A VyprVPN áttekintése 2020 – 4. legjobb választás – Sebesség + Biztonsági teszt eredménye

Ha egy kicsit pozitív híreket keresett a VPN szolgáltatóiparról, akkor tetszeni fog ez az áttekintés.

A VyprVPN nem csupán egy hűvös logó. És ne tégy félre, ez egy rendkívül jó logó. Ez a svájci székhelyű vállalat elég hosszú ideje működik, hogy jó hírnevet szerezzen a magas színvonalú szolgáltatás nyújtásáról.

A VyprVPN abban különbözik a többi VPN-vállalattól, hogy a hálózat minden szerverének tulajdonosa. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben ellenőrzik a biztonságot, és csodálatos sebességet kínálnak.

Olvass tovább. Ez az egyik jó.

vyprvpn logó

A VyprVPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nulla naplózási politika
Szerver mérete: 700 ++ szerver
Szerver terjesztés: 70 ++ helyszín
Támogatás: 24/7 élő chat támogatás
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN protokoll, PPTP, IPSec és L2TP; AES 256 bites titkosítás
Központ: Svájc
Ár: $ 3.75 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.vyprvpn.com

Cégtörténet

A VyprVPN anyavállalata Arany béka.  ��

A Golden Frog úttörővé vált az online adatvédelem terén. Az internet indulása óta ezt teszik.

A Golden Frog 1994-ben alakult. A társaság létrehozása válasz volt a 641a szoba eseményére. Kiderült, hogy ez a Nemzeti Biztonsági Ügynökség illegálisan vizsgálta meg az amerikai állampolgárokat, ezt megtették az AT hálózati kábeleinek becsavarásával&T.

A jelentések szerint az Arany Béka felhívta erre az FCC figyelmét. Céljuk a biztonsági kérdés nyilvánosságra hozatala volt. Bár panaszt nyújtottak be az FCC-nek, panaszát nem vették figyelembe. Így merész döntést hoztak azzal, hogy az ügyeket a kezükbe veszik.

Azóta a VyprVPN mögött álló anyavállalat vezető szerepet játszik az internetes magánélet elleni küzdelemben. Építettek hírnevet, mint az egyik a világ legjobb VPN-jei az ezen a területen elvégzett munka miatt.

VyprVPN Pros

 • Gyors sebesség
 • Fokozott biztonság
 • Megbízhatóság
 • Kaméleon protokoll a VPN blokkolás legyőzésére
 • Saját tulajdonú és önműködő szerverhálózat
 • Könnyen használható alkalmazás, amely különféle platformon és eszközön működik
 • A gyilkos kapcsoló funkció magánéletének védelme érdekében
 • Nincs naplózási politika
 • Torrenting megengedett

Tervek és árképzés

A legtöbb VPN szolgáltatás ingyenes szolgáltatást kínál korlátozott szolgáltatásokkal és fizetett csomagot, amely további szolgáltatásokat kínál. A VyprVPN abban különbözik, hogy több fizetett tervvel rendelkeznek, szemben a mindenki számára egységes programmal.

Az alapvető előfizetési terv a következőket tartalmazza:

 • Korlátlan mennyiségű adat
 • Legfeljebb három kapcsolat

VyprVPN árképzési tervekHa egész évre vásárolja a tervet, akkor 60 dollár vagy 5 dollár havonta. Ugyanaz a terv havi 9,95 dollárba fog kerülni, ha havi előfizetéssel vásárolja meg.

A prémium terv a következőket tartalmazza:

 • Öt egyidejű kapcsolat
 • Kaméleon protokoll
 • VyprVPN Cloud

Ha a teljes évre vásárolja a tervet, akkor 80 dollár vagy 6,67 dollár havonta. A havi előfizetés havi 12,95 dollárba kerül.

Előnyei és hátrányai vannak az alap- és prémium előfizetési terveknek. A pozitív oldalon csak azért fizet, amire szüksége van. A VyprVPN méltányos árat kínál a szolgáltatásaiért. Az alapterv hátránya, hogy fizet egy VPN-ért, de nem kapja meg a vállalat által kínált összes szolgáltatást.

