VPN Terbaik “Percuma” (pada tahun 2020)

Jika anda seperti saya, anda menyukai idea tentang perkara PERCUMA. ��


Kini sebenarnya mungkin untuk mendapatkan perisian VPN percuma. VPN (Rangkaian Peribadi Maya) memberi anda privasi dan keselamatan yang anda perlukan dengan sangat ketika anda sedang dalam talian.

Dalam satu hari dan di mana jenayah siber melakukan kerosakan berbilion-bilion dolar dan kerosakan ransomware semakin umum, hanya masuk akal untuk semua orang menggunakan Rangkaian Peribadi Maya.

Pakar-pakar meramalkan bahawa 2020 akan menjadi masa yang berbatu bagi orang-orang yang meluangkan banyak masa dalam talian. Mereka juga meramalkan bahawa penjenayah siber akan mensasarkan Android dengan malware dan bahawa ransomware akan kekal sebagai pandemik global.ancaman internet global

Apa lagi, anda pembekal perkhidmatan internet boleh menjual sejarah penyemakan imbas anda kepada pihak ketiga. Dan pada April 2017, mereka dikehendaki oleh undang-undang untuk mengumpul "metadata" mengenai pertukaran pelanggan mereka. Ini termasuk segala-galanya dari alamat anda, tarikh lahir dan alamat e-mel kepada butiran orang yang anda berkomunikasi dengan online.

Skim pengekalan data mandatori ini menjadi subjek kontroversi di Australia, mengetuai kumpulan privasi seperti Digital Rights Watch untuk menekankan pentingnya melengkapkan diri dengan alat yang diperlukan untuk mengelakkan pengawasan.

Kami akan membincangkan hal ini lebih dalam sekejap, tetapi cukup untuk mengatakan bahawa tidak ada masa yang lebih baik daripada sekarang untuk melindungi diri kita daripada ancaman siber dan pengawasan.

Di masa lalu, Australia telah melihat bank kita, agensi kerajaan dan UGL menjadi mangsa pelanggaran data. Serangan macam ini berlaku dengan lebih banyak kekerapan berbanding sebelum ini dan tiada siapa yang selamat dari itu kecuali mereka mengambil tindakan untuk melindungi diri mereka dari kerentanan.

Dan apa yang lebih baik daripada melakukannya 100% percuma?

Mari kita hadapi, cuti itu hanya di belakang kita, tetapi kita masih merasakan sengatan kewangan. Perkara terakhir yang kita perlukan saat ini adalah satu lagi caj bulanan apabila kita masih dalam hutang daripada membeli semua stok dan item tiket besar untuk undang-undang dan anak-anak.

Kita semua boleh menggunakan sedikit lagi percuma dalam kehidupan kita dan sekarang kita boleh mendapatkannya di rumah.

Contents

VPN percuma vs VPN Dibayar - Kebenaran Anda Perlu Tahu

Untuk menjadi jelas, apabila menjadi selamat dalam talian, lebih baik untuk pergi dengan salah satu VPN yang disyorkan kami jika anda mampu. Mereka lebih baik daripada yang percuma untuk beberapa sebab dan mereka agak murah untuk nilai yang anda dapat.

Sebagai permulaan, anda biasanya mendapatkan lebih banyak gigabait dan lebar jalur dan, seringkali, pelan premium menyampaikan ciri-ciri yang lebih maju seperti pengesanan dan pencegahan pencerobohan. Sebagai peraturan umum - mereka masih agak berpatutan dan tidak akan memecahkan bank.

Tetapi ada sebab yang lebih jahat mengapa memilih VPN sepenuhnya percuma adalah pilihan yang sangat buruk. 

Inilah bahagian yang anda ingin perhatikan. VPN dikendalikan oleh sekumpulan orang dan kerana kita semua tahu altruisme mengetepikan, manusia tidak melakukan perkara secara percuma. Apabila anda menggunakan VPN percuma - anda menjadi produk.

Mereka melakukan ini dalam beberapa cara:

 1. Memasang perisian hasad yang sama ada menjejaki data anda atau menggunakan komputer anda - (Source)
 2. Kebanyakan VPNS percuma akan menjejaki semua yang anda lakukan dan menjual data tersebut (data kewangan juga) - (Source)
 3. Tujuh puluh lima peratus dari semua aplikasi VPN Android, penyelidik menguji perisian penjejakan pihak ketiga yang digunakan untuk mengikuti pergerakan pengguna di sekitar internet (Sumber)
 4. 82 peratus meminta akses kepada data peribadi, seperti akaun pengguna dan mesej teks. (Sumber)

Saya boleh meneruskan ini untuk beberapa ketika tetapi ini adalah Sebab utama mengapa kami membuat keputusan untuk tidak memasukkan 100% VPN percuma pada senarai ini dan sebaliknya hanya meneroka pilihan yang paling murah dan paling murah.

Jika anda sedang mencari selamat 100% pelayan VPN tanpa nama daripada kami tidak tahu. Anda sama ada perdagangan keselamatan, data atau komputer anda sebagai pertukaran untuk perkhidmatan tersebut. Kami lebih suka tidak mengambil judi itu.

10 Best VPN PERCUMA pada tahun 2020

Di bawah ini anda boleh membandingkan sepuluh VPN percuma terbaik dengan ciri, pelayan, cap data dan keserasian peranti anda.

Kami memutuskan untuk membuat senarai yang disyorkan ini berdasarkan syarikat VPN yang bebas 30 hari percubaan perkhidmatan mereka. Dengan kebanyakan ini anda boleh membatalkan bila-bila masa sebelum had 30 hari.

1. Surfshark (83% Off)

Alamat IP Tanpa Had, Bandwidth dan Sambungan Peranti, Tiada Pembalakan, Penyulitan Lanjutan

VPNLink
Dasar Bayaran Balik 30 hari
Tempoh percubaan Tiada
Pilihan pembayaran PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Payung Naga
Diskaun / Kupon Kupon pengenalan, sharkstart

Apa itu Surfshark?

