VPN terbaik untuk Kodi

Kodi menikmati populariti yang semakin meningkat di seluruh dunia, tetapi masih terdapat banyak orang yang tidak pernah mendengar perkhidmatan inovatif ini. Daripada mereka yang menggunakannya, sesetengah masih belum mengetahui bahawa menggunakan VPN adalah kritikal ketika menstrim dengan Kodi.


Artikel ini berfungsi sebagai pengenalan kepada Kodi. Walau bagaimanapun, tumpuan utama adalah untuk menggariskan mengapa menggunakan VPN dengan Kodi adalah penting. Mungkin sama pentingnya, kami juga termasuk hasil ujian komprehensif kami untuk menentukan pembekal VPN mana yang merupakan pilihan terbaik mutlak untuk digunakan dengan Kodi.

Beratus-ratus VPN berada di luar sana, tetapi tidak semuanya bersesuaian dengan Kodi. Pilihan-pilihan yang kami telah disenaraikan di sini membuat pemotongan kerana mereka mempunyai sedikit kesan pada kadar pemindahan data dan kerana mereka memastikan sambungan selamat. Kenapa sambungan yang selamat begitu penting? Itulah sebab yang sama mengapa anda hanya akan membeli sistem keselamatan rumah terbaik. Menjaga data anda dan harta anda selamat memberikan anda ketenangan fikiran.

Teruskan membaca untuk belajar semua tentang VPN terbaik untuk Kodi.

VPN Terbaik untuk Kodi

Sekiranya anda teruja untuk meneroka semua Kodi yang ditawarkan, maka anda perlu mencari Kodi VPN teratas terlebih dahulu. Dengan beratus-ratus pembekal VPN di luar sana, ia menjadi alasan bahawa sesetengahnya lebih dipercayai daripada yang lain.

Itulah sebabnya kami meluangkan masa untuk menguji banyak perkhidmatan VPN untuk mengenal pasti perkara-perkara yang akan memastikan prestasi sistem anda optimum dan juga melindungi lalu lintas web anda dari mata yang bersinar. Selepas proses yang lengkap, kami mengenal pasti enam pembekal yang menawarkan perkhidmatan yang cepat dan boleh dipercayai. Jika anda mencari VPN untuk Kodi, salah satu daripada ini mungkin pilihan yang sempurna.

NordVPN

Dengan koleksi lebih daripada 5,100 pelayan yang terletak di 60 negara, NordVPN mempunyai salah satu rangkaian yang paling mantap dalam perniagaan ini. Mereka Jaminan wang balik 30 hari memberi anda banyak masa untuk mencuba perkhidmatan sebelum membuat keputusan.

Berpusat di Panama, NordVPN berada di luar bidang kuasa bahkan 14 negara mata. Mereka menggunakan penyulitan berganda 256-bit, dan mereka menawarkan sokongan untuk peranti Kodi yang menjalankan semua sistem operasi utama. NordVPN diiktiraf secara meluas sebagai salah satu VPN yang lebih cepat di pasaran, dengan hanya beberapa pesaing yang dapat mencapai kadar pemindahan data yang terbaik.

Kebaikan

 • Sangat serasi dengan Kodi
 • Beribu pejabat di Panama
 • Rangkaian rangkaian pelayan yang kuat, geografi
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Tiada kebocoran IP dalam ujian
 • Tidak menyimpan log

Keburukan

 • Tiada keupayaan untuk memilih pelayan individu, hanya lokasi
 • Tidak mempunyai antara muka yang paling intuitif

ciri-ciri

NordVPN mempunyai menu ciri keselamatan yang mantap, termasuk penyulitan gred tentera dan pilihan untuk digunakan VPN berganda. Perkhidmatan ini juga menyediakan alat CyberSec eksklusif untuk menyimpan iklan dan perisian hasad di teluk.

Protokol OpenVPN selanjutnya memastikan keselamatan seperti perlindungan kebocoran DNS dan suis bunuh automatik. Sehingga enam peranti boleh dilindungi dengan satu akaun. Perkhidmatan pelanggan disediakan 24/7.