Az egyik jó dolog a VyprVPN-nél, hogy minden csomag háromnapos ingyenes próbaverzióval érkezik. A próba alatt sávszélesség korlátozása nélkül használhatja a szolgáltatást. Fontos, hogy olvassa el a finomnyomást. A VyprVPN semmilyen körülmények között semmiféle visszatérítést nem nyújt. Ezért azt javasoljuk, hogy használja ki a három napos próbaverziót, és a lehető legteljesebben tesztelje a szolgáltatást. Ha elkötelezi magát a terv mellett, nem tér vissza.

Ha nem tetszik a próbaverzió, a VPN törlése egyszerű. Egyszerűen:

 • Jelentkezzen be a vezérlőpult URL-jébe
 • A fiókok alatt kattintson a „Szolgáltatás törlése” elemre.
 • Adja meg a törlés okát

vyprvpn számlázási folyamatA VyprVPN lehetővé teszi a PayPal, az AliPay és a nagyobb hitelkártyákkal történő fizetést. Nincs lehetőség anonim fizetésre kriptovaluta vagy ajándékkártya felhasználásával, mint más VPN-ekhez hasonlóan. Ez aggodalomra adhat okot azok számára, akik olyan VPN-t keresnek, amely teljes adatvédelmet biztosít.

A VyprVPN által kínált üzleti lehetőség valamivel drágább, de tökéletes vállalkozók, újságírók és külföldön dolgozó egyének számára. Ez hozzáférést biztosít a csapattal való együttműködéshez több kiszolgálón vagy a felhőn belül.

Pozitív szempontból az a tény, hogy a VyprVPN nem nyújt visszatérítést, azt jelenti, hogy nincs árnyékos vagy megkérdőjelezhető visszatérítési politika. Nincsenek rejtett díjak és trükkök a visszavonáshoz. Tetszik, ha veszel, mert egy évig ragadtál vele.

Bízhat-e a VyprVPN-ben?

A VyprVPN és anyavállalata, a Golden Frog elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a lehető legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítsa. Ez az oka annak, hogy a svájci székhelyüket vállalják. A VPN-t és az ügyfelek adatait a svájci adatvédelmi törvények védik.

hogyan működik a vyprvpnSvájc olyan ország, amelyről ismert a magánélet védelmére és az adatvédelemre vonatkozó törvények. Ez a nemzeti struktúra része. Svájc független ország. Nem tartoznak az EU-hoz, semlegesek sok politikai ügyben, és nem tartoznak 5 vagy 14 szem felügyeletéhez..

Ez az egyik oka annak, hogy Svájcot választották ennek a vállalkozásnak a székhelye. A VyprVPN tulajdonosai Texasból származnak, és hevesen támogatták az online adatvédelmet és a tömeges megfigyelést.

Ami az adatvédelmet illeti, a VyprVPN azért kiemelkedik, mert VPN-kiszolgálói hálózatuk tulajdonosa és kezelése. Nincsenek harmadik felek. A VyprVPN 100% -ban ellenőrzi az összes hardvert, a kódot és a hálózatot, amelyen a platform működik.

Számos jó VPN harmadik féltől származó DNS-t fog használni. Ez problémás, mert harmadik felek naplózhatják a DNS-kéréseit, így hozzáférést biztosítanak a böngészési előzményekhez. A VyprVPN megvédi a DNS-kérelmeket azáltal, hogy titkosítja azokat és megakadályozza a harmadik felek szippantását.

Bűnügyi nyomozás esetén az Arany Frog együttműködik a bűnüldöző szervekkel. Mielőtt olyan információt szolgáltatnának, amely ügyfeleik azonosítását szolgálná, szükség van idézésre. Azt állítják, hogy csak minimális mennyiségű információt szolgáltat az ügyfél azonosításához, és semmi többet. A törvény szerint az Aranybéka nem tudja megmondani ügyfeleinek, ha kormányzati hatóságok vizsgálják meg őket.

