VPN Terbaik untuk Netflix (2020)

Apabila saya masih muda, saya suka alam semula jadi dan menghabiskan sebahagian besar masa saya oleh Murray, tetapi mana-mana lelaki yang berusia di bahagian akhir 90-an boleh memberitahu anda bahawa di luar rumah membosankan selepas beberapa lama dan anda mahu beberapa hiburan yang tulen.


Malangnya bagi saya dan rakan-rakan saya, hiburan sukar diperoleh. Apabila anda terlalu muda untuk sedikit cecair amber dan akil baligh mendapat anda diliputi dalam acker, mabuk dan buggered keluar dari soalan. ��

Pada masa itu, dan hingga ke hari ini, saya beralih kepada filem Amerika untuk menghilangkan dahaga saya untuk keghairahan. Tetapi Australia Selatan sangat buruk ketika datang ke filem. Sekurang-kurangnya ia adalah ketika itu. Satu-satunya pawagam yang saya ingini ialah Teater Capri yang bersejarah dan yang sejauh 60 kilometer. Boo!!

Apabila ibu bapa saya mendapat saya dan adik saya komputer, kita berada di atas bulan. Akhirnya, kami dapat menonton YouTube dan memuat turun filem. Cukuplah untuk mengatakan, ia adalah keseronokan semasa ia berlangsung.

Seperti yang diketahui oleh mana-mana Aussie, kerajaan telah merosakkan tapak bajak laut, menyekat tidak kurang daripada 59 laman web torrent. Dan itu bukan semua. Perpustakaan video Amerika Netflix juga tidak terdapat di Australia seperti laman web seperti Hulu dan Crackle.

Untuk membuat perkara lebih teruk, kandungan yang masih tersedia untuk Aussies dapat menargetkan kami dengan iklan yang tidak diingini, perisian jahat dan virus, dan mencuri data peribadi kami.

Free Means Anda Produk

Serangan ransomware seperti NotPetya, Locky, Jigsaw dan CrySis telah menyebabkan kami kehilangan wang dan informasi pribadi yang sensitif dalam beberapa tahun terakhir dan tidak menunjukkan tanda-tanda perlambatan. Sehingga Oktober, serangan siber semakin meningkat di Australia.

Ia bukan hanya bank dan syarikat besar yang terdedah kepada serangan sedemikian. Jika Jigsaw mengajar kita apa-apa, bahawa warganegara purata boleh disasarkan dan mempunyai data peribadi mereka yang disandera oleh beberapa tali leher dengan pemacu kilat di gumbootnya.

Nasib baik, terdapat beberapa VPN yang hebat (Rangkaian Peribadi Maya) di luar sana yang boleh membuat pengalaman dalam talian kami yang bersifat peribadi dan selamat. Dengan penyulitan gred ketenteraan, VPN ini akan membolehkan anda melayari web atau mengalirkan filem kegemaran anda & Acara TV tanpa kebimbangan untuk menyekat atau menipu.

Pada sisi negatifnya, apabila anda menggunakan kebanyakan VPN, anda tidak dapat tidak menerima mesej ralat proksi apabila anda cuba mengakses perkhidmatan seperti Netflix AS. Tetapi ini adalah masalah yang mudah diselesaikan dengan memilih VPN yang tepat untuk tugas tersebut.

Setiap VPN dalam senarai ini adalah disyorkan khusus untuk keupayaan mereka untuk mengelakkan kandungan yang disekat, terutamanya Netflix. Jika anda menggunakan salah satu daripada VPN ini, anda akan dapat melihat Netflix AS dan mana-mana katalog Netflix negara lain dalam kualiti HD yang jelas. Sekiranya anda mencari VPN percuma, kami akan memberi nasihat tentangnya, ia akan terlalu perlahan untuk menyalurkan video.

Di bawah ini, kami akan pergi ke apa yang VPN Netflix dan mengapa ia boleh menyahsekat perpustakaan perkhidmatan streaming untuk anda. Kami akan pergi ke setiap VPN yang berfungsi untuk tujuan ini dan mengapa sesetengahnya tidak bernilai menggunakan. Sebagai bantuan tambahan, saya akan membincangkan cara anda membuat penyediaan VPN untuk tujuan ini.