Harga

Pelan tiga tahun boleh dibeli hanya $ 2.99 sebulan. Ini mengira dengan jumlah kos sebanyak $ 107.55. Pelan bulan ke bulan berharga $ 11.95 sebulan, tetapi anda boleh menjimatkan wang dengan mendaftar selama satu tahun pada $ 6.99 sebulan dengan jumlah kos $ 83.88. Pelan dua tahun itu juga berpatutan, dengan kos $ 3.99 sebulan untuk jumlah pembayaran sebanyak $ 95.75.

Pembalakan

NordVPN mematuhi dasar pembalakan sifar yang ketat. Dengan ibu pejabat mereka berada di Panama, anda boleh mempercayai bahawa mereka tidak menyimpan rekod mengenai anda atau aktiviti dalam talian anda.

dasar pembalakan nordvpn

Kelajuan

NordVPN bukan VPN terpantas yang kami uji dengan Kodi. Sebelum menghidupkannya, kelajuan kami ialah 26 Mbps. Dengan NordVPN berjalan, kelajuan kami diturunkan kepada lima Mbps. Walau bagaimanapun, ia adalah sambungan yang selamat dan boleh dipercayai.

ExpressVPN

ExpressVPN membiayai dirinya sebagai VPN # 1 untuk Kodi, dan walaupun kami bersetuju bahawa ia memberikan beberapa prestasi yang sangat padat, kami lebih suka fungsi dan keselamatan NordVPN keseluruhan.

Namun, VPN Express beribu pejabat di Kepulauan British Virgin jadi ia jauh melebihi jangkauan 14 negara mata. Ia tidak menyimpan log, dan anda boleh bergantung kepada penyulitan gred tentera. Semua peranti Kodi disokong. Ini adalah salah satu VPN terbaik untuk Kodi terima kasih kadar pemindahan data.

Kebaikan

 • Menyokong semua peranti Kodi
 • Aplikasi berdedikasi untuk kegunaan Kodi
 • Kadar pemindahan data yang baik
 • Ciri-ciri yang boleh dipercayai untuk privasi dan keselamatan
 • Sokongan 24/7

Keburukan

 • Lebih mahal daripada persaingan

ciri-ciri

ExpressVPN mempunyai lebih daripada 3,000 pelayan di 94 negara. Protokol OpenVPN dan penyulitan AES 256-bit memastikan kesamaan dan privasi anda. Terdapat suis bunuh, dan anda akan menemui aplikasi untuk Mac, Windows dan Linux sebagai tambahan kepada penghala. ExpressVPN mempunyai dasar privasi yang mantap untuk melindungi pelanggannya.

Harga

Satu bulan ExpressVPN akan dikenakan bayaran sebanyak $ 12.95. Melangkah sehingga enam bulan perlindungan untuk $ 9,99 sebulan atau pergi dengan pilihan 12-bulan untuk $ 8.32 sebulan.

Pembalakan

ExpressVPN melekat dengan ketat tiada dasar pembalakan yang membuat identiti dan aktiviti anda rahsia.

dasar privasi vpn terperinci

Kelajuan

ExpressVPN tidak mengganggu terlalu banyak dengan kadar pemindahan data kami. Kami diuji pada kelajuan 26 Mbps sebelum menggunakan VPN. Menghidupkan ExpressVPN menukar kadar pemindahan data kami kepada 12 Mbps.

VyprVPN

Walaupun VyprVPN digunakan untuk menyimpan log, mereka kini menjalani pengauditan pihak ketiga, untuk membuktikan bahawa tiada rekod disimpan. Rangkaian mereka mempunyai lebih daripada 700 pelayan di sekitar 70 lokasi. Anda boleh memilih daripada pelbagai protokol VPN, dan proprietari VyprVPN Teknologi chameleon direka untuk membantu anda menyekat mana-mana penyekatan VPN.

VyprVPN berpusat di Switzerland. Walaupun negara ini bukan sebahagian daripada rangkaian mata 14, adalah penting untuk memahami bahawa Switzerland sering bekerja rapat dengan negara-negara yang merupakan sebahagian dari rangkaian ini. Oleh itu, pembekal lain boleh menawarkan privasi dan tanpa nama yang lebih baik.