Sufshark adalah perkhidmatan VPN baharu di blok tersebut. Syarikat berkembang setiap hari dan nampaknya komited untuk berakhir sebagai VPN terbaik di pasaran. Perkhidmatan ini mempunyai jaminan wang balik 30 hari dan dengan cepat membina salah satu reputasi terbaik di blok tersebut.

Apabila Surfshark bermula dahulu, kebanyakan orang meragui mereka. Satu lagi VPN? Syarikat itu jelas melihat pasaran dan fikir mereka boleh melakukan yang lebih baik. Ia sudah mempunyai lebih dari 800 pelayan di lebih daripada 50 buah negara. Ia juga kelihatan seperti mereka menambah lebih banyak pelayan setiap hari.

Perkhidmatan Surfshark boleh digunakan selama 30 hari dengan jaminan wang balik mereka. Walaupun anda akhirnya terpaksa membayar, anda boleh menggunakan perkhidmatan tersebut untuk sekurang-kurangnya $ 1.99 sebulan. Itu hampir seolah-olah anda tidak membayar sama sekali. Anda mungkin dapat menemui jumlah itu setiap bulan di atas tanah sambil berjalan-jalan.

Ciri-ciri: 24/7 Live Chat, aplikasi hebat, segala-galanya yang tidak terhad, protokol penyulitan tidak masuk akal, tiada pembalakan, dan pangkalan pelayan yang semakin berkembang

Surfshark melakukan perkara yang betul dari segi keselamatan dan privasi dan sebenarnya memberikan anda pilihan dari segi protokol penyulitan. Pertama, mereka tidak pernah log. Kedua, syarikat mempunyai sokongan untuk protokol IPv6. Dengan menggunakan protokol ini, mereka boleh menyediakan nombor alamat tanpa had kepada pelanggan mereka.

Protokol IPv4 lama yang digunakan oleh banyak VPN mempunyai bilangan IP yang unik untuk diberikan. Ini boleh menghalang kebolehan streaming anda. Surfshark juga menyokong protokol VPN yang berlainan, termasuk protokol OpenVPN dan IKEv2, bermakna ia boleh dipasang pada rangkaian router dan peranti.

Adakah saya Mengesyorkan Surshark?

Ya. Mereka adalah penyedia VPN kegemaran saya, yang telah saya gunakan selama beberapa bulan sekarang. Perkara pertama yang menangkap mata saya adalah harga yang rendah tetapi kemudian saya menyedari betapa selamatnya perkhidmatan itu sebenarnya.

Selepas menguji VPN selama beberapa bulan, saya perhatikan berapa banyak pelayan yang mereka tambah dalam masa yang singkat. Saya seorang peminat mengetengahkan diri saya kepada syarikat yang bercita-cita tinggi dan berkembang yang ingin memberikan perkhidmatan yang hebat. Setakat keselamatan, harga, dan unjuran naik, Surfshark adalah VPN terbaik di sekeliling.

Jika anda ingin tahu lebih banyak membaca kami Kajian Surfshark. 

 • Kebaikan

  Buka blok Netflix dan perkhidmatan penstriman media lain, berfungsi dengan baik untuk merosakkan dan perkongsian fail P2P, dasar tidak log, segala-galanya yang tidak terhad, yang terletak di negara yang tidak mempunyai pengekalan data atau undang-undang pelaporan, keselamatan dan enkripsi yang lebih baik

 • Keburukan

  Rangkaian pelayan yang lebih kecil daripada VPN lain (tetapi berkembang), kelajuan boleh berbeza-beza dari pelayan ke pelayan, antara muka aplikasi tidak mempunyai pengoptimuman reka bentuk

2. Nord VPN (75% Off)

Tiada Bandwidth dan Cap Data, Penyulitan Kukuh, Tiada Pembalakan, Sokongan Pelanggan Superior

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Jaminan wang balik 30 hari
Tempoh percubaan Tiada
Pilihan pembayaran Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Diskaun / Kupon Diskaun pelajar 15% dan sentiasa mengubah harga promosi

Apakah VPN Nord?

Nord VPN adalah salah satu daripada VPN paling terkenal dan terkenal di pasaran. Dengan kelajuan rangkaian yang cepat dan lebih daripada 750 lokasi pelayan, mereka telah berkembang dengan pesat.

Dengan kejatuhan kelajuan 30% apabila disambungkan ke pelayan tempatan melalui OpenVPN UDP, pengguna memanfaatkan perisian mereka. Perkhidmatan berpangkalan di Panama ini menawarkan pelbagai ciri canggih dan enam sambungan serentak. Itu lebih banyak sambungan serentak daripada mana-mana VPN lain pada senarai ini.

VPN Nord dilengkapi dengan jaminan wang kembali 30 hari dan keupayaan P2P. Anda mendapat suis bunuh, Tor atas VPN, perkhidmatan DNS Pintar, proksi IP dan Socks5 khusus.

Dengan pelayan di lebih daripada 60 negara, jelas mengapa mereka dianggap sebagai crème tanaman oleh pengguna di Reddit dan platform media sosial lain.

Speed ​​VPN Connection Nord

 • Ping: 40 ms
 • Muat turun: 16.11 Mbps daripada 100 Mbps
 • Muat naik: 12.83 Mbps

Kelajuan ini cukup adil untuk percubaan VPN percuma.

Teknologi DNS Smart Nord VPN membolehkan anda geo-spoof dengan menyelesaikan permintaan DNS anda di lokasi tertentu. Ini bermakna anda boleh menonton episod kegemaran anda Permainan takhta dari kedai kopi di Melbourne atau bahkan Vancouver tanpa bimbang tentang menjejaskan data atau perisian anda.

Anda akan dapat mengakses lebih daripada 150 perkhidmatan penstriman semasa mendaftar masuk ke akaun VPN Nord anda.

Perkhidmatan streaming termasuk Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv dan TNT Drama. Gunakan salah satu daripada ini VPN untuk Netflix jika anda bimbang tentang kelajuan sambungan atau log semasa streaming.