Mari kita dapatkan '!

NordVPN

Pengesanan Ancaman Terperinci + Bunuh Suis + Penyulitan Gred Ketenteraan

PROS

Pelbagai pilihan harga dan kaedah pembayaran
Akses Netflix
Membenarkan torrenting
Persediaan akaun mudah
Penyulitan selamat
Antara muka yang cemerlang
Reka bentuk web licin
Pelbagai add-ons
Sokongan pengguna

KEBURUKAN

Kelajuan lambat di bahagian-bahagian tertentu di dunia.

Beroperasi dari bidang kuasa Panama, jauh dari Fourteen Eyes, NordVPN adalah VPN yang anda boleh percaya untuk memastikan maklumat anda rahsia. Mereka adalah kebal terhadap undang-undang cetak rompak yang bermaksud anda akan dapat menyambung mana-mana bila-bila masa.

Menampilkan senarai blokiran masa nyata laman web yang mengendalikan perisian hasad, spyware dan pelacak, teknologi tanda tangan CyberSec NordVPN adalah aUntuk mengesan perisian berbahaya atau sniff apabila anda melawat tapak berbahaya. Dengan cara ini, mereka dapat menghalang anda daripada mengakses tapak yang akan berkompromi dengan data anda.

Dengan penyulitan gred tentera dan Double VPN (dua lapisan perlindungan), NordVPN membuat anda tegas diselubungi kerahasiaan semasa anda melayari web atau memuat turun kandungan.

Secara peribadi, saya suka perlindungan kebocoran DNS mereka (yang paling baik yang saya jumpai) dan "Onion Over VPN" (mesej anda disokong dalam lapisan penyulitan seperti lapisan bawang).

Malangnya, NordVPN tidak menawarkan aplikasi penghalang iklan, tetapi selain itu mereka mempunyai kebanyakan ciri yang akan dicari dalam perlindungan VPN-DNS, suis suis, dan lain-lain..

ciri-ciri

CyberSec, muat turun tanpa had, filesharing, firewall dan keselamatan; Perlindungan kebocoran DNS, 6 sambungan serentak, 24/7 live chat, 99.9% uptime, 1000+ servers

Baca kajian NordVPN penuh kami di sini.

Surfshark

Enkripsi Superior, Sambungan Tanpa Had, Suis Bunuh Terbina dalam

Logo Surfshark

PROS

Buka blok Netflix dan perkhidmatan streaming media lain
Bekerja dengan baik untuk berkongsi fail dan P2P
Dasar ketat tiada log
Alamat IP tidak terhad, jalur lebar dan sambungan
Keselamatan dan penyulitan yang unggul
Kill-switch termasuk dengan semua pelan
Boleh didapati di negara dengan penapisan atau blok bersih
Percubaan percuma dan jaminan wang balik 30 hari
Perlindungan kebocoran DNS, IPv6, dan WebRTC

KEBURUKAN

Rangkaian pelayan yang lebih kecil daripada VPN yang lain
Kelajuan boleh berbeza dari pelayan ke pelayan
Antara muka aplikasi tidak mempunyai pengoptimuman reka bentuk

Sufshark adalah perkhidmatan VPN baharu di blok tersebut. Syarikat berkembang setiap hari dan nampaknya komited untuk berakhir sebagai VPN terbaik di pasaran. Perkhidmatan ini mempunyai a Jaminan wang balik 30 hari dan dengan cepat membina salah satu reputasi terbaik di blok tersebut.

Apabila Surfshark bermula dahulu, kebanyakan orang meragui mereka. Satu lagi VPN? Syarikat itu jelas melihat pasaran dan fikir mereka boleh melakukan yang lebih baik. Ia sudah mempunyai lebih dari 800 pelayan di lebih daripada 50 buah negara. Ia juga kelihatan seperti mereka menambah lebih banyak pelayan setiap hari.

Mengapa begitu tinggi pada senarai Netflix kami ?. Satu perkara yang ia mempunyai lebih banyak perkhidmatan VPN adalah sokongan untuk protokol IPv6. Dengan menggunakan protokol ini, mereka boleh menyediakan nombor alamat tanpa had kepada pelanggan mereka.