Kebaikan

 • Sokongan untuk pelbagai peranti Kodi
 • Tiada kebocoran IP dikesan
 • Tiada log
 • Langkah-langkah keselamatan yang baik

Keburukan

 • Rangkaian pelayan terhad
 • Hanya percubaan percuma selama tiga hari

ciri-ciri

Dengan VyprVPN, anda mendapat pemindahan data tanpa had dan DNS pengetahuan sifar. Firewall NAT memberikan anda keselamatan tambahan, dan anda akan mendapat sokongan teknikal pada asas 24/7. Pilih protokol VPN terbaik untuk anda. VyprVPN serasi dengan kebanyakan peranti dan penghala.

Harga

Dapatkan VyprVPN pada tiga peranti untuk $ 5 sebulan. Menaik taraf ke pakej Premium untuk melindungi lima peranti, dapatkan Protokol Kuda dan dapatkan akses ke VyprVPN Cloud untuk $ 6.67 sebulan.

Pembalakan

VyprVPN digunakan untuk mengekalkan sejumlah log yang adil, tetapi baru-baru ini telah mengubah dasar mereka dengan perlindungan pelanggan dalam fikiran. Sejak itu, mereka telah mengikuti dasar pembalakan sifar, sebenarnya, mereka sangat serius mengenai imej barunya yang kini mereka alami pengauditan bebas secara tetap.

log privasi vyprvpn

Kelajuan

Ujian kelajuan dengan VyprVPN hanya begitu-begitu. Kelajuan pra-VPN kami ialah 26 Mbps, tetapi menggunakan VyprVPN melambatkan kami ke 7.7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost adalah pembekal VPN yang meletakkan hadapan dan pusat keserasian Kodi, dengan lebih daripada 3,600 pelayan yang terletak di 60 negara.

Jika anda ingin dapat menikmati pengalaman yang disesuaikan, CyberGhost dapat menampung anda dengan pelbagai aplikasi dan keupayaan untuk memilih pelayan yang anda gunakan. Syarikat menjamin keupayaan anda untuk aliran, tetapi ia menyimpan rekod yang mencatat berapa lama sesi dalam talian dan pertanyaan DNS anda. Sokongan untuk peranti Kodi termasuk Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV atau Stick dan Android TV.

Kebaikan

 • Beribu pejabat di Romania
 • Serasi dengan banyak peranti Kodi
 • Sangat disesuaikan
 • Tiada kebocoran IP

Keburukan

 • Simpan log sambungan

ciri-ciri

CyberGhost menyediakan penyulitan yang kuat dan boleh digunakan pada hampir semua peranti. Dengan rangkaian pelayan yang agak mantap dan akses kepada pelayan NoSpy, anda boleh mempercayai bahawa anda akan mempunyai pengalaman tanpa nama. Ibu pejabat Romania adalah tambah, tetapi syarikat ini menyimpan log sambungan.

Harga

CyberGhost berpatutan dengan pelan tiga tahun yang berharga $ 2.75 sebulan. Ini datang dengan jaminan wang balik 45 hari. Satu bulan akan membawa anda $ 12,99 sementara mendaftar untuk satu tahun kos perkhidmatan $ 5.99. Dua tahun adalah perjanjian yang lebih baik pada $ 3.69 sebulan.

Pembalakan

Ini merupakan penghalang utama bagi CyberGhost. Mereka mendakwa tidak menyimpan log, tetapi mereka juga mengatakan bahawa mereka menyimpan beberapa rekod. Untuk penyokong privasi, itu tidak selalu cukup baik.

VPN terbaik untuk Kodi

Kelajuan

CyberGhost memberikan purata kadar pemindahan data. Tanpa itu, kelajuan kami diukur sebanyak 26 Mbps. Selepas menghidupkan CyberGhost, kadar pemindahan data kami menurun kepada lima Mbps.

Akses Internet Persendirian

Ini adalah pilihan kos rendah yang berfungsi pada peranti Kodi yang menjalankan Linux atau Android. Apl dari Akses Internet Peribadi serasi dengan MacOS, iOS, Windows, Android dan Linux. Ia mungkin murah dan mempunyai kurang loceng dan wisel daripada persaingan, tetapi syarikat ini masih boleh dinamakan Kodi VPN teratas terima kasih kepada ciri penyulitan dan keselamatannya. Akses Internet Persendirian menggunakan kombinasi VPN dan pelayan proksi di lebih daripada 30 negara. Jumlah kiraan pelayan saat ini ialah 3,307.

