ExpressVPN áttekintés – Kiváló választás a sebesség és a biztonság szempontjából

Mostanra már beteg lehet, ha elolvassa a VPN-szolgáltatásokról szóló véleményeket, amelyek nem felelnek meg a hihetetlenségnek. Most már le is teheti a hányinger elleni gyógyszereket, mert ez jó.


Az ExpressVPN magas hírnevet képvisel, és meg akartuk tudni, hogy megérdemelték-e vagy sem. Kimondottan:

 • Mennyire gyors ez a VPN
 • Ha eleget tett volna a hype-nek, amikor a streaming szolgáltatások feloldására került sor
 • Ha ez valóban olyan biztonságos, mint mindenki azt mondja
 • Ha tényleg megéri a pénzt

Nagyon sok sebességteszt található az interneten, amelyek szerint az ExpressVPN állandóan gyors. Számos ember esküszik az ExpressVPN-nek, mint egy biztos módszerre, hogy hozzáférjen a korlátozott földrajzi streaming tartalomhoz. Jól hangzik. De magának kellett látnunk. Kipróbáltuk. Itt van, amit találtunk.

Áttekintés

Amikor te látogasson el az ExpressVPN webhelyre, azonnal láthatja, mit kínálnak. Megígérik gyors VPN szerver több mint 90 országban. Megígérik, hogy azonnal feloldják az Ön által kedvelt alkalmazásokat és webhelyeket. Azt mondják, hogy biztonságos és névtelen böngészést, valamint a nap 24 órájában, heti hét napján ügyfélszolgálatot biztosítanak élő chat-támogatással.

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 3000+ szerver
Szerver terjesztés: 94 ország
Támogatás: 24/7 élő chat támogatás
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: 256 bites AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Központ: Brit Virgin szigetek
Ár: $ 6.67 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.expressvpn.com/
ExpressVPN profik:
 • Könnyen használható alkalmazás
 • Gyors sebesség
 • expressvpn biztosított30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Osztott alagút funkció
 • Együttműködik a streaming szolgáltatásokkal
 • A nap 24 órájában, a hét minden napján élő chat-támogatás
Ckiegészítők:
 • Drágább, mint a verseny
Jellemzők:
 • Kinyitja a tartalmat a világ minden tájáról
 • 148 szerverhely
 • Beépített sebesség-teszt funkció
 • Alkalmazások minden eszközhöz
 • 256 bites AES titkosítás
 • Nincsenek tevékenységi vagy kapcsolatnaplók
 • IP-cím maszkolása
 • Névtelen böngészés
 • OpenVPN és más protokollok
 • Nulla ismeretlen DNS

Bízhat az ExpressVPN-ben?

Az ExpressVPN egy üzlet, amelynek székhelye a Virgin-szigeteken található. Információkat talál a vállalat alelnökével, kommunikációs igazgatójával és néhány másik csapattaggal kapcsolatban. Csapatuk nagy része inkább névtelenül dolgozik. Később erről kicsit többet beszélünk.

kifejezetten vpn adatvédelmi irányelvet

Az ExpressVPN szigorúan nem rendelkezik naplózási politikával. Világos és könnyen érthető nyelven írják le adatvédelmi politikájuk részleteit. Ennek ellenére az ExpressVPN tárolja az Ön adatainak egy részét. Például tárolják az Ön által használt alkalmazás verzióját, összeomlási jelentéseket, az e-mail címet, amelyet a szolgáltatás feliratkozáskor használ, amikor sikeresen tud kapcsolódni, és az internetszolgáltató származási országa..

A világosság kedvéért nem tárolják az Ön IP-címét. Ezenkívül tárolják azt a helyet, amelyhez csatlakozik, és a VPN-en használt adatmennyiséget.

Az ExpressVPN megköveteli, hogy nevet és e-mail címet használjon a szolgáltatás előfizetésekor. Mindkettő hamis lehet, ha ezt akarod.

expressvpn fizetési módok

Ennek ellenére a hagyományos fizetési módok kivételével, mint például a hitelkártyák és a PayPal, lehetősége van névtelen fizetési módok, köztük a Bitcoin használatára is. Ez azt jelenti, hogy meg tudja vásárolni az ExpressVPN-t teljesen anonim módon. Ez nem olyan adatvédelmi szolgáltatás, amelyet sok csúcskategóriás VPN-szolgáltatás kínál.