Protokol IPv4 lama yang digunakan oleh banyak VPN mempunyai bilangan IP yang unik untuk diberikan. Ini adalah perbezaan penting, sebagai Netflix dan syarikat lain dapat mengesan VPN dan memulakan blok kerana beribu-ribu pengguna yang berasal dari alamat IP yang sama.

ciri-ciri

24/7 Live Chat, aplikasi hebat, segala-galanya yang tidak terhad, protokol penyulitan tidak masuk akal, tiada pembalakan, dan pangkalan pelayan yang semakin berkembang.

Baca kajian Surfshark lengkap kami dan analsyis di sini.

ExpressVPN

Cepat, Selamat dan Ton Pelayan

PROS

145 lokasi pelayan
Pilihan harga yang pelbagai & cara bayaran
Keserasian berbilang peranti
Buka kunci Netflix AS dan Samoa Amerika
Kelajuan dan jalur lebar yang tidak terhad
RSA-4096 & Pengesahan HMAC SHA-512
Prestasi unggul di 90+ ​​negara
Perkhidmatan pelanggan yang unggul
IP khusus

KEBURUKAN

Pilihan Pricier daripada yang lain
Tetapan dan konfigurasi yang terhad
Tiada sokongan telefon

Ini adalah salah satu daripada faham keseluruhan saya ketika datang ke VPN yang terkenal dengan banyak yang ditawarkan. Mereka mempunyai kelajuan terpantas sekitar dan mereka menyediakan muat turun tanpa had dan penyulitan 256-bit yang sangat selamat.

Anda akan ditekan keras untuk mencari VPN tunggal yang boleh menyesuaikan ExpressVPN untuk sokongan pelanggan yang mesra, berpengetahuan dan keselamatan muktamad. Mereka 3Jaminan wang balik 0 hari dan 24/7 live chat adalah bonus untuk semua yang anda bludgers yang tidak boleh diganggu untuk memikirkan perkara anda sendiri.

Mereka akan membantu anda menghadapi sebarang masalah dan memastikan bahawa anda mempunyai pengalaman positif menggunakan pelayan mereka atau anda mendapat bayaran balik penuh.

ciri-ciri

Kandungan dari mana-mana sahaja, tiada log, 145 lokasi pelayan, Ujian Kelajuan tanda tangan ExpressVPN, aplikasi yang memenangi anugerah, sokongan pelanggan 24/7 dan terowong perpecahan.

(Baca ulasan keseluruhan ExpressVPN kami di sini)

PureVPN

Keselamatan Cemerlang, Cepat dan Perkhidmatan Hebat

PROS

Antara muka yang lurus
Lima pratetap yang unik
Kelajuan yang sangat baik
P2P dibenarkan
Tiada dasar log
Penyulitan kuat
Fleksibiliti pembayaran

KEBURUKAN

Kejadian lalu kebocoran DNS
Log timestamps dan jalur lebar
Firewall NAT dan lain-lain add-ons tambahan

Sekiranya anda mahukan adil di Netflix, PureVPN adalah VPN untuk anda. Ia kerja 100% masa, sama ada anda ingin meneroka katalog Netflix AS atau menyemak Hulu, Kodi dan / atau Amazon Prime.

Pelayan mereka juga menyokong perkongsian P2P yang bermaksud anda akan dapat menyekat semua laman web torrent yang cuba diambil oleh kerajaan dari kami. Dengan 80,000+ pelayan, PureVPN adalah salah satu VPN yang paling besar dan tersebar di sekeliling dan mereka mendapat reputasi yang baik untuk perlindungan kebocoran DNS.

PureVPN adalah iOS dan Android yang serasi, dan menawarkan pelbagai protokol dari OpenVPN dan L2TP ke IKEv2 dan SSTP.

Tetapi jangan ambil perkataan saya untuknya. The Mashables dan The New York Times juga telah menyanyikan pujian ini untuk penyulitan kuat dan harga yang tiada tandingannya. Sekiranya anda seorang pengawal yang tidak mampu untuk menjatuhkan seluruh wadah anda pada penyemakan internet yang selamat, anda akan gembira seperti babi yang sedang bercorak dengan PureVPN.