Kebaikan

 • Sokongan Kodi untuk peranti Android dan Linux
 • Benar-benar berpatutan

Keburukan

 • Menggunakan pelayan proksi
 • Rangkaian pelayan bukan secara geografi sebagai persaingan
 • Beribu pejabat di U.S.

ciri-ciri

Satu rangkaian lebih daripada 3,000 pelayan agak kompetitif. Plus, torrenting dibenarkan dan tiada kebocoran telah dikesan semasa ujian. Sekurang-kurangnya beberapa pelayan berfungsi dengan Netflix, dan kaedah penyulitan yang digunakan adalah kuat dan boleh dipercayai. Berasaskan di A.S. tidak dapat dilihat sebagai apa-apa selain daripada kerugian.

Harga

Membayar Akses Internet Swasta secara bulan ke bulan akan membawa anda $ 9.95 sebulan. Menaik taraf kepada pelan tahunan sebanyak $ 5.99 sebulan atau pergi dengan pelan dua tahun nilai terbaik yang hanya berharga $ 3.49 sebulan.

Pembalakan

Akses Internet Persendirian membuat jelas bahawa mereka tidak menyimpan sebarang log trafik. Walau bagaimanapun, dengan a ibu pejabat di U.S., mereka tertakluk kepada banyak undang-undang pengekalan data yang mungkin dianggap menyerang privasi anda.

Dasar privasi PIA

Kelajuan

Prestasi kelajuan Internet Persendirian 'hanya OK. Dari garis dasar kami 26 Mbps, Akses Internet Swasta melambatkan perkara ke kira-kira empat Mbps.

PureVPN

Dengan pemalam VPN Kodi yang berdedikasi, PureVPN berfungsi dengan baik dengan perisian sumber terbuka ini. Ia beribu pejabat di Hong Kong dan mempunyai jaringan yang dihormati hanya lebih dari 2,000 pelayan di 140 negara. Penyulitan 256-bit adalah ciri penting, tetapi kebocoran DNS dikesan semasa ujian.

Kebaikan

 • Antara muka yang mudah digunakan
 • Sokongan penuh untuk Kodi
 • Bidang kuasa Hong Kong
 • Murah

Keburukan

 • Kebocoran DNS dikesan
 • Menyimpan log jalur lebar dan sambungan
 • Sokongan pelanggan yang tidak mengesankan

ciri-ciri

Jika anda mencari Kodi VPN teratas, anda pasti gembira melihat bahawa PureVPN menawarkan sokongan untuk peranti Kodi seperti Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac dan Windows.

Walaupun PureVPN tidak mempunyai banyak pelayan sebagai pilihan lain dalam senarai ini, mereka berbangga kepelbagaian geografi yang mengagumkan. Ini adalah berita baik kerana ia mungkin bermakna kadar pemindahan data yang lebih cepat tanpa mengira tempat anda berada di dunia.

Walaupun PureVPN mengiklankan bahawa mereka menyimpan log kosong, melihat lebih dekat dasar mereka mendedahkan bahawa ini tidak betul. Walau bagaimanapun, anda mendapat enkripsi gred tentera, pilihan untuk terowong berpecah dan lebar jalur tanpa had. Jika anda mahu, anda boleh menambah perlindungan P2P ke pakej anda.

Harga

Semua pelan PureVPN datang dengan a Jaminan wang balik 31 hari. Perkhidmatan ini tersedia pada bulan ke bulan untuk $ 10.95 sebulan manakala langganan satu tahun berjalan $ 3.33 sebulan. Perjanjian terbaik ialah pelan dua tahun, yang berfungsi dengan kos $ 2.88 sebulan.

Pembalakan

Seperti kebanyakan pembekal VPN, PureVPN dengan terang menyatakan bahawa mereka tidak menyimpan sebarang log. Walau bagaimanapun, jika anda membaca cetakan halus dalam dasar privasi mereka, anda akan mendapati bahawa ini sememangnya tidak benar.

