Avast SecureLine VPN áttekintés: Megfelelő, ha túl drága, VPN

Ha szeretne több pénzt költeni, mint amennyi ugyanahhoz a szolgáltatáshoz szükséges, itt megkaptuk a VPN-jét.


Avast büszkélkedhet több mint 430 millió felhasználó, így sokkal nagyobb, mint más VPN-szolgáltatóknál. Az Avast SecureLine VPN áttekintésünk segítségével meghatározhatja, hogy az Avast - a biztonság világában egy megbízható név - megfelel-e a nevének, amikor a VPN-re vonatkozik..

Az Avast SecureLine VPN a világhírű, az Avast világszerte ismert kiberbiztonsági vállalata által kínált programok egyike. A Csehszlovákiai székhellyel rendelkező Avast irodák vannak a világ számos országában, köztük az Egyesült Államokban, Németországban, Kínában és Japánban..

Mivel az Avast Secureline VPN csak egy a sok termék közül, amelyeket a cég kínál, ha csak a VPN-t szeretné megvásárolni, akkor ezt tudnia kell te leszel bombázták az eladási kísérletek sorozatával más biztonsági szolgáltatásokkal kapcsolatban. Ez bosszantó lehet. Szerencsére van egy lehetőség az eladási funkciók letiltására.

Olvassa el az alábbiakat: arról, hogy nagyobb jelent-e jobb VPN-szolgáltatást.

Áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen
Naplózási politika: Nincs naplózás
Szerver mérete: 55 szerver
Szerver terjesztés: 34 ország
Támogatás: Telefon, jegyek és tudásbázis
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, IPSec & IKEv2 protokollok; 256 bites AES titkosítás
Központ: Cseh Köztársaság
Ár: $ 59.99 / év
Hivatalos honlapján: https://www.avast.com/
Az Avast SecureLine VPN előnyei:
 • Jó sebességű teszt eredmények
 • Ingyenes hétnapos próbaverzió
 • A streaming szolgáltatások feloldása (szórványosan)
 • Nincs adatvédelem
 • Egyszerű szolgáltatás
Az Avast Secureline VPN hátrányai:
 • Átlagosnál magasabb árpontok
 • Nincs VPN útválasztókhoz
 • Nincs anonim fizetés a Bitcoin segítségével
 • A cég néhány naplót tárol

Feliratkozás az Avast SecureLine VPN-re

A regisztráció az Avast SecureLine VPN-hez viszonylag egyszerű. Azonnal lehetősége van a termék megvásárlására vagy a hétnapos ingyenes próbaverzióra jelentkezésre itt (link az Avast-hoz).

avast secureline vpn feliratkozás

A hét napos ingyenes próbaverzió kiválasztása után a letöltő oldalra kerül. A letöltést azonnal el kell kezdeni. A letöltés befejezése után telepítheti a programot a készülékére.

Megkérjük, hogy válassza ki a telepítés nyelvét, és fogadja el a végfelhasználói licencszerződést. Ha feliratkozik az ingyenes hétnapos próbaverzióra, akkor az vagy nem szükséges hitelkártya szám vagy bármilyen személyes információ megadása. Amikor feliratkozik a prémium csomagra, akkor fizetési módot és személyes adatokat kell megadnia.

A kapcsolat képernyőre kerül. A képernyőn látni fogja a tényleges IP-címét, valamint azt, hogy az IP-cím rejtett-e vagy sem. A képernyő alján megjelenik a VPN, amelyhez csatlakozik.

Alapértelmezés szerint a teljesítmény eléréséhez a legjobb végponthoz kapcsolódik. Több mint valószínű, hogy kiszolgáló lesz abban az országban, ahonnan csatlakozik.

Lehetősége van megváltoztatni a helyét. Az Avast a Gotham City-t, az USA-t kínálja preferált lehetőség video streaminghez, olyan szolgáltatásokkal, mint a Netflix, Hulu és más amerikai alapú tartalom.

