NordVPN áttekintés 2020 – CIA szintű biztonság – tesztelés, sebesség, árképzés

Időnként egy VPN-társaság megjavítja. Nagyon, nagyon, nagyon igaz. Igen, itt elfogult vagyunk - a minőség felé.


Ha az online biztonság az Ön elsődleges prioritása, akkor el kell örülnie a NordVPN által nyújtott megbízható szolgáltatásoknak. Az OpenVPN protokoll, az AES-256 bites titkosítás és a dupla adatvédelem révén nehéz bajba kerülni.

Az NordVPN azt állítja, hogy „a világ legfejlettebb VPN-je”. Ez valószínűleg igaz, mivel jellemzőik között szerepel az IP elrejtés, a beépített kill kapcsoló és a Netflix hozzáférése. Sőt, a cég büszkélkedhet több mint 5000 szerver található a világ minden tájáról. Ezek olyan számok, amelyeket nehéz legyőzni.

Nordvpn logó

A felhasználóknak akár hat kapcsolat is tarthat egyszerre, és vannak alkalmazásuk iOS, Mac, Windows és Android eszközökhöz. Online oktatóanyagok elérhetőek tudásbázisukban.

Ide tartoznak az útmutatók a NordVPN útválasztókkal, RaspberryPi-vel és különféle mobil operációs rendszerekkel való használatához. Ezenkívül az NordVPN kompatibilis az Onion Routerrel, így még nagyobb identitásvédelmet biztosíthat böngészésekor.

NordVPN áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Nagyon könnyű használni
Naplózási politika: Szigorú nulla naplózás
Szerver mérete: 5200+ szerver
Szerver terjesztés: 62 ország
Támogatás: 24/7 élő chat támogatás
torrentezés-: P2P megengedett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN protokoll; AES-256 bites titkosítás
Központ: Panama
Ár: $ 6.99 / hó
Hivatalos honlapján: https://nordvpn.com

Speciális biztonság + Speciális szolgáltatások

Ezenkívül a NordVPN magában foglalja a SmartPlay funkciót. Ez a technológia lehetővé teszi közel 500, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatáshoz férhet hozzá. Az Amazon Prime, a Netflix, a BBC, a Pandora és még sok más kéznél van, amikor NordVPN-t használsz.

nordvpn szolgáltatások

A NordVPN egyik legfontosabb értékesítési pontja az, hogy székhelye Panamában található. A 2008-ban alapított szolgáltatást egy Tefincom S.A nevű cég indította el. Néhány ember kezdetben kételkedhet egy Közép-Amerikában található online társaság iránt..

Ez azonban kívánatos tulajdonság. Független országok, például Panama, a Brit Virgin-szigetek, Szingapúr és a kajmánok ismertek arról, hogy nem osztják meg a híreket más országokkal. Ez közvetlenül ellentétben áll az Egyesült Államokkal, az Egyesült Királysággal, Ausztráliával és Kanadával, amelyek megosztják a kémkedés során összegyűjtött adatokat..

Ha a VPN szolgáltató székhelye egy olyan országban található, mint Panama, akkor kevésbé valószínű, hogy olyan törvények írják elő az online társaságokat, amelyek átfogó nyilvántartást vezetnek. Ezek a nyilvántartások vannak kevésbé valószínű, hogy átadják a bűnüldözésnek. Ha rendkívül fontos az ön védelme, akkor ez kívánatos.

A NordVPN-mel való együttműködés egyik fő előnye az kiemelkedő ügyfélszolgálat. Ha kérdése vagy kérdése van, ezek segítenek az 24 órás, az éjszakai beszélgetésben. Úgy tűnik, hogy ez a szolgáltatás érzékeny, bár a képviselők hajlamosak másolni és beilleszteni a válaszokat. Támogatás e-mailben is elérhető, ha részletesebb segítségre van szükség.

Továbbá, Az NordVPN honlapja jellemzők széles tudásbázis, amely száz cikkekkel, útmutatókkal és útmutatókkal egészül ki. Nyilvánvalóan keményen dolgoztak, hogy megkönnyítsék a kérdések megválaszolását, és ez határozott plusz.

Biztonság és titkosítás

Ezen a területen a NordVPN valóban kiemelkedik. A felhasználók anonimitásának és magánéletének védelme érdekében túlmutattak, és megtették, miközben műsoraikat rendkívül ésszerű áron tartották..

A felhasználói védelem a jobb alagút-protokoll használatával kezdődik. A NordVPN a felhasználók számára választási lehetőséget kínál, de a jelenleg elérhető legjobb alagút-protokoll az OpenVPN.