Log PureVPN

Rekod mengenai sambungan dan jalur lebar disimpan oleh PureVPN. Mereka mendakwa bahawa log ini disimpan hanya untuk mengekalkan prestasi perkhidmatan. Sekiranya ini benar, kenapa tidak dimaklumkan terlebih dahulu dan bukannya menguburkannya dalam dasar privasi? Penasihat privasi sejati akan mahu melihat di tempat lain.

Kelajuan

Ujian kadar pemindahan data adalah sangat dihormati. Kadar kami tanpa menggunakan VPN adalah 26 Mbps. Dengan PureVPN, kadar pemindahan data turun kepada 8.6 Mbps, yang berada dalam julat yang boleh diterima.

Apa Kodi?

Kodi diperkenalkan pada tahun 2002 sebagai Xbox Media Player. Tidak lama selepas itu, ia telah dinamakan semula sebagai Pusat Xbox Media, nama yang disimpan sehingga 2014. Yayasan XBMC, yang bertanggungjawab untuk Kodi, kemudian memberikan perkhidmatan nama semasanya.

Di bawah setiap namanya, Kodi menyediakan cara untuk mengakses dan menyimpan kandungan. Kandungan ini mungkin termasuk video dan muzik, di antara banyak bentuk media lain. Ia serasi dengan pelbagai sistem operasi dan peranti yang mengagumkan. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS dan Raspberry Pi semuanya berfungsi dengan perisian. Jika anda menggunakan Linux, pastikan anda menggunakan kad grafik yang dihasilkan sekurang-kurangnya dalam dekad yang lalu. Kad AMD / ATI, NVIDIA atau Intel yang menyokong sekurang-kurangnya OpenGL 2.0 sepatutnya mencukupi. Sistem yang menjalankan Windows dinasihatkan untuk menggunakan perkakasan GPU yang menyokong Direct3D. Orang sering menggunakan Kodi berkaitan dengan televisyen, PC, komputer riba, tablet, telefon pintar dan Raspberry Pi.

Antara muka Kodi

Kodi adalah perisian sumber terbuka, yang bermaksud bahawa ia boleh didapati secara terbuka untuk semua orang. Adalah mungkin bagi pemaju di seluruh dunia untuk membuat perubahan atau penambahan kepadanya jika mereka memilihnya. Kebanyakannya disediakan untuk pengguna Kodi lain melalui add-ons. Kodi tidak dimuatkan dengan apa-apa kandungan. Sebaliknya, setiap pengguna mesti memuat kandungan mereka sendiri ke dalam perisian menggunakan apa jua penyimpanan tempatan atau rangkaian yang mereka ada sekarang.

Apa yang Boleh Anda Lakukan Dengan Kodi?

Kodi adalah perisian yang sangat serba boleh yang boleh digunakan untuk hampir semua jenis hiburan. Dengar semua muzik kegemaran anda. Kodi menerimanya dalam format fail seperti OGG, MP3 dan AAC. Dengan senarai main pintar dan keupayaan untuk menandakan trek, koleksi muzik anda tidak pernah begitu teratur.

Antara format video yang serasi dengan Kodi ialah H.264, 3D dan ISO. Anda juga boleh menggunakan Internet untuk menstrimkan kandungan melalui Kodi. Import filem kegemaran anda, kemudian minta perisian untuk menambah treler, poster filem dan banyak lagi untuk meningkatkan pengalaman.

Jika anda suka TV, Kodi akan menjadi pemenang untuk anda. Ia mempunyai keupayaan untuk menyimpan program kegemaran anda supaya anda dapat menontonnya bila-bila masa anda mahu. Poster, tag dan penerangan membantu anda untuk memastikan segala yang dianjurkan. Anda juga boleh menstrim dan merakam televisyen secara langsung selagi anda menambah perkhidmatan backend seperti NextPVR, TVheadend atau MediaPortal.

Kodi add-ons

Kodi juga mempunyai fungsi yang membolehkan anda menyimpan dan menyusun semua gambar anda. Ini cara paling mudah pernah berkongsi gambar di semua peranti anda.

Adakah Kodi Haram??