Ciri-ciri: Smart Play, VPN Double, Tor over VPN, suite penyulitan DHE-RSA-AES356-SHA, aplikasi iOS, IKE ciphers, percubaan percuma, jaminan wang kembali

NordVPN adalah salah satu VPN yang paling maju untuk menawarkan percubaan percuma. Penyulitan mereka adalah konkrit dan rancangan mereka datang tanpa cap data. Mereka mungkin sedikit lebih mahal daripada VPN berbayar lain, tetapi terdapat banyak rancangan untuk dipilih jika anda memutuskan untuk tinggal bersama mereka.

Adakah saya Mengesyorkan Nord VPN?

Saya pasti buat! Mereka adalah benar-benar VPN hebat yang memberikan keselamatan dan privasi yang optimum kepada kekayaan pelanggan sedia ada mereka. Ia sememangnya perlu diperiksa untuk kelebihan ciri-ciri canggih semata-mata.

 • Kebaikan

  P2P, Tor atas VPN, proksi Socks5, pilihan IKEv2, protokol OpenVPN, PPTP, L2TP atau IPSec, VPN Double, IP Dedicated, enam sambungan serentak, percubaan percuma, jaminan wang 30 hari, blok iklan, CyberSec, tiada pembalakan

 • Keburukan

  Kelajuan yang lebih perlahan daripada beberapa pesaing mereka, pembayaran yang dihalakan melalui CloudVPN, Inc., sebuah syarikat yang berpangkalan di Amerika Syarikat, lima jurisdiksi mata

3. ExpressVPN

GB tanpa had, jalur lebar tanpa had, tiada topi bulanan, tiada penggulungan

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Jaminan wang balik 30 hari
Tempoh percubaan Pembelian 12 bulan diperlukan (termasuk 3 bulan percuma), kenaikan harga kepada $ 12.95 sebulan selepas pembaharuan
Pilihan pembayaran Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Diskaun / Kupon ExpressVPN mengemas kini harga promosi mereka dengan kerap

Apakah ExpressVPN?

ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN premium yang memberikan perkhidmatan terpantas dan paling boleh dipercayai di sekeliling. Mempunyai jaminan wang balik 30 hari, mereka adalah salah satu penyelesaian VPN yang paling dipercayai di pasaran.

Dengan lebih daripada 10 juta pelanggan yang berpuas hati dan lebih 3,000 pelayan di 160 bandar di 94 negara, mereka adalah penyedia global yang boleh dinikmati oleh satu dan semua.

VPN lain menempatkan topi data pada penggunaan bulanan anda, tetapi ExpressVPN tidak terhad sepanjang jalan.

Percubaan percuma ExpressVPN berlangsung selama 30 hari (atau lebih lama dengan kod diskaun yang betul). Jika anda suka apa yang anda lihat, anda boleh memilih untuk mendaftar atau jika anda memutuskan untuk pergi dengan perkhidmatan percuma lain, anda boleh meminta wang anda kembali dan anda akan mendapat bayaran balik untuk bulan pertama anda. Tiada risiko.

Ciri-ciri: 24/7 Live Chat, aplikasi memenangi anugerah untuk semua peranti, akses tanpa had kepada semua kandungan, terowong perpecahan, Ujian Kelajuan, tiada pembalakan.

Dengan bijak pelayan, anda boleh menyambung ke mana-mana 145 pelayan mereka di lokasi berikut:

 • Amerika Syarikat
 • Asia Pasifik
 • Eropah
 • Afrika
 • Timur Tengah
 • India

Menurut laman web mereka, mereka tidak log sesi pengguna atau data peribadi anda. Terlebih lagi, mereka mempunyai pelbagai kaedah pembayaran, seperti PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay dan pelbagai jenis cryptocurrency lain.

Bagi pengguna yang arif yang mahukan nama yang tidak mahu dikenali, ExpressVPN tidak boleh mengalahkan di mana pembayaran tanpa nama berkenaan. Dan jika itu tidak mengambil privasi kepada melampau mutlak, aplikasi mudah alih mereka ergonomik kerana semuanya keluar, menyediakan antara muka yang mudah digunakan yang intuitif dan bebas dari sebarang bug.

Adakah saya Mengesyorkan ExpressVPN?

Ya. Mereka adalah penyedia VPN kegemaran saya, yang telah saya gunakan selama lebih dari dua tahun. Kekayaan lokasi mereka, keupayaan mengecil, topi data yang tidak wujud dan teknologi inovatif menjadikan mereka IMO VPN yang terbaik. Setakat percubaan percuma pergi, mereka adalah satu-satunya VPN yang tidak meletakkan batas pada pemula.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, sila baca ulasan VPN Express kami. 

 • Kebaikan

   Percubaan percuma 30 hari, tiada pembalakan, kelajuan sambungan maks, 94 lokasi pelayan yang berbeza, 3+ sambungan serentak

 • Keburukan

  Tiada IP berdedikasi, lebih mahal daripada perkhidmatan VPN lain sebaik sahaja percubaan percuma anda, tetapan terhad dan konfigurasi.

4. VyprVPN

1 GB / mo, 2 sambungan serentak, penyulitan tinggi, firewall, percuma

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Tidak ada saat menggunakan percobaan gratis, garansi 30 hari saat membayar
Tempoh percubaan Percubaan percuma 3 hari selepas pembelian
Pilihan pembayaran MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Diskaun / Kupon Vypr VPN menawarkan harga promosi yang dikemas kini secara teratur

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Apa itu VyprVPN?

VyprVPN Free adalah pelan unik yang memberikan pengguna dua sambungan serentak, pelbagai protokol, apl pemesejan yang disulitkan dan firewall NAT secara percuma.

Firewall NAT menyekat pelbagai jenis serangan penggodam, menghalang mereka daripada mencapai komputer anda.

Sedangkan VPN lain pada senarai ini memberikan pelanggan mereka jalur lebar tanpa had atau berbilang gigabait, VyprVPN Free hanya memberikan anda 1 GB, tetapi itu masih jauh lebih baik daripada TunnelBear. Seperti yang saya katakan, terdapat kebaikan dan keburukan kepada semua ini dan ini berlaku untuk mengatasi masalah tersebut.