AES-256 titkosítás ezen a ponton lehetetlen feltörni. Valójában ezt a jegyzőkönyvet a szövetségi kormányok és a katonaság használja az egész világon. Az NordVPN AES-256 titkosításának verziója az RSA-kulcs helyett a 2048-bites Diffie-Hellman-kulcskal van felszerelve, mert tökéletes továbbbiztonsági titkot tartalmaz.

vpn védelmi diagram

A MacOS vagy iOS rendszert futtató felhasználók számára előnyös az AES-256 titkosítással ellátott IKEv2 / IPsec protokoll. Ehhez egy 3072 bites Diffie-Hellman kulcs tartozik. Mind az OpenVPN, mind az IKEv2 / IPsec protokollokat használja a NordVPN jóval meghaladják az ipari szabványokat a teljes online biztonság garantálása érdekében.

Természetesen ez a NordVPN, tehát egy lépéssel tovább tették a dolgokat. A dupla titkosítási szolgáltatás bekapcsolásával megszerezheti az adatvédelmet. Sok ember számára ez a lépés túl nehéz, de a drakon törvényekkel és cenzúrával foglalkozó felhasználók számára szükségesnek bizonyulhat.

Val vel kettős titkosítás, a webes forgalmat két szerveren továbbítják, a második szerver pedig teljesen tisztában van a felhasználó tényleges IP-címével. A TCP és az UDP protokollok kombinációját is használják.

A dupla titkosítási szolgáltatás használata a következőt eredményezheti: sokkal lassabb az adatátviteli sebesség, így nem ajánlott, kivéve ha feltétlenül szükséges. Srácok, valószínűleg látni fogod, miért választottuk Nordot legjobb ausztrál VPN.

Az NordVPN szerverhelyei

NordVPN hihetetlen számú szerverrel rendelkezik, amelyek örömteli sebességgel tovább növekednek. Ennek megfelelően az ügyfeleknek az elkövetkező néhány évben szilárd, sőt még javuló teljesítményre kell számolniuk.

nordvpn hálózat

 • Connector.

  Szerverek száma

  5 195 szerver és számolás

 • Connector.

  Országok száma

  61 ország szerte a világon

 • Connector.

  Kontinensek száma

  7 kontinens közül 6 fedett

Egész sok szerver

Az ázsiai-csendes-óceáni térségben a NordVPN több mint 450 szerverrel büszkélkedhet. Ausztrália egyedül 226 szervert üzemeltet, mások Szingapúrban, Japánban, Hongkongban, Új-Zélandon, Dél-Koreában, Tajvanon, Thaiföldön, Malajziában, Indonéziában és Vietnamban találhatók..

Európa ad otthont egy meghökkentő 2 275 NordVPN szervernek. Tartózkodási helyük az Egyesült Királyságtól, Németországtól és Franciaországtól Lengyelországig, Izlandig, Romániáig és Lettországig terjed. A cég még szerverek vannak Oroszországban, viszonylagos ritkaság a VPN szolgáltatók körében. A gyakran figyelmen kívül hagyott európai nemzetek, például Azerbajdzsán, Moldova, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Grúzia, Macedónia és Szerbia szintén készítik a listát.

szerver hálózati vektor kép

Az Amerikában a felhasználók hasonló számú szervert találnak. Összesen 2373 szerverrel, 1967 szerver található az Egyesült Államokban egy további 355 Kanadában. Chile, Argentína, Costa Rica, Brazília és Mexikó szintén több szervernek ad otthont.

A NordVPN továbbá meglehetősen jó lefedettséget kínál Afrikában és a Közel-Keleten. A szerverhelyeken India, Törökország, Izrael és az Egyesült Arab Emírségek mellett Dél-Afrika és Egyiptom található.

A hálózat minden szerverét azonosítja az általa kínált speciális szolgáltatásokkal, például további obfuzációval, P2P-vel vagy dupla VPN-vel, hogy a felhasználók választhassák meg a céljuknak legjobban megfelelő szervert..

Kínabarát VPN-megoldás

Az NordVPN bejelentette, hogy szervereik elérhetőek Kínában. Mivel Kína olyan ország, amely jelentős ellenőrzést gyakorol arra nézve, hogy a polgárok miként tekinthetik meg az internetet, ideértve a VPN honlapok betiltását is, ez egy óriási előny. Jelenleg a NordVPN csak a kínai Windows felhasználók számára érhető el, de ez változhat.

nagy tűzfal KínaAz NordVPN azt is mondja, hogy nem használnak virtuális szervereket. Ez azt jelenti, hogy valamennyi szerverük fizikai, dedikált szerver, tehát amikor egy adott szerverhez kapcsolódik, akkor tudja, hogy valójában ott található, ahol az NordVPN áll. Ez elengedhetetlen néhány felhasználó számára, akiket aggódik az, hogy mely országokban utazhatnak adataik.