A VyprVPN naplózási politikája

A VyprVPN elkötelezett amellett, hogy biztonságos hálózatán keresztül védelmezi magánéletét.

vyprvpn adatvédelmi napló

Nem engedélyezi a VyprVPN torrenteket?

vpn torrentingAz Arany Béka svájci gyökereinek él. Az adatvédelmi politikában egyértelmű, hogy a legnagyobb tiszteletben tartják a felhasználók magánéletét. Ennek eredményeként az összes forgalmat egyenlően kezelik. Ez azt jelenti, hogy a VyprVPN használható torrentekhez. A társaság azt ajánlja a felhasználóknak, hogy tartózkodjanak az országukat szabályozó szerzői jogi törvények határain.

A VyprVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik. Ez kulcsfontosságú a zökkenőmentes kínzó élményhez. A torrentálás minden VyprVPN kiszolgálón engedélyezett. Nincsenek sávszélesség korlátozások, és nincs korlátozás a szerver váltására is. A VyprVPN több mint 700 szerverrel és több mint 200 000 IP-címmel rendelkezik.

A VyprVPN kaméleon funkciója a titkosított forgalmat úgy néz ki, mint a normál SSL. Ez megkönnyíti a tűzfalak és más VPN-k blokkolására szolgáló szoftverek megkerülését.

A társaság az AES-256-at használja a forgalom titkosításához. Ez azt jelenti, hogy az Ön által küldött vagy fogadott információk törhetetlen erőszakos támadásokkal vannak törve.

Mennyire gyors a VyprVPN?

A VyprVPN, mint a legtöbb VPN-szolgáltatás, állítja, hogy a leggyorsabb a világon. Tesztünk szerint azonban ez nem egészen igaz. A jó dolog az, hogy csak azért, mert nem a leggyorsabbak a világon, nem azt jelenti, hogy rosszok is. Valójában elégedettek voltunk a szolgáltatás által nyújtott sebességgel.

A legközelebbi kiszolgáló kiválasztásakor a következő eredmények származtak:

vyprvpn sebesség eredmény

Világosan láthatja, hogy még a VyprVPN használata esetén is a letöltési szám elég gyors a nagy felbontású videó böngészéséhez és streamingjéhez. Lehet, hogy ez nem az Ön torrentjainak kiszolgálása, de amint megbeszéljük, a torrenting nem mindig jó ötlet ezzel a szolgáltatással.

A VyprVPN olyan sebességeket kínál, amelyek közel vannak a VPN-kapcsolat nélküli sebességhez. Ez megegyezik, ha nem jobb mint a legjobban teljesítő VPN-k többsége.

A VyprVPN ügyfélszolgálata

Egyes vállalatok szükségtelen kiadásnak tekintik az ügyfélszolgálatot. A jó társaságok az ügyfélszolgálatot befektetésüknek tekintik az ügyfelek számára. Az üzleti ügyfelek támogatásának jó érzése az, ha velük kapcsolatba lépnek. Számos kérdést feltettünk annak érdekében, hogy jobban megértsük, hogyan látja a VyprVPN az ügyfélszolgálatot.

vyprvpn chat chatTetszik az a tény, hogy kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal a nap 24 órájában, a hét hét napján, az év 365 napján a saját webhelyükön élő chat funkción keresztül.

A VyprVPN komolyan veszi az ügyfélszolgálatot. VPN használatakor nem csak a szolgáltatást vásárolja meg. Szüksége van valakire, aki biztosítja az ügyfélszolgálatot vagy a technikai támogatást, amikor szüksége van rá.

A VyprVPN nem kínál telefonos támogatást. Az élő csevegés opciója azonban gyors és hatékony. Valós időben foglalkoznak az Ön problémáival.