Szóval ki futtatja az ExpressVPN-t? Nincs elég információ odakinn. Valójában, amikor a Google-nak megadja az ExpressVPN levelezési címét, megtudhatja, hogy a cég valahol a Tortola Brit Virgin-szigeten található.

A társaság alelnökét, Harold Li-t idézte, hogy az ő a társaság alapítói úgy döntöttek, hogy működési biztonsági okokból nem hozzák nyilvánosságra személyazonosságukat. Úgy vélik, hogy a vállalat vezetése nyilvános tulajdonosok nélkül extra biztonságot és biztonságot nyújt a felhasználók számára.

Őszintén szólva, arra gondolunk, hogy az ExpressVPN-t futtató egyének számára a felhasználó érdekében áll-e az, ha arcát kinyújtják, felállnak és elszámoltathatók a termékért, vagy ha névtelenségük révén nagyobb szolgáltatásokat nyújtanak védelme ügyfeleik számára.

Mennyire gyors az ExpressVPN? Teszteltük és ez ... Gyors

Az ExpressVPN webhelyen folyamatosan lát olyan kijelentéseket, mint az „ultragyors” és a „nagysebességű”, és könnyű csoda, hogy túlzásba kerülnek. Mint megalapozott VPN-szolgáltató, természetes, hogy számítunk számukra a gyors sebesség biztosítására. Ennél kevesebb csalódást okozna.

Több sebességű teszt bizonyítja, hogy az ExpressVPN megfelel a hype-nek. Gyors letöltési és feltöltési sebességük van. És a sebesség számos tesztben következetes volt.

expressvpn sebesség-teszt eredmények

Egyszerű használat

Az ExpressVPN nagy munkát végzett annak érdekében, hogy termékeiket könnyen kezelhetővé tegyék. Logikus elrendezésű és intuitív.

Csak néhány másodpercig tart, amíg megkapja csapágyait, és képes a VPN-t professzionálisként használni. Más térképet és egyéb információkat tartalmazó VPN-ektől eltérően, amelyekre rákattinthat, az ExpressVPN nagyon egyszerű egypanel-felülettel rendelkezik. Van egy nagyméretű be- és kikapcsoló gomb, amely lehetővé teszi a VPN-hez való csatlakozást és leválasztást.

expressvpn felület elrendezése

A bal oldalon található összecsukható menü hozzáférést biztosít az alkalmazás összes funkciójához. Minden pontosan ott van, ahol elvárhatja, hogy mikor használja ezt a terméket.

Dönthet úgy, hogy az ExpressVPN elindul-e a Windows indításakor, engedélyezheti vagy letilthatja az Internet kill kapcsolót, és kiválaszthatja a használni kívánt VPN protokollt. Hacsak nem ismeri a különféle VPN-protokollokat, általában a legjobb, ha ezt az opciót automatikusan hagyja.

Az ExpressVPN automatikusan kiválasztja az intelligens helyet az Ön fizikai helyzete alapján. A Hely választása gomb mindazonáltal számos várost és országot hoz fel, amelyek közül választhat. Ha az ország mellett van egy nyíl, akkor kattintson a nyílra egy legördülő menü létrehozásához. Ez a legördülő menü az országon belüli konkrét városokat biztosítja, így nagyobb ellenőrzést biztosít a VPN-kiszolgálók felett, amelyhez csatlakozik.

OS kompatibilitás

Ez egy másik terület, ahol az ExpressVPN valóban ragyog. Kínálnak kompatibilitás a szabványos platformokkal, beleértve az iOS, a Windows és az Android eszközöket. Az ExpressVPN azonban támogatja a PlayStation-t, az Xbox-ot, az Apple TV-t, és még az Amazon Fire TV-n is működik. Ha böngészőbővítést szeretne telepíteni, legyen az Safari, Firefox vagy Chrome, az ExpressVPN lehetővé teszi ezt. Még útválasztó telepítési lehetősége is van.

expressvpn alkalmazások

Egyidejű kapcsolatok

Csak egy ExpressVPN előfizetéssel három készüléken egyszerre csatlakozhat. Ide tartozik a virtuális gépeken és az útválasztókon keresztüli csatlakozás. Tehát otthon lehet az ExpressVPN az útválasztón, megvédheti az egész családot, amikor otthon vannak, és még két másik kapcsolattal rendelkezik, amelyeket használhat, ha munkahelyi vagy utazási.