Ciri-ciri: Pelbagai lokasi, aplikasi lancar (termasuk aplikasi pemesejan Cyphr percuma mereka), kelajuan pantas, tiada log, tiada penggambaran

Anda ditawarkan pelbagai lokasi:

 • Amerika Utara
 • Eropah
 • Asia
 • Oceania
 • Afrika
 • Amerika Tengah
 • Amerika Selatan
 • Timur Tengah

Satu kelemahan kepada VyprVPN adalah bahawa mereka telah disekat oleh Netflix pada masa lalu. Tetapi VyprVPN mempunyai rep kerana geoblock dioptimumkan dan mereka mudah memintas kebanyakan, jika tidak semua, kandungan itu.

Adakah saya Mengesyorkan VyprVPN?

Saya pasti. Saya telah menguji mereka secara meluas dan mendapati mereka menjadi salah satu VPN yang lebih legit yang tersedia kepada orang awam. Saya sangat suka dengan pelbagai protokol mereka (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), terutamanya protokol Chameleon yang menandatangani hampir semua percubaan pada menyekat.

 • Kebaikan

  Komitmen mereka terhadap teknologi baru dan internet yang terbuka, laju & prestasi, onboarding & ergonomi, pilihan pelayan, keselamatan & penyulitan, perkhidmatan pelanggan

 • Keburukan

  Tiada bayaran balik, menyimpan fail log, tidak menerima Bitcoin, bilangan peranti terhad yang boleh disambungkan.

5. WindScribe.com

10 GB / mo Cap Data, 11 Lokasi

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Jaminan wang 3 hari atau 10 GB penggunaan
Tempoh percubaan Gunakan secara percuma di Amerika Syarikat, Kanada, Inggeris, Hong Kong, Perancis, Jerman, Belanda, Switzerland, Norway, dan Romania
Pilihan pembayaran Kad Kredit Utama, PayPal, kad debit Visa / Mastercard, kebanyakan mata wang kriptografi, dan pembelian dalam apl mudah alih. Anda juga boleh membuat penambahbaikan menggunakan kripto-penambang berasaskan pelayar.
Diskaun / Kupon Tambang untuk menaik taraf menggunakan kripto-pelombong berasaskan pelayar.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Apa itu WindScribe?

Syarikat yang berpangkalan di Kanada ini diasaskan pada tahun 2015, menjadikan mereka salah satu anak baru di blok dari segi penyelesaian VPN.

Walaupun baru dalam permainan, WindScribe mempunyai reputasi kukuh di kalangan komuniti VPN. Reddit telah meracik tentang perkhidmatan ini, dengan memperhatikan jalur lebar bulanannya dan insentif pengguna (Jika anda menghantar Tweet @WindScribe, anda menerima 5GB tambahan secara automatik).

Kebanyakan VPN percuma mengehadkan jalur lebar mereka dan mereka yang tidak mempunyai topi data biasanya mempunyai kelajuan sambungan yang perlahan. Dengan sambungan 100 Mbps, inilah yang saya lihat dengan WindScribe:

Ubah kata laluan kelajuan perkhidmatan vpn percuma

 • Ping: 61ms
 • Muat Turun: 39.81 Mbps daripada 100
 • Muat naik: 19.77 Mbps daripada 100

Untuk VPN percuma, ini cukup bagus. Sesetengah VPN berbayar seperti VPN Murni sebenarnya lebih perlahan daripada WindScribe.

Ciri-ciri: Adblock, firewall, tiada pembalakan, 11 lokasi

Pengguna percuma hanya mendapat akses kepada ciri tertentu, tetapi ciri-ciri tersebut hebat. Mereka termasuk firewall terbina dalam WindScribe dan menyekat iklan. Anda juga mendapat keupayaan P2P.

Di sisi bawah, anda tidak mendapat konfigurasi OpenVPN dan anda tidak akan menerima sebarang ciri premium mereka.

Dengan pelayan, anda boleh menyambung ke mana-mana 11 pelayan mereka di 46 lokasi:

 • Amerika Syarikat
 • United Kingdom
 • Hong Kong
 • Perancis
 • Jerman
 • Luxembourg
 • Belanda

Mengikut laman web mereka, WindScribe tidak log sesi / data anda dan anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan mereka tanpa e-mel. Pengguna juga boleh membayar tanpa nama dengan Bitcoin.

Adakah saya Mengesyorkan WindScribe?

Yep. Mereka adalah salah satu daripada VPN percuma terbaik yang tersedia dan mereka mempunyai pelbagai lokasi. Seperti ExpressVPN, anda boleh merakam dengan WindScribe dan dengan topi data yang besar. Mereka pasti di antara penyelesaian VPN percuma yang lebih sah di pasaran semasa.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Baca ulasan Windscribe kami.

 • Kebaikan

   100% percuma, tiada pembalakan, kelajuan sambungan maks, 11 lokasi pelayan yang berbeza, adblock & firewall

 • Keburukan

  1 sambungan serentak maks.

6. TunnelBear

5 GB / mo, 20+ lokasi pelayan, 5 sambungan serentak, Percuma

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Tiada
Tempoh percubaan Percuma untuk 500 MB data sebulan
Pilihan pembayaran MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin, dan Jar Madu
Diskaun / Kupon Promosi muncul di akaun media sosial sering

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
warna latar belakang: # 003a70;
warna: #fff! penting;
saiz fon: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! penting;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Apakah TunnelBear??

Perkhidmatan VPN dua suis Kanada ini ditubuhkan pada tahun 2011. Ia adalah VPN yang popular yang membolehkan pengguna mengakses kandungan yang disekat di seluruh dunia.

Walaupun reka bentuk keghairahan mereka mungkin membawa anda untuk mempercayai bahawa mereka adalah sangat disegani, sebenarnya, mereka hanya mudah. TunnelBear adalah mesra pengguna dan didedikasikan untuk memuaskan pelanggan mereka.