Mereka murah dan mudah untuk ditubuhkan. Dan icing pada kek adalah jaminan wang mereka selama tujuh hari. Jika itu tidak cukup insentif, pertimbangkan hakikat bahawa mereka membenarkan lima sambungan serentak. Itulah dua lagi sambungan daripada kebanyakan pesaingnya.

ciri-ciri

Kelajuan pantas, tiada dasar log, jaminan wang balik, menyahsekat Netflix dan torrenting, diuji dan diluluskan

(Baca kajian PureVPN penuh kami di sini)

VyprVPN

Lebih daripada 70 Pelayan, Penyulitan Kukuh, Hebat untuk Netflix

PROS

Pelayan di lebih daripada 70 buah negara
Kelajuan cepat kilat (sesuai untuk penstriman)
Penyulitan kuat
Keselamatan yang diketengahkan
Batalkan Netflix

VyprVPN adalah pilihan untuk perkhidmatan Netflix dan streaming lain. Mereka menyediakan a penyulitan pepejal batu dan semua ciri keselamatan canggih yang anda boleh tanya. Kami menyampaikan 'penyulitan gred ketenteraan, kelajuan dan perkhidmatan yang luar biasa di lebih daripada 70 negara.

Dari perisian ergonomik mereka kepada mereka keserasian berbilang peranti, VyprVPN adalah gergasi di kalangan VPN dan, seperti ExpressVPN, mereka memberikan pelanggan mereka jaminan wang kembali 30 hari.

Secara peribadi, saya tidak terlalu menyukai pasukan sokongan pelanggan mereka (kurang dan tidak semua maklumat itu), tetapi itu adalah harga yang kecil untuk membayar penyulitan yang baik dan jumlah tidak mahu disebutkan namanya.

Dan bagi para penuntut yang tidak mahu memisahkan wang mereka dengan segera, kelawar itu menawarkan percubaan percuma 3 hari jadi anda boleh melihat bagaimana ia berfungsi sebelum membeli pelan.

ciri-ciri

Memuat turun dan menstrim tanpa had, 3 sambungan serentak, jaminan wang balik, mengalahkan throttling, pelbagai protokol, protokol bunglon, integrasi multi-aplikasi

(Baca ulasan penuh VyprVPN kami di sini)

TorGuard

Bukan Sebagai Banyak Lokasi Tetapi Jumlah Privasi

PROS

Sambungan cepat
Buka kunci Netflix AS
Kegunaan pada semua platform
Ciri lanjutan
24/7 sokongan pelanggan
TSL dan penyulitan 256-bit

TorGuard Anonymous VPN adalah pilihan yang berdaya maju bagi mereka yang tidak menjangkakan ratusan ribu alamat IP atau beratus-ratus lokasi pelayan.

Menawarkan proksi Socks5 dan IP yang berdedikasi, VPN Anonymous Torguard membolehkan penggunanya untuk menyalurkan kandungan yang disekat dan muat turun torrents dengan privasi yang lengkap.

Awak akan menjadi dapat mengakses segala-galanya dari Netflix dan Hulu ke Pandora dan Crackle secara anonim.

Salah satu perkara yang paling saya sukai ialah kaedah pembayaran mereka. Anda boleh membayar dengan Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash dan Money Bookers sebagai tambahan kepada kad kredit utama dan Google Wallet.

Walaupun TorGuard adalah sedikit tulang terdedah berbanding dengan VPN yang lain dalam senarai ini, ia masih merupakan penyelesaian VPN yang selamat dan pantas yang menyokong OpenVPN, PPTP atau L2TP.

Dengan pelayan di Australia dan New Zealand serta 98 ​​negara lain, anda tahu anda dapat menyambung dan mendapatkan apa yang anda inginkan daripada perisian mereka.

ciri-ciri

Menyokong semua peranti termasuk Xbox 360, 5 sambungan serentak, Tiket Sokongan, sokongan e-mel, 100+ pelayan di 37 negara, penyulitan gred tentera

(Baca ulasan penuh TorGuard kami di sini)

VPN Goose

Baik Tapi Cara Terlalu Banyak Sambutan Turun

PROS

Harga berpatutan
Akses Netflix
Sokongan P2P
Perisian ergonomi
Tiada dasar log

KEBURUKAN

Tiada sokongan sembang langsung
Kelajuan lebih lambat berbanding kebanyakan, terutamanya ketika menggunakan OpenVPN
Sukar untuk mengkonfigurasi penghala
Sambungan sering hilang

VPN Goose mendapat skor 75% daripada saya kerana mereka pasti VPN yang bereputasi, tetapi mereka jauh dari yang terbaik. Perkhidmatan yang berpangkalan di Belanda ini adalah salah satu VPN yang lebih baru di pasaran dan, mungkin, mereka akan bertambah baik pada waktunya.