Összességében a vállalat kiváló kiszolgálói tömbje azt jelenti, hogy a felhasználók nagyobb darab sávszélességet kapnak, aminek ezt kellene biztosítson gyorsabb és kiszámíthatóbb szolgáltatást.

BitTorrent vagy P2P használata NordVPN-rel

fájlmegosztó vektorAz NordVPN rendkívüli kiszolgálói száma és sokszínűsége azt jelenti, hogy a VPN-sel való torrent a játékhoz hasonlóan álom. Valójában több szerver is szentelt a P2P fájlmegosztásra. A NordVPN alkalmazás felsorolja a „speciális” kiszolgálókat, amelyek felhasználhatók a P2P folyamat megkönnyítésére.

Ez éles ellentétben áll sok más olyan VPN-szolgáltató gyakorlatával és irányelveivel, amelyek hajlamosak a frekvenciaváltóra és a sebességre, amikor a felhasználók belemerülnek a P2P-birodalomba. A szó szoros értelmében a torrent és a P2P forgalom kezelésére tervezett szerverek százai megkönnyítik a folyamatot.

Az NordVPN több ezer szervere szintén csinosvá teszi a Netflix megtekintését megbízható. Bár a szolgáltatás egyes szervereknél blokkolható, mások százaiban elérhetők. Jó esélyek arra, hogy megtalálja azt, amely az Ön számára megfelelő, és így képes a Netflix bármely régió-specifikus verziójának megtekintése amit szeretsz.

NordVPN sebességteszt eredményei

Nem olyan régen, a NordVPN hírnevét képviselte kiváló biztonságot, de meglehetősen átlagos átviteli sebesség mellett. Noha sebességük még nem egyezik meg az adott ágazat vezetőjével abban a mutatóban, minden bizonnyal javították a játékot.

nordvpn sebességteszt

A VPN nélküli sebesség-teszteléshez használt referenciaszámok 98,71 Mbps letöltési sebességet és 53,00 Mbps feltöltési sebességet jelentettek. Csatlakozás egy NordVPN szerverhez a Az USA letöltési sebessége 74,15 Mbps, a feltöltési sebesség pedig 48,18 Mbps. Nem túl kopott.

Tesztelés egy Az EU szerverének letöltési sebessége 74 Mbps, a feltöltési sebesség pedig 48 Mbps volt.

Az ázsiai szerverből származó számok észrevehetően lassabbak voltak, a letöltéskor 12 Mbps sebességgel és a feltöltéskor öt Mbps sebességgel növekedtek..

Az NordVPN naplózási politikája

Lehetséges, hogy egy VPN-szolgáltatásokat nyújtó cég annyi adatot képes nyomon követni az Ön online idejéről, mint az internetszolgáltató. Ha hajlandók voltak erre, nyilvántartást vezethetnek minden meglátogatott weboldalról, mennyi időt töltöttek ott és mit tettek. Ezt nevezzük naplózásnak. és ez a valami, amit a legtöbb VPN-szolgáltató elmondhat neked, mert nem sértené a magánéletét, és aláásná a VPN használatának okait.

nordvpn naplózási politika

Egy másik hely, ahol a NordVPN kiemelkedik, a szigorú „nincs naplózás” politikájuk. Azt állítja, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor egy felhasználó bejelentkezik a szolgáltatásra, az összes webes forgalom titkosítva van, így senki, még az internetszolgáltató sem, nem tud kémkedni rajta..

A politika emellett rámutat arra, hogy Panama nem rendelkezik törvényekkel az adatok jelentésére vagy tárolására vonatkozóan. Ha rendészeti tisztviselők vagy más harmadik fél kopogtat, Az NordVPN semmilyen módon nem köteles semmit megosztani.

 • Connector.

  Hiba naplók

  A NordVPN nem tart naplókat, amelyek rögzítve vannak a VPN-szolgáltatással kapcsolatos problémákról vagy problémákról. Ezek a naplók tartalmazhatnak bizonyos személyes információkat, például felhasználónevet vagy IP-címet, de kizárólag hibaelhárításra és a VPN teljesítményének javítására szolgálnak.

 • Connector.

  Csatlakozási naplók

  Egyes vállalatok korlátozásokat vezetnek be szolgáltatásaikkal kapcsolatban, például hogy egy kapcsolat tarthat vagy hány egyidejű kapcsolat megengedett. A kapcsolatnaplók nyomon követésével a vállalat nyomon tudja követni a szolgáltatásban lévő egyes munkameneteket, és azokat megfelelő módon kezelheti. Az NordVPN NEM rögzíti a csatlakozási naplókat

 • Connector.