Pengguna boleh memanfaatkan promosi bulanan 1GB bulanan mereka, menerima pertunjukan percuma setiap kali anda Tweet @TunnelBear.

Setakat VPN percuma pergi, TunnelBear adalah salah satu yang terbaik untuk kelajuan lebih cepat. Sekiranya anda sedang mencari penstriman yang ideal, TunnelBear membolehkan anda memintas kunci grid rangkaian dan menyambungkan notis seketika.

Dengan keserasian Mac, Windows, iOS dan Android, anda akan dapat menggunakan ini merentasi beberapa peranti.

Ciri-ciri: 900 pelayan di 20+ lokasi, kelajuan cepat, ciri canggih, tiada pembalakan

Anda ditawarkan pelbagai lokasi yang berpotensi:

 • Amerika Syarikat
 • United Kingdom
 • Kanada
 • Perancis
 • Brazil
 • Jerman
 • Australia
 • Hong Kong
 • Belanda
 • Mexico
 • Jepun
 • Denmark
 • Singapura
 • Sweden
 • India
 • Switzerland
 • Norway

Ais pada kek di sini adalah hakikat bahawa TunnelBear mengelilingi geoblocking. Ia adalah salah satu daripada VPN yang sangat sedikit yang mampu menipu BBC iPlayer.

Satu-satunya kelemahan yang sebenar ialah batasan pelan bebas. Pengguna percuma bermula dengan 500MB sebulan yang suram.

Kelajuan Sambungan VPN TunnelBear:

terowong menanggung ujian kelajuan vpn percuma

 • Ping: 98ms
 • Muat turun: 15.09 Mbps daripada 100 Mbps
 • Muat naik: 7.49 Mbps daripada 100

Jelas sekali, ini bukan hasil yang mengagumkan. Anda boleh melupakan produktiviti pada kelajuan seperti ini.

Syarat Pelan Percuma & Privasi

Sukar untuk menentukan apa yang anda dapatkan dengan TunnelBear kerana terdapat kekurangan maklumat di laman web mereka. Tiada protokol, penyulitan, sambungan atau maklumat jalur lebar.

Adakah saya Mengesyorkan TunnelBear?

Ya. Walaupun mereka jauh dari cadangan pertama saya kepada mereka yang mencari penyelesaian VPN, mereka adalah syarikat yang bereputasi dengan perisian ergonomik dan ciri-ciri yang mencukupi.

 • Kebaikan

  Reka bentuk yang mudah, reka bentuk yang bagus, pelbagai peranti, rangkaian yang meluas, tiada log, pilihan blok, kelajuan pantas, ciri-ciri canggih (GhostBear, Mod Berhati-hati)

 • Keburukan

  Lackluster 500MB untuk pengguna percuma

7. ProtonVPN.com

Tiada Cap Data, Windows Only

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Jaminan wang balik 30 hari
Tempoh percubaan Perkhidmatan percuma dengan kelajuan yang lebih rendah dan hanya tiga negara
Pilihan pembayaran PayPal, Visa, MasterCard
Diskaun / Kupon Proton VPN menawarkan kupon untuk menggabungkan perkhidmatan VPN dan e-mel. Kod kupon berputar boleh didapati seperti: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
warna latar belakang: # 003a70;
warna: #fff! penting;
saiz fon: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! penting;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Apakah itu ProtonVPN??

ProtonVPN adalah salah satu penyelesaian VPN terbaru di sekeliling, tetapi ia juga merupakan salah satu yang terbaik apabila ia datang kepada perkhidmatan VPN percuma. Proton AG adalah sekumpulan saintis Harvard dan penyokong untuk privasi.

Setelah mengetuai pertuduhan untuk menukar industri swasta (protonmail), ProtonVPN telah meningkatkan permainan mereka dengan mengenakan tiada jalur lebar pada trafik anda.

Perkhidmatan mereka menyediakan kelajuan sambungan yang sangat baik untuk semua pengguna, terutamanya dari segi akaun percuma.

Kelajuan Sambungan ProtonVPN

Ujian kelajuan Proton VPN dijelaskan

 • Ping: 44 ms
 • Muat turun: 34.40 Mbps daripada 100 Mbps
 • Muat naik: 23.15 Mbps daripada 100

Pasti perkhidmatan dengan kelajuan yang baik untuk pelan percuma dan sama sekali tidak ada topi data. Kebanyakan VPN percuma mempunyai topi data yang rendah, tetapi barang ini mempunyai barang-barang. Ia sememangnya sesuatu yang membuat mereka menonjol.

Amaran: Jangan mengharapkan kelajuan ini bertahan. Oleh kerana perkhidmatan semakin popular di seluruh dunia, pengguna bebas tidak dapat mengharapkan kelajuan sambungan yang cepat.

Syarat Pelan Percuma, Privasi & Pelanggan VPN

Satu-satunya pelayan yang tersedia untuk pengguna percuma adalah seperti berikut:

 • Jepun
 • Belanda
 • Switzerland
 • Amerika Syarikat

Itu berjumlah kira-kira separuh pelayan sedozen. Daripada pelayan tersebut, tidak satu pun dari mereka yang dioptimumkan geoblock atau P2P dioptimumkan (, iaitu mengurai). Baca tentang kami VPN terbaik untuk mengutuk di sini.

Pengguna percuma tidak mempunyai akses kepada mana-mana ciri lanjutan mereka (Secure Corse, Tor, dll.). Kelemahan besar lain di sini ialah kekurangan pelanggan mereka yang berdiri sendiri untuk sistem pengendalian. Tiada aplikasi untuk Android, iPhone atau Mac. Sekiranya anda tidak mempunyai Windows, anda tidak mahu menggunakan ProtonVPN.

Adakah saya Mengesyorkan ProtonVPN?

Secara percuma? Pasti. Sebagai perkhidmatan yang dibayar. Sudah tentu tidak. Adalah penting untuk mendapatkan akaun anda secara percuma semasa mendapatkannya baik, tetapi jangan mengharapkan yang ini menjadi berbaloi dalam jangka masa panjang dengan kelajuan yang mungkin pergi ke arah dinosaur seperti yang semakin ramai orang mengetahui tentang penyelesaian VPN ini.