Hol vannak az ExpressVPN szerverek??

expressz vpn szerver helyek vektor

Az ExpressVPN-nél több 1500 szerver a világ 94 országában.

Amikor meglátogatja a szerverinformációs oldalt, pontos információkat kaphat arról, hogy a különféle szerverek milyen protokollokat tudnak kezelni, valamint azokat a városokat, amelyekben a szerverek fel vannak állítva. Az ExpressVPN szinte minden kontinensen kiszolgáló szerverekkel büszkélkedhet.

Számos szerver létezik az Egyesült Királyságban, és rengeteg szerver van az Egyesült Államokban. Az adatvédelem szempontjából semleges helyek, például Panama, a Bahama-szigetek és a Man-szigetek mind az ExpressVPN szerverek otthona..

Támogatja az ExpressVPN a torrentet?

Az ExpressVPN egyik kiemelkedő dolga az, hogy ez egy nagyszerű VPN azoknak az ügyfeleknek, akik gyors megosztást keresnek fájlmegosztás és torrent letöltés közben. Sok olyan személy, aki fájlmegosztó programokat akar használni VPN-sel, úgy találja, hogy drasztikusan befolyásolják azok sebességét. Az internetszolgáltatók fojthatják a kapcsolatot, ezzel lassítva. Az olyan VPN, mint az ExpressVPN használata megoldja a problémát azáltal, hogy biztonságosan titkosított alagutat biztosít az internet használatához.

expressvpn torrenting

Mennyire biztonságos az ExpressVPN?

Az IP-cím elrejtésén és a forgalom más felhasználókkal történő keverésén túl az ExpressVPN titkosítja az internetes forgalmat. Ez azt jelenti, hogy harmadik fél nem fogja azt elolvasni, ideértve az internetszolgáltatót vagy a helyi Wi-Fi szolgáltatót.

Az ExpressVPN ezt képes elérni AES használatával, 256 bites kulcsokkal. Ugyanezt a titkosítási szabványt használja az Egyesült Államok kormánya. Ez a titkosítási szabvány a biztonsági szakértők szerte a világon.

expressvpn biztonságMásképpen fogalmazva: adatait egy titkosítási kulcs segítségével titkosítjuk, amelynek 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,887,907,853,269,984,665,640,560,000,000,000,000,000,000,000 000 lehetséges kombinációval rendelkezik. Még ha a bolygó minden legerősebb számítógépe is ideje arra törekszik, hogy megfejtse adatait, ez milliárd évig tart. Így biztonságos az ExpressVPN.

Az ExpressVPN számos VPN-protokollt kínál, amelyek biztonságot nyújtanak a számítógép és a használni kívánt VPN-kiszolgáló között. Az ExpressVPN segítségével könnyedén kiválaszthatja a használni kívánt VPN protokollt. Mivel azonban az emberek többsége nem érti a VPN-protokoll-beállítások közötti különbséget, általában a legjobb az automatikus lehetőséget választani, amely lehetővé teszi az ExpressVPN számára, hogy kiválassza a használt hálózatnak megfelelő protokollt..

Támogatás

Az ExpressVPN három alapvető módszert kínál a támogatás megszerzéséhez. Használhatja a hibaelhárítási útmutatásokat, útmutatásokat kaphat, vagy valós idejű élő csevegésen keresztül beszélhet emberrel.

expressvpn támogatás

expressvpn élő chat

A 24/7 élő csevegési lehetőség az, ahol az ExpressVPN valóban ragyog. Függetlenül attól, hogy felteszi a kérdést - mindaddig, amíg a termékre vonatkozik, szakértői csapata készen áll arra, hogy pontos választ adjon Önnek. Probléma merült fel a Netflixhez való kapcsolódáskor. Feltettünk egy kérdést a csevegés során, és a kiszolgálókhoz irányítottunk, amelyek hozzáférést biztosítanak a Netflixhez.