Memandangkan ia berdiri sekarang, mereka tidak mempunyai ciri-ciri canggih atau pelbagai protokol yang saya harapkan dari penyelesaian VPN rak atas.

Bahawa dikatakan, anda mendapat akses kepada Netflix, sokongan P2P dan sambungan tanpa had. Perisian mereka cukup mudah untuk dipasang dan mereka menawarkan percubaan percuma selama 30 hari tanpa risiko sehingga Anda dapat melihat sendiri apakah mereka layak menggunakan.

Perkara terbaik yang boleh saya katakan mengenai Goose VPN ialah mereka agak berpatutan dan menawarkan banyak sambungan serentak yang anda mahukan. Yang pertama tidak betul-betul menjadikan mereka luar biasa (terdapat banyak VPN murah di luar sana), tetapi yang terakhir agak unik. Sebenarnya, saya tidak ingat menguji satu VPN tunggal yang menawarkan lebih daripada enam sambungan serentak.

Jika anda boleh mengendalikan tetesan dalam kelajuan muat turun maka anda mungkin ingin pergi ke Goose VPN. Anda pastinya boleh melakukan lebih buruk (lihat: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

ciri-ciri

Percubaan percuma 30 hari, penyulitan kuat, tiada dasar log

Bolehkah saya Dapatkan VPN Percuma untuk Netflix?

vpn percumaSekiranya anda baru kepada VPN dan hanya mahu melihat bagaimana ia berfungsi atau jika anda mempunyai pendapatan tetap dan tidak mampu membayar penyelesaian VPN yang dibayar, anda boleh menyemak banyak VPN yang sangat baik secara percuma, biasanya untuk percubaan tempoh seminggu atau sebulan. Tetapi jangan berharap untuk membuka kunci Netflix dan perkhidmatan streaming serupa dengan perisian percuma.

Kebenaran yang menyedihkan adalah bahawa Netflix retak keras pada pelayan milik VPN. Itulah sebabnya hanya perkhidmatan VPN premium yang dapat menyekatnya. Berita baiknya adalah, kebanyakan setiap VPN dalam senarai ini adalah super-murah supaya anda tidak akan memecahkan bank mencuba satu.

Buka kunci Netflix dari mana saja

VPN Terbaik untuk Netflix (2020)Semua orang mahu mengambil squizz di Netflix kerana mereka adalah gergasi hiburan moden. Jumlah filem, rancangan TV dan dokumentari yang mereka tawarkan dalam katalog mereka sangat mengagumkan.

Walaupun pustaka Netflix adalah besar, penonton bukan AS banyak berharap untuk melihat sekiranya mereka membuka kunci katalog Netflix AS. Pelanggan Netflix AS mendapat banyak kandungan yang tidak diterima oleh negara lain.

Apakah VPN untuk Netflix??

VPN bermaksud Rangkaian Peribadi Maya. Perkhidmatan ini menjadikannya supaya anda kelihatan seperti anda mengakses internet dari bahagian yang berlainan di dunia terima kasih kepada pelbagai alamat IP VPN yang menutup alamat IP sebenar anda.

Dengan menggunakan salah satu pelayan AS mereka, anda kelihatannya dapat mengakses Netflix dari AS. Hasilnya adalah katalog yang akan anda berteriak, "Fair mengisap sav!"

Mengapa Negara-negara Berbeza Mempunyai Katalog Netflix yang berbeza?

Kerana sekatan pelesenan yang dikenakan oleh syarikat pengeluaran di belakang gambar gerakan dan program televisyen yang dilesenkan kepada Netflix, raja-raja streaming tidak boleh berkongsi kandungan terhad tertentu dengan semua wilayah.