 • Kebaikan

  Tiada cap data, muat turun muat turun dan kelajuan muat naik

 • Keburukan

  Tiada aplikasi untuk Mac, iOS atau Android, tiada Netflix, tiada Torrenting.

8. Trust.Zone

Ujian Percuma 3 Hari, 1 GB / saat, 109 lokasi, Bandwidth Unlimited

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Tiada
Tempoh percubaan Percubaan percuma 3 hari
Pilihan pembayaran Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Pemindahan Bank, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi, dan banyak lagi
Diskaun / Kupon Trust.Zone mengemas kini harga promosi di laman web mereka dengan kerap

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
warna latar belakang: # 003a70;
warna: #fff! penting;
saiz fon: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! penting;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Apa itu Trust.Zone?

Slogan mereka adalah, "Orang yang bergantung pada," dan mudah untuk melihat mengapa. Trust.Zone telah memperoleh penghargaan untuk perlindungan kebocoran DNSnya. Dengan menggunakan alat perlindungan WebRTC mereka dan melibatkan suis bunuh terbina dalam, anda akan memastikan bahawa tiada kebocoran berlaku dan kebocoran tidak boleh berlaku apabila anda menggunakan akaun Trust.Zone anda. Klik di sini untuk membaca sepenuhnya Kajian Zon Zaman Amanah.

Mereka pengasingan perkakasan sistem seluruhnya menjadikan mereka salah satu VPN percuma yang paling boleh dipercayai pada tahun 2018. Mereka tidak ketat dasar log adalah hanya salah satu perkara yang membuat mereka penyelesaian yang berbaloi.

Malangnya, pengguna percuma hanya boleh menyambung satu peranti pada satu masa. Tetapi jika anda memberi mereka percubaan dan seperti apa yang anda lihat, anda boleh memilih untuk akaun berbayar dan mendapatkan tiga sambungan serentak.

Trust.Zone menawarkan pelbagai perkhidmatan yang berbeza termasuk penyelesaian OpenVPN dengan penyulitan default AES-256 dan L2TP melalui IPSec dengan penyulitan AES 256-bit.

Ciri-ciri: Penyulitan yang sangat baik, perkhidmatan pelanggan yang boleh dipercayai, anti-virus, 200 alamat IP, Bitcoin diterima

Malangnya, sukar untuk menentukan kelajuan sambungan Trust.Zone kerana pengguna tidak boleh mengosongkan tuan rumah Trust.Zone. Tetapi Trust.Zone memberi amaran kepada pelanggan mereka untuk menggunakan pelayan yang lebih dekat ke rumah untuk mendapatkan hasil yang lebih baik.

Adakah saya Mengesyorkan Trust.Zone?

Ya. Mereka adalah perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dengan ketelusan tentang bagaimana produk mereka berfungsi. Anda boleh cuba sebelum membeli dan mendapatkan tiga sambungan serentak. Trust.Zone juga mempunyai suis pembunuh terbina dalam.

 • Kebaikan

  Percubaan percuma, P2P, selamat, tiada log, Bitcoin diterima

 • Keburukan

  Sokongan berasaskan tiket sahaja

9. Terowong Persendirian

Secrecy Forward Perfect (PFS), 2 GB secara percuma

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Tiada
Tempoh percubaan Percubaan percuma 7 hari
Pilihan pembayaran Kad Kredit Utama, Kad Debit Utama, PayPal, Pemindahan Bank
Diskaun / Kupon Tunnel Private tidak menawarkan kupon pada masa ini

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
warna latar belakang: # 003a70;
warna: #fff! penting;
saiz fon: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! penting;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Apa itu Tunnel Swasta?

Terowong Persendirian adalah komersial luar-tembakan OpenVPN Technologies. Percubaan percuma anda datang dengan tiada rentetan yang dilampirkan, anda boleh membatalkan pada bila-bila masa tetapi mungkin tidak akan mahu sekali anda mendengar tentang rancangan yang mampu dimiliki mereka yang menyediakan 100 hingga 500 GB.

Walaupun mereka agak terhad ketika datang ke pelayan (sekitar tujuh antara AS, Kanada, UK, Switzerland dan Belanda, perkhidmatan mereka serasi di sekeliling platform dari Windows dan OSX ke Mac (dalam hal yang terakhir, anda perlu antara muka Tunnelblick sumber terbuka yang dikeluarkan di bawah GPLv2).

Sayangnya, Tunnel Private mempunyai beberapa kerap untuk berfungsi jika mereka ingin bertanding dengan VPN yang lebih baik seperti ExpressVPN dan sebagainya. Terdapat kebocoran data dalam versi Mac OSX supaya pembeli berhati-hati.

Ciri-ciri: Penyulitan luar biasa dengan protokol OpenVPN, perisian yang mudah digunakan, percubaan percuma 2 GB, rancangan kumpulan untuk perniagaan, Bitcoin diterima

Walaupun terdapat banyak perkara yang baik untuk dikatakan tentang Tunnel Swasta, satu perkara yang benar-benar dipersoalkan adalah bahawa mereka berpusat di Amerika Syarikat. Ini adalah tanda buruk bagi kebanyakan pengguna VPN yang gemar. Undang-undang pengekalan data AS boleh bermakna bahawa Tunnel Swasta akan dipaksa untuk menyerahkan maklumat pengguna sensitif kepada institusi kerajaan.

Untuk privasi total, pengguna akan lebih baik pergi dengan penyelesaian VPN berbayar yang lebih selamat, tetapi itu bukan untuk mengatakan bahawa Tunnel Swasta tidak baik. Sebaliknya, mereka telah membuktikan bahawa mereka boleh melindungi identitas anda secara dalam talian dengan penyulitan 128-bit AES-GCM mereka.