Számos alkalommal teszteltük a szolgáltatást, és sikerült megszereznünk folyamatos hozzáférés a Netflix USA tartalmához az országon kívül. Ez meglepött bennünket, mert az Avast SecureLine VPN-nek foltos rekordja van, legfeljebb akkor, amikor a tengerentúli amerikai streaming tartalmakhoz kapcsolódik..

nyitott avast biztonságos vonalÁtfogó, Az Avast Secureline VPN-hez történő regisztráció viszonylag egyszerű folyamat. Az Avast SecureLine VPN rendelkezik minden olyan alapvető funkcióval, amelyet elvárhat egy VPN-től. Könnyen kezelhető. Még akkor is, ha nincs előzetes ismerete a VPN használatáról, letöltheti az alkalmazást, telepítheti azt néhány perc alatt, és biztonságosan tudja használni a képernyőn megjelenő utasítások követése után..

Minden önmagától értetődik, könnyen érthető kifejezésekkel. Csak néhány kattintásba kerül, és biztonságos VPN-ből is szörfözhet az interneten. Meglepve azonban, hogy nagyon kevés lehetőség volt a menügomb alatt.

Bízhat-e az Avast SecureLine VPN-ben?

avast secureline vpn biztonsági pecsétigen és nem. Az Avast oly sok szolgáltatást és alkalmazást értékesít, ezért nehéz lehet megtalálni a SecureLine-hez kapcsolódó házirend-részleteket. Ha azonban meglátogatja a Támogatási oldaluk GYIK-része, elkezdesz kideríteni néhány nyomot.

A társaság szerint nem naplózza az Ön internetes tevékenységeit, a hozzáférött webhelyeket, a használt sávszélességet vagy a csomagos adatokat. A felszínen ez jól néz ki. Amikor azonban alaposan megvizsgálja a GYIK oldalt, észreveszi, hogy vannak nem állnak rendelkezésre részletek arról, hogy mit jelenthet be a vállalat, amikor először csatlakozik a szolgáltatáshoz.

Például, míg az Avast VPN nem tárolja a csatlakozási naplókat, azok megmutatják, mikor csatlakozik a szerverhez és leválasztja azt. Tárolják a csatlakoztatott időt és a használt sávszélességet. Az Avast szerint ezeket az információkat csak diagnosztikai célokra gyűjtik és a VPN-kapcsolat visszaélésének megakadályozására.

Az Avast Csehszlovákiában található társaság. A Cseh Köztársaság a Az Európai Unió adatvédelmi törvényei. Mint ilyenek, erőteljes ösztönzők vannak a felhasználói adatvédelmi politika megtartására. A társaság elég nagy ahhoz, hogy nagy teljesítményű ügyvédeket biztosítson, és ezért valószínűtlen, hogy könnyen feladják az ügyfelek adatait.

Nyugtalanító, hogy van potenciális adware a VPN kliens telepítőfájljaiban. Amint telepíti a fájlt, és elkezdi futni a számítógépen, az Avast elkezdi adatgyűjtést, hogy hirdetésekkel célozza meg Önt.

Összességében az Avast olyan vállalat, amely aggódik a biztonság miatt. Vannak azonban valódi adatvédelmi aggályok és néhány naplózás, amelyre a háttérben kerül sor.

Hol vannak az Avast SecureLine VPN szerverek?

Az Avast SecureLine VPN rendelkezik 41 szerverhely 33 országban a világ körül. Emelték a 2019 januárjában elérhető szerveropciók számát. Az Avast SecureLine VPN jelenleg szervereivel rendelkező országok a következők:

 1. szerver hálózati vektor képAusztria (Bécs)
 2. Belgium (Brüsszel)
 3. Dánia (Koppenhága)
 4. Magyarország (Budapest)
 5. Dél-Korea (Szöul)
 6. Luxemburg (Luxemburg)
 7. Malajzia (Johor Bahru)
 8. Új-Zéland (Auckland)
 9. Svájc (Zürich)
 10. Portugália (Leiria)
 11. Izrael (Petah Tikva)
 12. Norvégia (Oslo)
 13. Berlin, Németország)
 14. Barcelona, ​​Spanyolország)
 15. Glasgow, Egyesült Királyság
 16. Phoenix, AZ (USA)
 17. Los Angeles, CA (USA)
 18. Washington D.C. (USA)
 19. Jacksonville, Florida (USA)
 20. Atlanta, GA (USA)
 21. Honolulu, HI (USA)
 22. Boston, MA (USA)
 23. Las Vegas, NV (USA)

Avast SecureLine VPN biztonság és titkosítás

Az Avast SecureLine VPN AES 256 titkosítást használ. Két protokollt kínálnak, az OpenVPN-t az UDP-n és az IPSec-t. Ez egy katonai titkosítás. A 256 bites titkosítás a legjobb, amelyet jelenleg az üzleti életben kínálnak. A titkosításnak ezt a formáját gyakorlatilag brutális erő bizonyítéknak tekintik. Számos kormányzati ügynökség és biztonsági szakemberek használják szerte a világon.