  Tevékenységi naplók

  A VPN-kiszolgálók felelősek az egész hálózaton keresztül érkező forgalom irányításáért, így a szolgáltatók technikailag képesek megfigyelni minden elküldött vagy fogadott webes kérést. Ez azt jelenti, hogy a VPN-gazdagép nyomon követheti az egyes felhasználók összes webes tevékenységét, és meghatározhatja még a letöltött fájltípusokat is. Az NordVPN NEM követi a tevékenységi naplókat

A politika éppen olyan előretekintő információkat tartalmaz, amelyeket nyomon követnek. Ez csak a felhasználók e-mail címeit és a szolgáltatásuk teljesítményével kapcsolatos adatokat tartalmazza. Azt állítják, hogy ezeket a teljesítményadatokat az egyes felhasználók számára a legkedvezőbb kiszolgálók ajánlására használják.

A NordVPN továbbra is fenntart bizonyos fizetési információkat, de ők is fogadja el a Bitcoint fizetésként ha komolyan gondolod, hogy névtelen maradok. Külön fizető processzort használunk a fizetések megkönnyítésére, mivel a vállalat már korán rájött, hogy sok más bankból származó tranzakciót nem lehet engedélyezni, amikor a fizetés Panamába érkezik. A fizetési feldolgozó az Egyesült Államokban található, ám ezek csupán szolgáltatók, és nem a Tefincom közvetlen kapcsolt vállalkozása..

Árképzési lehetőségek a NordVPN-hez

Egy olyan iparágban, amely bonyolult árazással és csomagokkal büszkélkedhet, a NordVPN megközelítése frissítően egyértelmű és egyszerű. Mindegyik terv magában foglalja ugyanazokat a funkciókat, biztonságot és védelmet. Az egyetlen valódi különbség az, hogy az ügyfél hogyan fizet. Kattintson ide lásd Nord terveit.

nordvpn árképzés

Havonta, a NordVPN havi 11,95 dollárba kerül az ügyfelek számára. Ha hat hónappal előre fizet, az ár 9,00 dollárra csökken, ami 24 százalékos megtakarítást jelent. Azok az ügyfelek, akik a teljes, egyéves tervért fizetnek, csak 6,99 dollárt fizetnek havonta, összesen 41 százalék megtakarítás mellett..

Valójában ennél egyszerűbbé nem válik. Nincs értékesítés és kiegészítő lehetőségek. Amit az ügyfelek kapnak, ugyanaz a nagyszerű szolgáltatás, függetlenül attól, hogy melyik csomagot választja. A kritikusok panaszkodhatnak azért, mert nincs ingyenes lehetőség, de nagy teljesítmény és adatátviteli sebesség mellett, A NordVPN tudja, hogy termékeik megéri a kért árat.

NordPass

A NordVPN nemrégiben kiadta új jelszókezelő szoftvert: NordPass. Annyira friss a piacon, hogy naprakész a legújabb technológiával a jelszókezelésben, de a NordVPN működési éveiben felhalmozott tapasztalatokkal. Kiválóan biztonságos jelszóval, miközben végtelenül könnyebbé teszi az életét.

Mivel NordVPN termék, az első dolog, amelyre számíthat, a biztonság. Az összes olyan protokoll, titkosítás és kötelezettségvállalás, amely a VPN-t olyan kiemelkedően biztonságossá tette, a NordPass-ban található. Ez az a biztonság, amely kielégítheti a legtöbb paranoid összeesküvés-elméletet.

A NordPass megszabadítja Önt a jelszavak elfelejtésével kapcsolatos bármilyen aggodalomtól, vagy annak kockázatától, hogy valahol leírja. Szuper biztonságos jelszó-előállítást is nyújtanak, tehát búcsút kell mondani a gyermekkori háziállatok nevének minden új fiókban történő feltüntetéséről.

A NordVPN-tel kombinálva ez a jelszókezelő szolgáltatás megakadályozza az online jelenlétét a biztonságot fenyegető egyetlen veszélytől: emberi tévedés. A NordPass tökéletes kiegészítése a NordVPN-hez.

Ajánlott a NordVPN?

Az NordVPN az Nagyon ajánlott. A legmegbízhatóbb VPN-protokollokat verhetetlen AES-256 bites titkosítással használják ügyfeleik védelme érdekében. Sőt, van még egy lehetőség a „dupla” VPN választása ha ilyen védelmet kívánatosnak tartanak. Ezenkívül a NordVPN kompatibilis a TOR-tal is, hogy garantálja az abszolút névtelenségét.

Lehet, hogy nem a leggyorsabb VPN-szolgáltatás, de az minden bizonnyal a legbiztonságosabb. Nem lenne meglepő, ha egy napon a NordVPN nemcsak a biztonság legjobbja, hanem a leggyorsabb adatátviteli sebességű VPN is lesz. Természetesen képesek arra, hogy ez megtörténjen.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me