Speedy Connection VPN Tunnel Swasta:

 • Ping: 25ms
 • Muat turun: 50 Mbps daripada 100 Mbps
 • Muat naik: 26 Mbps daripada 100

Untuk perkhidmatan percubaan percuma, kelajuan ini sangat baik. Percubaan percuma 7 hari mereka boleh didapati dengan menggunakan kad PayPal. Jika anda membatalkan dalam tetingkap 7 hari itu, akaun PayPal anda tidak akan dikenakan.

Perkhidmatan percuma mereka serasi dengan Windows, Mac, Android dan iOS.

 • Jepun
 • Belanda
 • Switzerland
 • Amerika Syarikat

Itu berjumlah kira-kira separuh pelayan sedozen. Daripada pelayan tersebut, tiada satu pun daripada mereka yang dioptimumkan oleh geoblock atau P2P dioptimumkan (, iaitu mengurai).

Pengguna percuma tidak mempunyai akses kepada mana-mana ciri lanjutan mereka (Secure Corse, Tor, dll.). Kelemahan besar lain di sini ialah kekurangan pelanggan mereka yang berdiri sendiri untuk sistem pengendalian. Tiada aplikasi untuk Android, iPhone atau Mac. Sekiranya anda tidak mempunyai Windows, anda tidak mahu menggunakan ProtonVPN.

Adakah saya Mengesyorkan Tunnel Swasta?

Ya, mereka adalah sumber yang dipercayai untuk privasi dan keselamatan dengan jaminan wang kembali. Ia adalah percubaan bebas risiko yang menyediakan penyulitan yang sangat baik.

 • Kebaikan

  Kelajuan muat turun dan muat naik yang baik, berfungsi pada kebanyakan peranti, percuma selama tujuh hari pertama

 • Keburukan

  Syarikat adalah berasaskan negara yang mempunyai undang-undang privasi cyber yang lemah

10. VPN dibuang

3 x Lebih Banyak Kandungan Netflix, yang disyorkan oleh Lifehacker, 3 hari percuma

VPNLink
Dasar Bayaran Balik Tiada
Tempoh percubaan Percubaan percuma 3 hari
Pilihan pembayaran Visa, MasterCard, American Express
Diskaun / Kupon Tiada

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
warna latar belakang: # 003a70;
warna: #fff! penting;
saiz fon: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! penting;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329 .foo-table img {
max-width: 100%;
margin-bottom: 0;
saiz fon: 17px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
paparan: blok;
max-width: 300px;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
saiz fon: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Apakah VPN yang dibuang?

VPNA yang dibuang adalah perkhidmatan VPN berasaskan Australia yang sesuai untuk mereka yang ingin mengakses banyak kandungan Netflix, terutamanya mereka yang mahukan akses kepada perpustakaan Netflix.

Workaround signature mereka membolehkan anda mengalir banyak kandungan jika tidak ada menggunakan salah satu pelayan proksi mereka yang selamat.

Dengan Vanished VPN, anda boleh dengan mudah menubuhkan pelbagai pelayan, yang masing-masing boleh digunakan untuk mengakses kandungan dari negara yang berbeza (contohnya, satu pelayan untuk kandungan Netflix Kanada, satu untuk kandungan Asia dan sebagainya).

Pendaftaran dan persediaan tidak semudah dengan Vanished VPN kerana mereka dengan VPN lain. Kerana terhapus tidak mempunyai aplikasi yang disediakan, anda perlu menetapkan sambungan VPN secara manual dan anda juga perlu menunggu e-mel untuk tiba dengan nama pengguna dan kata laluan anda.

Walau bagaimanapun, mereka patut dicuba kerana anda mendapat tetingkap tiga hari untuk menyemaknya dan mereka agak murah selepas itu.

Pada kelajuan serendah 1 Mbps, Vanished jauh dari VPN percuma terbesar di sekitar, tetapi mereka juga jauh dari yang paling teruk. Anda akan dapat menstrim kandungan dari rangkaian banyak semasa percubaan percuma anda dan mereka tidak akan menyimpan apa-apa log aktiviti pengguna anda.

Ciri-ciri: Keserasian berbilang peranti (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), pengoptimuman geoblock, rancangan yang berpatutan, tiada log

Laman web tulang yang agak kosong dari VPN menawarkan maklumat yang sangat sedikit mengenai pelan percuma mereka, sebaliknya memikat kamu dengan misteri memberikannya satu percubaan.

Sebagai permulaan, mereka bukan VPN paling selamat di pasaran. Sebenarnya, jika ada yang salah, pengguna sebenarnya bertanggungjawab dan tidak ada nombor telefon yang disenaraikan di laman web mereka (biasanya tanda operasi yang teduh).

Faktor lain yang dipersoalkan ialah dasar pembalakan mereka. Walaupun Klaim VPN yang hilang bahawa mereka tidak menyimpan atau menjual data pengguna, mereka log alamat sumber IP anda, sambungan start dan stop time dan jumlah bait yang anda gunakan untuk tempoh 30 hari.

Ini didakwa dilakukan demi menyelesaikan masalah, bil dan mengendalikan sebarang jenayah yang dilakukan atas perkhidmatan mereka. Setelah tempoh 30 hari berlalu, maklumat ini dikatakan dihapuskan, tetapi tidak ada cara untuk kami mengetahui sama ada itu benar-benar berlaku.

Adakah saya Mengesyorkan VPN Vanished?

Ya, TETAPI dengan kaveat yang kuat. Bagi pengguna yang sangat asas yang memerlukan jangka masa tidak mahu dikenali jangka pendek semasa melakukan beberapa penyemakan kasual, VPN hilang mungkin betul untuk anda.

Sekiranya anda seperti orang lain yang menghabiskan banyak masa dalam talian dan memerlukan hos khusus dengan penyulitan pepejal batu dan reputasi yang mantap di kalangan komuniti VPN, ini bukan penyelesaian VPN yang anda perlukan.

 • Kebaikan

  Pelbagai kandungan streaming, muat turun dan kelajuan muat naik yang baik, berfungsi pada banyak peranti dan anda boleh membatalkan pada bila-bila masa.