Avast SecureLine VPN DNS szivárgás elleni védelmet kínál. A DNS-szivárgás az Ön IP-jének felfedését eredményezheti anélkül, hogy tudnád, hogy történt.

Avast SecureLine VPN gyilkos kapcsolóval van ellátva. Abban az esetben, ha a VPN leszakítja a kapcsolatot, az Ön IP-címe nem lesz kitéve. Ha kapcsolatprobléma merül fel a VPN-rel, akkor az internetkapcsolat automatikusan leáll.

Sebesség mérés

Az Avast arról beszél, hogy a VPN-szolgáltatások milyen gyorsak a honlapjukon. Különféle tesztek bizonyítják azt a tényt, hogy az Avast gyors VPN szolgáltatással rendelkezik. Az Egyesült Államok és Hollandia között a sebességvizsgálatot végezték a szolgálatban annak ellenőrzése érdekében, hogy a szolgáltatás jól működik. Az eredmények a következők voltak:

US Server

avast secureline vpn felgyorsítja a szerver teszt eredményét

 • Ping: 113 ms
 • Feltöltés: 13,67 MB / másodperc
 • Letöltés: 67,94 MB / másodperc
Holland szerver

avast secureline vpn holland szerver sebesség teszt eredménye

 • Ping: 34 ms
 • Feltöltés: 39,44 MB / másodperc
 • Letöltés: másodpercenként 65,97 MB

Ezek határozottan lenyűgöző sebességmérési tesztek, különösen a többi VPN-hez képest.

Többplatformos teljesítmény

Az Avast SecureLine VPN számos operációs rendszeren és platformon működik. Ide tartoznak a Windows XP a Windows 10.11.x rendszeren keresztül. Az IOS, a Mac OS és az Android szintén támogatott. Sajnos ez a VPN nem támogatja az útválasztót.

avast Secureline vpn több eszköz

Egyetlen fiókkal egyszerre öt eszközre telepítheti a szoftvert. Ez eleinte jól hangzik. A hátránya, hogy az alapárhoz nem használhatja ugyanazt a számlát különféle eszközökre, csak azonos típusú eszközökre. Például, ha a számítógéphez megvásárolja az Avast SecureLine VPN-t, akkor nem is használhatja azt mobilkészülékein.

Lehetőség van fizetni az Avast SecureLine VPN több eszköz szolgáltatásért. Ez a drágább lehetőség lehetővé teszi a VPN használatát különböző platformon.

Az Avast SecureLine VPN engedélyezi-e a torrentet?

Dehogynem. Az Avast SecureLine VPN lehetővé teszi az adatközpontokon keresztüli torzítást. A kis részletben észrevehető, hogy a torrentek csak akkor használhatók ezzel a VPN-vel, ha az Avast adatközpont-helyeket használja. Ezek közül csak kilenc található, amelyek az Egyesült Államok, Európa, az Egyesült Királyság és Dél-Amerika területére terjednek ki.

Támogatás és ügyfélszolgálat

Az Avast SecureLine VPN átlagos ügyfélszolgálatot kínál. A nagy hátrány az, hogy ők nem kínálnak élő csevegési lehetőséget. Hasznos információkat találhat a fórumukban és a webhelyük támogatási szakaszában. Az információk a kezdők és a haladó felhasználók számára is elérhetőek.

Megállapítottuk, hogy időnként ki kell vándorolni a válaszok megtalálásához, de a keresőmező ezt kissé megkönnyíti. A weboldalukon szereplő információk mellett hozzáférhet a heti hét nap alatti 24 órás telefonos támogatáshoz.

