IPVanish áttekintés – valóban védi-e? Kitalál…

Ez nem működik a TOR-nal? Ó, az a kedves, amit mondasz. Akkor milyen jó vagy??


Ha virtuális magánhálózatot vagy VPN-t keres, akkor az IPVanishnél rosszabb is lehet. Ez a viszonylag megbízható szolgáltatás némileg megfizethető, és kiváló „bejelentkezés nélküli” politikával büszkélkedhet. azonban, lassú terhelési arányok, valamint a kevésbé csillagú ügyfélszolgálat azt jelenti, hogy az IPVanish nem a legjobb VPN.

A VPN hasznos szolgáltatás mindazok számára, akik időt töltenek a virtuális világban. Szörfözés VPN-vel lehetővé teszi ezt névtelenül. Az online tevékenységeket egy VPN-kiszolgálón keresztül továbbítják, amely úgy néz ki, mintha a világ másik oldaláról szörfözne..

ipvanish vpn diagram

Ez védi a személyes adatait, például a hitelkártya számát és a bankszámla adatait. Ezenkívül lehetővé teheti az egyébként korlátozott webhelyek elérését.

A VPN akkor is hasznos lehet, ha torrent oldalakat vagy hozzáférést akar használni régióra zárolt tartalom. A lényeg az, hogy a VPN használatával gyakorlatilag bármit megtehetsz, ahogy tetszik, miközben megóvja a valós helyét és személyazonosságát a snoops ellen.

Az IPVanish „A világ legjobb VPN szolgáltatásaként” forgalmazza magát. Ez nem jelent büszkélkedést, és az IPVanish minden bizonnyal rendelkezik néhány nagyon jó tulajdonsággal. A szolgáltatásnak azonban vannak más szempontjai is, amelyekben hiszünk az IPVanish megakadályozása attól kezdve, hogy valóban a legjobb VPN.

IPVanish áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Rossz felhasználói felület
Naplózási politika: Nincs naplózás
Szerver mérete: 1300 ++ szerver
Szerver terjesztés: Több mint 60 ország
Támogatás: „Érkezési sorrendben”, 24-órás, 7-es élő csevegés
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, SOCKS5 és mások; AES-256 titkosítás
Központ: USA
Ár: $ 4.87 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.ipvanish.com

Költség

Az IPVanish szolgáltatásait általában havonta 10 dollárért vásárolhatja meg, havonta. Ha feliratkozik egyéves szolgálatra, akkor havonta kb. 6,49 dollárt fizet előre. Az út közepén álló, három hónapos terv havi 8,99 dollárért vásárolható meg.

ipvanish árképzés

Az IPVanish hét napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt. Ez nem a leghosszabb pénz-visszatérítési garancia az üzleti életben, ami arra készteti Önt, hogy rövid időn belül döntést hozzon. Ha azonban csak a szolgálat egy hónapjára indul, akkor nem fog sok pénzt keresni, ha a kezdeti hét napos időszak után meggondolja magát..

IP Vanish szerver helyek

A társaság kiváló szerver lefedettséggel rendelkezik, több mint 1000 VPN szerverrel 60 országban. Vegye figyelembe, hogy szervereik nagy része az Egyesült Államokban és Európában található, mások Ázsiában, a Közel-Keleten és Indiában. Ha az IPVanishnek nincs olyan szervere, amely viszonylag közel áll az Ön területi beállításához, ez azt jelenti a szokásosnál lassabb feltöltési és letöltési időket.

ipvanish szerverek

Mégis, ez egy lenyűgöző számú szerver, ami segít egyesíteni a sebességgel kapcsolatos problémákat egyes felhasználók számára. Érdemes megjegyezni, hogy más VPN-szolgáltatók magasabb pontszámot kapnak az általános sebesség szempontjából, tehát ha ez kritikus mérőszám az Ön számára, akkor bölcs dolog lehet más szolgáltatót keresni..

Jó kompatibilitás

Az IPVanish sikeresen használható iOS, Windows, Mac, Android, Linux és más platformokon. Az útválasztók hasonlóan működhetnek ezzel a VPN-sel. A társaság rendelkezik tervezett dedikált alkalmazások a főbb platformok így a kifinomult felhasználóknak lehetősége van manuálisan beállítani a konfigurációjukat bizonyos eszközökön.