Kodi tidak menyalahi undang-undang. Malah, ia adalah perisian sumber terbuka yang dicipta oleh Yayasan XBMC. Untuk mendapatkan Kodi, yang perlu anda lakukan ialah melawat laman web rasmi di https://kodi.tv/download. Walaupun anda memuat turunnya, berasa bebas untuk memuat turun mana-mana tambahan rasmi.

Sesetengah peranti kini datang dengan Kodi sebelum dipasang. Ini juga merupakan cara yang sah untuk mendapatkan perisian. Versi Kodi ini tidak mengandungi apa-apa tambahan pihak ketiga yang mungkin membenarkan penstriman haram.

Isu-isu undang-undang berpotensi ditemui apabila pengguna Kodi memilih untuk memasang dan menjalankan pengaya pihak ketiga yang menyediakan akses kepada kandungan berhak cipta. Biasanya, kandungan ini termasuk filem dan rancangan televisyen yang tidak tersedia di tempat lain. Tambahan ini kerap bergantung kepada penyesalan untuk menyediakan kandungan. Anda mungkin menyedari bahawa penghinaan membebankan anda kepada kelemahan keselamatan. Lebih-lebih lagi, penyusutan bahan berhak cipta mungkin menyalahi undang-undang. Jika anda akan menggunakan Kodi untuk merosakkan atau menyiarkan bahan berhak cipta, maka anda mesti memilih salah satu VPN terbaik untuk Kodi sebelum berbuat demikian.

Apakah Mengenai Pengaya Pihak Ketiga??

Selama bertahun-tahun, pemaju pihak ketiga telah mencipta pelbagai jenis add-on yang dirancang untuk meningkatkan kefungsian dan kegunaan Kodi. Contohnya, anda mungkin mahu menambahkan apl cuaca atau penapis skrin kepada perisian.

Jika anda sedang mencari televisyen dan filem, maka anda akan senang dengan tambahan dari Bravo, Rangkaian DIY, Keluarga ABC dan banyak lagi. Podcast boleh disalurkan melalui add-on seperti Apple iTunes Podcasts. Atau, anda mungkin mahu menambahkan keupayaan untuk melihat lirik untuk lagu yang anda mainkan. Tambahan Twitter feed membantu anda untuk tetap berada di atas apa yang berlaku di media sosial.

Tambahan Kodi

Walau bagaimanapun, adalah dinasihatkan supaya terus berhati-hati apabila memilih add-on. Semua ini dibangun secara bebas tanpa pengawasan oleh orang-orang di belakang Kodi. Ini bermakna sesetengahnya lebih berfungsi daripada yang lain.

Juga, perlu diingat bahawa sesetengah add-on memungkinkan untuk memuat turun dan menyimpan bahan yang diperoleh secara haram yang dilindungi hak cipta. Mendapatkan media sedemikian mungkin bermakna anda sedang berlanggar dengan undang-undang.

Kenapa saya harus menggunakan VPN dengan Kodi?

VPN terbaik melindungi anda daripada mata-mata setiap jenis. Adakah anda tahu bahawa melainkan anda menggunakan VPN, Pembekal Perkhidmatan Internet anda boleh melihat apa sahaja yang anda lakukan dalam talian?

Sama seperti membimbangkan, kerajaan juga boleh mengesan pergerakan anda. Dikto untuk penggodam dan pengendali topi hitam lain yang berharap dapat menjangkiti sistem anda dengan perisian hasad, spyware dan ransomware.

bagaimana kerja vpn mengalir

Mereka semua ingin tahu apa yang anda lakukan dalam talian, termasuk laman web yang anda lawati. Mereka tertanya-tanya bagaimana anda menghabiskan masa anda di media sosial, dan semua pelaku jahat menyukai apa-apa yang lebih baik daripada mendapatkan tangan mereka pada kad kredit dan nombor akaun bank anda.

Apakah yang dilakukan oleh VPN untuk anda? Ia menyamar alamat IP anda supaya tidak ada yang dapat mengintip anda. Ia menggunakan pengimejan AES 256-bit untuk melindungi semua lalu lintas web anda. Ia juga boleh menjadikannya seperti anda duduk di Montreal ketika anda berada di Sydney. Pada dasarnya, VPN memberi anda pengalaman dalam talian peribadi dan tanpa nama yang sempurna.