A VyprVPN támogatási jegyvásárlást is kínál az alkalmazásból. Van egy jegyrendszer csatlakoztatva az élő chathez. Van egy támogató csoport, amely segítséget nyújt a fórumon. A VyprVPN minden tekintetben megmutatja, hogy aggódnak ügyfeleik jóléte miatt, és az ügyfélszolgálatot átfogó üzleti modelljük bonyolult részének tekintik..

Hol vannak a VyprVPN szerverek??

A VyprVPN szerver helyeA VyprVPN-nek több mint 70 szerverhelye van a világon.

Minden szerverük IP-t kínál, amelyek földrajzi elhelyezkedésűek a felsorolt ​​város alapján. Kétféle módon érheti el a VyprVPN ezt a célt. Vagy szerverüket fizikailag a helyszínen tartják, vagy virtuális szervert használnak, amely úgy tűnik, hogy ott található.

A VyprVPN általában nem rendelkezik fizikai kiszolgálókkal azokban az országokban, amelyek korlátozó internetes irányelveket tartalmaznak. Ehelyett virtuális szervereik lehetővé teszik számukra, hogy a titkosítási átjárót elkerüljék a veszélyes kormányok kezétől, és az országbeli felhasználók IP-hozzáférését biztosítsák.

Időnként virtuális szervereket fognak használni az új helyek tesztelésének egyik módjaként azzal a céllal, hogy az ügyfelek felhasználása alapján eldöntsék, hol kell új fizikai kiszolgálókat telepíteni. A VyprVPN három célja, amikor kiszolgálóinak helyét választja ki, a teljesítmény, a biztonság és az IP-hely.

Számos tényezőt vesz figyelembe, amelyeket a VyprVPN figyelembe vesz, amikor kiválasztja, hogy hol legyen fizikai kiszolgálója, vagy hol helyezze el a virtuális kiszolgálót. Függetlenül attól, hogy hol található az infrastruktúra, a VyprVPN ígéri, hogy csak az ügyfelek fizikai adatait tárolja Zürichben, Svájcban. Itt található a társaság fizikai elhelyezkedése és beépítése.

Eszközök és platformok támogatása

vyprvpn támogatott osA VyprVPN számos eszköz számára támogatást nyújt. Ide tartoznak a Mac, a Windows, az Android és számos egyéb szolgáltatás és alkalmazás.

A VyprVPN VPN útválasztó alkalmazást kínál, és nagyon egyszerű beállítani és használni. Miután az alkalmazás megjelent az útválasztón, számos eszközt csatlakoztathat hozzá. Ez kibővíti az előfizetés erejét. Ha előfizet három eszközre, akkor az útválasztó csak egynek számít.

Azonban minden otthoni eszköz, amely csatlakozik az útválasztóhoz, élvezni fogja a VPN előnyeit. Megadhatja, hogy egy adott eszköz titkosított vagy nem titkosított kapcsolatot létesít-e.

Következtetés

Összességében nagyon elégedettek vagyunk a VyprVPN és a nagyon ajánljuk.

Megvan sebesség, egy kétszintű árképzés, egy szolgáltatás, amely az képesség bárhol dolgozni a világban, csillagok ügyfélszolgálata, és a kill kapcsoló funkció. A VyprVPN komoly élményt nyújt, amely biztosan megőrzi adatait anélkül, hogy fel kellene áldoznia a sebességről és a megbízhatóságról..

vyprvpn logó

Most, amikor alapos észrevételeket tettünk, ezt felismerjük különbségek vannak az elvárásokban és a prioritásokban. Míg többségük a kéz lefelé kerülését kérheti, legbiztonságosabb VPN, néhány még mindig kereshet egy költséghatékonyabb megoldás. Bármelyik is legyen az eset, tudjuk, hogy néhányan még mindig le vannak nyomva. Szerencsére a meccs ezen pontján csak egy pár versenyző maradt, mint pl NordVPN és Surfshark. Tehát azt szeretnénk, ha átnézné gondosan áttekintett véleményünket legjobb VPN Válogatás és ott választhatja ki a bajnokát.

Végül csak Ön dönti el, hogy ki a győztes.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me