Ini bukan kesalahan Netflix, ia jelas dari kekayaan kandungan eksklusif yang mereka berikan dari beberapa nama teratas dalam hiburan yang mereka berusaha untuk menyampaikan kandungan ke seluruh dunia (Game of Thrones, Orange adalah Black Baru, Sandy Wexler, The Punisher, Perkara-perkara Stranger, House of Cards).

Malangnya, ketika datang ke bahan yang sudah ada, tangannya terikat. Tetapi itu tidak bermakna tangan anda terikat dan ia tidak. Sekurang-kurangnya ia tidak perlu bersama VPN pada pelupusan anda.

Ralat Proksi Netflix Proksi Ralat-Betulkan

Pada masa lalu, orang telah cuba membuka kunci katalog Netflix AS menggunakan laman web proksi. Jika anda telah mencuba ini baru-baru ini, anda tahu bahawa ia tidak dapat dilakukan lagi sejak Netflix menggunakan penyekat proksi.

Apabila anda cuba ini sekarang, mesej ralat muncul membaca, "Siapa pun, ada yang salah. Ralat penyiaran. Anda seolah-olah menggunakan unblocker atau proksi. Sila matikan mana-mana perkhidmatan ini dan cuba lagi. "

Oleh itu, semasa proksi DNS digunakan untuk menjadi cara yang baik dalam hal ini, ia tidak akan berfungsi untuk anda sekarang. The satu-satunya cara untuk berjaya mengakses Netflix AS adalah dengan menggunakan Netflix VPN.

Nasib baik, perkhidmatan VPN pada senarai ini akan mengelilingi blok proksi Netflix dan melepaskan semua kandungan yang menarik mata yang anda telah gatal untuk menonton.

Setiap katalog Netflix khusus rantau akan dapat diakses di hujung jari anda. VPN adalah cara terbaik untuk memintas blok Netflix.

Akan Menggunakan Netflix Dapatkan Masalah Anda?

Tidak mungkin. Walaupun terma perkhidmatan Netflix dengan jelas menyatakan bahawa pengguna akan mempunyai akaun Netflix mereka dipotong jika mereka ditangkap menggunakan VPN untuk mengakses katalog alternatif, tidak ada rekod mereka yang pernah melakukannya.

Tiada pengguna pernah didakwa kerana menggunakan VPN untuk menyahsekat Netflix atau tidak mereka didakwa kerana membuka kunci sebarang perkhidmatan streaming lain.

Alasan mengapa mereka tidak turun keras kepada orang ramai kerana menggunakan VPN adalah agak mudah. Ia bukan untuk kepentingan terbaik mereka untuk kehilangan pelanggan hanya kerana mengatakan pelanggan mengakses kandungan tidak berlesen. Jadi arus terus!

Netflix VPN Terbaik-Kesimpulan

Bagi mereka yang mempunyai langganan Netflix, VPN membuka dunia kemungkinan. Kebanyakan pelanggan di seluruh dunia amat terhad apabila ia berkaitan dengan kandungan. Dengan VPN yang kukuh, anda akan dapat melihat segala-galanya dari katalog Netflix AS ke katalog UK, katalog American Samoa dan katalog Puerto Rico, yang masing-masing mempunyai jumlah bahan yang sangat besar.

Untuk VPN yang terbaik untuk Netflix, saya sangat mengesyorkan tiga cadangan utama saya. NordVPN, Surfshark dan ExpressVPN adalah antara VPN yang paling besar di luar sana di mana penyulitan, ciri, keserasian, harga dan perkhidmatan pelanggan adalah berkenaan.

Setiap ini VPN menawarkan kelajuan yang hebat untuk penstriman HD dan semua keselamatan anda perlu menyimpan diri anda semasa melayari perpustakaan Netflix. Sekiranya anda ingin meningkatkan pengalaman Netflix anda, hubungkan ke VPN Netflix dan anda sudah bersedia untuk ditiup!

Cadangan kecil terakhir untuk peminat keselamatan dalam talian adalah untuk menyemak ujian kami mengenai perisian pengurusan kata laluan terbaik.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me