Jegyrendszert is kínálnak. Miután elküldte az e-mailt a műszaki ügyfélszolgálatnak vagy a számlázási támogatási osztálynak, azonnali megerősítést kap. A legtöbb jegyre 24 órán belül válaszolnak.

Árazási lehetőségek

Az Avast SecureLine VPN-nek az előfizetési lehetőségei eltérőek az alkalmazott készüléktől függően. Az előfizetéseket évente értékesítik. Az előfizetés ára a biztonságos eszközök számának függvényében változik. Például az Avast SecureLine VPN egy számítógépre egy évre 59,99 dollárba kerül. Három személyi számítógép esetében az ár 69,99 dollárra emelkedik. Öt számítógép ára 79,99 dollár, és 10 számítógép évente 99,99 dollárt fog fizetni.

avast secureline vpn árazás 2

Ne feledje, hogy ha PC-re vásárol védelmet, akkor csak PC-ken használható. Nem használható Mac eszközökön és mobil eszközökön. Ugyanez igaz a program más verzióira. Ha Mac-előfizetést vásárol, akkor nem használható a számítógépén. Ha előfizet egy mobilkészülékre, akkor az nem használható az asztalon.

avast biztonságos fizetés

E szabály alóli kivétel a több eszközre szóló előfizetés. Öt eszközt fed le, típusától függetlenül. 79,99 dollárba került. Nincs lehetőség a támogatott eszközök számának növelésére vagy csökkentésére. De megnövelheti az előfizetésed évét. A hároméves előfizetés 219,99 dollárt fog fizetni.

A fizetési lehetőségek a Visa, a MasterCard, a Discover, az American Express vagy a PayPal korlátozására vonatkoznak. Nincs lehetőség fizetésre a Bitcoin vagy más anonim fizetés formájában.

Ajánljuk az Avast SecureLine alkalmazást?

Számos tényező áttekintése után mi ne javasolja az Avast SecureLine alkalmazást. Noha gyors, gyors, könnyen használható és katonai titkosítással rendelkezik, a termékkel kapcsolatban számos olyan dolog van, ami aggaszt minket.

Az Avast egy nagyvállalat, amely jó vírusvédelmi megoldásokat kínál. VPN-jük azonban problematikus, tele adatvédelmi és biztonsági kérdésekkel. Az egyik fő hátránya számunkra az, hogy a VPN nem működik következetesen olyan streaming szolgáltatásokkal, mint a Netflix. Megértjük, hogy a VPN-en keresztüli streaming nem az oka annak, hogy mindenki vásárol VPN-t. Nagyon sok ember vásárol VPN-t kifejezetten erre a célra.

Nagyon jól voltunk csalódott a router támogatás hiánya miatt. Úgy gondoljuk, hogy az útválasztó támogatásának hiánya azért van, mert az Avast azt akarja, hogy több díjat számítson fel Önnek a VPN használatával számos terméknél.

Az árképzésről beszélve, azért, amit kapsz, Az Avast SecureLine VPN nagyon drága. Számos olcsóbb VPN található, amelyek jobb testreszabást, jobb adatvédelmet és jobb biztonságot nyújtanak, és lehetővé teszik, hogy több eszközt egyszerre csatlakoztasson a VPN-hez, például NordVPN és Surfshark.

Valami más, ami aggaszt minket, az a tény, hogy a cég Cseh Köztársaságban található. A Cseh Köztársaság barátságos más országokkal, amelyek nem veszik olyan komolyan az internet adatvédelmét, mint egyesek szeretnék. Ez azt jelenti, hogy fennáll annak a veszélye, hogy adatait az ön tudta vagy hozzájárulása nélkül átadhatják a kormányzati ügynökségeknek.

Megzavarja az a tény, hogy lehetséges hirdetőprogramok rejtőznek a színfalak mögött, fájlok hozzáadására és személyes adatainak gyűjtésére törekszenek. A magánélet kedvelőinek számunkra ez nem-nem.

Nem azt mondjuk, hogy ez rossz VPN. Torrentokkal működik, és a kapcsolat gyakorlatilag szivárgásmentes. Számos olyan szolgáltatás kínál ugyanolyan és még több funkciót az Avast SecureLine VPN-mel fizetendő rész töredékéért. Az Avast nem szörnyű választás, de messze nem a legjobb.

Öt csillagból háromt adunk neki.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me