Anda mungkin mempersoalkan sama ada itu perlu. Lagipun, anda fikir, saya tidak melakukan apa-apa dalam talian yang perlu saya sembunyikan.

Adakah itu benar? Bagaimana teruja anda hanya sesiapa sahaja yang dapat melihat urus niaga perbankan anda atau mengesan tabiat membeli-belah dalam talian anda? Ia tidak begitu menarik, bukan? VPN yang boleh dipercayai melindungi anda dari mana-mana dan semua mata-mata dan penceroboh. Ini bermakna itu anda boleh melakukan perbankan anda atau menonton rancangan televisyen kegemaran anda di Kodi tanpa bimbang tentang sesiapa yang melihat ke atas bahu anda.

Pemikiran Akhir

Mana-mana VPN yang disemak di sini menjanjikan fungsi yang boleh dipercayai semasa menggunakan perisian Kodi. Kebanyakan mereka juga menawarkan kelajuan yang baik dan sambungan yang boleh dipercayai.

Walau bagaimanapun, kami percaya bahawa NordVPN menyediakan pakej keseluruhan yang terbaik untuk pengguna Kodi. Kombinasi keselamatan, fungsi, ciri dan kebolehpercayaan NordVPN menjadikan perkhidmatan ini pilihan utama kami.

Memandangkan anda sudah cuba untuk meningkatkan keselamatan dalam talian anda, anda mungkin mahu memberikan pemikiran untuk menggunakan pengurus kata laluan juga. Pengurus kata laluan terbaik memastikan bahawa anda boleh menjejaki kata laluan yang kuat, kompleks dan unik untuk semua akaun dalam talian anda. Seperti menggunakan VPN, pengurus kata laluan menyimpan data anda secara peribadi.

Soalan Lazim

Q: Apakah keseluruhan VPN terbaik untuk 2020??

A: NordVPN mempunyai rangkaian pelayan yang mengagumkan, dan anda boleh mempunyai sebanyak enam peranti yang disambungkan ke pelayan sekaligus. Lebih-lebih lagi, mereka mempunyai pelbagai ciri keselamatan teratas, dan mereka mesra BitTorrent. Dengan perkhidmatan pelanggan yang baik dan dasar yang ketat untuk tidak menyimpan log, NordVPN mungkin VPN terbaik di pasaran untuk tahun 2020.

Q: Adakah ISP saya tahu saya sedang streaming pada Kodi menggunakan VPN?

A: Apabila anda menggunakan VPN yang boleh dipercayai, ISP anda tidak mempunyai cara untuk mengetahui apa yang anda sedang streaming di Kodi. Lebih-lebih lagi, mereka tidak tahu mana-mana laman web yang anda lawati dan tidak boleh mengintip transaksi kewangan anda. Menggunakan VPN bermaksud jumlah kesamaan dan privasi dalam talian secara keseluruhan, terutamanya apabila anda memilih VPN anda dengan berhati-hati.

Q: Apakah tambahan terbaik untuk Kodi??

A: Kodi mempunyai senarai addon yang tidak berkesudahan. Memutuskan yang terbaik adalah terpulang kepada anda. Ingatlah bahawa beberapa fungsi lebih baik daripada yang lain. Pilihan utama termasuk Exodus untuk menonton filem dan rancangan TV serta Yoda, yang juga menyediakan filem dan televisyen dengan pelbagai pilihan genre dan bahasa. KidsTube berkhidmat kepada anak-anak kecil dengan kartun manakala SportsDevil ada untuk sesiapa sahaja yang tidak dapat mendapatkan tindakan sukan yang cukup.

S: Adakah undang-undang menggunakan Kodi?

A: Kodi sah. Walau bagaimanapun, sesetengah tambahan boleh memberikan akses kepada kandungan berhak cipta yang secara teknikalnya tidak sah untuk streaming. Teruskan dengan berhati-hati jika anda ingin memastikan untuk mengekalkan sisi kanan undang-undang, dan sentiasa menggunakan VPN apabila menggunakan Kodi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me