 • Keburukan

  Buffering yang berpanjangan apabila memuatkan kandungan Netflix, pop iklan yang tidak diingini, kekurangan sokongan pelanggan, tidak lagi menyahsekat US Netflix.

Kenapa Kami Tidak Menyukai VPN Percuma

Mereka kadang-kadang memantau aktiviti anda
Mereka sering mengumpulkan log data untuk tujuan menjualnya kepada pihak ketiga
Mereka memaparkan iklan manakala VPN terbaik mempunyai ciri-ciri iklan
VPN percuma mempunyai kelajuan yang lebih rendah sebanyak 70% daripada pembekal VPN berbayar

VPN berbayar yang boleh dipercayai dan tanpa nama menawarkan kelajuan cepat kilat, firma "tiada dasar log", ketersediaan meluas, sokongan pelanggan sepanjang hayat dan pelbagai ciri lanjutan seperti ujian kelajuan, penapisan URL, penyekatan iklan, pengesanan pencerobohan & mengelakkan dan banyak lagi.

Menurut penyelidikan kami, penyedia VPN yang paling dipercayai dan boleh dipercayai adalah NordVPN dan Surfshark. Kedua-dua perkhidmatan ini adalah selamat dan mudah digunakan. Mereka agak murah dan boleh digunakan di semua platform utama.

Bahawa dikatakan, terdapat banyak penyedia VPN percuma yang memberikan kelajuan yang mencukupi dan ciri-ciri yang mencukupi untuk mereka yang tidak mahu menghabiskan $ untuk melayari dasar dan streaming. Sebab-sebab ini adalah isu yang sama dengan web host yang terbaik, tuan rumah percuma seperti vpns percuma cenderung untuk menjual data pengguna.

Soalan Lazim Mengenai VPN untuk Percuma

Q: Apakah yang terbaik VPN percuma untuk Android?

A: Express VPN adalah pilihan percuma terbaik untuk Android. Mereka menawarkan percubaan 30 hari yang boleh anda gunakan untuk menguji pada peranti android anda untuk mengetahui sama ada ia berbaloi.

Q: Apakah vpn percuma yang terbaik untuk mengutuk??

A: Sejujurnya, tidak ada satu pun. VPN percuma menggunakan proksi yang memerlukan wang untuk membeli. Jika anda menggunakan 100% percuma maka lalu lintas anda sering dialihkan dengan beberapa lalu lintas yang benar-benar jahat yang mungkin anda tidak mahu IP anda dikaitkan dengan.

Q: Adakah VPN Percuma Berbahaya?

A: Ya mereka. Fikirkanlah seperti ini. Menggunakan VPN percuma adalah seperti pergi ke kafe wifi awam di mana setiap orang berkongsi IP yang sama dan menyambung dan bukannya 20 orang yang anda mempunyai 100,000. Anda tidak mempunyai privasi dan sesiapa yang membayar proksi untuk VPN percuma anda pasti membuat wang dari itu.

Q: Yang VPN percuma adalah yang terbaik?

A: Kami menjawabnya. Mereka semua adalah sampah.

Q: Apakah VPN percuma terpantas??

A: Sejujurnya, saya tidak pasti kerana walaupun anda mendapati yang pantas, ia tidak akan dibandingkan dengan perkhidmatan VPN biasa.

Q: Apakah yang terbaik VPN percuma untuk iPhone?

A: Hampir 80% daripada apl VPN di iStore adalah penipuan. Berhati-hati.

Kesimpulannya

Oleh itu, anda ada, panduan komprehensif kami untuk VPN percuma terbaik pada tahun 2020. Jika anda masih tidak pasti tentang mengapa anda memerlukan penyelesaian VPN, beri saya cuba merumuskan apa pentingnya orang menggunakan VPN. Untuk semakan yang lebih terperinci semak kami VPN terbaik untuk Australia panduan.

Sekiranya anda tinggal di Australia atau sekadar melawat, anda perlu sedar bahawa organisasi persendirian dan kerajaan menaja anda. Institusi ini memantau dan merekodkan aktiviti dalam talian anda.

Australia adalah antara yang disebut "Fourteen Eyes," sebuah co-op dari negara-negara termasuk New Zealand, Kanada dan Amerika Syarikat, yang telah menandatangani perjanjian di mana mereka akan mengumpulkan, menganalisis dan berkongsi kecerdasan ... mengenai ANDA. Warganegara swasta semata-mata tidak lagi peribadi.

Untuk menghalangnya daripada mengumpul data peribadi sensitif anda dan untuk mencegah serangan siber berniat jahat, anda perlu menggunakan VPN. VPN di senarai ini terkenal kerana keupayaan mereka untuk menyekat iklan, menyekat kandungan yang ditapis dan memberikan keselamatan paling tinggi apabila anda aktif di internet.

Surfshark akan menjadi pilihan pertama saya diikuti oleh NordVPN. Kedua-duanya telah bersuara mengenai kinks dalam perisian mereka dan telah secara konsisten menjangkau pelanggan untuk mendapatkan maklum balas mengenai perkhidmatan mereka. Mereka mudah digunakan, mereka mempunyai penyulitan yang menakjubkan, dan kelajuan mereka adalah antara yang terpantas. Harga juga berpatutan untuk kedua-duanya dan sokongan pelanggan mereka adalah yang paling boleh dipercayai dalam industri.

VyprVPN adalah kegemaran keempat saya kerana mereka membolehkan anda melihat kandungan dikunci negara tanpa sebarang masalah dan mempunyai antara muka unik yang difikirkan dengan baik. Mereka juga kerap memperbaiki teknologi mereka ketika datang ke aplikasi untuk telefon anda.

Sekarang bahawa anda tahu mengenai pilihan utama saya, sudah tiba masanya untuk memberi mereka pergi. Tidak kira mana yang anda pilih untuk dipilih, saya tahu anda akan mendapati bahawa anda berasa lebih baik tentang pengalaman dalam talian anda.

Pernahkah anda mencuba mana-mana VPN percuma ini, atau yang lain? Sila beritahu kami dengan menekan butang "Tambah Semula VPN Anda" di bahagian bawah halaman ini!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me