada lelaki, wanita, atau kanak-kanak di bumi ini boleh berjanji dengan pasti bahawa anda tidak akan pernah dijejaki apabila menggunakan VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me