Felmerült egy kérdésünk az ExpressVPN útválasztóra telepítéséről. Információkat kaptunk az ExpressVPN firmware telepítéséről a meglévő routerünkre, és információt kaptunk arról, hogy hová vásárolhatunk útválasztót, amelyre már telepítettük a firmware-t..

Számos oktatóvideó tartalmaz lépésről lépésre a VPN hibaelhárításának vagy különféle eszközökre történő telepítésének módját. Az ExpressVPN olyan csillagszintű támogatást kínál, amelyet a felülvizsgált más VPN-ekkel még nem látottunk.

Az ExpressVPN együttműködik az USA Netflix-szel?

A közvetlen válasz igen. Ugyanakkor nem működik a Netflix-szekrényből. Amikor először megkíséreltük elérni az amerikai tartalmat a Netflixen az ExpressVPN használatával, megkaptuk a rettegett hibakódot.

expressvpn netflix connect

Eleinte megdöbbentünk, mert az ExpressVPN fenomenális hírnevet szerzett magának azért, hogy képes megkerülni a Netflix által használt földrajzi korlátozásokat. Tehát felvetettük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és gyorsan átmentek minket a követendő lépéseken. Tudja meg, hogy vannak olyan kiszolgálók, amelyeket az ExpressVPN használ a Netflix eléréséhez az Egyesült Államokban. Miután megmondták, hogy melyik szervert válasszuk, élveztük az USA Netflix, az Amazon Prime, a Hulu és még a YouTube-ot is, földrajzi korlátozások nélkül..

Árazás

Ahogy már az elején említettük, ExpressVPN drágább, mint a piacon sok más népszerű VPN-nél.

expressvpn árképzés

Az egy hónapos terv 12,95 dollárba kerül. A hat hónapos terv havi 9,99 dollárba kerül. A 12 hónapos terv havi 8,32 dollárba kerül. Minél hosszabb ideig vesz előfizetést, annál alacsonyabb lesz a havi díja. Az ExpressVPN többletköltsége azért van, mert a vállalat a piac legmegbízhatóbb platformjának biztosítására összpontosít. Azt akarják, hogy ügyfeleik kiváló és biztonságos tapasztalattal rendelkezzenek. Nem harcolnak a legolcsóbb, VPN nélküli VPN-vel való versenyben.

30 napos pénzvisszafizetési garanciaEnnek ellenére az ExpressVPN kínál módszereket az ügyfelek számára ingyenes VPN-szolgáltatás megszerzésére. Például van egy áttételi program. Minden, az ExpressVPN-hez hivatkozott ügyfél esetén, aki ténylegesen feliratkozik, 30 nap ingyenes szolgáltatást keres.

Fizetni lehet az ExpressVPN-ből főbb hitelkártyák, PayPal, Bitcoin és számos nemzetközileg elfogadott fizetési mód segítségével..

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, ha bármilyen okból elégedetlen a szolgáltatással.

Következtetés

Az ExpressVPN egy csodálatos, jól megtervezett termék. Csillagbiztonságot, hihetetlen teljesítményt és fantasztikus ügyfélszolgálatot kínál. Tökéletesen működik az olyan streaming szolgáltatásokkal, mint például a Netflix és a Prime Video, és a legmodernebb biztonságot és adatvédelmet használja..

Az ExpressVPN elkerüli a cenzúrát olyan országokban, mint Kína és Törökország. Az ExpressVPN nem tárolja a hozzáférési naplókat, tehát tudod, hogy a kapcsolat privát, még akkor is, ha torrent és letölt.

Az ExpressVPN nem a legolcsóbb szolgáltatás, amelyet megtalál. Mindazonáltal megkapja azt, amit fizet. Több mint 140 szerver található több mint 90 országban. Ez azt jelenti, hogy megbízható, gyors kapcsolata van, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

5 csillagból ExpressVPN 4.8-t adunk.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me