Rossz felhasználói felület

Az IPVanish elleni védjegyek erre vonatkoznak nem különösen felhasználóbarát. Azok, akik korábban nem használtak VPN-t, az elsőként megtéveszthetők, amikor megpróbálják használni.

hogyan működik a proxy diagramEz sajnálatos, különösen a szolgáltatás ingyenes SOCKS5 webes proxyja esetén. Proxy szerver protokoll segítségével a felhasználók kihasználhatják a a VPN névtelensége anélkül, hogy szoftverre kellene letölteniük eszközüket. Ez megőrzi a személyes információkat és az IP-címet, ugyanakkor biztosítja gyorsabb szolgáltatás.

Megfelelően használva ez a webproxy hatékony eszköz lehet. Fontos azonban megjegyezni, hogy a proxy nem biztosíthat olyan szintű biztonságot és adatvédelmet, mint amelyet egy igazi VPN biztosíthat. Ez azt jelenti, hogy a A SOCKS5 webproxy nem feltétlenül a legjobb módja annak, hogy megvédje magát.

Sajnos valaki, aki nem különösebben hozzáértő a technikához, azt gondolhatja, hogy a SOCKS5 webproxy megfelel minden adatvédelmi igényének. Az IPVanish biztosítja kis útmutatás amennyire javasolt a webproxy használata.

Biztonság

Ennek ellenére az IPVanish rendelkezik erős biztonság. Mint a legtöbb ajánlott VPN, az AES-256 titkosítási protokollra támaszkodnak. Ez megvédi személyes adatait a legtöbbtől brutális erőszakos támadások.

aes-256 titkosítás

Naplózási politika

Amikor a VPN-ekről szól, az emberekről nagyrészt névtelen élményt várnak el. Ez azt jelenti, hogy szinte minden olyan weboldalra elutazhatnak, amelyet szeretnének, anélkül, hogy bárki nyomon követné a mozgását. Ideális esetben „bárki” magában foglalja magát a VPN-szolgáltatót.

Ennek megfelelően sok VPN-szolgáltató hirdet, hogy rendelkezik a nincs „naplózási” politika, ami azt jelenti, hogy a böngésző előzményeit sehol nem tárolják szervereiken. Noha sok VPN-szolgáltató kijelenti, hogy nem vezet naplókat, gyakran nem ez a helyzet.

Az IPVanish az egyik kivétel e szabály alól. Leírják a „szigorú politikát a kapcsolat- és tevékenységi naplók gyűjtése ellen” jó hírek bárki számára, aki aggódik a fenntartás miatt valódi adatvédelem online.

Nincs TOR kompatibilitás

tor vs vn diagramAz egyik hátrányok Az IPVanish választása az, hogy az legyen nem kompatibilis az Orion hálózattal. Ezt a hálózatot néha egyszerűen TOR-nak hívják, amelynek célja az internetes forgalom átirányítása különféle szerverekön keresztül, lényegében lehetetlenné téve senkinek, hogy nyomon tudja követni, hol vagy, ahol voltál.

A TOR a második biztonsági réteg azoknak, akiknek minden áron meg kell védeniük magukat. Sok VPN-felhasználó számára ez egy alapvető fontosságú elem, amely elrejti identitásukat a meglévő erőktől. sajnálatos módon, A TOR nem használható az IPVanish-rel.

Szegény ügyfélszolgálat

Egy másik terület, ahol az IPVanish lemaradt, az ügyfélszolgálat. A 24/7/365-ös hirdetéssel a felhasználói élmény ezt egyszerűen nem tükrözi. A támogatási rendszer az érkezési sorrendben és az alapon működik A standard várakozási idő 48 óránál hosszabbnak tűnik. Ha olyan VPN-re van szüksége, amely valódi éjjel-napi támogatást nyújt, akkor nem ez a szolgáltatás az Ön számára.

Míg az IPVanishnek bizonyosan sok megváltó tulajdonsága van, mi nem tudom ajánlani ez a legjobban értékelt VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me